Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O hudo: 35 strani v dnevu in pol 7 del pade pred miklavžem? mala šala A Vi2 to resno??????? jah vidiš jaz mislim resno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:44:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še eno vprašanje, ker nimam pojma koliko naj bi moj otrok pojedel (pri dojenju nismo imeli teh vprašanj), danes smo pojedli: - 8:30h 150 ml ad. mleka -11:30h 120 ml sadja+2 piškota S tem, da smo se zbudili ob 7h, koliko kej vaši hroščki pojejo do npr. 12h? Moja včasih do 12 300-350ml, danes180mlAM (beri ob 2h 80ml in ob 7h 100ml) in 140ml sadje+2 piškota
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:46:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O hudo: 35 strani v dnevu in pol 7 del pade pred miklavžem? mala šala A Vi2 to resno??????? resno, resno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 13:00:42
|
|
|
|
MARTINA25
|
Glede kitajske je tko:če bo moj doma pridem, če bo delal nimam varstva in me ne bo....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 13:12:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še eno vprašanje, ker nimam pojma koliko naj bi moj otrok pojedel (pri dojenju nismo imeli teh vprašanj), danes smo pojedli: - 8:30h 150 ml ad. mleka -11:30h 120 ml sadja+2 piškota S tem, da smo se zbudili ob 7h, koliko kej vaši hroščki pojejo do npr. 12h? Maja??????? Moja okoli 300g + dojenje, včasih tudi manj Danes je pojedla samo 250+ dojenje. Saj veš pol pa mi nekako od 10 do 13h spimo, pol je kosilo vauuu Maja je pa prava jedka mah smotan mi je, ker sploh nimam občutka kdaj ji dat za jest . Moja oba tudi spita, jaz pa ju čakam da gremo v Ljubljano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 13:30:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še eno vprašanje, ker nimam pojma koliko naj bi moj otrok pojedel (pri dojenju nismo imeli teh vprašanj), danes smo pojedli: - 8:30h 150 ml ad. mleka -11:30h 120 ml sadja+2 piškota S tem, da smo se zbudili ob 7h, koliko kej vaši hroščki pojejo do npr. 12h? Maja??????? Moja okoli 300g + dojenje, včasih tudi manj Danes je pojedla samo 250+ dojenje. Saj veš pol pa mi nekako od 10 do 13h spimo, pol je kosilo vauuu Maja je pa prava jedka mah smotan mi je, ker sploh nimam občutka kdaj ji dat za jest . Moja oba tudi spita, jaz pa ju čakam da gremo v Ljubljano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 13:43:05
|
|
|
|
hijenca
|
Dober dan! Se še midva z Vidkom kaj javima danes. Malo sem pozna danes, ampak hodla sem gledat en avto za mene, ker bom pop**** če bom še dolgo mogla fehtat prevoz, pa še v trgovino ne morem prav, pa nič več nimamo doma,... Saj če bom kupla tisti avto, ko sem ga danes gledala, ne bo več denarja za trgovino. Pa kaj čemo, vsega ne moremo imet. Če bom ga le znala vozit, ker je kar večji od moje prejšnje stare rje. Bomo vidli, če bom uspela denar nakrampat, pa da se preveč ne zadolžim, ker pri tej piškavi porodniški bom težko veliko vračala. Sem pa malo brala za nazaj, in moje očke vidijo mojega Vidka. Drugače je tak dobrovoljček, takrat pa ga je začelo nekaj kuhat in ni bil preveč razpoložen za fotografiranje, pa tremo pred Tajo je imel,.... Moški, vedno samo bla bla, ko pa kakšna lepa punca zraven pride, pa naenkrat rdeča lička, pa bi se mami pod kiklo skrili. Sedaj pa grem še malo cote v stroj zmetat, potem pa grem malo TV mučit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 14:17:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Uf, končno je Vid zaspal. Že od 5h zjutraj je bil po konci, no pred deseto sm ga dala spat pa je spal 3-5 min in nč več. Energije ma pa oreng. Zdej je pa pojedel pol sm mu dala da je po cuclou pr men, tolk da je zaspal. Upam, da bo dolgo spal. Tko, zdej grem pa jst kavč likat pa TV gledat oz. mal podremat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 15:02:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Točno do minute jse spal, pol ure. Če bi kaj delala (pospravljala al kaj podobno) bi spal ziher 1h al pa več. Kukr se jst uležem, konc, vstat. Morem kofe popit, kr če ne bom glih kle pred
