|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
29.11.2008 21:13:04   
mismis
Super, potem sva pa na istem, tudi jaz imam te dni ovulacijo, še dobro da je naš doma, bo moral danes še domačo nalogo narediti user posted image user posted image

Uživaj ob TV, se tipkamo...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
29.11.2008 21:15:16   
gigi1
Vi2 pa dobro opravita domačo nalogo user posted image . Jaz računam, da boš decembra spodaj zapisana zraven pa (N) user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
29.11.2008 21:26:21   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Helou user posted image
Keko ste?

Kruce user posted image user posted image  a se meni samo zdi, al je tole malo prezgodaj za novi test? A je to kopija prejšnjega?

Kopija prejšnjega! Je pri nas teta na obiskuuser posted image

V ponedeljek kličem k Atejevim hostesam za naročit se v januarju.....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
29.11.2008 21:29:37   
želvica99
Opa dons bo pa pri Gigi in Mimsmisu akcija beremuser posted image , pri nas je pa še mal suša, ker do uradnega testa ne smeva, kaj je pa kasnej pa ne vemuser posted image . Mis a ti si pa tud tko ustvarjalna, da si se venčka lotla, jest sem bom letos samo na piškote orientirala verjetno.

Pikovit in Reby hvala tudi vama za čestitke, še nismo dojeliuser posted image

Reby čestitke za pikicouser posted image user posted image user posted image

Bambi lubica kako sem jest vesela, sem ful mislila nate, ko si bla tko pesimistična in vidiš kako lepo je šlo. Pridno počivaj in pazi naseuser posted image

Šopka mirno roko pri stopki, pa nič ne razmišljaj o punkciji, boš pol sproti. Dekleta ki so dala to skozi, sem jih srečala na GK, so rekle da ni panike, tko da nič skrbet.

Goldy pri nas imajo tud okraski nogeuser posted image bomo vidli, kaj bo letos, ko se jih lotim iskat.

Shadow naj te še naprej joškice bolijo, če je to tvoj pozitivni znak, navijam maksimalno.

Lara upam, da ti je uspel kuharsko-prijateljski podvig in sta se naštelala na valovno d.user posted image Drugač je pa jutri še en dan, tud če si dons do spanja bolj tečna. Sicer pa me te imamo rade tud takouser posted image

Grem za par minutk še na december pol pa vodoravno. Jutri pa greva za cel dan na izletuser posted image , komaj čakam.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
29.11.2008 22:02:49   
bbpikica
Bemtiš mene skoz neki tale net je*, o kruce ma pa nov avatar, želvica in goldy teli okraski so res sam za zgago ko jih rabiš jih ni pol ko je pa vse mim al pa nove kupiš jih pa najdešuser posted image . A gigi in mismis pa kar user posted image user posted image ja če ne bo druzga efekta vsaj uživatauser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
29.11.2008 22:16:35   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

zvezdica, name ne pozabi user posted image  če bo šlo tko naprej, se dobiva junija z vozički v Tivoliju user posted image

Tebe itak moram pkl naslednji teden, če bom imela avto in se pripeljemuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
29.11.2008 22:30:12   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Žižek, mogoče se mi je pa od vseh teh hormonov zmešalouser posted image user posted image user posted image

ti ki veliko shopingiraš spomnike pa okraske, a mogoče veš kje bi se dalo dobiti čisto bele šalice za čaj?

Lahko tudi katera druga pove, če slučajno ve

Draga moja miška... v merkurju jih imajo in so full lepe, tiste lepe oblike. Jih lohka po svoje "okrancljaš"
A kužon uživa na snegu? Naša kužica je skoz tok norela, pa jedla sneg....kok jo pogrešam.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.11.2008 22:32:59 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
29.11.2008 22:33:59   
Zvezdica
kruce.... avtar maš pa za pop.... dobruser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
29.11.2008 23:27:38   
womanpolice
Živjo!

Po nekaj dnevih se javljam, ampak tudi tokrat bom kratka... Namreč imam resne težave v službi, za katere niti nism sama kriva, vendar sem menda objektivno odgovorna kot VP. Čist sm adijo... Včasih se mi zdi, da življenje sploh ni fer do mene... Bom videla kako se bo zadeva rešila...

ŽELVICA99 kako si presenetila... a ni to tvoj 1. postopek kolikor sm te na kavici razumela? SVAKA TI ČAST!!! Vse čestitke in zdravo, mirno ter lepo nosečnost ti želim!!!

MIŠKA73.. Dobr tale vic... ni kaj...
se slišva... en dan se res morm oglasit.. ampak kot sva se pogovarjale - ti čez vikend čas, jst delam, jst kteri dan čez teden čas , ti delaš..

