Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:24:42
|
|
|
|
gigi1
|
Blančiiii Smo te z narodnjaki priklicale . Še dobro, da si šla še 1x pogledat. Jaz sem bila včeri na CB tako besna, da bi jih kar tožla. Jebeš ti njihovih 99% točnosti.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:25:01
|
|
|
|
Goldy
|
Lari - jaz drugače krasno, saj se nimam kaj za pritoževat. Se zamotim s čim, pa mal kakšno južno skup vržem in je to to. In ti? Dobre 3 tedne pred mano si. Zvezdica - hvala, bom poskusila še jabolko, krekerje sem že, pa malo pomagajo, potem pač pride kar pride (slabost). hedi - no moj je bil na službenem seminarju 2 dni, pol pa še na 2 feštah, pa decembra gre še v Pariz za 5 dni - ampak tako pač je, se bo pa refundiralo, ja, ja , samo za to se ne morem pritoževat, ha?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:25:59
|
|
|
|
hedviga
|
Žiži, ma ja, zdej je pa Hedi vsega kriva... Jaz sem včeri tazgorno kopalnico in preoblekla pojstle pol sem bla pa že gotova. Danes ne bom pa čist niiič. Lara,vsi dedci so glih
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:26:59
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dobro jutro Vidim, da vam že v nedeljo zjutraj fešte in alko po glavi hodijo . Jaz pa danes prvič v življenju govejo juhco kuham. U kako že po hiši diši. Danes sva se odpovedala maminem kosilu in bova sama pripravla "nedeljsko južno" Aja tist test učeri bi pa res najraje požrla. Tolk sem bla žalostna ker ni blo plusa pol po ene pol ure ko sem ga šla še enkrat pogledat sem vidla, da tudi testne črtice ni . Blanči, jaz sem se prav razp.... in nisem hotela niti kometirat. Ju3 ponovi, ne skrbi, je že za kaj dobro, da ni delal. Mogoče je pa ju3 pravi dan! Čestitam za juhico, prava gospodinja!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:28:08
|
|
|
|
gigi1
|
Hedi en pač mora bit kriv . Ti si glih pri roki Hecam se . Malokdaj te narajmam na RR in mi je tko fino s tabo čvekat. Pa še vse mi prav pride, da pucat ni treba Larica zakaj te je minilo? Mačoti s ketnami so pa ja fejst
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:28:27
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Blančiiii Smo te z narodnjaki priklicale . Še dobro, da si šla še 1x pogledat. Jaz sem bila včeri na CB tako besna, da bi jih kar tožla. Jebeš ti njihovih 99% točnosti. Gigi, saj veš, narodnjaki in alko . Jao ti testi so res . Upam, da bo tisti jutri zjutraj res taprav in seveda še + pokazal
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:28:29
|
|
|
|
miska73
|
Žurerke, a ta dvanajstka a to je kje v LJ. Jao, ja neznalica... Mene pa kr mika, da bi to recimo šle pogledat... Se recimo okoli polnoči prestavimo iz Konga na kak tak plac.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:30:15
|
|
|
|
Shadow
|
Dobro jutro! Ojej, še poldne ni, ve pa že rakijo in narodnjake obdelujete! Le kaj še bo danes kasneje?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:30:32
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larica zakaj te je minilo? Mačoti s ketnami so pa ja fejst Sej, sej, minilo me je za it kej narest po hiši!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:30:53
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žurerke, a ta dvanajstka a to je kje v LJ. Jao, ja neznalica... Mene pa kr mika, da bi to recimo šle pogledat... Se recimo okoli polnoči prestavimo iz Konga na kak tak plac. Pa glih ti si še manjkala v tem narodno pijanskem jutru
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:31:22
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Dobro jutro! Ojej, še poldne ni, ve pa že rakijo in narodnjake obdelujete! Le kaj še bo danes kasneje? ¨ Začetek obeta ...dobro jutro!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:32:54
|
|
|
|
gigi1
|
Blanči na trubo bova šle pa res 1x skupi. pa magar čez 10 let, ko bova otroke že kje v varstvu pustili. Se ne spodobi, da bi naju okajeni videli Veš, ima lar prav. Mogoče je pa to res za nekaj dobro. Včeraj je bilo verjetno prezgodaj. Podganca v LJU na Celovški pri Šentvidu baje . Ni slaba tale naprej ioz Konga . Mormop sam preverit, če še sploh obstaja.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:34:50
|
|
|
|
hedviga
|
Sem čist šokirana! Nosečke poznajo dvanjastko, žižek pa ne! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA To je treba popravit. Evo: http://www.lajf.com/lokali/klub-12
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:35:12
