|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
29.11.2008 9:25:21   
nokes
user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sobota, 29.11.
Reby - ET

Bambi75 - preverjanje stanja zarodkov

Nedelja, 30.11.
Bumo - ET

Ponedeljek, 01.12.
Serendipity - ET

Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ

Sreda, 03.12.
Kajatina - UZ

Petek, 05.12.

Obayifo - 4. IUI
   user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS
mlinčka - UZ x2

Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Ponedeljek, 08.12.
Goldy - NS
sabsa - NS

Četrtek, 09.12.
Lučka25 - UZ

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled

Četrtek, 11.12
Mojsonček - pregled

Ponedeljek, 15.12.
Lara Light - pregled

Torek, 16.12.
Goldy - pregled
sonček85 - pregled

Sreda, 17.12.
sabsa - pregled

Petek, 19.12
Hedvika - UZ
Nokes - UZ

Ponedeljek, 22.12.

Shuka - UZ

Torek, 23.12.
mandreja - pregled

Sreda, 24.12.

Shuka - pregled

Torek, 30.12.
mandreja - AC
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU 2009  

Petek, 09.01.
Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.
Lučka 25 - NS

OBJEMČKI
          user posted image Miška73, mami26, womanpolice, zivalica, Zofka7, n74, daisy23, mateja_goljev, pika.po, Darja*, citrončica, anna1, bozza, gigiuser posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

želvica grejeuser posted image user posted image   test 01.12.2008
Tina1 grejeuser posted image user posted image    test 04.12.2008
blanči greje  user posted image user posted image user posted image
test 04.12.2008
sapi grejeuser posted image user posted image
  test 09.12.2008
Shadow grejeuser posted image user posted image
test 11.12.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)  
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • Obayifo (IUI, Graz)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2.IVF/ICSI, 03.12. po napotnico za eskimčke)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • Netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ) 
  • anja31 (2. IVF, GK LJ) 
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec
    user posted image user posted image Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Jazzz27user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , netka 34  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image   Lana08 (LJ)    
    user posted image    Kalina (PO)
      user posted image anci banci (PO)  
    user posted image   Mlinčkovi (LJ)  
     user posted image Lučka25 (PO)
    user posted image   želvica99 (LJ)

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

nokes

(odgovor članu nokes)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1176
    29.11.2008 9:33:47   
    blanč
    IZVIRNO SPOROČILO: nokes

kdo to? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj ti si tudi, kdaj lulaš? povej in priznaj!  

Ja kar dobre. uradno lulam v ponedeljek. Jaz upam, da bo ++++,ker zdaj bi bil pa res že časuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
    (Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 1177
    29.11.2008 9:43:02   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

kdo to? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj ti si tudi, kdaj lulaš? povej in priznaj!  

Ja kar dobre. uradno lulam v ponedeljek. Jaz upam, da bo ++++,ker zdaj bi bil pa res že časuser posted image

kaj pa neuradno? Danes? Daj no, da vse zaplešeno rr dance......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1178
    29.11.2008 10:05:17   
    lara light
    Dobro jutro lepote moje! user posted image Itak, kot vedno med zadnjimi...no še shuka se prvleče za mano, pol pa se počai konča in je že Gretka tu, ko z nočne pride. Ajejej, kej bo iz tegauser posted image ...smrdi po lenobi že cel blokuser posted image

Zarjica, vse naj naj tvojemuuser posted image , ne prevč delat za jest, ne se preveč matrat, saj bo vsega prevečuser posted image
    Gigi, pa kaj smo zaene čudne sorte? Rambo dečveuser posted image ...bodi lepo!
    Miska, hvala za mmm njami zajtrk!!user posted image
    Blanči, lulaš al ne, plus bo danes al pa ju3, al v ponedeljek!user posted image

Mi nimamo snega, le temo in dež. Grem jaz obiskat frizerko, da me bo moj sploh še opazu, ker razen trebuha ne vidi ničuser posted image
    Lepo soboto si naredite! RVIuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1179
    29.11.2008 10:08:30   
    blanč
    Blanči, lulaš al ne, plus bo danes al pa ju3, al v ponedeljek!