KAJŠICA... Če se ne motim jutri tvoj odhaja... lepo da sta skupaj doživela še včerajšnji pravi zimski dan.. upam, da si ga kaj okepala...

BOZZA imaš ZS

GIGI... še vedno čakam na obljubljeno pijačko... si boš vzela čas?

Punce, ne bom vas naštevala, ker bom ZIHR ktero pozabila... Želim vam lepe sanje...
Fanta ... vama tudi... da ne bo favšije...

aja, KRUCIFIKS... Žal mi je, ker je štorklja šla tokrat mimo.. Ji bom naročila, da naslednjič nekaj pri vama pusti; tokrat je očitno pozabila...

p.s. midva pridno jeva tabletke: FIDIPROTEKT, KOENCIM Q10 in MACO... Pa čajčke od tete Pehte...

aja, MISMIS.... 3.1.2009 Naročena pri dr. Bokal za napotnico (3. ICSI - in upam, da tokrat uspešni...)

LEP VEČER IN LEPE SANJE!!!!!!!!!!!!

P.S. JUTRAJŠNJE AKTERKE... VSO SREČO....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
30.11.2008 8:26:05   
kajsica
Dobro jutro babike!

Ma ste toliko naklofale, da vas sploh ne sledim, bi rabla res cel dan da pridem na tekoče.

Bambi.....saj veš, pestke držim zate fulllll. Pa dragemu reci naj te razvaja. Čuvaj se!

Evo babike, pa je luštnega konec user posted image , sem ga odpeljala na Brnik....sedaj pa bom spet sama....ma bo že....bom pa tu malo več klofala....

Vsem en lep pozdravček!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
30.11.2008 8:59:26   
Zvezdica
Jutro punce

Wp ...te že dolg nisem brala. Super za nov začetek v januarju, sej veš. V tretje gre rado-Kar se službe tiče si ne delaj veliko skrbi, upam, da se bo rešilo tebi v prid.

Kajsi, tvoj spet odpotoval....za koliko časa tokrat? Upam, da bo čimprej nazaj in da tebi ne bo dolgčas (zdaj boš spet lahko samo naša od jutra do mraka). Ekola, ena user posted image za vse.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
30.11.2008 9:02:43   
Reby
Jutro punce. Da ne bom panična, danes sem opazila neke krvave pikice (rjavo rdeče barve). A je to normalno 1 dan po ET? Pa ful me še boli...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
30.11.2008 9:07:53   
gigi1
Jutrčka puppe in Kruce

Evo mali makjato

user posted image

čajček

user posted image

sokec

user posted image

zajtrk...

user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
30.11.2008 9:16:03   
Goldy
Jutro, jaz tu!!!!

Čaj, sok, in neki za njama, njama. Bomo videli kaj bo dete reklo.user posted image

BBpikica in želvica - ma, mi smo najdl okraske. Pravzaprav so bili v kleti, samo tako zakamuflirani, da jaz v tisto škatlo nisem gledala.user posted image  Zdaj imam vse v stanovanju in lahko začnem. smo sneg kar izginja, pa spet ne bo filiniga. Imam jaz zahteve, kajne?

Moj je še v vaservagi, ker boksarski dvoboj ponoči gledal (Zavec-?).

Današnje akterke - držim pesti za vsako posebej! Tisti, ki pa danes nič nimate, pa uživajte - nedelja, je!!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
30.11.2008 9:19:10   
gigi1
Najprej...

Nedelja, 30.11.
Bumo - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo sprejmi svoji pikici in ju čuvaj dolgo časa.

Reby tudi jaz sem rahlo krvavela po ET. Vse je še obutljivo in ni nič čudnega, da do tega pride. Kar brez skrbi. Vseeno počivaj in še naprej veliko pij.

Želvica, BB pri nas žal ni hopa cupa, ker sem slamnata user posted image

Kruce avatar maš pa za crknit od smeha user posted image . A te tkole meče sam k ima M, al na splošno? user posted image user posted image

Kajši user posted image . Te bomo pa me objemale vsak dan, da bo malo lažje.

WP življenje jemlješ preveč resno. Včasih ga je treba zajeti z veliko žlico humorja. Le tako se manj sekiramo in lažje živimo.
Za pijačko se bova zmenili...sem kar prehlajena te dni. Upam, da bom sedaj bolje in bom imela kaj energije za kakšno pijačko.

Zvezdica jutrčka.

Goldy upam, da zajtrk tokrat ne bo končal..saj veš kje user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
30.11.2008 9:19:46   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj. Danes se je pa res dan dobro začel zame, namreč moj kužon me je prvič pustil spati celo do 8.30, ma vam povem, da je to pravi luksuz zame.

