|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
29.11.2008 16:33:06   
bbpikica
Kruce kdaj pol lulamo smo rekl?

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
29.11.2008 16:34:48   
Shadow
Bbpikica, ti pa imaš en rahel Griswold sindrom s temi božično-novoletnimi okraski, ne? user posted image  

Jaz pa le venček na vhodna vrata obesim, po stanovanju pa ne pretiravam, ker bi mi peson vse sproti pogrickal. user posted image  Mi je pa všeč!!! Pokaži nam še kaj.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
29.11.2008 16:37:15   
Shadow
Kruce lula? user posted image  Gospa Kruce? Oba skupaj? user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
29.11.2008 16:37:54   
Shadow
A se kaj zgodi, ko napišem 100. post? user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
29.11.2008 16:39:01   
Shadow
Hm, se sama s sabo pogovarjam.
Pa kaj, glavno, da imam dve zvezdici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo jaz! user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
29.11.2008 16:40:06   
gigi1
Reby user posted image  user posted image  user posted image  za pikico.

Stijan kar pojdi še na AC, če priporočajo. Kaj to pomeni, da ima tamali nuhalno 2? A niso oznake ponavadi 1:xx?? Držim pestke, da se prav odločiš in da bo vse dobro.

Šopka...sem slišala za 2 primera na GK, da so delali delne punkcije, ko je bilo veliko foliklov...vendar ti nič ne vem povedat, ker nobene ne poznam. Kje si ti? Če si v MB ti bodo dali narkozo. V LJU ali PO pa upam, da boš dobila kaj močnega protibolečinskega.
Kot so ti že punce rekle. Veliko pij in počivaj. Drži se user posted image user posted image user posted image

Pupike drage moram spet šibat. Lep dan še naprej user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
29.11.2008 16:40:57   
gigi1
Shadow user posted image  user posted image  user posted image  za 2 user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
29.11.2008 16:41:54   
bbpikica
Shadow kaj je to Griswold sindromuser posted image  nikol slišala.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
29.11.2008 16:44:40   
Shadow
user posted image user posted image user posted image  Sem mislila, da poznaš film Christmas Vacation, v katerem igra Chevy Chase očeta Griswolda, ki je mahjen na takšne dekorje. Pol pa celo hišo odene v lučke, da celemu mestu zmanjka elektrike. user posted image  Decembra ta film vedno vrtijo na več kanalih. Priporočam ogled! Morda še dobiš kakšno dodatno idejo! user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
29.11.2008 16:53:12   
Pija76
Reby bravo za pikico!!! Lepo jo čuvaj!

Bambi tebi pa user posted image za lepe zarodke in user posted image user posted image user posted image . Lepo jih čuvaj!

Lep pozdarvček vsem! Zdaj sem zmedena k sta dve temi user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
29.11.2008 16:56:15   
bbpikica
Shadow zdaj pa vem kaj si mislilauser posted image user posted image  sam ne bom več dodajala mam že zdaj velik pol bo pa preveč kičast pa tud varovalke ne bojo zdržaleuser posted image user posted image pa moja denarnica tud neuser posted image user posted image
No pa še mal za vzpodbudo ostalim
user posted image
user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
29.11.2008 16:56:43   
Pija76
Noki morš bit dejaven, a ni tko user posted image ? In to na vseh področjih user posted image  user posted image  user posted image , najbolj sem v horizontali user posted image

Miska73 ja ne vidim se iz službe, v sredo sem imela posebej dolg delavnik user posted image . Za mizo, sam ne pisalno user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
29.11.2008 17:15:43   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Kruce kdaj pol lulamo smo rekl?

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Kruce lula?  Gospa Kruce? Oba skupaj?

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

user posted image

Adijouser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
29.11.2008 17:25:50   
Kicsi
Dober večer dekleta.Imam še eno vprašanje,če mi bo katera vedela odgovoriti.
Kok sta kaj povezani mikrosporija in toksoplazmoza?

Neposredna povezava do sporočila: 1239
29.11.2008 17:32:19   
Serendipity
Hm ... kolikor vem  je mikrosporija glivična, za tokso nisem ziher.

