Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 21:13:04
|
|
|
|
mismis
|
Super, potem sva pa na istem, tudi jaz imam te dni ovulacijo, še dobro da je naš doma, bo moral danes še domačo nalogo narediti Uživaj ob TV, se tipkamo...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 21:15:16
|
|
|
|
gigi1
|
Vi2 pa dobro opravita domačo nalogo . Jaz računam, da boš decembra spodaj zapisana zraven pa (N)
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 21:26:21
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Helou Keko ste? Kruce a se meni samo zdi, al je tole malo prezgodaj za novi test? A je to kopija prejšnjega? Kopija prejšnjega! Je pri nas teta na obisku V ponedeljek kličem k Atejevim hostesam za naročit se v januarju.....
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 21:29:37
|
|
|
|
želvica99
|
Opa dons bo pa pri Gigi in Mimsmisu akcija berem , pri nas je pa še mal suša, ker do uradnega testa ne smeva, kaj je pa kasnej pa ne vem . Mis a ti si pa tud tko ustvarjalna, da si se venčka lotla, jest sem bom letos samo na piškote orientirala verjetno. Pikovit in Reby hvala tudi vama za čestitke, še nismo dojeli Reby čestitke za pikico Bambi lubica kako sem jest vesela, sem ful mislila nate, ko si bla tko pesimistična in vidiš kako lepo je šlo. Pridno počivaj in pazi nase Šopka mirno roko pri stopki, pa nič ne razmišljaj o punkciji, boš pol sproti. Dekleta ki so dala to skozi, sem jih srečala na GK, so rekle da ni panike, tko da nič skrbet. Goldy pri nas imajo tud okraski noge bomo vidli, kaj bo letos, ko se jih lotim iskat. Shadow naj te še naprej joškice bolijo, če je to tvoj pozitivni znak, navijam maksimalno. Lara upam, da ti je uspel kuharsko-prijateljski podvig in sta se naštelala na valovno d. Drugač je pa jutri še en dan, tud če si dons do spanja bolj tečna. Sicer pa me te imamo rade tud tako Grem za par minutk še na december pol pa vodoravno. Jutri pa greva za cel dan na izlet , komaj čakam.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 22:02:49
|
|
|
|
bbpikica
|
Bemtiš mene skoz neki tale net je*, o kruce ma pa nov avatar, želvica in goldy teli okraski so res sam za zgago ko jih rabiš jih ni pol ko je pa vse mim al pa nove kupiš jih pa najdeš . A gigi in mismis pa kar ja če ne bo druzga efekta vsaj uživata
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 22:16:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka zvezdica, name ne pozabi če bo šlo tko naprej, se dobiva junija z vozički v Tivoliju Tebe itak moram pkl naslednji teden, če bom imela avto in se pripeljem
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 22:30:12
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žižek, mogoče se mi je pa od vseh teh hormonov zmešalo ti ki veliko shopingiraš spomnike pa okraske, a mogoče veš kje bi se dalo dobiti čisto bele šalice za čaj? Lahko tudi katera druga pove, če slučajno ve Draga moja miška... v merkurju jih imajo in so full lepe, tiste lepe oblike. Jih lohka po svoje "okrancljaš" A kužon uživa na snegu? Naša kužica je skoz tok norela, pa jedla sneg....kok jo pogrešam.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.11.2008 22:32:59 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 22:33:59
|
|
|
|
Zvezdica
|
kruce.... avtar maš pa za pop.... dobr
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 29.11.2008 23:27:38
|
|
|
|
womanpolice
|
Živjo! Po nekaj dnevih se javljam, ampak tudi tokrat bom kratka... Namreč imam resne težave v službi, za katere niti nism sama kriva, vendar sem menda objektivno odgovorna kot VP. Čist sm adijo... Včasih se mi zdi, da življenje sploh ni fer do mene... Bom videla kako se bo zadeva rešila... ŽELVICA99 kako si presenetila... a ni to tvoj 1. postopek kolikor sm te na kavici razumela? SVAKA TI ČAST!!! Vse čestitke in zdravo, mirno ter lepo nosečnost ti želim!!! MIŠKA73.. Dobr tale vic... ni kaj... se slišva... en dan se res morm oglasit.. ampak kot sva se pogovarjale - ti čez vikend čas, jst delam, jst kteri dan čez teden čas , ti delaš.. KAJŠICA... Če se ne motim jutri tvoj odhaja... lepo da sta skupaj doživela še včerajšnji pravi zimski dan.. upam, da si ga kaj okepala... BOZZA imaš ZS GIGI... še vedno čakam na obljubljeno pijačko... si boš vzela čas? Punce, ne bom vas naštevala, ker bom ZIHR ktero pozabila... Želim vam lepe sanje... Fanta ... vama tudi... da ne bo favšije... aja, KRUCIFIKS... Žal mi je, ker je štorklja šla tokrat mimo.. Ji bom naročila, da naslednjič nekaj pri vama pusti; tokrat je očitno pozabila... p.s. midva pridno jeva tabletke: FIDIPROTEKT, KOENCIM Q10 in MACO... Pa čajčke od tete Pehte... aja, MISMIS.... 3.1.2009 Naročena pri dr. Bokal za napotnico (3. ICSI - in upam, da tokrat uspešni...) LEP VEČER IN LEPE SANJE!!!!!!!!!!!! P.S. JUTRAJŠNJE AKTERKE... VSO SREČO....