Kajši, lepo da si spet z nami, škoda pa, da je tvoj odšel

Zvezdica, kateri Merkur? pa hvala za info

Wp, lepo da si se javila, sedaj pa zrihta jte težave v službi, da greš lahko januarja spet v postopek

Žiži, hvala za zajtrk in kavo user posted image

Kruce, hud avatar, ne vem zakaj me spominja na Homerja Simpsona.

Reby, mogoče ja pa vgnezditvena krvavitev user posted image user posted image user posted image . Čas je že ta prav.

Goldy, tudi jaz upam, da bo zajtrk ostal tam kje morauser posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 30.11.2008 9:20:26 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
30.11.2008 9:23:21   
Goldy
mismis in gigi - bom poročala, no, slabo mi je že, tak, da sem že letela po kruh, da imam nekaj v ustih, če bo pomagalo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
30.11.2008 9:23:56   
gigi1
Oj Miška jutrčka user posted image
Po mojem je Zvezdica vidla v tavelkem Merkurju na Rudniku...al pa v BTC? No, tudi tisto v Jaršah je Merkur...tko da...očitno imajo kar v vseh večjih..

Priden kužon user posted image . Jaz sem se zbudila že ob 6ihuser posted image  kar sama user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
30.11.2008 9:24:55   
Reby
Gigi in mismis hvala, mi je kr lažje :) Kdaj približno po ET pa se pojavi vgnezditvena?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
30.11.2008 9:25:48   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Priden kužon user posted image . Jaz sem se zbudila že ob 6ihuser posted image  kar sama user posted image

Ti boga reva, a ti posodim kužona za kakšen dan. Boš imela toliko dela z njim, da ti bo dan minil "dok kažeš keks"user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
30.11.2008 9:26:48   
lara light
Gigi, ma ti si za ožent!user posted image  Vse je bilo po mojem okusu, kot bi mi kdo bral misli in pol še pravi macchiato...the best! Tako me ni niso že cca 25 let pocrtaliuser posted image ...od zadnje gripe v mamimi posteljiuser posted image
Mojga pa dobiš, če se danes ne poboljša. user posted image  Mislim, da se je ideje ustrašil, ker je mi že včeraj ponoči masiral stopala...ti že sporočim.

Želvica, hvala, zgleda da signal prihaja nazaj, čeprav ni še čiste slikeuser posted image ...Kam jo bosta mahnila? Uživajte!user posted image

Goldy, verjamem, da bo dete zadovoljno s postrežbo, kako si drugače?user posted image

Že okrašujete? Ene ste res pridne. Jaz sem začela delat balončke iz popkorna, in...ja ni problema, le da iz celega paketa rata komi eden, vse ostalo požremuser posted image

Vsem lepo nedeljo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
30.11.2008 9:27:07   
Serendipity
Da ne pozabim:

user posted image   user posted image Nedelja, 30.11. user posted image user posted image
                                       Bumo - ET 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim nate in ti držim pestke!

Pa še moja spešal pikapoka samo zate: user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
30.11.2008 9:27:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Gigi in mismis hvala, mi je kr lažje :) Kdaj približno po ET pa se pojavi vgnezditvena?

Reby, do vgnezditve lahko pride na dan ET-ja ali pa nekje do drugega dneva po ET-ju. Tako pravijo, ampak lahko se pikice tudi kasneje vgnezdijo. Hočem povedati, da ni tako pribito pravilo, da če se ne vgnezdijo do 2 dni po ET-ju, da ni več mogoče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
30.11.2008 9:29:19   
Zvezdica

Zvezdica, kateri Merkur? pa hvala za info

Miška, tale v Btcju, pa tudi ta na Rudniku. Sem vidla v katalogu in si jih grem iskat....enkrat, cena pa čak grem gledat.....1,80€ so.

Jast grem tja en dan iskat ene luštne čajnike, letos bodo naša darila domače obarvanauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
30.11.2008 9:32:45   
Zvezdica
O lara.... kokice ješ. Mene pa tako zgaga peče po vsem tem, jaste sem si privoščila mandarino, čokolino in svež rogljič. Ja kombinacija je bog pomagaja ampak jast tko jem že vse življenje, ne sam v nosečnostiuser posted image .

In kako si drugače, počutje v redu?

Goldy, ti pa takoj zjutraj pojej jabolko pa en crispi al pa krekrček, potem pa postopam vodo in ne bo nič slabo.user posted image

Žiži, kak zajtrk..... ma ti veš kaj bi jast vse. Zakaj se pa zbujaš tako zgodaj? Ti damo miškinga kužona, pa mojga tamalga.... pa bo veselicauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.11.2008 9:33:43 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?