Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 22:12:40
|
|
|
|
jencili
|
kje pa se vse skrivate zdej? Gledate filme?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 22:20:05
|
|
|
|
listek1
|
tud jest se sprašujem kje so vse Nč, tud jest bom usgasnla tole škatlco, pa se tipkamo jutri Mirno nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 22:23:12
|
|
|
|
jencili
|
nočko Listek družinica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 22:38:22
|
|
|
|
Janey
|
dober večer....dolenči za pot in me veseli da ste varno prispeli grem tut jaz ninat lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 22:44:54
|
|
|
|
jencili
|
evo, filma je konc, tko da se bom tud jst počasi pobrala. Grem itak še knjigo brat, pol pa bi blo počasi fino kej zaspat. mirno in dolgoooo noč vam želim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 23:22:11
|
|
|
|
mesecnica
|
Dolenjka - za srečno pot do Bruslja. Zdaj gremo pa tudi mi spat. očko. Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 7:52:07
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro...prva? najprej čestitke dolenjki, za odlično pot
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 7:58:07
|
|
|
|
misar
|
naša noč pa valjda klasika...3x budnica, spanje do 6:40 zdaj pa tamla že veselo po nogah skače, zdaj je to skoz v akciji, moram ful gledat, da je kam ne skipa, ker je še cela majava lubek je danes celo noč prespal na kavču, za dobro jutro me je pa napizdil, zakaj ga nisem v posteljo odvlekla, da sem jaz kriva, da je na kavču spal. sem mislila, da ga bom iz kože dala ...no sej pol mu je blo prec žal, ker sem takoj turbo levinjo vkolopila pri nas že dežuje, jaz sem pa upala, da bo še kej snegeca zapadlo, pa bi končno sanke mal uporabili...wiiii men se sanka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 8:24:37
|
|
|
|
itata
|
jutro, sicer že neki časa pokonc, ampak do rač pa šele zdejle prišla. ponoč je kar šlo, tko da sem se kar naspala. včeri me je moj spet ob živce spravu, ker mi je neki sikal. k je tamala njegova sitna sem zmeri jaz vsega kriva, da je stanje tako. pa sploh mu ni nič groznega.... če je pa pridna - kar je blo zdej tko več kot 1 mesec ni blo nikol težav, je pa vse super krasno... kr neki. raj nisem nič napisala včeri ker bi blo preveč. no pol k je dam prišel (ko jo je nazaj peljal) pa vse normalno. čist prijazen kr neki. pa k tamala noče za mizo jest takoj znori. ja k pol bo pa se kr vsedla pa sedela pri miru nima živcev kak dan pet posto. kr neki. pa še neki je bolan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 8:36:51
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro! Mi imamo tudi snegec, smo se včeraj sankali, danes pa dežuje . Vidim, da ste vse zelo pridne in kar nekaj ustvarjate, jaz sem si tudi danes naredila 2 adventna venčka. Sem bila prepričana, da je komaj naslednji teden 1 adventna nedelja - Sma pa šla včeraj zvečer z mojim dragim z lučkami na Pohorje, je bilo ful lepo- romantično. Šla sma pa komaj, ko sta Lana in Luka zaspala. Pa Luka ima še zmeraj bronhitis, mu še kar piska ob dihanju, imava jutri zopet kontrolo. Je pa drugače zelo priden, prav zaprav sta oba z Lano pridna. Jaz pa imam za Lukca še sanke od Lane, so pa take plastične v obliki medvedka, so pa prav za male in jih lahko tudi pripasamo. Dolenjka super za vožnjo in, da ste že prispeli
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 30.11.2008 8:37:34 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 9:49:19
|
|
|
|
jencili
|
jutro, naša noč tud fajn. Sicer tri budnice, sam spali smo pa do 8.45, tko da je blo prov super Zdej že kuham kašico in sice dons bo na sporedu naši + banana, za kosilo pa še nimam pojma kaj bom delala. Včeraj je bla blitva (sm mela zmrznjeno)+kropmir+rumenjak Hihi, sm dala Taju zdej krhelj naši-ja. Da vidite kako ga obdeluje in zraven govori njam, njam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 9:54:39
|
|
|
|
ella79
|
mesecnica za super noč. Či več takih, pa da se sčasoma navadi še spat v svoji poteljici, pa bo jencili škoda k vsaj vozičkate potem ne morte dolenjka sem skoz na vas mislila sam da ste srečno pripotovali, pa da je carica res carica, je zdej še enkrat dokazala desci so pač desci jencili super noč. Super, k zdej tako fajn spite pri nas Zoja super pridna, spala danes do devetih sicer spet z eno napakico zdej pa grem, pride nekač na kavo lepo nedeljo, mi bomo šli do babi, k nas baje neki sladkega tam čaka
< Sporočilo je popravil ella79 -- 30.11.2008 9:55:55 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 10:03:13
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mesecnica za super noč. Či več takih, pa da se sčasoma navadi še spat v svoji poteljici, pa bo jencili škoda k vsaj vozičkate potem ne morte dolenjka sem skoz na vas mislila sam da ste srečno pripotovali, pa da je carica res carica, je zdej še enkrat dokazala desci so pač desci jencili super noč. Super, k zdej tako fajn spite pri nas Zoja super pridna, spala danes do devetih sicer spet z eno napakico zdej pa grem, pride nekač na kavo lepo nedeljo, mi bomo šli do babi, k nas baje neki sladkega tam čaka punca, a ga spet žingaš? In za Zojino spanje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 10:03:45
