|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
29.11.2008 20:38:39   
tally
A bo kaj danes?   user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.11.2008 20:38:49   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kaj pa je danes z vami? barbaw, tale 6 december se nam bo s takim tempom izmuzniluser posted image

Ne bo, ne bo. Ko Maja zaspi moram po baterijo v spalnico in ga poslikam. Zdaj je eno delo za mano, zdaj pa bomo tako ali tako doma, razen če bomo na kakšno rajanje skočili vmes ( miklavževanje v četrtek).

Moram pohvalit mojega user posted image . Mi je kupil čevlje. Ampak ne tako pregrešno drage kot bi jih Jana imela. user posted image  So pa bili po moji izbiri. In mi je doma pokazal, ker jih je gledal, da na podplatu piše love. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.11.2008 20:39:53   
Estrella*
Naty: user posted image  za Žana. A ni hiter razvoj po 6m, po 9m pa še hitrejši.  Šele sedaj so meni osebno ratali user posted image zanimivi. Naty, katastrofa od alergije za Aljouser posted image Moji sumi so bili žal kar pravilni. Pri Andražu je rekla, da ni tipičnialergik, smo pa ugotovili alergijo na kiwi, ki ga on obožujeuser posted image Ugotovila mu je , da ima nagnejnjena bronhitise, pri Alji so pljuča b.p, je pa rekla, da ima težave z debelim črevom, in da mora biti dostikrat zaprta. Mislim, kot, da bi brala Aljin dnevnik
Na kaj je bil Žan alergičen???

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.11.2008 20:40:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Anitka ner sekiraj se glede GH. Jaz sem se tudi, pa sem se nehala, ker je še nekaj časa in zdaj mi je Maja začela lepo jesti. Ne poje bog ve kaj, ampak je začela in iz dneva v dan poje kakšno žličko več. Ti samo vztrajaj in mu ponujaj, enkrat bo že zagrabil.

Če pa mi je do tega tedna tako lepo že začel vse jesti, zdaj pa ko je imel to vročino pa mi kar naenkrat vse zavrača - še banane, ki jih je imel tako rad.user posted image

Anitka, mogoče zavrača hrano zaradi bolezni? Gregi danes noče skoraj nič jesti, ga očitno res matra user posted image  

Ma to je čisto normalno. Saj tudi recimo jaz ne jem ko sem bolana. Ko bodo zdravi bodo že vsi jedli.

jAZ SEM VESELA, DA VSAJ SVOJ RAZREDČENI SOK RAD PIJE, KER MLEKA ITAK NOČE - ŽE V ZDRAVEM STANJU NE user posted image  O šit, spet caps lock..... Ne grem popravljat...

Naty*, user posted image  za Žana!!!!!!!

Mi smo dali to enkrat skoz, drugič pa verjetno ne bo treba. Saj to vse mine, otroci zrastejo, mleko in mlečne izdelke pa nadoknadijo. Ne vem, če se spomniš, da sem enkrat pisala, da jih Jaka ni hotel jesti, zdaj pa obvezno 1x na dan min je nekaj mlečenega. Če je doma pa 2x min.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.11.2008 20:41:14   
Anitka
Hja, saj verjetno res zaradi tega noče jesti, ker je imel virozo. So mi pa tile izpuščaji še vedno precej čudniuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.11.2008 20:42:26   
špelin@
Naty: user posted image  za Žana. A ni hiter razvoj po 6m, po 9m pa še hitrejši.  Šele sedaj so meni osebno ratali user posted image zanimivi. Naty, katastrofa od alergije za Aljouser posted image Moji sumi so bili žal kar pravilni. Pri Andražu je rekla, da ni tipičnialergik, smo pa ugotovili alergijo na kiwi, ki ga on obožujeuser posted image Ugotovila mu je , da ima nagnejnjena bronhitise, pri Alji so pljuča b.p, je pa rekla, da ima težave z debelim črevom, in da mora biti dostikrat zaprta. Mislim, kot, da bi brala Aljin dnevnik

A ste šli na bioresonanco?? Katere alergije so pa odkrili pri Alji?

Neposredna povezava do sporočila: 981
29.11.2008 20:43:15   
tally

user posted image user posted image user posted image za Aljo. Kaj ste pa odkrili?

Neposredna povezava do sporočila: 982
29.11.2008 20:51:13   
tally
user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.11.2008 20:53:44   
barbaw

A tvoja ima še vedno probleme s kakanjem?

Neposredna povezava do sporočila: 984
29.11.2008 20:54:55   
barbaw

A ste šli na bioresonanco?? Katere alergije so pa odkrili pri Alji?