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 16:27:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Uf,...... kr odmeva k ni nobene gor na RR . Kaj ste šle počivat al ste kam odbrzele (šoping,..). No, ja bom pa sama s sabo se menla . Bo kdo mislu, da se mi je utrgal. Evo, še par vicev, da boste mele kej za smejat. Zakaj se blondinke v mrzli zimi ponavadi zadržujejo v kotu stanovanja? "Ker so slišale da je v kotu običajno 90 stopinj." "Mihec, kje si pa bil celo popoldne?" se je mama jezila na sina. "S sosedovim Bogdanom sva po naselju raznosila pošto. Igrala sva se poštarja." "In kje sta dobila pošto?" "Na podstrešju v tvojem kovčku sva našla veliko pisem in razglednic! "Otroci, ali se lahko z vami igram Indijance?" "Ne, dedek, ne moreš! Ti si že skalpiran!" Družina je kupila novo stanovanje. Mali Jurček je ponosno rekel: "Jaz imam svojo sobo, Petra ima svojo sobo in Sabina ima svojo sobo. Le ti, očka, moraš še vedno spati pri mamici!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 16:38:57
|
|
|
|
jana81
|
dober dan.. da se mal javim, dons mam generalko po hiši in sem polno zasedena, Nejc mi je HB spal do 9.40 in potem ob 12h zaspal do 15h, sva se najedla, mal poigrala, zdej je pa spet zaspal . dolgo nimam časa, ker ob 17h dobiva obisk in me ne bo na RR. Bom potem zvečer kej pokomentirala če ne bo obisk predolgo tu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 16:42:45
|
|
|
|
kasso
|
Oj, sem prišla pokukat, uf, sem utrujena, pa Varja bi mogla že spat..jo vsaj otroka zabavata, ker prej je pa tulila ko zmešana, ko je bila z menoj Ven ne moremo, ker je sam led, ponoči pa bo še bolj pomrznilo. No, danes pa komaj čakam, da prileze moj domov. aja, ne vem zakaj sem včeraj pospravljala...ker danes pa je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 16:47:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Čmrlika, jaz pa Varji kar pogosto dam špinačo...tudi včeraj jo je jedla s krompirjem. Taja pa je prava princeska H vala za pohvalo princeske moje.... Ma veš da ji bom pa zdaj en dan res dala... spoloh nima nobenih problemov z nobeno hrano, tako da,...menda bo tud špinača šla...povej, pa tud ostale...kuhate same svežo al jo zmarznjeno kupite,al kaj je primerno nardit? al ono v kochah? jaz imam domačo, bio iz Taščinega vrta, ampak zamrznjeno že zmiksano v kockah...jo le odtajam in še malo prevrem s krompirjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 18:10:36
|
|
|
|
tally
|
Hallo, samo da ne pademo na drugo stran
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 18:29:47
|
|
|
|
Naty*
|
Vidim da je zatišje tu gor... js bom glihkar znorela tamau kr tuli pa tuli pa noče spat , mislim da ga zobki matrajo. Calpol je pomagal glih pol ure pa jovo na novo . Drugač sm pa prav ponosna dons na njega, ker se pa zdej uradno plazimo oz. bolj skače kot zajček . Gre na vse štiri.. na kolena in pol skače naprej. Prej je sedel na puzlah in se sklonil naprej, nogice dal izpod sebe pa se dal na trebušček, pol pa odplazil naprej do igrače . Jure ga pa kr snema . kasso ja olivno al pa sončnično oboje je dobro, sam glede nasitnosti pa očitno pri nas ne nardi veliko. Kar se pa mišic tiče, mam pa js zdej manj kil, ko prej pa sm mela eno obdobje boljšo postavo. Precej bolj čvrsto ... ma bi blo treba spet mal fitnesa pa laufanja, sam kje se mi pa da ... čmrlika luštne slikce ! edina Žan se ob 6.00 doji, ob 9.00 200 do 220g sadno žitne kašice, ob 12.00 dojenje. Še zmer jamra tam na puzlah, morm it zamenjat močnejšo polovico ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 18:50:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Vidim da je zatišje tu gor... js bom glihkar znorela tamau kr tuli pa tuli pa noče spat , mislim da ga zobki matrajo. Calpol je pomagal glih pol ure pa jovo na novo . Drugač sm pa prav ponosna dons na njega, ker se pa zdej uradno plazimo oz. bolj skače kot zajček . Gre na vse štiri.. na kolena in pol skače naprej. Prej je sedel na puzlah in se sklonil naprej, nogice dal izpod sebe pa se dal na trebušček, pol pa odplazil naprej do igrače . Jure ga pa kr snema . kasso ja olivno al pa sončnično oboje je dobro, sam glede nasitnosti pa očitno pri nas ne nardi veliko. Kar se pa mišic tiče, mam pa js zdej manj kil, ko prej pa sm mela eno obdobje boljšo postavo. Precej bolj čvrsto ... ma bi blo treba spet mal fitnesa pa laufanja, sam kje se mi pa da ... čmrlika luštne slikce ! edina Žan se ob 6.00 doji, ob 9.00 200 do 220g sadno žitne kašice, ob 12.00 dojenje. Še zmer jamra tam na puzlah, morm it zamenjat močnejšo polovico ... za malega zajčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 18:55:36