Obe pa lahko dobiš pri nepazljivem stiku z mucami oz domačimi živalmi (posebej tistimi potepuškimi, ki imajo stika z drugimi živalmi). Za tokso je pa tudi slabo oprano sadje in zelenjava... Kaj več pa na žalost ne vem.

Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
29.11.2008 17:34:25   
Kruce Fiks
mikrosporija
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Dober večer dekleta.Imam še eno vprašanje,če mi bo katera vedela odgovoriti.
Kok sta kaj povezani mikrosporija in toksoplazmoza?

mikrosporíja -e ž mikoza kože, ki jo povzročajo glive iz rodu Microsporum; sin.
microsporia, microsporosis, mikrosporoza:
humana ~ zelo nalezljiva endemična bolezen lasišča in las;
živalska ~ nalezljiva mikoza kože, ki jo prenašajo predvsem mačke in redkeje tudi psi

toksoplazmóza
-e ž parazitoza živali in ljudi po okužbi s praživaljo Toxoplasma gondii,
navadno z okuženim mesom, pogosto se prenese z matere na plod, prizadene najpogosteje
možgane in oči in je zlasti nevarna pri imunodeficitnih boleznih; sin. toxoplasmosis

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
29.11.2008 17:43:51   
Kicsi
Hvala za odgovore.
Sem pa pravkar zvedela od mikrobiologov,da mikrosporija ni povezana z toksoplazmozo in da mikrosporija tudi ni nevarna za plod.Samo to sem hotela vedeti zgolj zaradi vernosti.
Hvala vseeno,pa lep vikend vsem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1242
29.11.2008 17:55:22   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

No Kot je že Blanči povedala, sem bila danes pozitivno presenečena.

Po posvetu z DR, Reljičen sem danes dobila v varstvo user posted image  user posted image  user posted image . Bilo je 8 oplojenih, ampak smo izbrali 3 najboljše. Ostalo verjetno ne bo za zamrznit.

bambi user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image .
Zelo si pogumna. lepo jih čuvaj in crkljaj. Navijam zate.

i belive i can fly....

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
29.11.2008 18:00:04   
Zvezdica
Ojla

Kako ste kaj v tem snegecu? Mi smo radosti snega včeraj zvečer doživljali, tamalmu se je čist utrgaluser posted image user posted image user posted image in je blo sploh super, dokler ni začelo deževati.

Gigi kje se skrivaš?

A morda katera ve kako je naša Dajamaja? Skoz mislim nanjo.

Mi imamo itaq kolobocije z balkonom. Glavni krivec je beton... ampak zdaj itaq ne moremo nič, dokler ne bo suho in vsaj 5°C. Tak da zdaj se lotim ostalih del v stanovanju, balkon bo pa POGOJNO uporaben.

Tako, grem vas na hitr za nazaj brat.

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
29.11.2008 18:00:24   
Goldy
bbpikica - ti pošljem naslov za naslednjič, danes sva že pojedla. Samo bi lahko kar ti mojo porcijo pojedla, ker naše dete pravi, da špinača ni baš neki in je šla v školjko. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
29.11.2008 18:09:13   
lučka 25
Reby, bravo za eno user posted image , lepo jo čuvaj in crkljej. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ostale pa lepo zamrznite, da bosta imela že otročke v nizkem štartu, ko se bosta odločila za drugega otroka. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

No Kot je že Blanči povedala, sem bila danes pozitivno presenečena.

Po posvetu z DR, Reljičen sem danes dobila v varstvo user posted image  user posted image  user posted image . Bilo je 8 oplojenih, ampak smo izbrali 3 najboljše. Ostalo verjetno ne bo za zamrznit.

Bravo za user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj jih pa lepo čuvaj in grej, da jim bo v tem mrazu, ki se potika zunaj, toplo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Šopka, naj bosta delna in končna punkcija uspešni.

