Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 11:41:25
|
|
|
|
kajsica
|
Jao babike, ste čisto v narodnjake padle!!! Saj je res luštn, sam ne brez rakije... Ja moj pride pa sedaj šele v začetku marca nazaj...pa takrat dokončno...matr bo dolga....
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 11:45:24
|
|
|
|
gigi1
|
Evo me nazaj. Se mi čebulna bržolca že krčka , pa posodo zložila v stroj, pa perilo.. Kolk sem pridna Hedi priden tvoj, pridna tašča jaz si pa kar sama kosilo kuham. Itak mi je to zabava. Mojsonček bom mogla res kmal prečekirat tole dvanajstko. A se kera javi, da gre zraven? Lučka mami je pa res faca. Dobro ostriži svojega. O Kajši ne bo nič več dopusta? Dolga. Ko si glih tukaj, ti pošljem ZS. Že pišem
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 11:53:21
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice aja, KRUCIFIKS... Žal mi je, ker je štorklja šla tokrat mimo.. Ji bom naročila, da naslednjič nekaj pri vama pusti; tokrat je očitno pozabila... Hvala womanpolice! Upam da ti uspe tako pri štorklji, kot v službi in seveda doma... IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kruce avatar maš pa za crknit od smeha . A te tkole meče sam k ima M, al na splošno? Kar na splošno, skoz mlajši se počutim Včeraj bi morala vzeti prvi Klomifen, pa smo pozabil! Bo vse eno če pričnemo danes pa en dan podaljšamo?
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.11.2008 11:54:58 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 11:57:16
|
|
|
|
blanč
|
Nč punce, moje pravljice je konec. Ulila se je , sicer test pokazal ampak saj mi kaže že od četrtka. danes zjutraj pa še un zelen baby chek in sem ga pri zajtrku pokazala še mojmu in sva bila v zdajle sem šla pa na wc in kaj vidim KRI. Prosim, ne me devat na noben seznam in vejetno boste imele pred mano malo mira tule gor. Sej sem že skos slutla, da bo tako kot v prvem postopku. Plus, krvavitev in konec.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 11:59:58
|
|
|
|
gigi1
|
Blanč saj veš, da kri nič ne pomeni. Smo ravno zjutraj o tem debatirale. Če sta , sta ! Ne mi metat puške v koruzo. Vsaj ena pikica bo ostala pri tebi! Jutri pa šibaj na krvnega, potem pa čez 2 dni ponovi vajo. Jaz vseeno mislim, da je to - to in da se bo srečno končalo
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 12:00:55
|
|
|
|
Bumo
|
Ej punce, dober dan. Hvala srčicam, ki so mislila name . Sam sporočam, da so mi vstavili eno , ostalih 8, ki jih je še bilo oplojenih, pa smo dali šparat za kdaj kasneje. Test imam 12.12. Punci, k ista bili z mano, pa mogoče bereta ta forum...držim vama moje pestike. Šopka, drži se in pogumno še jutri. Lep dan tudi ostalim.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 12:03:40
|
|
|
|
gigi1
|
Bumo pridno grej. Saj veš. Zdej pa kalamari pa počivanje na desnem boku Šopka mislimo nate. Kako si?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 12:07:57
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce o klomifenu nimam pojma . Kaj pa če bi skočil klomifenke vprašat?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 12:13:50
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kruce o klomifenu nimam pojma . Kaj pa če bi skočil klomifenke vprašat? Jih je tu dosti, sej se ne mudi bo že povedala katera.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 12:44:23
|
|
|
|
bambi75
|
WP upam, da se ti v službi reši vse v tvojo korist. Pa pridna sta oba vidim. Kar tako naprej pa bo gotovo polpačano. Kajsi en zate, da ne boš tolk sama in da ti ti trije meseci čim hitreje minejo. Se* si dobro? Počivaš in se pripravljaš na jutri? Blanč pojdi še enkrat na krvnega, da se prepričaš. Saj dvakrat ne morre biti enako. Veš kaj je bilo z Mlinčko. Držim pesti. Bumo za in pa za ostale, ki bodo šli za nekaj časa na hladno. Vidiš, da se je vse dobro končalo. Kruce tudi jaz ne vem za klomifen. Drugače pa zanimiv avatar.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 12:45:21
|
|
|
|
miska73
|
Kruce jst sicer nisem glih velik strokovnjak. Ampak, če bi bila na vajinem mestu, bi vzela z enodnevno zamudo in lepo jemala predvidenih 5 dni. Jst sem med jemanjem Klomifena imela enkrat tako zmešano M, da nisem znala določit prvi dan cikla. Pa je moja G rekla, da pri Klomifenu ni tako zelo bistveno dan gor ali dol za začetek jemanja. Blanč sam prosim ne vržt puške u koruzo. Lepo pojdi na krvnega, pa potem čez dva dni še na enega. Bumo svaka čast za super zarodke in predvsem za tistega, ki se že greje pri tebi. Lučka
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:14:07
|
|
|
|
Serendipity
|
