|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
29.11.2008 11:00:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Zakja ga je spoh cepila user posted image  babji, če ve, da je podvržen boleznim?
Zato, da čimprej opravi to dolžnost in ni treba nonstop tuhta, da bo mali obdelan po normativih cepilne sheme user posted image

A mogoče veš, koliko je lahko max razmaka med cepljenji, da to ne propade?
Pojma nimam user posted image  To bi bilo dobro vprašati Nino na forumu Cepljenja na MON-u.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 876
29.11.2008 11:01:15   
Čmrlika
Eh eh ne bit žalostna jaz sem šele danes vidla albume, Taja je res en cukrček, pa nečakinja tudi, a je imela RD?Kdo pa je tisti fantek na slikah?

površno branje...user posted image  že zadnjič ko sem prvič napisala za album ...sem omenila...VIDEK od Hijence! user posted image

No danes je pa en srečen dan. Od kolegice sestra je danes zjutraj rodila Tio Res lep dogodek, sploh ko so druge v porodni

Čestitke! user posted image  Moja kolegica je tud pred dnevi rodila Lukca...user posted image
Zdaj pa čakam ful dobro prijateljico , ki ima rok čez teden dni...user posted image

Čmrlika glede avtosedeža je tako, da je čisto odvisno od modela. Lahko, da je v AUT in DE ceneje, ni pa nujno. Morala se boš prvo odločit za model, potem pa pogledat, kje se ti ga najbolj izplača kupiti.
Slikice pa še nisem imela časa pogledat. Včeraj sem samo malo pokukala tu in tam na RR, ker sem imela preveč dela, pa še material sem si mogla it nabrat.

ja saj tako bom nardila...verjetno bo romer al pa maxi cosi...veš kaj kateri so trenutno med najboljšimi?
Hvala ti še enkrat....za slikce pa ni panike, saj  nisem bla v resnici užaljena...user posted image

me je pa zanimalo, pa niste videl, zakaj ta shrani si tako počasi nalaga? al to samo meni? user posted image

Naty- pestike da se to z vajinimi reakcijami počasi ustavi...user posted image   zdaj pa še cvetača...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 877
29.11.2008 11:02:28   
špelin@
O hudo: 35 strani v dnevu in pol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 878
29.11.2008 11:03:50   
barbaw
Moram se še malo izkašljat. Sem kar jezna na tale naš vrtec. Lani sem se jezila na starše, ki jemljejo stvari drugim otrokom. V lanskem letu so nam izginile jopica (drugi dan vrtca), majica in kapa. Letos pa sem jezna na vzgojiteljice, ker nismo dobili enega izvoda Cicidoja, ki ima zraven DVD user posted image  in dobila sem polulano posteljnino od ene punčke. Mislim, da je od enega kolega, ki ga pa včeraj nismo uspeli priklicat. Bila je obešena na kljukico od Jake in sem komaj doma opazila, da sploh ni naša posteljnina, da ne omenjam polulanih oblačil. Sicer sem že vse oprala in zdaj tudi sušim. Bom toliko še dobra, da bom polikala in nesla nazaj, ker starši niso nič krivi za to, jaz pa tudi nisem tako grozna, da bi moral otrok spat na smrdljivi posteljnini. Sem prvo hotela umazane stvari vreči v vrečko in jih nesti umazane nazaj v ponedeljek, samo ko sem videla, da so polulane, sem jih kar vrgla v stroj k našim stvarem.
user posted image  upam, da se tole ne bo zgodilo več.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 879
29.11.2008 11:04:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
površno branje...user posted image  že zadnjič ko sem prvič napisala za album ...sem omenila...VIDEK od Hijence! user posted image
Vidiš, to sem pa tudi jaz pozabila skomentirat user posted image  Ful sta luštkan parček user posted image user posted image user posted image  Videk je en fejst fant user posted image

Moja kolegica je tud pred dnevi rodila Lukca...user posted image
Zdaj pa čakam ful dobro prijateljico , ki ima rok čez teden dni...user posted image
Čestitamo in navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image

me je pa zanimalo, pa niste videl, zakaj ta shrani si tako počasi nalaga? al to samo meni? user posted image
Meni kakor kdaj...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 880
29.11.2008 11:05:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zakja ga je spoh cepila user posted image  babji, če ve, da je podvržen boleznim?
Zato, da čimprej opravi to dolžnost in ni treba nonstop tuhta, da bo mali obdelan po normativih cepilne sheme user posted image

A mogoče veš, koliko je lahko max razmaka med cepljenji, da to ne propade?
Pojma nimam user posted image  To bi bilo dobro vprašati Nino na forumu Cepljenja na MON-u.

