Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:28:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? malo kruha sem ji že dala...pa tudi testo pice ...nobenih reakcij ni bilo A to daš da gricka al kako? No pa pri teh skutah so spet jagode jagode ji jaz nisem še dala majhen košček, da se ji ne zaleti ali pa škorjo za žvečenje pod strogo kontrolo, da ne odgrizne Jaz sem ji dala skorjo za grist in je imela v momentu kose v ustih Sicer ni bilo nič, pa sem ta šport malo prestavila na kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:29:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten A si dala tok kok je hotla pojest, al po malo? Jaz sem ji včeraj dala mal sam ona bi še jedla ker je bilo dobro. Midve nisva pri nobeni stvari skor samo po par žličk probavale ampak kar poteno, pač sem slaba mama al pa lahko rečem, da mam srečo, da do sedaj še ni blo nobenih rekcij A veš kaj slaba mama...............verjemi mi, če bi imela alergijo bi bila ista reakcija po 1 al pa po 20 žličkah Jaz tudi ne prakticiram, en žlička, ju3 dve....žal, se mi ne zdi smiselno. Sej jaz tudi ne ji dam toliko koliko poje. Mah sej neki kompliciram pri tem gluenu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten A si dala tok kok je hotla pojest, al po malo? Jaz sem ji včeraj dala mal sam ona bi še jedla ker je bilo dobro. Midve nisva pri nobeni stvari skor samo po par žličk probavale ampak kar poteno, pač sem slaba mama al pa lahko rečem, da mam srečo, da do sedaj še ni blo nobenih rekcij Ma nisi slaba mama . Pri nas tudi Hb ni bilo nobenih reakcij, ampak glutena me je blo kr mal strah pa ne vem zakaj. Če bi pa našga P poslušala bi glih tam nekje do enega leta prišli do glutena, je reku vsako živilo po en teden al več uvajat . Ja itak,zdej bi lih jedla 5 različnih jedi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:30:13
|
|
|
|
Anery
|
****: Pol pa kr sama skuto narediš .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:30:57
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten A si dala tok kok je hotla pojest, al po malo? Jaz sem ji včeraj dala mal sam ona bi še jedla ker je bilo dobro. Midve nisva pri nobeni stvari skor samo po par žličk probavale ampak kar poteno, pač sem slaba mama al pa lahko rečem, da mam srečo, da do sedaj še ni blo nobenih rekcij A veš kaj slaba mama...............verjemi mi, če bi imela alergijo bi bila ista reakcija po 1 al pa po 20 žličkah Jaz tudi ne prakticiram, en žlička, ju3 dve....žal, se mi ne zdi smiselno. Tud jest ne prakticiram 1, 2, 3 žličke... če je reakcija je itak. Ma nimaš kej, smo pač spet slabe mame
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:30:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten A si dala tok kok je hotla pojest, al po malo? Jaz sem ji včeraj dala mal sam ona bi še jedla ker je bilo dobro. Midve nisva pri nobeni stvari skor samo po par žličk probavale ampak kar poteno, pač sem slaba mama al pa lahko rečem, da mam srečo, da do sedaj še ni blo nobenih rekcij A veš kaj slaba mama...............verjemi mi, če bi imela alergijo bi bila ista reakcija po 1 al pa po 20 žličkah Jaz tudi ne prakticiram, en žlička, ju3 dve....žal, se mi ne zdi smiselno. Sej jaz tudi ne ji dam toliko koliko poje. Mah sej neki kompliciram pri tem gluenu. Jaz sem vsa vesela, če je, pa da bi jo prikarjšala še za to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? malo kruha sem ji že dala...pa tudi testo pice ...nobenih reakcij ni bilo A to daš da gricka al kako? No pa pri teh skutah so spet jagode Ma jest sem mu dala tud jagodne ... res sem najprej une 4 ponucala, zadnji dve je pa jagodni probo in ni blo reakcij, vsaj po moje... sem mu pa tud dala Obsgarten skutko, k ma jagodo uspod, pa sem mu tud mal dala... pa ni blo še tud nč?? Aja te Obsgarden skute. Če eno poje kok časa so približno siti? A to je kot obrok al bl kot malica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse A se hecas? Men je tukaj rekla vso zelenjavo razen par izjem no in vse sadje razen kivi, jagode... Meso prsni kos od pisanca. In pa rekla mi je da lahko dam rumeni del jajca...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:31:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anery ****: Pol pa kr sama skuto narediš . Kako pa???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:33:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? malo kruha sem ji že dala...pa tudi testo pice ...nobenih reakcij ni bilo A to daš da gricka al kako? No pa pri teh skutah so spet jagode Ma jest sem mu dala tud jagodne ... res sem najprej une 4 ponucala, zadnji dve je pa jagodni probo in ni blo reakcij, vsaj po moje... sem mu pa tud dala Obsgarten skutko, k ma jagodo uspod, pa sem mu tud mal dala... pa ni blo še tud nč?? Aja te Obsgarden skute. Če eno poje kok časa so približno siti? A to je kot obrok al bl kot malica Skuto jaz smatram kot malico in mislim da je čisto dovolj. Tud Andraž v šoli dobi kako skuto, pa mogoče še kako malenkost.