|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
29.11.2008 12:43:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

O hudo: 35 strani v dnevu in pol user posted image user posted image user posted image

7 del pade pred miklavžem? user posted image

mala šalauser posted image

A Vi2 to resno???????

jah vidiš jaz mislim resnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
29.11.2008 12:44:52   
tally

Še eno vprašanje, ker nimam pojma koliko naj bi moj otrok pojedel (pri dojenju nismo imeli teh vprašanj), danes smo pojedli:

- 8:30h 150 ml ad. mleka
-11:30h 120 ml sadja+2 piškota

S tem, da smo se zbudili ob 7h, koliko kej vaši hroščki pojejo do npr. 12h?

Moja včasih do 12 300-350ml, danes180mlAM (beri ob 2h 80ml in ob 7h 100ml) in 140ml sadje+2 piškota

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 927
29.11.2008 12:46:04   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

O hudo: 35 strani v dnevu in pol user posted image user posted image user posted image

7 del pade pred miklavžem? user posted image

mala šalauser posted image

A Vi2 to resno???????

resno, resno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 928
29.11.2008 13:00:42   
MARTINA25
Glede kitajske je tko:če bo moj doma pridem, če bo delal nimam varstva in me ne bo....

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 929
29.11.2008 13:12:47   
Estrella*

Še eno vprašanje, ker nimam pojma koliko naj bi moj otrok pojedel (pri dojenju nismo imeli teh vprašanj), danes smo pojedli:

Maja???????user posted image user posted image

Moja okoli 300g + dojenje, včasih tudi manjuser posted image Danes je pojedla samo 250+ dojenje. Saj veš pol pa mi nekako od 10 do 13h spimo, pol je kosilo

vauuu Maja je pa prava jedkauser posted image

mah smotan mi je, ker sploh nimam občutka kdaj ji dat za jestuser posted image .

Moja oba tudi spita, jaz pa ju čakam da gremo v Ljubljanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
29.11.2008 13:30:53   
tally

Maja???????user posted image user posted image

Moja okoli 300g + dojenje, včasih tudi manjuser posted image Danes je pojedla samo 250+ dojenje. Saj veš pol pa mi nekako od 10 do 13h spimo, pol je kosilo

vauuu Maja je pa prava jedkauser posted image

mah smotan mi je, ker sploh nimam občutka kdaj ji dat za jestuser posted image .

Moja oba tudi spita, jaz pa ju čakam da gremo v Ljubljanouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 931
29.11.2008 13:43:05   
hijenca
Dober dan!

Se še midva z Vidkom kaj javima danes. Malo sem pozna danes, ampak hodla sem gledat en avto za mene, ker bom pop**** če bom še dolgo mogla fehtat prevoz, pa še v trgovino ne morem prav, pa nič več nimamo doma,... Saj če bom kupla tisti avto, ko sem ga danes gledala, ne bo več denarja za trgovino. user posted image user posted image  Pa kaj čemo, vsega ne moremo imet. Če bom ga le znala vozit, ker je kar večji od moje prejšnje stare rje. Bomo vidli, če bom uspela denar nakrampat, pa da se preveč ne zadolžim, ker pri tej piškavi porodniški bom težko veliko vračala.

Sem pa malo brala za nazaj, in moje očke vidijo mojega Vidka. Drugače je tak dobrovoljček, takrat pa ga je začelo nekaj kuhat in ni bil preveč razpoložen za fotografiranje, pa tremo pred Tajo je imel,.... Moški, vedno samo bla bla, ko pa kakšna lepa punca zraven pride, pa naenkrat rdeča lička, pa bi se mami pod kiklo skrili. user posted image

Sedaj pa grem še malo cote v stroj zmetat, potem pa grem malo TV mučit.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 932
29.11.2008 14:17:23   
Srčekgirll
Uf, končno je Vid zaspal. Že od 5h zjutraj je bil po konci, no pred deseto sm ga dala spat pa je spal 3-5 min in nč več. Energije ma pa oreng. Zdej je pa pojedel pol sm mu dala da je po cuclou pr men, tolk da je zaspal. Upam, da bo dolgo spal. Tko, zdej grem pa jst kavč likatuser posted image pa TV gledat oz. mal podremat.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 933
29.11.2008 15:02:29   
Srčekgirll
Točno do minute jse spal, pol ure. Če bi kaj delala (pospravljala al kaj podobno) bi spal ziher 1h al pa več. Kukr se jst uležem, konc, vstat. Morem kofe popit, kr če ne bom user posted image user posted image glih kle preduser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 934
29.11.2008 16:27:57   
Srčekgirll
Halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Uf,...... kr odmeva k ni nobene gor na RRuser posted image .  Kaj ste šle počivat al ste kam odbrzele (šoping,..). No, ja bom pa sama s sabo se menlauser posted image user posted image user posted image . Bo kdo mislu, da se mi je utrgal.user posted image
Evo, še par vicev, da boste mele kej za smejat.

