barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene! Se še jaz malo oglasim, da ne bo izgledalo, da me je kdo ugrabil Mi smo po starem, poskušamo z GH - do sedaj je poskusila samo korenček in kolerabico, danes bo verjetno jabolko. Ne gre nam najbolje, saj skoraj nič ne pogoltne - samo po ustih prestavlja, potem pa ven pljune - saj to je na začetku normalno in bo kmalu začela papati,a ne? Ne vem, kdaj bomo prišli do 1. GH obroka. Ponoči se doji še vedno ob 23.30, 4.00 in 6.00. Zgleda da bo tako še precej dolgo. Okoli bloka imamo pa pravo zimsko vzdušje - na tej strani, kjer so sobe (kjer tudi sedim sedaj), imamo pogled na otroško igrišče in na mali griček pri igrišču - lahko si samo predstavljate kako veselo je zunaj - en kup otrok se valja po snegu in dela snežake ter gradove - prav lepo je gledat to sceno na drugi strani (dnevna in kuhinja) imamo pa smreke, ki jih je posadil spodnji sosed v svojem atriju - in so polne snega - pravo zimsko vzdušje, čista romantika Sem opazila, da so spet kilce tema pogovora. Jaz imam za igubit mogoče 2 kg glede na stanje pred nosečnostjo. Bi lahko rekli, da ni omembe vredno. Ampak opažam, da sem precej bolj mehka kot prej. Očitno so se mi mišice na enih delih nadomestile z "mehkobo" - bo zato treba vseeno malo podelat na tem. Ne glede na številke na tehtnici. Lep vikend vsem!!! Ti si bila že pri Zbiljskem jezeru tako suha. Mehkobo pa bodo mišice zamenjale, ko boš brino nosila, ko bo rekla mami dvigni. to ti ne uide. Pri Gh pa prbaj še z drugimi stvarmi. Jabolko, kaki, banana, kuhana zelenjava. Ti samo vztrajaj. Bo že prišel dan, ko se bo Brini odprlo in bo začela jest kot velika. Probaj ji dat še kaj drugega. Ne vztrajaj samo na eni stvari. suha? no, suha ravno ne. Nisem pa glih debela. Ampak tale mehkoba mi ni najbolj všeč Saj vem, da bo šlo nazaj, no, upam, da bo šlo.Kar se pa GH tiče, ne dobi več kot 3x enako zadevo. Smo pa šele štartali, pa je zato samo toliko probala Kakije pa vse jst pojem, 2 do 3 na dan, pa 1 kg mandarin, pa vsaj 2 jabolki,... Zame si suha pa pika. Saj je prav, da ješ sadje. jaz ga imam veliko doma, ker ga dobim, nekaj kupim, jem pa ga bolj malo.