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larica zakaj te je minilo? Mačoti s ketnami so pa ja fejst Sej, sej, minilo me je za it kej narest po hiši! Jaz pa naivno mislila, da te je do dvanajstice minilo, ko je Hedi spomine priklicala
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:35:18
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žurerke, a ta dvanajstka a to je kje v LJ. Jao, ja neznalica... Mene pa kr mika, da bi to recimo šle pogledat... Se recimo okoli polnoči prestavimo iz Konga na kak tak plac. Pa glih ti si še manjkala v tem narodno pijanskem jutru Saj ne vem kako naj si to razlagam... Si bom tako, da če je dobra fešta potem mora biti tudi moja malenkost zraven Ti, Blanč, drgač pa ... a misliš da se da it na narodnjake trezen.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:35:27
|
|
|
|
lara light
|
A sem vam povedala, da sem bila 14 dni nazaj na žuru enga od bratov Matić? Ne Saša, ampak ta dugi je??? Fajn je bilo! Sem plesala¨ja ...pa niti eden me ni pogledal, po mojem mi na čelu piše: ne diraj lava dok spava!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:36:06
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Dobro jutro! Ojej, še poldne ni, ve pa že rakijo in narodnjake obdelujete! Le kaj še bo danes kasneje? Ostani z nami, pa boš vidla
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:36:47
|
|
|
|
blanč
|
Blanči na trubo bova šle pa res 1x skupi. pa magar čez 10 let, ko bova otroke že kje v varstvu pustili. Se ne spodobi, da bi naju okajeni videli to ja, upam, da prej kot čez 10 let.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:38:23
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Žurerke, a ta dvanajstka a to je kje v LJ. Jao, ja neznalica... Mene pa kr mika, da bi to recimo šle pogledat... Se recimo okoli polnoči prestavimo iz Konga na kak tak plac. Pa glih ti si še manjkala v tem narodno pijanskem jutru Saj ne vem kako naj si to razlagam... Si bom tako, da če je dobra fešta potem mora biti tudi moja malenkost zraven Ti, Blanč, drgač pa ... a misliš da se da it na narodnjake trezen. Prav si si razložla. Ja tja že lahko trezen samo od tam pa sigurno ne.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:38:36
|
|
|
|
hedviga
|
Klub 12 Prušnikova 95, 041 67 85 77. Email Website Turbo Folk’s classic Ljubljana after-party venue is a good few kilometres from the city centre and doesn’t see a single client until around 04:00, but that’s all part of the fun really. After the other venues have closed their doors the deal is to pile into this dark underground cavern with its strange red lighting, pictures of naked women with bows and arrows on the walls and excruciatingly loud music and carry on with the party. This is hedonism at its very best, to the point that many of the true hardcore followers of the faith scrabble out of here blurry eyed in the morning and start all over again. Unmisable for those who know and love how to party. Open 07:00-05:00, Sunday: 18:00-05:00, Saturday: 18:00-05:00
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:38:52
|
|
|
|
Shadow
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ostani z nami, pa boš vidla Grem kuhati, vas pridem kasneje preveriti. Pridne bit!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:38:54
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larica zakaj te je minilo? Mačoti s ketnami so pa ja fejst Sej, sej, minilo me je za it kej narest po hiši! Jaz pa naivno mislila, da te je do dvanajstice minilo, ko je Hedi spomine priklicala Ma ne, kje pa, imam tako lepe spomine ....to je bilo eno obdobje od cca nov 2005 do ne vem maja 2006, ko sem vsak petek in soboto bila ali v Lj ali na obali in smo babe žurale kot zmešane...ob 9h zjutraj sem se vlekla domov, spala par ur, potem skuhala in vse normalno, v pon pa delat jasno...ma ja, saj mi je rekel, naj mu dam mir, ker se je moral takrat učit...jaz pa sem ubogljiva žena
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:40:40
|
|
|
|
blanč
|
sem ubogljiva žena
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:41:41
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ostani z nami, pa boš vidla Grem kuhati, vas pridem kasneje preveriti. Pridne bit! Se je ustrašila .... unih s ketnami?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:41:45
|
|
|
|
gigi1
|
Larica a si kolce plesala Blanči teli so pa hudi nin ja. Upam, da kaj prej kot čez 10 let IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ti, Blanč, drgač pa ... a misliš da se da it na narodnjake trezen. Tole je pa vprašanje na katerega ne morem odgovort. Men še ni ratalo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?