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 8:26:05
|
|
|
|
kajsica
|
Dobro jutro babike! Ma ste toliko naklofale, da vas sploh ne sledim, bi rabla res cel dan da pridem na tekoče. Bambi.....saj veš, pestke držim zate fulllll. Pa dragemu reci naj te razvaja. Čuvaj se! Evo babike, pa je luštnega konec , sem ga odpeljala na Brnik....sedaj pa bom spet sama....ma bo že....bom pa tu malo več klofala.... Vsem en lep pozdravček!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 8:59:26
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jutro punce Wp ...te že dolg nisem brala. Super za nov začetek v januarju, sej veš. V tretje gre rado-Kar se službe tiče si ne delaj veliko skrbi, upam, da se bo rešilo tebi v prid. Kajsi, tvoj spet odpotoval....za koliko časa tokrat? Upam, da bo čimprej nazaj in da tebi ne bo dolgčas (zdaj boš spet lahko samo naša od jutra do mraka). Ekola, ena za vse. papa
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:02:43
|
|
|
|
Reby
|
Jutro punce. Da ne bom panična, danes sem opazila neke krvave pikice (rjavo rdeče barve). A je to normalno 1 dan po ET? Pa ful me še boli...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:07:53
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka puppe in Kruce Evo mali makjato čajček sokec zajtrk...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:16:03
|
|
|
|
Goldy
|
Jutro, jaz tu!!!! Čaj, sok, in neki za njama, njama. Bomo videli kaj bo dete reklo. BBpikica in želvica - ma, mi smo najdl okraske. Pravzaprav so bili v kleti, samo tako zakamuflirani, da jaz v tisto škatlo nisem gledala. Zdaj imam vse v stanovanju in lahko začnem. smo sneg kar izginja, pa spet ne bo filiniga. Imam jaz zahteve, kajne? Moj je še v vaservagi, ker boksarski dvoboj ponoči gledal (Zavec-?). Današnje akterke - držim pesti za vsako posebej! Tisti, ki pa danes nič nimate, pa uživajte - nedelja, je!!!!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:19:10
|
|
|
|
gigi1
|
Najprej... Nedelja, 30.11. Bumo - ET Lepo sprejmi svoji pikici in ju čuvaj dolgo časa. Reby tudi jaz sem rahlo krvavela po ET. Vse je še obutljivo in ni nič čudnega, da do tega pride. Kar brez skrbi. Vseeno počivaj in še naprej veliko pij. Želvica, BB pri nas žal ni hopa cupa, ker sem slamnata Kruce avatar maš pa za crknit od smeha . A te tkole meče sam k ima M, al na splošno? Kajši . Te bomo pa me objemale vsak dan, da bo malo lažje. WP življenje jemlješ preveč resno. Včasih ga je treba zajeti z veliko žlico humorja. Le tako se manj sekiramo in lažje živimo. Za pijačko se bova zmenili...sem kar prehlajena te dni. Upam, da bom sedaj bolje in bom imela kaj energije za kakšno pijačko. Zvezdica jutrčka. Goldy upam, da zajtrk tokrat ne bo končal..saj veš kje
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:19:46
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj. Danes se je pa res dan dobro začel zame, namreč moj kužon me je prvič pustil spati celo do 8.30, ma vam povem, da je to pravi luksuz zame. Kajši, lepo da si spet z nami, škoda pa, da je tvoj odšel Zvezdica, kateri Merkur? pa hvala za info Wp, lepo da si se javila, sedaj pa zrihta jte težave v službi, da greš lahko januarja spet v postopek Žiži, hvala za zajtrk in kavo Kruce, hud avatar, ne vem zakaj me spominja na Homerja Simpsona. Reby, mogoče ja pa vgnezditvena krvavitev . Čas je že ta prav. Goldy, tudi jaz upam, da bo zajtrk ostal tam kje mora