Zakaj se blondinke v mrzli zimi ponavadi zadržujejo v kotu stanovanja?
"Ker so slišale da je v kotu običajno 90 stopinj."

"Mihec, kje si pa bil celo popoldne?" se je mama jezila na sina.
"S sosedovim Bogdanom sva po naselju raznosila pošto. Igrala sva se poštarja."
"In kje sta dobila pošto?"
"Na podstrešju v tvojem kovčku sva našla veliko pisem in razglednic!

"Otroci, ali se lahko z vami igram Indijance?"
"Ne, dedek, ne moreš! Ti si že skalpiran!"

Družina je kupila novo stanovanje. Mali Jurček je ponosno rekel:
"Jaz imam svojo sobo, Petra ima svojo sobo in Sabina ima svojo sobo. Le ti, očka, moraš še vedno spati pri mamici!"

Neposredna povezava do sporočila: 935
29.11.2008 16:38:57   
jana81
dober dan..

da se mal javim, dons mam generalko po hiši in sem polno zasedena, Nejc mi je HB spal do 9.40 in potem ob 12h zaspal do 15h, sva se najedla, mal poigrala, zdej je pa spet zaspaluser posted image .

dolgo nimam časa, ker ob 17h dobiva obisk in me ne bo na RR.
Bom potem zvečer kej pokomentirala če ne bo obisk predolgo tu.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 936
29.11.2008 16:42:45   
kasso
Oj, sem prišla pokukat,
uf, sem utrujena, pa Varja bi mogla že spat..jo vsaj otroka zabavata, ker prej je pa tulila ko zmešana, ko je bila z menoj user posted image
Ven ne moremo, ker je sam led, ponoči pa bo še bolj pomrznilo.
No, danes pa komaj čakam, da prileze moj domov.
aja, ne vem zakaj sem včeraj pospravljala...ker danes pa je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 937
29.11.2008 16:47:01   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Čmrlika, jaz pa Varji kar pogosto dam špinačo...tudi včeraj jo je jedla s krompirjem. Taja pa je prava princeska

H vala za pohvalo princeske moje....user posted image  Ma veš da ji bom pa zdaj en dan res dala...user posted image  spoloh nima nobenih problemov  z nobeno hrano, tako da,...menda bo tud špinača šla...povej, pa tud ostale...kuhate same svežo al jo zmarznjeno kupite,al kaj je primerno nardit? al ono v kochah?

jaz imam domačo, bio iz Taščinega vrta, ampak zamrznjeno že zmiksano v kockah...jo le odtajam in še malo prevrem s krompirjem

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 938
29.11.2008 18:10:36   
tally
Hallo,  samo da ne pademo na drugo stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
29.11.2008 18:29:47   
Naty*
Vidim da je zatišje tu gor... js bom glihkar znorela tamau kr tuli pa tuli pa noče spatuser posted image , mislim da ga zobki matrajo. Calpol je pomagal glih pol ure pa jovo na novouser posted image .

Drugač sm pa prav ponosna dons na njega, ker se pa zdej uradno plazimo user posted image  oz. bolj skače kot zajček user posted image . Gre na vse štiri.. na kolena in pol skače naprej. Prej je sedel na puzlah in se sklonil naprej, nogice dal izpod sebe pa se dal na trebušček, pol pa odplazil naprej do igrače user posted image . Jure ga pa kr snema user posted image user posted image .

kasso ja olivno al pa sončnično oboje je dobro, sam glede nasitnosti pa očitno pri nas ne nardi veliko.
Kar se pa mišic tiče, mam pa js zdej manj kil, ko prej pa sm mela eno obdobje boljšo postavo. Precej bolj čvrsto user posted image ... ma bi blo treba spet mal fitnesa pa laufanja, sam kje se mi pa da user posted image ...
čmrlika luštne slikce user posted image !

edina Žan se ob 6.00 doji, ob 9.00 200 do 220g sadno žitne kašice, ob 12.00 dojenje.

Še zmer jamra tam na puzlah, morm it zamenjat močnejšo polovicouser posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 940
29.11.2008 18:50:02   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Vidim da je zatišje tu gor... js bom glihkar znorela tamau kr tuli pa tuli pa noče spatuser posted image , mislim da ga zobki matrajo. Calpol je pomagal glih pol ure pa jovo na novouser posted image .