Glupo se mi zdi, da otroci bolehajo, ker jih cepijo. Takrat se telo brani s cepipvom, vse ostalo pa ostane brez obrambe in takrat razni virusi in viroze napadejo. potem pa imamo mame šmorn. Saj je res, da smo doma, samo je hudo gledat bolanega otroka, če jih pa imaš več, pa imaš delo še z drugimi, pa še drugi lahko kaj fašejo. Ma so včasih tile P smotani.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 881
29.11.2008 11:07:32   
barbaw

Čmrlika glede avtosedeža je tako, da je čisto odvisno od modela. Lahko, da je v AUT in DE ceneje, ni pa nujno. Morala se boš prvo odločit za model, potem pa pogledat, kje se ti ga najbolj izplača kupiti.
Slikice pa še nisem imela časa pogledat. Včeraj sem samo malo pokukala tu in tam na RR, ker sem imela preveč dela, pa še material sem si mogla it nabrat.

ja saj tako bom nardila...verjetno bo romer al pa maxi cosi...veš kaj kateri so trenutno med najboljšimi?
Hvala ti še enkrat....za slikce pa ni panike, saj  nisem bla v resnici užaljena...user posted image

Roemer ali maxi cosi sta dobra. Boš mogla malo po testih pogledat kako je kaj, pa ne pozabi pogledat obliko sedeža, da bo Taja lepo sedela noter in da ne bo utesnjena ali pa kaj drugega.

Shrani.si pa meni lepo dela. Vsaj včeraj je, danes ga še nisem rabila.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 882
29.11.2008 11:08:30   
barbaw
Špelin@ pa hvala za ZS. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 883
29.11.2008 11:09:56   
špelin@
Moram se še malo izkašljat. Sem kar jezna na tale naš vrtec. Lani sem se jezila na starše, ki jemljejo stvari drugim otrokom. V lanskem letu so nam izginile jopica (drugi dan vrtca), majica in kapa. Letos pa sem jezna na vzgojiteljice, ker nismo dobili enega izvoda Cicidoja, ki ima zraven DVD user posted image  in dobila sem polulano posteljnino od ene punčke. Mislim, da je od enega kolega, ki ga pa včeraj nismo uspeli priklicat. Bila je obešena na kljukico od Jake in sem komaj doma opazila, da sploh ni naša posteljnina, da ne omenjam polulanih oblačil. Sicer sem že vse oprala in zdaj tudi sušim. Bom toliko še dobra, da bom polikala in nesla nazaj, ker starši niso nič krivi za to, jaz pa tudi nisem tako grozna, da bi moral otrok spat na smrdljivi posteljnini. Sem prvo hotela umazane stvari vreči v vrečko in jih nesti umazane nazaj v ponedeljek, samo ko sem videla, da so polulane, sem jih kar vrgla v stroj k našim stvarem.

user posted image user posted image  Najbrž je tole zoprno tudi za druge starše user posted image  Pridna si, ker si oprala in zlikala, saj starši in otroci niso nič krivi, bodo pa veseli tvoje pozornosti user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 884
29.11.2008 11:13:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image  Najbrž je tole zoprno tudi za druge starše user posted image  Pridna si, ker si oprala in zlikala, saj starši in otroci niso nič krivi, bodo pa veseli tvoje pozornosti user posted image