iz tvojih ust v božja ušesa.
    zarjica jaz upam, da bomo v ponedeljek res takole plesaleuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 1180
    29.11.2008 10:12:13   
    Serendipity

Oja! Tu se pa strinjam popolnoma! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1181
    29.11.2008 10:22:03   
    blanč
    IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Oja! Tu se pa strinjam popolnoma! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

a ve veste mogoče kaj takega kar jaz ne???user posted image user posted image user posted image  

(Mark Twain)

(odgovor članu Serendipity)
    Neposredna povezava do sporočila: 1182
    29.11.2008 10:27:58   
    Bumo
    Ku ku, dobro jutro (al ze dan) punčare, še sem z vamiuser posted image . Pa ve ste take trače, da pri nas samo dež gre, nič snega user posted image .
    Želvica ,sem tako vesela zate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale forum je res nekaj enkratnega, se veseliš z unimi, ki so veseli, pa jočeš z unimi, ki so žalostni..pa sploh jih ne poznaš...nekaj novega zame.user posted image

Bambi, zakaj pa ti tako negativna? Treba je pozitivno mislit!!!!!!!

Shadow ,kako si?

Pupike, Se, gigi, Blanč, Mismis - pohotnica ena, Zarja, Sapi, Shuka,Goldy, Sabsa, Nokes, , Lučka,....
    pa Kruce in ostale.....dober dan!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1183
    29.11.2008 10:37:23   
    blanč
    Punce upam, da ne bombi huda, ampak bambiki gre v Mariboru danes čisto dobro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    kaj več vam bo pa že sama povedala

(Mark Twain)

(odgovor članu Bumo)
    Neposredna povezava do sporočila: 1184
    29.11.2008 10:39:25   
    Shuka
    Ojla pupike user posted image

kako ste danes?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1185
    29.11.2008 10:39:36   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Serendipity - kako si ti po punkciji? Nestrpno čakaš ET, ne?user posted image

Oja, komaj čakam! user posted image  user posted image  user posted image  Še malo, še malo... user posted image

In kak je tvoj navihanček? user posted image
    Moj navihanček še kar pleza po meni, največkrat pa ko bi jaz spala bi on razgrajal.user posted image Pa kar naj, sem kar vesela, da ga čutim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1186
    29.11.2008 10:40:21   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Evo mene user posted image .Sem bila danes na UZ-ju in občudovala moje dva lepotca user posted image .Oba sta velika 48mm in zelo živahna user posted image .
    Imam pa eno vprašanje.Na toksoplazmozo sem negativna,tko da se moram zdaj pazit.
    A mi lahko pomagate prosim in mi poveste na kaj vse moram biti pozorna? Vem za mačke in surovo meso.Je mogoče še kaj tazga?
    Domače suhe salame, sadje je potrebno olupiti in zelenjavo dobro preprati, sploh če je z domačega vrta, biftke in tatarca, pršut lahko kar pozabiš. Če greš kam ven jest pol naj bo preverjena gostilna, meso dobro prepečeno, solat se raje izogibaj, pa siti plesnivi, mleko samo pasterizirano,kaj pa vem kaj še. Večinoma tole pa kar si že napisala.

Tudi tebi Kicsi da je vse OK in ker sta dva naj rasteta user posted image user posted image user posted image

Hedi - super za pregled in da sta tamaledva OK.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1187
    29.11.2008 10:43:41   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Šuki 30 sem mislila. Sem se zatipkala. Sploh ne vem kaj mi je zadnje čase user posted image  Sem kar površna...
    Ja vem, da na odločbi piše, da ne smeš nikamor, vendar res mislim, da se to da utemeljit (sprehodi)in še nisem slišala, da bi kakšno od nas preverjali.