Drugač sm pa prav ponosna dons na njega, ker se pa zdej uradno plazimo user posted image  oz. bolj skače kot zajček user posted image . Gre na vse štiri.. na kolena in pol skače naprej. Prej je sedel na puzlah in se sklonil naprej, nogice dal izpod sebe pa se dal na trebušček, pol pa odplazil naprej do igrače user posted image . Jure ga pa kr snema user posted image user posted image .

kasso ja olivno al pa sončnično oboje je dobro, sam glede nasitnosti pa očitno pri nas ne nardi veliko.
Kar se pa mišic tiče, mam pa js zdej manj kil, ko prej pa sm mela eno obdobje boljšo postavo. Precej bolj čvrsto user posted image ... ma bi blo treba spet mal fitnesa pa laufanja, sam kje se mi pa da user posted image ...

edina Žan se ob 6.00 doji, ob 9.00 200 do 220g sadno žitne kašice, ob 12.00 dojenje.

Še zmer jamra tam na puzlah, morm it zamenjat močnejšo polovicouser posted image ...

user posted image user posted image user posted image za malega zajčka

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 941
29.11.2008 18:55:36   
Anitka
Dober večer!

Se moram še jaz malce oglasit. Sicer ne vem, če mi bo uspelo prebrati vse kar ste napisale saj je čtiva skoraj prevečuser posted image user posted image Pa ve ste znorele s svojo brzinouser posted image user posted image

Naš Gal ima te izpuščaje še kar naprej in sem opazila, da so dosti bolj vidni, ko joka, se kaj matra in ob tem zašvicauser posted image user posted image Sicer pa smo se ponoči spet dojili na dve uri in sem čisto hin. Pa danes mi spet ni hotel vzeti nobene druge hrane in čajauser posted image user posted image

Grem malce brat za nazaj in kaj pokomentirat, ker trenutno malce spi naš razgrajač.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 942
29.11.2008 19:05:52   
Anitka

user posted image user posted image

Podpišemuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 943
29.11.2008 19:10:27   
Anitka

Anitka ner sekiraj se glede GH. Jaz sem se tudi, pa sem se nehala, ker je še nekaj časa in zdaj mi je Maja začela lepo jesti. Ne poje bog ve kaj, ampak je začela in iz dneva v dan poje kakšno žličko več. Ti samo vztrajaj in mu ponujaj, enkrat bo že zagrabil.

Če pa mi je do tega tedna tako lepo že začel vse jesti, zdaj pa ko je imel to vročino pa mi kar naenkrat vse zavrača - še banane, ki jih je imel tako rad.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 944
29.11.2008 19:13:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Da vidim kaj se bo zgodilo...user posted image  pa ne me kregat, če kaj zaj........user posted image  

user posted image

To sta pa dva majska hroščka user posted image  TAJA in VID (Hijenca)

a pritisnem Potrdi user posted image  
jap ajde da probam kaj sem sčarala user posted image

Luštna slikica in še bolj luštkana Taja in Viduser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 945
29.11.2008 19:15:25   
Anitka
A ko sem jaz tu, pa nobene druge ni?user posted image user posted image

A ve to resno mislite do Miklavža?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
29.11.2008 19:49:25   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A ko sem jaz tu, pa nobene druge ni?user posted image user posted image

A ve to resno mislite do Miklavža?user posted image user posted image

aha user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 947
29.11.2008 19:49:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka ner sekiraj se glede GH. Jaz sem se tudi, pa sem se nehala, ker je še nekaj časa in zdaj mi je Maja začela lepo jesti. Ne poje bog ve kaj, ampak je začela in iz dneva v dan poje kakšno žličko več. Ti samo vztrajaj in mu ponujaj, enkrat bo že zagrabil.

Če pa mi je do tega tedna tako lepo že začel vse jesti, zdaj pa ko je imel to vročino pa mi kar naenkrat vse zavrača - še banane, ki jih je imel tako rad.user posted image

Ti tudi nimaš apetita ko si bolana. Otroci so isti kot mi. Bo že jedel, ko se bo bolje počutil.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 948
29.11.2008 19:50:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

user posted image user posted image user posted image za malega zajčka

Podpišem

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 949
29.11.2008 19:50:57   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Oj, sem prišla pokukat,
uf, sem utrujena, pa Varja bi mogla že spat..jo vsaj otroka zabavata, ker prej je pa tulila ko zmešana, ko je bila z menoj user posted image
Ven ne moremo, ker je sam led, ponoči pa bo še bolj pomrznilo.
No, danes pa komaj čakam, da prileze moj domov.
aja, ne vem zakaj sem včeraj pospravljala...ker danes pa je user posted image

Moja se tudi z otroci bolj razume. user posted image  Saj še malo, pa se bodo vsi skupaj igrali, da boš lahko pospravljala. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?