Ma kaj čem drugega. Saj če bi šlo za mojega, upam, da bi tudi drugi bili tako dobri.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 885
29.11.2008 11:14:35   
barbaw
Čmrlika koliko si ti shujšala? Jaz se te ne spomnim take. Sicer sva se samo enkrat videle, a ipak.
Mala je pa pravi cuker. Pa Vid je tudi zlat. Pa kako polne ustnice ima.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 886
29.11.2008 11:16:21   
tana7
Pozdravljene!
Se še jaz malo oglasim, da ne bo izgledalo, da me je kdo ugrabil user posted image

Mi smo po starem, poskušamo z GH - do sedaj je poskusila samo korenček in kolerabico, danes bo verjetno jabolko.
Ne gre nam najbolje, saj skoraj nič ne pogoltne - samo po ustih prestavlja, potem pa ven pljune - saj to je na začetku normalno in bo kmalu začela papati,a  ne? user posted image user posted image Ne vem, kdaj bomo prišli do 1. GH obroka.user posted image
Ponoči se doji še vedno ob 23.30, 4.00 in 6.00. Zgleda da bo tako še precej dolgo.

Okoli bloka imamo pa pravo zimsko vzdušje - na tej strani, kjer so sobe (kjer tudi sedim sedaj), imamo pogled na otroško igrišče in na mali griček pri igrišču - lahko si samo predstavljate kako veselo je zunaj - en kup otrok se valja po snegu in dela snežake ter gradove - prav lepo je gledat to sceno user posted image

na drugi strani (dnevna in kuhinja) imamo pa smreke, ki jih je posadil spodnji sosed v svojem atriju - in so polne snega - pravo zimsko vzdušje, čista romantika

Sem opazila, da so spet kilce tema pogovora. Jaz imam za igubit mogoče 2 kg glede na stanje pred nosečnostjo. Bi lahko rekli, da ni omembe vredno. Ampak opažam, da sem precej bolj mehka kot prej. Očitno so se mi mišice na enih delih nadomestile z "mehkobo" user posted image - bo zato treba vseeno malo podelat na tem. Ne glede na številke na tehtnici.user posted image

Lep vikend vsem!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 887
29.11.2008 11:21:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Pozdravljene!
Se še jaz malo oglasim, da ne bo izgledalo, da me je kdo ugrabil user posted image

Mi smo po starem, poskušamo z GH - do sedaj je poskusila samo korenček in kolerabico, danes bo verjetno jabolko.
Ne gre nam najbolje, saj skoraj nič ne pogoltne - samo po ustih prestavlja, potem pa ven pljune - saj to je na začetku normalno in bo kmalu začela papati,a  ne? user posted image user posted image Ne vem, kdaj bomo prišli do 1. GH obroka.user posted image
Ponoči se doji še vedno ob 23.30, 4.00 in 6.00. Zgleda da bo tako še precej dolgo.

Okoli bloka imamo pa pravo zimsko vzdušje - na tej strani, kjer so sobe (kjer tudi sedim sedaj), imamo pogled na otroško igrišče in na mali griček pri igrišču - lahko si samo predstavljate kako veselo je zunaj - en kup otrok se valja po snegu in dela snežake ter gradove - prav lepo je gledat to sceno user posted image

na drugi strani (dnevna in kuhinja) imamo pa smreke, ki jih je posadil spodnji sosed v svojem atriju - in so polne snega - pravo zimsko vzdušje, čista romantika

Sem opazila, da so spet kilce tema pogovora. Jaz imam za igubit mogoče 2 kg glede na stanje pred nosečnostjo. Bi lahko rekli, da ni omembe vredno. Ampak opažam, da sem precej bolj mehka kot prej. Očitno so se mi mišice na enih delih nadomestile z "mehkobo" user posted image - bo zato treba vseeno malo podelat na tem. Ne glede na številke na tehtnici.user posted image

Lep vikend vsem!!!

Ti si bila že pri Zbiljskem jezeru tako suha. Mehkobo pa bodo mišice zamenjale, ko boš brino nosila, ko bo rekla mami dvigni. user posted image  to ti ne uide.
Pri Gh pa prbaj še z drugimi stvarmi. Jabolko, kaki, banana, kuhana zelenjava. Ti samo vztrajaj. Bo že prišel dan, ko se bo Brini odprlo in bo začela jest kot velika. Probaj ji dat še kaj drugega. Ne vztrajaj samo na eni stvari.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 888
29.11.2008 11:26:19   
tana7

Pozdravljene!

