Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:06:45
|
|
|
|
kasso
|
Tana, ja jaz imam tudi iste kile kot prej, moti pa me, da mišic več ni. Nošenje otrok pri meni ni nikoli pomagalo. po prvem porodu sem hodila v fitnes in to je bilo pa 1A za moje mišice, a zaenkrat je to predrag šport.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:08:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
Da vidim kaj se bo zgodilo... pa ne me kregat, če kaj zaj........ To sta pa dva majska hroščka TAJA in VID (Hijenca) a pritisnem Potrdi jap ajde da probam kaj sem sčarala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:10:11
|
|
|
|
Čmrlika
|
Iiiiiii. , mi je ratalo ... zame, pa da ne bom kregana No dam še eno, da vidite, kako se moja Taja muli.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:14:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O hudo: 35 strani v dnevu in pol 7 del pade pred miklavžem?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:16:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
Čmrlika, jaz pa Varji kar pogosto dam špinačo...tudi včeraj jo je jedla s krompirjem. Taja pa je prava princeska H vala za pohvalo princeske moje.... Ma veš da ji bom pa zdaj en dan res dala... spoloh nima nobenih problemov z nobeno hrano, tako da,...menda bo tud špinača šla...povej, pa tud ostale...kuhate same svežo al jo zmarznjeno kupite,al kaj je primerno nardit? al ono v kochah?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O hudo: 35 strani v dnevu in pol 7 del pade pred miklavžem? mala šala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Tana, ja jaz imam tudi iste kile kot prej, moti pa me, da mišic več ni. Nošenje otrok pri meni ni nikoli pomagalo. po prvem porodu sem hodila v fitnes in to je bilo pa 1A za moje mišice, a zaenkrat je to predrag šport. ihhh če bi nošenje otrok res pomagalo, bi bila jaz zdaj prav suhica, saj jo vsaj 4x na dan nosim v 4. nadstropje+ostalo... Nič ne pomaga, bo treba kar v akcijo za aerobiko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:19:44
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Čmrlika koliko si ti shujšala? Jaz se te ne spomnim take. Sicer sva se samo enkrat videle, a ipak. Mala je pa pravi cuker. Pa Vid je tudi zlat. Pa kako polne ustnice ima. Kaka sem? Debela.... grem sliko pogledat, kaj sploh je nečakinja gor dala...Katera ti je padla v oko? Shujšala sem po porodu v petih tednih nazaj na svoje kile pred ...torej celih 13 kg v 5 tednih...in jih ni več do zdaj...... Me je ravno včeraj mami kregala da sem spet shujšala, pa ena znanka predvčerajšnjim mi pravi, da sem ful bolj posušena od takrat ko smo se nazdnje vidli(avgusta?) Kaj pa vem...ni res, se pa bom stehtala danes pri ammi ,pa še tajo bom gor vrgla...da vidim, kak se bližama avtosedežu Posušena si. Jaz se te spomnim z malo več kg, na slikah pa jih imaš manj. najbolj mi je mi je padal v oči ko sta s Tajo skupaj, in ko jo hraniš v vozičku. Si imela prej bolj okrogla lička. Oooooo hvala, pa nisem, za moje pojme sem ravno prava baba, pa za mojga tudi tako da...meni je glavno da se jaz odlično počutim, če pa komu ne zgledam tako vredu in se mu zdim presuha/ predebela pa me enostavno naj ne gleda, ne? Sem oni dan tud mami tak povedala... A tisti dve ...si vidla kje Taja malca, kr na plaži sredi novembra, pol sem jo pa še na prostem previla, ko je skidala... če je bil pa taki sonček...pa tooooploooooo
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 29.11.2008 12:21:56 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes je pa en srečen dan. Od kolegice sestra je danes zjutraj rodila Tio Res lep dogodek, sploh ko so druge v porodni Čestitamo , jaz pa pravim v porodni je bilo kot v filmu, ampak potem ko te prestavijo v sobo pa niti mislit ne želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:24:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika površno branje... že zadnjič ko sem prvič napisala za album ...sem omenila...VIDEK od Hijence! Vidiš, to sem pa tudi jaz pozabila skomentirat Ful sta luštkan parček Videk je en fejst fant Aha, je res, pa je bil ful sramežljiv pred tajo,pa ratal potem kr bubani Moja kolegica je tud pred dnevi rodila Lukca... Zdaj pa čakam ful dobro prijateljico , ki ima rok čez teden dni... Čestitamo in navijamo Hvala, jaz komaj čakam... me je pa zanimalo, pa niste videl, zakaj ta shrani si tako počasi nalaga? al to samo meni? Meni kakor kdaj... evo mi je spet trajalo ti dve sliki .....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:24:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Tana, ja jaz imam tudi iste kile kot prej, moti pa me, da mišic več ni. Nošenje otrok pri meni ni nikoli pomagalo. po prvem porodu sem hodila v fitnes in to je bilo pa 1A za moje mišice, a zaenkrat je to predrag šport. ihhh če bi nošenje otrok res pomagalo, bi bila jaz zdaj prav suhica, saj jo vsaj 4x na dan nosim v 4. nadstropje+ostalo... Nič ne pomaga, bo treba kar v akcijo za aerobiko Potem je pa samo meni pomagalo. Ja pa jedla sem tudi zelooooo malo. Si nisem vzela časa za to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:25:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes je pa en srečen dan. Od kolegice sestra je danes zjutraj rodila Tio Res lep dogodek, sploh ko so druge v porodni Čestitamo , jaz pa pravim v porodni je bilo kot v filmu, ampak potem ko te prestavijo v sobo pa niti mislit ne želim Meni glih ni zgledalo filmsko. Potem pa .....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:26:22