< Sporočilo je popravil mismis -- 30.11.2008 9:20:26 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:23:21
|
|
|
|
Goldy
|
mismis in gigi - bom poročala, no, slabo mi je že, tak, da sem že letela po kruh, da imam nekaj v ustih, če bo pomagalo.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:23:56
|
|
|
|
gigi1
|
Oj Miška jutrčka Po mojem je Zvezdica vidla v tavelkem Merkurju na Rudniku...al pa v BTC? No, tudi tisto v Jaršah je Merkur...tko da...očitno imajo kar v vseh večjih.. Priden kužon . Jaz sem se zbudila že ob 6ih kar sama
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:24:55
|
|
|
|
Reby
|
Gigi in mismis hvala, mi je kr lažje :) Kdaj približno po ET pa se pojavi vgnezditvena?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:25:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Priden kužon . Jaz sem se zbudila že ob 6ih kar sama Ti boga reva, a ti posodim kužona za kakšen dan. Boš imela toliko dela z njim, da ti bo dan minil "dok kažeš keks"
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:26:48
|
|
|
|
lara light
|
Gigi, ma ti si za ožent! Vse je bilo po mojem okusu, kot bi mi kdo bral misli in pol še pravi macchiato...the best! Tako me ni niso že cca 25 let pocrtali ...od zadnje gripe v mamimi postelji Mojga pa dobiš, če se danes ne poboljša. Mislim, da se je ideje ustrašil, ker je mi že včeraj ponoči masiral stopala...ti že sporočim. Želvica, hvala, zgleda da signal prihaja nazaj, čeprav ni še čiste slike ...Kam jo bosta mahnila? Uživajte! Goldy, verjamem, da bo dete zadovoljno s postrežbo, kako si drugače? Že okrašujete? Ene ste res pridne. Jaz sem začela delat balončke iz popkorna, in...ja ni problema, le da iz celega paketa rata komi eden, vse ostalo požrem Vsem lepo nedeljo!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:27:07
|
|
|
|
Serendipity
|
Da ne pozabim: Nedelja, 30.11. Bumo - ET Mislim nate in ti držim pestke! Pa še moja spešal pikapoka samo zate:
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:27:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Gigi in mismis hvala, mi je kr lažje :) Kdaj približno po ET pa se pojavi vgnezditvena? Reby, do vgnezditve lahko pride na dan ET-ja ali pa nekje do drugega dneva po ET-ju. Tako pravijo, ampak lahko se pikice tudi kasneje vgnezdijo. Hočem povedati, da ni tako pribito pravilo, da če se ne vgnezdijo do 2 dni po ET-ju, da ni več mogoče
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:29:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zvezdica, kateri Merkur? pa hvala za info Miška, tale v Btcju, pa tudi ta na Rudniku. Sem vidla v katalogu in si jih grem iskat....enkrat, cena pa čak grem gledat.....1,80€ so. Jast grem tja en dan iskat ene luštne čajnike, letos bodo naša darila domače obarvana
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:32:45
|
|
|
|
Zvezdica
|
O lara.... kokice ješ. Mene pa tako zgaga peče po vsem tem, jaste sem si privoščila mandarino, čokolino in svež rogljič. Ja kombinacija je bog pomagaja ampak jast tko jem že vse življenje, ne sam v nosečnosti . In kako si drugače, počutje v redu? Goldy, ti pa takoj zjutraj pojej jabolko pa en crispi al pa krekrček, potem pa postopam vodo in ne bo nič slabo. Žiži, kak zajtrk..... ma ti veš kaj bi jast vse. Zakaj se pa zbujaš tako zgodaj? Ti damo miškinga kužona, pa mojga tamalga.... pa bo veselica
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.11.2008 9:33:43 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?