Lep vikend vsem!!!

Ti si bila že pri Zbiljskem jezeru tako suha. Mehkobo pa bodo mišice zamenjale, ko boš brino nosila, ko bo rekla mami dvigni. user posted image  to ti ne uide.
Pri Gh pa prbaj še z drugimi stvarmi. Jabolko, kaki, banana, kuhana zelenjava. Ti samo vztrajaj. Bo že prišel dan, ko se bo Brini odprlo in bo začela jest kot velika. Probaj ji dat še kaj drugega. Ne vztrajaj samo na eni stvari.

suha? no, suha ravno ne. Nisem pa glih debela. Ampak tale mehkoba mi ni najbolj všeč user posted image Saj vem, da bo šlo nazaj, no, upam, da bo šlo.Kar se pa GH tiče, ne dobi več kot 3x enako zadevo. Smo pa šele štartali, pa je zato samo toliko probalauser posted image Kakije pa vse jst pojem, 2 do 3 na dan, pa 1 kg mandarin, pa vsaj 2 jabolki,... user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 889
29.11.2008 11:27:06   
barbaw
Naša Maja se je začela bunit, če ni nekdo zraven nje. user posted image  Ko se z Jako skupaj igrata na pena puzzlah pa je tiho in se zna sama igrat, če ne pa kar v jok pa ....

Ji je pa danes ratalo že trtjič rečt vov vov, ko je videla kužka. user posted image  Kako bo to vse brzinsko minilo. user posted image

Špelin@ sem ti hotela zadnjič napisat, da je bilo Majo prav fajn imet prve 4m, ker je samo spala. Potem pa se je začelo. Zdaj pa hoče vedno večpozornosti. Uf, kako mi je to znano. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 890
29.11.2008 11:28:12   
barbaw

Pozdravljene!

Lep vikend vsem!!!

suha? no, suha ravno ne. Nisem pa glih debela. Ampak tale mehkoba mi ni najbolj všeč user posted image Saj vem, da bo šlo nazaj, no, upam, da bo šlo.Kar se pa GH tiče, ne dobi več kot 3x enako zadevo. Smo pa šele štartali, pa je zato samo toliko probalauser posted image Kakije pa vse jst pojem, 2 do 3 na dan, pa 1 kg mandarin, pa vsaj 2 jabolki,... user posted image

Zame si suha pa pika. user posted image  Saj je prav, da ješ sadje. jaz ga imam veliko doma, ker ga dobim, nekaj kupim, jem pa ga bolj malo. user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 891
29.11.2008 11:33:20   
Čmrlika
Seveda ne smem pozabit na naše slavljenčke....user posted image

Žiga, Julija in Tjaška Vse najlepše za pol svečke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 892
29.11.2008 11:40:32   
Čmrlika
Roemer ali maxi cosi sta dobra. Boš mogla malo po testih pogledat kako je kaj, pa ne pozabi pogledat obliko sedeža, da bo Taja lepo sedela noter in da ne bo utesnjena ali pa kaj drugega.

Shrani.si pa meni lepo dela. Vsaj včeraj je, danes ga še nisem rabila.

Evo spet hvala iz srca, za nasvete...user posted image user posted image

Meni je zadnjič nalagal ful dolgo....pa ne vem zakaj user posted image  

a iz tega albuma na RR tud lahko slikice direkt v poste lepim?
Moram probat........

