Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:51:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Se še midva z Vidkom kaj javima danes. Malo sem pozna danes, ampak hodla sem gledat en avto za mene, ker bom pop**** če bom še dolgo mogla fehtat prevoz, pa še v trgovino ne morem prav, pa nič več nimamo doma,... Saj če bom kupla tisti avto, ko sem ga danes gledala, ne bo več denarja za trgovino. Pa kaj čemo, vsega ne moremo imet. Če bom ga le znala vozit, ker je kar večji od moje prejšnje stare rje. Bomo vidli, če bom uspela denar nakrampat, pa da se preveč ne zadolžim, ker pri tej piškavi porodniški bom težko veliko vračala. Sem pa malo brala za nazaj, in moje očke vidijo mojega Vidka. Drugače je tak dobrovoljček, takrat pa ga je začelo nekaj kuhat in ni bil preveč razpoložen za fotografiranje, pa tremo pred Tajo je imel,.... Moški, vedno samo bla bla, ko pa kakšna lepa punca zraven pride, pa naenkrat rdeča lička, pa bi se mami pod kiklo skrili. Sedaj pa grem še malo cote v stroj zmetat, potem pa grem malo TV mučit. Avtosejem, letališče!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:51:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da ste vse odsotne, grem še jaz kosilo prištimat pri nas bo kosilo kar MCdonald's Jaz bi tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:51:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa še v info, danes smo imeli Februarskega špijuna na delu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:51:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Potem je treba imeti tempo najmanj 23 strani na dan A še razlika +271 Ko smo štartale invazijo je bilo +413 No vidiš, da gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:51:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O hudo: 35 strani v dnevu in pol 7 del pade pred miklavžem? mala šala A Vi2 to resno??????? Ja kaj pa?! Z nami ni heca!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:52:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes je pa en srečen dan. Od kolegice sestra je danes zjutraj rodila Tio Res lep dogodek, sploh ko so druge v porodni Čestitamo , jaz pa pravim v porodni je bilo kot v filmu, ampak potem ko te prestavijo v sobo pa niti mislit ne želim Meni glih ni zgledalo filmsko. Potem pa ..... to je pa čudež EPIDERALNE AN. To pa ne bi vedela kako zgleda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:01:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa še v info, danes smo imeli Februarskega špijuna na delu ???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:03:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka ner sekiraj se glede GH. Jaz sem se tudi, pa sem se nehala, ker je še nekaj časa in zdaj mi je Maja začela lepo jesti. Ne poje bog ve kaj, ampak je začela in iz dneva v dan poje kakšno žličko več. Ti samo vztrajaj in mu ponujaj, enkrat bo že zagrabil. Če pa mi je do tega tedna tako lepo že začel vse jesti, zdaj pa ko je imel to vročino pa mi kar naenkrat vse zavrača - še banane, ki jih je imel tako rad. Anitka, mogoče zavrača hrano zaradi bolezni? Gregi danes noče skoraj nič jesti, ga očitno res matra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:03:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa še v info, danes smo imeli Februarskega špijuna na delu ??? Verjetno preverjajo koliko časa bodo še v prednosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:03:25
|
|
|
|
hijenca
|
Barbaw saj na avtosejem bomo mogoče še jutri malo zavili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:04:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka ner sekiraj se glede GH. Jaz sem se tudi, pa sem se nehala, ker je še nekaj časa in zdaj mi je Maja začela lepo jesti. Ne poje bog ve kaj, ampak je začela in iz dneva v dan poje kakšno žličko več. Ti samo vztrajaj in mu ponujaj, enkrat bo že zagrabil. Če pa mi je do tega tedna tako lepo že začel vse jesti, zdaj pa ko je imel to vročino pa mi kar naenkrat vse zavrača - še banane, ki jih je imel tako rad. Anitka, mogoče zavrača hrano zaradi bolezni? Gregi danes noče skoraj nič jesti, ga očitno res matra Ma to je čisto normalno. Saj tudi recimo jaz ne jem ko sem bolana. Ko bodo zdravi bodo že vsi jedli.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 29.11.2008 20:05:44 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:06:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw saj na avtosejem bomo mogoče še jutri malo zavili. Je pa treba bolj hitri it, ker se dobri avti takoj prodajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:07:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka ner sekiraj se glede GH. Jaz sem se tudi, pa sem se nehala, ker je še nekaj časa in zdaj mi je Maja začela lepo jesti. Ne poje bog ve kaj, ampak je začela in iz dneva v dan poje kakšno žličko več. Ti samo vztrajaj in mu ponujaj, enkrat bo že zagrabil. Če pa mi je do tega tedna tako lepo že začel vse jesti, zdaj pa ko je imel to vročino pa mi kar naenkrat vse zavrača - še banane, ki jih je imel tako rad. Anitka, mogoče zavrača hrano zaradi bolezni? Gregi danes noče skoraj nič jesti, ga očitno res matra Moj Videk odkar je bolan, sploh noče jest nobene GH. Zelenjave mi že 14 dni niti povohat noče, še pri sadju štrajka. Pa ko je imel tako rad vse, sedaj pa poje 3 žlice. Samo mlekeca bi pil, pa še to okrog 120 ml, 3-4 x na dan, nič več. Prej je pa spil najmanj 180 ml.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:07:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw saj na avtosejem bomo mogoče še jutri malo zavili. Kaj pa avtonet? Pri nas to dnevno laufa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:08:56
