MetiLu
|
Dan Sem bila dones pridna, da je kej, res je blo fajn, da je mami prišla mal Janeza zabavat, še na sprehod sta šla jaz sem pa nakuhala velik hrane za v skrinjo, oprala 2 stroja cunj, posesala, pa še štrudeljček sem spekla Janez je bil pa dones pokonc do 13.40, ko je šele 1. zaspal, pa je spal 1 uro, pol se je zbudil, ker je zavohal najino kosilo (sej ne, da je pred spanjem že svoje kosilo zmazal ...), malo pojedu in zdej sta šla z atijem nazaj spat jaz sem pa malo noge čez kavč stegnila ... končnooooooooooo, pa v miru kavo spila Spali smo pa dones dobr, sam je celo noč mali pri nama spal Bamby, ful ful dobre škatlice ko vas tkole berem punce, imate ene res velik volje in smisla za tele okrasitve da ne govorim, kakšne doborte pečete jaz sem včasih tud velik pekla, zdej se mi pa ne da več bolj kakšne ajnfoh biskvitke naredim al pa štrudelj Pri nas je pa kar nekaj snega upam, da Dolenjke, Carice in STipeta ni kej zasnežilo na poti Janey za še en avtek Jencili, jaz tud nimam zimskih gum, sam jih itak ne nucam, ker bom na šiht peš hodila uuuuuuuu, Taj je pa res jedec naš ma zdej take skutice za malco, pa ponavad 3 ali 4 poje no, zdej sem kupila kar fuhcwerge xxl, ker v tistih tamalih je lih za 4 žlice skute notr Zdej se grem pa še mal učit