Mi je dolgčas...energije za delo nimam,(beri: bolana) čeprav ga ful mam...user posted image  lubija ni..pika pa aja.......še dobro da mam RR user posted image

Moram se še malo izkašljat. Sem kar jezna na tale naš vrtec. Lani sem se jezila na starše, ki jemljejo stvari drugim otrokom. V lanskem letu so nam izginile jopica (drugi dan vrtca), majica in kapa. Letos pa sem jezna na vzgojiteljice, ker nismo dobili enega izvoda Cicidoja, ki ima zraven DVD in dobila sem polulano posteljnino od ene punčke. Mislim, da je od enega kolega, ki ga pa včeraj nismo uspeli priklicat. Bila je obešena na kljukico od Jake in sem komaj doma opazila, da sploh ni naša posteljnina, da ne omenjam polulanih oblačil. Sicer sem že vse oprala in zdaj tudi sušim. Bom toliko še dobra, da bom polikala in nesla nazaj, ker starši niso nič krivi za to, jaz pa tudi nisem tako grozna, da bi moral otrok spat na smrdljivi posteljnini. Sem prvo hotela umazane stvari vreči v vrečko in jih nesti umazane nazaj v ponedeljek, samo ko sem videla, da so polulane, sem jih kar vrgla v stroj k našim stvarem.
upam, da se tole ne bo zgodilo več.

Najbrž je tole zoprno tudi za druge starše Pridna si, ker si oprala in zlikala, saj starši in otroci niso nič krivi, bodo pa veseli tvoje pozornosti

podpišem...user posted image  

Vrtci pa  brez kometarja...naj sem me pazijo, ko bom tajo noter dala....grrr me ful jezi....tako user posted image  user posted image  user posted image

Mam dva vrtca tu v neposredni bližini, pa grem velikokrat mimo...nekateri otroci me poznajo in potem klepetamo ob ograji.in takrat so te tetke ful nekaj delodišeče...pol pa čujem o istih od mamic drugačne zgodbe user posted image

No ,vsaj vem da niso vse take...user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 893
29.11.2008 11:42:27   
valentina2006
Ojla...

Jest sem pa čist user posted image ... pa smo dobr spal, sam napako sem nardila, ker sem po jutranjem hranjenju Matevža šla nazaj spalt in še do zdej nisem k seb pršla.

Ma sem prebrala za nazaj... pa mi je edin čestitka v glav ostala.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image

Čestitke tudi od nas.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 894
29.11.2008 11:44:27   
Čmrlika
Čmrlika koliko si ti shujšala? Jaz se te ne spomnim take. Sicer sva se samo enkrat videle, a ipak.

user posted image user posted image  Kaka sem? user posted image  Debela....user posted image  grem sliko pogledat, kaj sploh je nečakinja gor dala...Katera ti je padla v oko?

Shujšala sem po porodu v petih tednih nazaj na svoje kile pred user posted image  ...torej celih 13 kg v 5 tednih...in jih ni več do zdaj......user posted image  Me je ravno včeraj mami kregala da sem spet shujšala, pa ena znanka predvčerajšnjim mi pravi, da sem ful bolj posušenauser posted image  od takrat ko smo se nazdnje vidli(avgusta?)

Kaj pa vem...ni res, se pa bom stehtala danes pri ammi ,pa še tajo bom gor vrgla...da vidim, kak se bližama avtosedežu  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 895
29.11.2008 11:49:08   
Čmrlika
Okoli bloka imamo pa pravo zimsko vzdušje - na tej strani, kjer so sobe (kjer tudi sedim sedaj), imamo pogled na otroško igrišče in na mali griček pri igrišču - lahko si samo predstavljate kako veselo je zunaj - en kup otrok se valja po snegu in dela snežake ter gradove - prav lepo je gledat to sceno

user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiiiiii, jaz obožujem sneg...je pa najlepše ga skoz okno gledat...sploh pa tako idilo...user posted image

Naša Maja se je začela bunit, če ni nekdo zraven nje. Ko se z Jako skupaj igrata na pena puzzlah pa je tiho in se zna sama igrat, če ne pa kar v jok pa ....