|
|
|
|
Svojeglava
|
Ojla majske napadalke! jaz vas s tem počasnim netom ne sledim več, ker me vse mine, ker se mi ena stran 5 min odpira... ko se preselimo nabavim 10 mega in pol vse notr prnesem, a vela??? lpsvojeglava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:09:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw saj na avtosejem bomo mogoče še jutri malo zavili. Kaj pa avtonet? Pri nas to dnevno laufa Pri nas tudi že. Sma isti avto tudi na avto net našla. Smo okrog 600 € shandlali, sedaj pa moram malo prespat, jutri še na avtosejem letima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:11:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw saj na avtosejem bomo mogoče še jutri malo zavili. Kaj pa avtonet? Pri nas to dnevno laufa Pri nas tudi že. Sma isti avto tudi na avto net našla. Smo okrog 600 € shandlali, sedaj pa moram malo prespat, jutri še na avtosejem letima. Kaj pa gledaš za en model oz. znamko, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:13:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw saj na avtosejem bomo mogoče še jutri malo zavili. Kaj pa avtonet? Pri nas to dnevno laufa Pri nas tudi že. Sma isti avto tudi na avto net našla. Smo okrog 600 € shandlali, sedaj pa moram malo prespat, jutri še na avtosejem letima. Kaj pa gledaš za en model oz. znamko, če ni skrivnost? Opel Astra Karavan, da lahko naš veliki vozek noter spravim .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:18:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw saj na avtosejem bomo mogoče še jutri malo zavili. Kaj pa avtonet? Pri nas to dnevno laufa Pri nas tudi že. Sma isti avto tudi na avto net našla. Smo okrog 600 € shandlali, sedaj pa moram malo prespat, jutri še na avtosejem letima. Kaj pa gledaš za en model oz. znamko, če ni skrivnost? Opel Astra Karavan, da lahko naš veliki vozek noter spravim . Stisko s prostorom pa poznam .Mi imamo karavana, pa bi sedaj najraje kupili eno prostorca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:22:14
|
|
|
|
tally
|
Oho ho celo stran se je obrnila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:23:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Vidim da je zatišje tu gor... js bom glihkar znorela tamau kr tuli pa tuli pa noče spat , mislim da ga zobki matrajo. Calpol je pomagal glih pol ure pa jovo na novo . Drugač sm pa prav ponosna dons na njega, ker se pa zdej uradno plazimo oz. bolj skače kot zajček . Gre na vse štiri.. na kolena in pol skače naprej. Prej je sedel na puzlah in se sklonil naprej, nogice dal izpod sebe pa se dal na trebušček, pol pa odplazil naprej do igrače . Jure ga pa kr snema . kasso ja olivno al pa sončnično oboje je dobro, sam glede nasitnosti pa očitno pri nas ne nardi veliko. Kar se pa mišic tiče, mam pa js zdej manj kil, ko prej pa sm mela eno obdobje boljšo postavo. Precej bolj čvrsto ... ma bi blo treba spet mal fitnesa pa laufanja, sam kje se mi pa da ... čmrlika luštne slikce ! edina Žan se ob 6.00 doji, ob 9.00 200 do 220g sadno žitne kašice, ob 12.00 dojenje. Še zmer jamra tam na puzlah, morm it zamenjat močnejšo polovico ... Za Žana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:24:59
|
|
|
|
tilči
|
Ste tako zgovorne, da sem si celo obrvi uredila Otroka spita, trkam , je šel na novoletno večerjo, jaz pa se malo urejam, da ne bom kot strašilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:25:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Vidim da je zatišje tu gor... js bom glihkar znorela tamau kr tuli pa tuli pa noče spat , mislim da ga zobki matrajo. Calpol je pomagal glih pol ure pa jovo na novo . Drugač sm pa prav ponosna dons na njega, ker se pa zdej uradno plazimo oz. bolj skače kot zajček . Gre na vse štiri.. na kolena in pol skače naprej. Prej je sedel na puzlah in se sklonil naprej, nogice dal izpod sebe pa se dal na trebušček, pol pa odplazil naprej do igrače . Jure ga pa kr snema . kasso ja olivno al pa sončnično oboje je dobro, sam glede nasitnosti pa očitno pri nas ne nardi veliko. Kar se pa mišic tiče, mam pa js zdej manj kil, ko prej pa sm mela eno obdobje boljšo postavo. Precej bolj čvrsto ... ma bi blo treba spet mal fitnesa pa laufanja, sam kje se mi pa da ... čmrlika luštne slikce ! edina Žan se ob 6.00 doji, ob 9.00 200 do 220g sadno žitne kašice, ob 12.00 dojenje. Še zmer jamra tam na puzlah, morm it zamenjat močnejšo polovico ... Za Žana.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:27:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj pa je danes z vami? barbaw, tale 6 december se nam bo s takim tempom izmuznil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 20:29:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka ner sekiraj se glede GH. Jaz sem se tudi, pa sem se nehala, ker je še nekaj časa in zdaj mi je Maja začela lepo jesti. Ne poje bog ve kaj, ampak je začela in iz dneva v dan poje kakšno žličko več. Ti samo vztrajaj in mu ponujaj, enkrat bo že zagrabil. Če pa mi je do tega tedna tako lepo že začel vse jesti, zdaj pa ko je imel to vročino pa mi kar naenkrat vse zavrača - še banane, ki jih je imel tako rad. Anitka, mogoče zavrača hrano zaradi bolezni? Gregi danes noče skoraj nič jesti, ga očitno res matra Ma to je čisto normalno. Saj tudi recimo jaz ne jem ko sem bolana. Ko bodo zdravi bodo že vsi jedli. jAZ SEM VESELA, DA VSAJ SVOJ RAZREDČENI SOK RAD PIJE, KER MLEKA ITAK NOČE - ŽE V ZDRAVEM STANJU NE O šit, spet caps lock..... Ne grem popravljat... Naty*, za Žana!!!!!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?