Vsem ostalim pa en lep dan še naprej, čeprav je zdaj že v bistvu večer.user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
29.11.2008 18:18:25   
mismis
Dan...

kot vidite nam  net že dela, vendar pa našemu še ni uspelo vzpostaviti  wireless, tako da se sedaj javljam  iz stare počasne mašine, ki reva sploh ne dohaja mojega hitrega tipkanja, tako da je malo brezveze. Ampak bo že bolje.

Evo, meni je danes uspelo narediti adventni venček, namreč letos sem se odločila, da bom sama naredila venček, no potem pa je blo lažje kupiti venček in ga samo okrasiti. Kot vedno, delam vse po liniji najmanjšega odpora user posted image user posted image user posted image

Bambi, čestitke za 3 user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo jih cartaj, da bodo ostale pri tebi.

Reby, tudi tebi čestitke za tvojo pikico in pingivine.user posted image user posted image Lepo se cartajata

Hedi, ne vem, če jaz res tako dobro vplivam na dr. D-ja, važno je, da je on tebe pregledal celo, vključno s podvozjem in da sta tvoji pikici v redu. Sicer sem pa jaz tebi že zdavnaj rekla, a bo pri tebi vse OK.

Zarja, do sedaj si že skuhala in ga sigurno veselo praznujete

Noki, včeraj sem jih podrla kar nekaj, k sreči dobesedno samo keglje user posted image user posted image . Kako si ti meni?

Blanči, ma se strinjam, v ponedeljek ma da je plus. Go girl, navijam zateuser posted image user posted image

Larči, a je padla nova frizura, si kaj važna?

Bumo, a ti kaj počivaš? Hitro počivat, ne pa mene tukaj po forumu zmerjat s pohotnico. user posted image user posted image

Miška, ma kakšen vpliv na dr. D, bomo januarja videle, če sploh imam kakšen vpliv na kogarkoli, razen na mojega kužona. Ampak ni kaj, človek mora biti skromen v svojih pričakovanjih (hm zakaj se mi nekako zdi, da to ne gre ravno skupaj z manouser posted image )

bbpikica, čuj kaj si ti vse trgovine z okraski pokupila??? Sedaj pa tudi mene zanima, ali si huda ali jabozovna?

Žižek, upam da se imaš danes fino in da si v dobro družbi.

Zdaj pa moram iti, me naš dol meče, pravi do bo zrihtal wireless. Držite pesti, da mu bo hitro uspelo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
29.11.2008 18:26:49   
Bumo
Bumo, a ti kaj počivaš? Hitro počivat, ne pa mene tukaj po forumu zmerjat s pohotnico

Ok, pol pa nisi, nagajivka pa siuser posted image Sam ta tvoj dr.D pa se mi vseen malo smili,ko mu tak nagajašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
29.11.2008 18:53:38   
lara light
Bambi, čestitam za triuser posted image user posted image user posted image , lepo jih čuvaj in pridno počivaj! user posted image user posted image user posted image Korajža velja!user posted image  user posted image user posted image
Reby, čestitke tudi tebi in vse dobro za naprej!user posted image user posted image user posted image
Kaj delate lepotice moje? Mismis pridna, venčekuser posted image  bravo!
Samo frizuro mi je naredila, nič sprememb veš Želvicauser posted image
Ma nekaj sem sitna, prehlad me lovi, z mojim nisva na isti valovni že od včeraj...tko da...mah moram kej dobrega skuhat pa bo boljš, ljubezen gre skozi želodecuser posted image
O, Netkič, kako si ti?
O, Zvezdica, veš, da tudi jaz sem dostikrat spomnim nanjo, na Dajamajo, če jo kera sliši, naj jo lepo, lepo pozdravi!user posted image

Kicsi, bravo za velike čmrljčke!user posted image user posted image  Navijam, da bo vse ok na Ac!user posted image user posted image
Lučka, kako si kaj?user posted image

Letim u kuhnouser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
29.11.2008 19:08:27   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Letim u kuhnouser posted image

Uf smo se široko opredelili user posted image . A mate shrambo v kuhnji pa greš tokrat tja, ne v hladilnik user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?