|
|
|
|
Anitka
|
Dober večer! Se moram še jaz malce oglasit. Sicer ne vem, če mi bo uspelo prebrati vse kar ste napisale saj je čtiva skoraj preveč Pa ve ste znorele s svojo brzino Naš Gal ima te izpuščaje še kar naprej in sem opazila, da so dosti bolj vidni, ko joka, se kaj matra in ob tem zašvica Sicer pa smo se ponoči spet dojili na dve uri in sem čisto hin. Pa danes mi spet ni hotel vzeti nobene druge hrane in čaja Grem malce brat za nazaj in kaj pokomentirat, ker trenutno malce spi naš razgrajač.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:10:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka ner sekiraj se glede GH. Jaz sem se tudi, pa sem se nehala, ker je še nekaj časa in zdaj mi je Maja začela lepo jesti. Ne poje bog ve kaj, ampak je začela in iz dneva v dan poje kakšno žličko več. Ti samo vztrajaj in mu ponujaj, enkrat bo že zagrabil. Če pa mi je do tega tedna tako lepo že začel vse jesti, zdaj pa ko je imel to vročino pa mi kar naenkrat vse zavrača - še banane, ki jih je imel tako rad.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:13:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Da vidim kaj se bo zgodilo... pa ne me kregat, če kaj zaj........ To sta pa dva majska hroščka TAJA in VID (Hijenca) a pritisnem Potrdi jap ajde da probam kaj sem sčarala Luštna slikica in še bolj luštkana Taja in Vid
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:15:25
|
|
|
|
Anitka
|
A ko sem jaz tu, pa nobene druge ni? A ve to resno mislite do Miklavža?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:49:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ko sem jaz tu, pa nobene druge ni? A ve to resno mislite do Miklavža? aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:49:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka ner sekiraj se glede GH. Jaz sem se tudi, pa sem se nehala, ker je še nekaj časa in zdaj mi je Maja začela lepo jesti. Ne poje bog ve kaj, ampak je začela in iz dneva v dan poje kakšno žličko več. Ti samo vztrajaj in mu ponujaj, enkrat bo že zagrabil. Če pa mi je do tega tedna tako lepo že začel vse jesti, zdaj pa ko je imel to vročino pa mi kar naenkrat vse zavrača - še banane, ki jih je imel tako rad. Ti tudi nimaš apetita ko si bolana. Otroci so isti kot mi. Bo že jedel, ko se bo bolje počutil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:50:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Vidim da je zatišje tu gor... js bom glihkar znorela tamau kr tuli pa tuli pa noče spat , mislim da ga zobki matrajo. Calpol je pomagal glih pol ure pa jovo na novo . Drugač sm pa prav ponosna dons na njega, ker se pa zdej uradno plazimo oz. bolj skače kot zajček . Gre na vse štiri.. na kolena in pol skače naprej. Prej je sedel na puzlah in se sklonil naprej, nogice dal izpod sebe pa se dal na trebušček, pol pa odplazil naprej do igrače . Jure ga pa kr snema . kasso ja olivno al pa sončnično oboje je dobro, sam glede nasitnosti pa očitno pri nas ne nardi veliko. Kar se pa mišic tiče, mam pa js zdej manj kil, ko prej pa sm mela eno obdobje boljšo postavo. Precej bolj čvrsto ... ma bi blo treba spet mal fitnesa pa laufanja, sam kje se mi pa da ... čmrlika luštne slikce ! edina Žan se ob 6.00 doji, ob 9.00 200 do 220g sadno žitne kašice, ob 12.00 dojenje. Še zmer jamra tam na puzlah, morm it zamenjat močnejšo polovico ... za malega zajčka Podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 19:50:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Oj, sem prišla pokukat, uf, sem utrujena, pa Varja bi mogla že spat..jo vsaj otroka zabavata, ker prej je pa tulila ko zmešana, ko je bila z menoj Ven ne moremo, ker je sam led, ponoči pa bo še bolj pomrznilo. No, danes pa komaj čakam, da prileze moj domov. aja, ne vem zakaj sem včeraj pospravljala...ker danes pa je Moja se tudi z otroci bolj razume. Saj še malo, pa se bodo vsi skupaj igrali, da boš lahko pospravljala.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?