Bumo - še tukaj čestitke za pikico! bambi - super sem. Komaj čakam jutri, čeprav me kar tak narahlo špika, da me ne bi nobena pikica pričakala. Ampak VEM, da bo vse ok in da bodo kar tekmovale med sabo katero naj vzameva za domov, mar ne? gigi & ostale - *hugs* Blanč - nič se ne sekiraj, vse je v redu. Le pikica/i/e se majcko gnezdijo sem in tja... Hm ... joj, ma neverjetno še eno vprašanje mam A so v MB partnerji lahko zraven pri ET-ju?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:23:52
|
|
|
|
Bumo
|
Hm ... joj, ma neverjetno še eno vprašanje mam A so v MB partnerji lahko zraven pri ET-ju? Pred pa po ETju, ko si v oni sobi s fotelji. Skupaj grete gor, on te pa tam pocaka. V samo sobo za postopke pa nima vstopa, je pa zato dovolj ostalih.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:25:15
|
|
|
|
Shadow
|
Sam sporočam, da so mi vstavili eno , ostalih 8, ki jih je še bilo oplojenih, pa smo dali šparat za kdaj kasneje. Test imam 12.12. Bumo, čestitam za !!! Lepo se cartajta! Glede na datum testa pa bova približno isto izvedeli kako in kaj. Držim pesti za obe naju, pa seveda za Bambi, Reby, Sapi, Tino1 in SEVEDA za blanči!!! Prosim, pojdi na krvnega ker sem 100%, da je vsaj en mišek ostal pri tebi! Za Želvico pa itak že vemo, kam test taco moli! Pa za vse, ki trenutno niste ' na čakanju'. Kruce, glede klomifena - jaz sem ga tudi enkrat pozabila vzeti na 5. dan ciklusa, pa sem ga vzela dan kasneje, pa je bilo tudi OK, me niso nič kregali. Tako da naj ga gospa Kruce kar vzame.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:25:56
|
|
|
|
Bumo
|
Hvala pipike za čestitke. Mi cel dan že na joč gre od sreče.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:31:18
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Hm ... joj, ma neverjetno še eno vprašanje mam A so v MB partnerji lahko zraven pri ET-ju? Pred pa po ETju, ko si v oni sobi s fotelji. Skupaj grete gor, on te pa tam pocaka. V samo sobo za postopke pa nima vstopa, je pa zato dovolj ostalih. O, hvala! Na gužvo sem pa kar navajena. Na punkciji jih je bilo za cel zborček, so imeli neko izobraževanje, sicer so pa bili v tisti posebni sobici... Se pa itaq ničesar ne spominjam, niti tega ne kak sem v tisto sobo prišla le, da sem se nazaj pri puncah znašla in kaj se mi je sanjalo. Kalamari so padli? Kje?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:33:58
|
|
|
|
Shadow
|
Uuuuu, Se*, jutri pa še tebi dajo deco v varstvo! Pol pa bomo primerjale začetne nosečniške znake!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:36:24
|
|
|
|
Bumo
|
Ne, kalamarov pa ni bilo. Sem zupco pa snicla popapala.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:38:25
|
|
|
|
Bumo
|
Shadow, a bomo kozlale naenkrat? Jaz sem za,sam,da se prime. Blanč, prosim ne obupat!!!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:40:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Ne, kalamarov pa ni bilo. Sem zupco pa snicla popapala. Aham, torej so bili ''kopenski kalamari''? Mene so zdaj 3 dni tak razvajali, ko sem prišla s punkcije me je zgoraj pri mami (imamo ločeno stanovanje) čakalo moje najljubše kosilo: goveja juhica, pečen krompirček, šnicl in ogrooomno solate. Hm, če dobro premislim, sem se kar razvadila... Uh, Shadow - dnevi se vleeečeeeejo in vlečejo. Ampak samo še malo, čist malo!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:41:42
|
|
|
|
Shadow
|
Tudi jaz bom z veseljem jelene klicala, samo da bo! Se pa javim, da ostalim lase odzadaj skup držim, da jih ne pobruhate!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:42:59
|
|
|
|
Bumo
|
Mene so zdaj 3 dni tak razvajali, ko sem prišla s punkcije me je zgoraj pri mami (imamo ločeno stanovanje) čakalo moje najljubše kosilo: goveja juhica, pečen krompirček, šnicl in ogrooomno solate. Hm, če dobro premislim, sem se kar razvadila... mlajks, a veš ,da sem glih danes puncam govorila,da bi šla na eno poročno pojedino..lepo tisto tradicionalno, župca,pa govedna,pa šnicli, pa krompir, solata...ok, sem že spet lačna
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:47:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Mmmmmm! Samo pa res. Tako all inclusive pojedino! No, pa je to to. Prej sem se najdela, zdaj pa man spet lušte! Shadow - enako, ti bomo laske vstran držale, samo da bo! Bambina - Ti kaj počivaš?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:47:54
|
|
|
|
Shadow
|
Sicer pa res, kje v MB ali okolici pa imajo dobre lignje??? Jaz sem jih na dan ET-ja jedla kar v Tušu, pa niso bili dobri, pa še porcija je bila bolj taka - za kako anoreksično, ne pa za mene, ko sem zdaj 3v1!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:49:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Se katera javi, da ga (od)reši?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.11.2008 13:54:52 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?