|
|
|
|
barbaw
|
Saj, če ne bi imela tašče, verjetno ne bi bila tako težka kot sem. Tako pa skrbi, da jem vsak dan. drugače bi bolj malo jedla. Samo ko bi bila sila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:26:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Še eno vprašanje, ker nimam pojma koliko naj bi moj otrok pojedel (pri dojenju nismo imeli teh vprašanj), danes smo pojedli: - 8:30h 150 ml ad. mleka -11:30h 120 ml sadja+2 piškota S tem, da smo se zbudili ob 7h, koliko kej vaši hroščki pojejo do npr. 12h?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:27:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
Nič grem malo vseeno poramat po stanovanju... Sem pa dala slike dol s kare vlečt, pa mi jeena slikica in posnetek padel v oči... bomob priliki tud to pokazala kako sta naš ati in Taj pridno sesala prejšnjo nedeljo, ko je mela mala vročino ...pa ni čudno, da me vleče delat, ko pa vidim tako vnemo...Kasneje.... Lepo bodite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes je pa en srečen dan. Od kolegice sestra je danes zjutraj rodila Tio Res lep dogodek, sploh ko so druge v porodni Čestitamo , jaz pa pravim v porodni je bilo kot v filmu, ampak potem ko te prestavijo v sobo pa niti mislit ne želim Meni glih ni zgledalo filmsko. Potem pa ..... to je pa čudež EPIDERALNE AN.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:29:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še eno vprašanje, ker nimam pojma koliko naj bi moj otrok pojedel (pri dojenju nismo imeli teh vprašanj), danes smo pojedli: - 8:30h 150 ml ad. mleka -11:30h 120 ml sadja+2 piškota S tem, da smo se zbudili ob 7h, koliko kej vaši hroščki pojejo do npr. 12h? Moja okoli 300g + dojenje, včasih tudi manj Danes je pojedla samo 250+ dojenje. Saj veš pol pa mi nekako od 10 do 13h spimo, pol je kosilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:30:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes je pa en srečen dan. Od kolegice sestra je danes zjutraj rodila Tio Res lep dogodek, sploh ko so druge v porodni Čestitamo , jaz pa pravim v porodni je bilo kot v filmu, ampak potem ko te prestavijo v sobo pa niti mislit ne želim Meni glih ni zgledalo filmsko. Potem pa ..... to je pa čudež EPIDERALNE AN. Saj bo čez par let čisto drugače Mogoče bo tud v sobi kaj bolj filmsko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:32:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O hudo: 35 strani v dnevu in pol 7 del pade pred miklavžem? mala šala A Vi2 to resno???????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:34:44
|
|
|
|
Estrella*
|
Potem je treba imeti tempo najmanj 23 strani na dan A še razlika +271 Ko smo štartale invazijo je bilo +413
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:35:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Pa še v info, danes smo imeli Februarskega špijuna na delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:36:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Vidim, da ste vse odsotne, grem še jaz kosilo prištimat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No danes je pa en srečen dan. Od kolegice sestra je danes zjutraj rodila Tio Res lep dogodek, sploh ko so druge v porodni Čestitamo , jaz pa pravim v porodni je bilo kot v filmu, ampak potem ko te prestavijo v sobo pa niti mislit ne želim Meni glih ni zgledalo filmsko. Potem pa ..... to je pa čudež EPIDERALNE AN. Saj bo čez par let čisto drugače Mogoče bo tud v sobi kaj bolj filmsko to pa ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še eno vprašanje, ker nimam pojma koliko naj bi moj otrok pojedel (pri dojenju nismo imeli teh vprašanj), danes smo pojedli: - 8:30h 150 ml ad. mleka -11:30h 120 ml sadja+2 piškota S tem, da smo se zbudili ob 7h, koliko kej vaši hroščki pojejo do npr. 12h? Moja okoli 300g + dojenje, včasih tudi manj Danes je pojedla samo 250+ dojenje. Saj veš pol pa mi nekako od 10 do 13h spimo, pol je kosilo vauuu Maja je pa prava jedka mah smotan mi je, ker sploh nimam občutka kdaj ji dat za jest . Moja oba tudi spita, jaz pa ju čakam da gremo v Ljubljano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 12:42:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da ste vse odsotne, grem še jaz kosilo prištimat pri nas bo kosilo kar MCdonald's
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?