Matr si hitra, pa sem prec porajtala in popravila...ti si pa že citirala user posted image  user posted image  user posted image

To je pa tko k nimam kej počet, pol pa sam čakam, če bo kera kej napisala, da lohka odgovorimuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1188
    29.11.2008 10:45:25   
    Reby
    Dan! Ravnokar iz Postojne. Od 6 jajčec se jih je oplodilo 5, na koncu pa je Reš vstavil samo eno pikico, ostale bomo najbrž zamrznili, če bodo ok. Test imam 13.12. Zdej grem pa mal počivat, ker po punkciji nisem bila pridna in nisem kej dosti počivala.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1189
    29.11.2008 11:02:24   
    nokes
    IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan! Ravnokar iz Postojne. Od 6 jajčec se jih je oplodilo 5, na koncu pa je Reš vstavil samo eno pikico, ostale bomo najbrž zamrznili, če bodo ok. Test imam 13.12. Zdej grem pa mal počivat, ker po punkciji nisem bila pridna in nisem kej dosti počivala.

oooo, reby, kar počivat in gret svojo pikico!!! kalamari bodo? to je nujno! drugače pa si imela dober izkupiček, naj se ta prime in te še 4 počakajo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuuu!

a bambika pa je zadovoljna??? bravo! komaj čakam poročilo! ajdi malo latino ritmov za te celice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uau, kakšen dober dan! še blanči polula palčko, potem pa zaplešemo še en hula-hula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ples, pa bo!

šuki, jutro!

nokes

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 1190
    29.11.2008 11:02:58   
    miska73
    Hedi tole je bil pa res tak lep opis tvojega pregleda, da sem si vse čisto predstavljala. Lepo, da je vse tako kmot mora biti.
    A za mišmiš pa praviš, ad ima takšen vpliv na Dr. D.
    Uno z bajso sem pa jst čist prou razumela. Nisem niti pomislila, da bi ti s tistim velikim buhijem mene recimo z bajso klicala. user posted image

Žiži  to sem že slišala, da tokso dobiš, če ne opereš dovolj dobro vrtnih pridelkov - zaradi zemlje. Ampak da tudi, če se z roko dotikaš zemlje. Evo, pa sem spet neki novga zvedla.
    Žižek, dej ti meni povej kaj za vraga je to "7-keto dhea".
    Žiži, vedno so še kakšne možnosti. Ena je Reško. Drgač pa smo v EU, sosednje države so blizu. Pa verjetno ni povsod enak režim. Pri nas so se dohtarji in zavarovalnica dogovorili, da je meja 43. rojstni dan in pika. Ampak v kateri sosednji državi zna biti pa drugače. Tko, da se prosim ne obremenjuj s tem, da je to tvoja zadnja možnost, ker ni.
    Srce moje user posted image

Zarja vidim, da si ti v istem dreku s službo kot jaz.
    Samo meni še vseeno uspe si vmes ukrast pol urce ali urco za šoping. Če se pa tako sprostim user posted image .
    Sem si kupila nov plašček iz umetnega usnja tak z muco podložen in tako topel.
    Še dobro, ker mi je včeraj že prav prišel.

Drgač pa Zarja veš kaj pravijo za zamrznjenčke, da so te bolj trdoživi. Tako, da če so zamznitev preživeli, bojo toliko večji borci.
    Pa ne mi preveč Kruceta hecat... meni zel paše, da imam vsak dan skuhano kavo.
    Piškotov pa tako ali tako nobena ne sme jest ne tiste v čakanju na postopke, ne tiste v postopkih in tudi ne nosečke.
    Mogoče edino navijači.

Nekdo je omenjal Mlinčkote pa Dejziko našo ldetečo super kravico. Kje ste družba? A ste kam na toplo v kak Egipt pobegnili ne da bi nam povedali?

Želvi ups. Nelulika so ti simpatično novo ime dale. user posted image

BBpikica kaj zdej si že ugotovila, ali hodiš po svetu huda ali je*bozovna?

Pija a ti se tudi ne vidiš ven iz službe?
    Blanči bo pa kmalu podpis in avatar popravla . Sam, da plusek vidi     ...Hočem nazaj mojo vijolično pošastko
    Pod tole se tudi jaz podpišem.