To pa tudi mene zanima.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 29.11.2008 20:55:22 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.11.2008 21:02:24   
Anonimen
Kaj je zdej punce, bo treba malo bolj čvekatuser posted image user posted image user posted image , mi smo nazaj iz šopinga, f.u.c.k spet smo za 100 EUR-ov lažjiuser posted image kupili pa skoraj nič.
Pa folka povsod fuuuul, a ne Estrella?

Kaj so vam ugotovili?

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
29.11.2008 21:09:38   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Kaj je zdej punce, bo treba malo bolj čvekatuser posted image user posted image user posted image , mi smo nazaj iz šopinga, f.u.c.k spet smo za 100 EUR-ov lažjiuser posted image kupili pa skoraj nič.
Pa folka povsod fuuuul, a ne Estrella?

Kaj so vam ugotovili?

Nič ne pomaga, danes jim zgleda ni do čvekauser posted image . JAz grem malo pred TV pa pridem kasneje mal pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.11.2008 21:15:01   
Anonimen
Očitno danes čvek odpade, no pa grem še jaz spat.

LAHKO NOČ vam želim

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
29.11.2008 21:18:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Očitno danes čvek odpade, no pa grem še jaz spat.

LAHKO NOČ vam želim

ne ne, jaz nalagam slikice, pa gre tako hitro, da ne morem še zraven čvekat, ker ne folga dve strani naenkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
29.11.2008 21:24:25   
Anonimen
Ojla majčice.

Sporočam vam lepo novičko in sicer da je pita54545 rodila novembrčka Marka, težak je bil  3452! g in velik 51 cm.

Lep dan še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
29.11.2008 21:26:42   
špelin@
PA TO NE MOREŠ VERJET!!!!! Ja, zdaj pa vpijem!

Zdaj se je novemberkam priklopila una motena "oseba" od včeraj... Tokrat je pita54545... user posted image KLIK
Riba5 alias bibica1 alias mucica12 alias NOSEČNICA8 alias pita54545... Pa kva še bo???! A jih bi ena opozorila, meni se ne da več...

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 29.11.2008 21:28:22 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.11.2008 21:27:09   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Ojla majčice.

Sporočam vam lepo novičko in sicer da je pita54545 rodila novembrčka Marka, težak je bil  3452! g in velik 51 cm.

Lep dan še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

kateri po vrsti je to. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 992
29.11.2008 21:27:23   
špelin@

Ojla majčice.

Sem glih opazila, ja... Ej, sick, sick, sick...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 993
29.11.2008 21:28:10   
barbaw

Zdaj se je novemberkam priklopila una motena "oseba" od včeraj... Tokrat je pita54545... user posted image KLIK Riba5 alias bibica1 alias NOSEČNICA8 alias pita54545... Pa kva še bo???! A jih bi ena opozorila, meni se ne da več...

klik ne dela, kam naj zatežim

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 994
29.11.2008 21:28:52   
tilči

Ojla majčice.

Sem glih opazila, ja... Ej, sick, sick, sick...

Ta je pa že zrela za v norišnico

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 995
29.11.2008 21:29:12   
špelin@

Zdaj se je novemberkam priklopila una motena "oseba" od včeraj... Tokrat je pita54545... user posted image KLIK Riba5 alias bibica1 alias NOSEČNICA8 alias pita54545... Pa kva še bo???! A jih bi ena opozorila, meni se ne da več...

klik ne dela, kam naj zatežim

Že dela, sem šla gor popravit user posted image  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 996
29.11.2008 21:30:40   
Estrella*
Grem tamalo podojit, pa pridem nazaj.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 997
29.11.2008 21:32:06   
Anonimen
Čer. Mi smo doma in sm čist zmatrana  od današnjega dneva.

Vidm da ste dons vse bl zabušavale

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
29.11.2008 21:33:27   
Anonimen

Ojla majčice.

Je že tuki neki pisala http://www.ringaraja.net/forum/pozor_ktajci/m_3448468/tm.htm.
A mi lahko ena pove kako se naredi klik,ne pa ta kačauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
29.11.2008 21:36:57   
Anonimen
Sm kupla skutke za Gajo,pa ji jutri dam. Sam ne vem kam jo naj vključimuser posted image  A je dost mleka,če ga je zjutri in zvečer? Mi mamo nekako takole obroke: 5:30  AM, 9:30 AM, 13:30 kosilo zelenjava, 17 sadje, 20:00 AM.
A dam skuto ob 9:30 namesto AMuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?