Pri nama je že minilo....user posted image  do kdaj user posted image  od kdaj user posted image  bo po moje spet zdaj ko bo tašča prišla pa bo tri dni SKOZ z njo sedela in se igrala...kljub temu da ji bom jaz po vaših nasvetih kako krpo v roke tišalauser posted image   user posted image  user posted image
pa razlagala da mora malo sam se zamotii.user posted image

Nič probam sliko gor pripopat...polpa grem vsaj perilo prat dat...pa igrače s srede dnevne odmaknit.user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 896
29.11.2008 11:58:55   
Čmrlika
Eh eh ne bit žalostna jaz sem šele danes vidla albume, Taja je res en cukrček, pa nečakinja tudi, a je imela RD?Kdo pa je tisti fantek na slikah?

površno branje... že zadnjič ko sem prvič napisala za album ...sem omenila...VIDEK od Hijence!

evo tud jaz površno berem...ja nečakinja je mela rojstni dan...1. novembra ga ma....user posted image  

No smo se zdaj že navadili, da mamo na tak žalosten in turoben dan mi en razlog za veselje user posted image

O hrani je še bla debata.....Moja Taja že je jogurt, skuto ji pa noter sama kako sadje zmešam....fruchtzwerge pa te lj mlekarne skutke še nisem dala pa nirt ne mislim...me je P opozorila da so polne sladil umetnih barvil  pa ...tak...pa itAK MI INTEŽKO ...PRAV Z VESELJEM JI POCKAM...user posted image

Sem pa kupla od hipp-a ..te naravne sadne jogurnte...moram ji dat za probat...pa jaz bom itak eno žlico mogla sebi v usta spakirat...user posted image

no s špinačo se še vedno nisem opogumila user posted image ........ PA rumenjaka še nisem dala, čeprav mi je P pri 6 mesecih rekla da že lahko user posted image
no se spomnite, mi je tud kravje mleko dovolila user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 897
29.11.2008 12:02:59   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

kasso a mislš, da bi olivno olje naredilo bolj nasitno hrano? Mislm, ne vem če bi se pri tako mali količini kej poznalo.

Po mojem je bolj nasitno z maščobami kot brez. Jaz dodam malo masla (šele par dni), enkrat sem tudi olivno olje, ker se mi vseeno zdi, da je bolj nasinto. A ti jo dodajaš?

Ja js dodam žličko sončničnega olja, sej veš zadnjič smo mele to temo, ko smo se o soljenju pogovarjale user posted image . Sej da energijo, ampak nasiti ga pa ne glih preveč user posted image ...

ja se spomnim oz. bolj bled spomin, sam sem pozabila točno katero olje....saj olivno se mi zdi, da si ti omenila in sem tisti dan tudi poskusila dat

IZVIRNO SPOROČILO: eole

Tako lepo belo je zunaj! Upam, da ne bo deževalo, da bova šli lahko malo ven. Sicer pa ji bom danes dala kaki. Bomo videli kako ji bo to (ne)všeč ..

Varji sem ga dala danes zjutraj z malo skutke...njami...

Estrella za prijateljico

Pri nas je cesta še vedno ledenauser posted image

Za kosilo pa bom Varji dala kar zelenjavo iz mineštrice (krompir, cvetača, koren, paradižnik, paprika, bučke in malo masla ter testenin) ...upam, da bo jedlauser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 898
29.11.2008 12:04:35   
kasso
Čmrlika, jaz pa Varji kar pogosto dam špinačo...tudi včeraj jo je jedla s krompirjem. Taja pa je user posted image prava princeskauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 899
29.11.2008 12:04:41   
barbaw

user posted image user posted image  Kaka sem? user posted image  Debela....user posted image  grem sliko pogledat, kaj sploh je nečakinja gor dala...Katera ti je padla v oko?

Shujšala sem po porodu v petih tednih nazaj na svoje kile pred user posted image  ...torej celih 13 kg v 5 tednih...in jih ni več do zdaj......user posted image  Me je ravno včeraj mami kregala da sem spet shujšala, pa ena znanka predvčerajšnjim mi pravi, da sem ful bolj posušenauser posted image  od takrat ko smo se nazdnje vidli(avgusta?)

Kaj pa vem...ni res, se pa bom stehtala danes pri ammi ,pa še tajo bom gor vrgla...da vidim, kak se bližama avtosedežu  user posted image  user posted image  user posted image

Posušena si. Jaz se te spomnim z malo več kg, na slikah pa jih imaš manj. najbolj mi je mi je padal v oči ko sta s Tajo skupaj, in ko jo hraniš v vozičku. Si imela prej bolj okrogla lička.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?