(odgovor članu hedviga)
    Neposredna povezava do sporočila: 1191
    29.11.2008 11:05:24   
    Serendipity

Punce upam, da ne bombi huda, ampak bambiki gre v Mariboru danes čisto dobro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    kaj več vam bo pa že sama povedala

user posted image  user posted image  user posted image  
    Torej moje spešal pikepoke le valajo! user posted image user posted image user posted image  Bambi - Jupi!

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1192
    29.11.2008 11:09:30   
    miska73
    Oooooooo, mišmišu so net zrihtali. Hvala za kraljevski zajtrk.

Sobota, 29.11.
    Reby - ET

Bambi75 - preverjanje stanja zarodkov

dajmo lakukarača, lakukarača  user posted image  user posted image  user posted image !!!

U kaki dobri navijači. DEJMO pupike.

Bumo, ja tale forum je edinstven. Jst sem tle že dobila toliko pozitivne energije. Pa dogaja se 100 na uro. Pa veš kok je šele fajn, ko tele pupe v živo spoznaš.

Bambi to mi deli...

Reby si že zrihtala. user posted image Zdaj pa desni bok pa pozitivne misli, da pikica s tabo ostane.

Jao jao, olika...
    Dobro jutro vsem, oziroma dober dan.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1193
    29.11.2008 11:13:11   
    pikicao.
    spet mal smetim: MISKAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1194
    29.11.2008 11:16:43   
    Bumo
    Rebyuser posted image user posted image user posted image , lepo grej svojo pikico ,13.pa nas razveseli z user posted image .

Jaz sem pa ponoči sanjala, da so rekli ,da ne bodo nič vstavili in, da se vidimo čez 3 meseceuser posted image
    sam jaz se ne dam. Samo grde sanje si pravim..Če sem do sedaj zgurala, pa bom jutri že dobla svojo pikco.
    Pa Bambika, tudi ti jo (ju) boš!

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1195
    29.11.2008 11:25:03   
    blanč
    Pa Bambika, tudi ti jo (ju) boš!

Bo treba v množini govorituser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Bumo)
    Neposredna povezava do sporočila: 1196
    29.11.2008 11:39:51   
    Goldy
    Daaaan dekleta! Mi pa imamo mal snegeca, toliko da je belo. Moj prišel sredi noči s fešte, pa je že šel delaaaat. Eh.
    Danes pa mal božičnih okraskov in adventni venček na plan, da bo mal filinga. user posted image
    pa mal bom mogla v trgovino skočit (še dobr, da je pod blokom - pa nobenem povedat, komisija ZZZS pravi, da lahko grem samo k zdravniku ali na predpisano terapijo). Pa sej je šoping terapija, ne glih predpisana....user posted image

Uživajte v tem zadnje novemberskem vikendu!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1197
    29.11.2008 11:42:18   
    stijan
    Lep dan  želim vsem,nuhalna je za namiuser posted image user posted image  sta ok,eden velik 6,9cm,drugi pa 6,5 .Sva bla z  mojim kar eno uro notri sem skoraj zaspala zravenuser posted image ,je kar  meritve delala no pol sem vidla da je bla to zg . morfologija,je bla dr. skoz tiho tak da sploh nisva vedela  za kaj se greuser posted image .No vse je blo vredu razen da nama je svetovala da bi naj šla še na amnio..  zaradi mojih let pa ker ma tamanjši nuhalno 2 ,zdaj pa ne vem ali bi šla ali ne .Izcedki so se končali in upam da tako ostane do konca ,res vsem  želim da se vam izpolnijo vapše največje željeuser posted image !

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 1198
    29.11.2008 11:44:18   
    stijan
    Ups pa pozabla sem napisat nslednji pregled 9.12user posted image user posted image .

(odgovor članu stijan)
    Neposredna povezava do sporočila: 1199
    29.11.2008 11:49:38   
    netka34
    user posted image user posted image user posted image Želvi, čestitke tudi tuki!!
    Pa itak si mi bla ful sumljiva!!

Objemček, poljubček!!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
    Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu stijan)
    Neposredna povezava do sporočila: 1200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?