|
|
|
|
ella79
|
še to sem hotla povedat... Zoja zna poklicat očkata se ji skrije, ona pa začne klicat ata ata ne vem kdo jo je to naučil k mene nikol tako ne kliče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 10:04:30
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mesecnica za super noč. Či več takih, pa da se sčasoma navadi še spat v svoji poteljici, pa bo jencili škoda k vsaj vozičkate potem ne morte dolenjka sem skoz na vas mislila sam da ste srečno pripotovali, pa da je carica res carica, je zdej še enkrat dokazala desci so pač desci jencili super noč. Super, k zdej tako fajn spite pri nas Zoja super pridna, spala danes do devetih sicer spet z eno napakico zdej pa grem, pride nekač na kavo lepo nedeljo, mi bomo šli do babi, k nas baje neki sladkega tam čaka punca, a ga spet žingaš? In za Zojino spanje k bi ti vedla kok hitr jaz to tipkam še dobr da je sam ena napaka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 10:08:42
|
|
|
|
Blacky*
|
dobro jutro, no pa sem spet imela prav . Smo včeraj zaprli radiator v spalnici in je Val spal celo noč . Res da se je zbudil ob 6:00, a je bila noč brez napakic Zdaj čakam, da bo ready za novo spanje. Popoldan pa nazaj v LJ. Joj, kok hitro vikendi minejo. Prehitro. Vreme je pa . Full dežuje. Ko bi vsaj snežil. Bi šli vseeno ven.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 10:10:41
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 še to sem hotla povedat... Zoja zna poklicat očkata se ji skrije, ona pa začne klicat ata ata ne vem kdo jo je to naučil k mene nikol tako ne kliče pri nas tudi mene nikoli ne pokliče Po moje zato ker smo non stop z njimi. Pri nas je pa ati da da, babi pa ba
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 10:16:18
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili men so pa tko smotane te sanke, k vidm, da jih majo povsod. Jst mam prov take, k je spredaj obok iz lesa, da se otrok lahko drži (no, če me razumete) in une so zakon! a kaj veš kje bi se take dobile... ker ravno take bi jaz nabavila Jaz sem take v Obiju videla. misar, za samostojno vstajanje!!! dolenjka za super prestano pot, pa za Taro, ki je bila tako pridna!!!!! Mi smo se tudi napohajali sinoči , samo Anaja ni hotela prej zaspat kot v avtu, ko smo šli domov. Je pa skoraj celo pot deževalo, tudi na cca. 1000 m nadmorske. Še celo topleje je bilo (+2), kot v Idriji (0). Popoldne sem pa venček delala. Mah, je tako nekaj za silo NAŠA JE TUDI PRAVKAR SAMA VSTALAAAAA !!!!!!!!! (ne zameriti, kričim od veselja ) Pa še moj venček
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 10:19:07
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 še to sem hotla povedat... Zoja zna poklicat očkata se ji skrije, ona pa začne klicat ata ata ne vem kdo jo je to naučil k mene nikol tako ne kliče za Zojo!!!!!!!! So žlabudre ti naši
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 10:23:12
|
|
|
|
bamby
|
blacky, zdaj pa kar radiator zapri! Mi ga tudi šele zvečer malo odpremo, toliko, da ni preveč ledeno, pa zjutraj je tudi še odprt, čez dan pa ne. Ob 7h pa začnem šele kurit, da je ob 8h toplo, ko vstane madam. Danes mi pa ni treba kuhat, ker nas je ata povabil na kosilo v čast njegovemu rojstnemu dnevu !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 10:32:58
|
|
|
|
Blacky*
|
NAŠA JE TUDI PRAVKAR SAMA VSTALAAAAA !!!!!!!!! (ne zameriti, kričim od veselja ) Anaja za prvi dvig Pa da ni treba danes kuhati kosila.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 10:39:43
|
|
|
|
lillchy123
|
dolenjka, brez besed, tolk sem vesela Lukca smo uspešno oddali v varstvo, včeri zvečer smo se pa pol šli sankat še z dvema frendoma v Kranjsko. upam, da še kdaj ponovimo. Sneg, adrenalin, kuhančki... zdej pa šibam, ker greva po veje za venčka.. sva spet bolj pozna pa pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 10:57:54
|
|
|
|
jencili
|
uuuuuuuuuuuuu, jst bi tud eno nočno sankanje udarla Enkra sm bla in je blo noro dobr
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 11:31:38
|
|
|
|
listek1
|
tuuuuudddd jest bi nočno sankanje, še nikol nisem bla in si tok želllimmmmm it enkrat Jencili - kje si se pa ti sankala? Lillchi - za tole sankanje in vinčka. Je pasal ane
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 11:50:54
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili men so pa tko smotane te sanke, k vidm, da jih majo povsod. Jst mam prov take, k je spredaj obok iz lesa, da se otrok lahko drži (no, če me razumete) in une so zakon! a kaj veš kje bi se take dobile... ker ravno take bi jaz nabavila Jaz sem take v Obiju videla. misar, za samostojno vstajanje!!! dolenjka za super prestano pot, pa za Taro, ki je bila tako pridna!!!!! Mi smo se tudi napohajali sinoči , samo Anaja ni hotela prej zaspat kot v avtu, ko smo šli domov. Je pa skoraj celo pot deževalo, tudi na cca. 1000 m nadmorske. Še celo topleje je bilo (+2), kot v Idriji (0). Popoldne sem pa venček delala. Mah, je tako nekaj za silo NAŠA JE TUDI PRAVKAR SAMA VSTALAAAAA !!!!!!!!! (ne zameriti, kričim od veselja ) Pa še moj venček Jutrooo.... Bamby venček je zelo lep , ampak ta prtiček je še boljši si ga ti delala???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?