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anery ****: Pol pa kr sama skuto narediš . Mah ne vem...se bojim da se zastrupim otroka... saj za burek pa za palacinke in tako jo delam sama... pac pustim mleko da se "pokvari". Samo za dojencka se pa mal bojim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:33:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse A se hecas? Men je tukaj rekla vso zelenjavo razen par izjem no in vse sadje razen kivi, jagode... Meso prsni kos od pisanca. In pa rekla mi je da lahko dam rumeni del jajca... Kolk so si mnenja različna. Men je patronažna rekla po 7m 1/4 rumenjaka in postopno povečevati količino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:33:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anery ****: Pol pa kr sama skuto narediš . Kako pa??? Pustis mleko da se skisa..pa se mal. Ocedis in jo imas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:34:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse A se hecas? Men je tukaj rekla vso zelenjavo razen par izjem no in vse sadje razen kivi, jagode... Meso prsni kos od pisanca. In pa rekla mi je da lahko dam rumeni del jajca... testenine brez jajca(barilla), meso pa puran, piščanec, zajček in ta šit. Zakaj ti je čudno?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:34:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten A si dala tok kok je hotla pojest, al po malo? Jaz sem ji včeraj dala mal sam ona bi še jedla ker je bilo dobro. Midve nisva pri nobeni stvari skor samo po par žličk probavale ampak kar poteno, pač sem slaba mama al pa lahko rečem, da mam srečo, da do sedaj še ni blo nobenih rekcij A veš kaj slaba mama...............verjemi mi, če bi imela alergijo bi bila ista reakcija po 1 al pa po 20 žličkah Jaz tudi ne prakticiram, en žlička, ju3 dve....žal, se mi ne zdi smiselno. sej men se tud tako zdi, sam eni te takoj napadejo, če rečeš kolk je otrok pojedu, .... je vrajt za svoje nej se brigajo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:34:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Ta babji nicke menja na dnevni ravni Pa ta ženska je zrela za na Gričk, tko da midve odpadeva, bo preveč gužva ona Bi rabila zelen rešilec sej to je tam, kamor jih zelen rešilec vozi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:35:07
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? malo kruha sem ji že dala...pa tudi testo pice ...nobenih reakcij ni bilo A to daš da gricka al kako? No pa pri teh skutah so spet jagode Ma jest sem mu dala tud jagodne ... res sem najprej une 4 ponucala, zadnji dve je pa jagodni probo in ni blo reakcij, vsaj po moje... sem mu pa tud dala Obsgarten skutko, k ma jagodo uspod, pa sem mu tud mal dala... pa ni blo še tud nč?? Aja te Obsgarden skute. Če eno poje kok časa so približno siti? A to je kot obrok al bl kot malica Joj, mislim, da Matevž ni sit od 1 skutke... bol kot malica - vsaj pri nas. Skutka ma 125 g, ta velik Frutek 190 g, pa frutek zadošča za obrok, skutka pa mislim da ne, pa še sama pena se mi ta skutka zdi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse A se hecas? Men je tukaj rekla vso zelenjavo razen par izjem no in vse sadje razen kivi, jagode... Meso prsni kos od pisanca. In pa rekla mi je da lahko dam rumeni del jajca... Kolk so si mnenja različna. Men je patronažna rekla po 7m 1/4 rumenjaka in postopno povečevati količino. Ja itak. Saj mu ga ne mislim dat. Men se zdi da rumenjak se da sele res tam po 7 mesecu ali 8 mesecu. Samo ona nam je to svetovala,ker je rumenjak baje bogat z vitaminom D, zaradi nase glavice jo kostke prepocasi skupaj lezejo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:36:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten A si dala tok kok je hotla pojest, al po malo? Jaz sem ji včeraj dala mal sam ona bi še jedla ker je bilo dobro. Midve nisva pri nobeni stvari skor samo po par žličk probavale ampak kar poteno, pač sem slaba mama al pa lahko rečem, da mam srečo, da do sedaj še ni blo nobenih rekcij A veš kaj slaba mama...............verjemi mi, če bi imela alergijo bi bila ista reakcija po 1 al pa po 20 žličkah Jaz tudi ne prakticiram, en žlička, ju3 dve....žal, se mi ne zdi smiselno. Sej jaz tudi ne ji dam toliko koliko poje. Mah sej neki kompliciram pri tem gluenu. Jaz sem vsa vesela, če je, pa da bi jo prikarjšala še za to Ma men tašča skos neki za ta gluten mori pa ne še dajat, pa karkoli sem rekla da je jedla je rekla tega ji pa ne bi smela dati . Pol sem ji nehala govorit kaj je in mam mir. Pa kdaj jo bom začela dajat na trebuščka spat pa kr neki.
< Sporočilo je popravil tally -- 28.11.2008 22:37:15 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:36:38
|
|
|
|
Estrella*
|
jajce nekateri priporočajo po 7m, nekateri pa šele po 1letu ****: mislim, da je najbolj pametno, da se sama odločiš kako boš začela in kaj boš dala. P so tako različnih mnenj, da se ti lahko zrola.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:36:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse A se hecas? Men je tukaj rekla vso zelenjavo razen par izjem no in vse sadje razen kivi, jagode... Meso prsni kos od pisanca. In pa rekla mi je da lahko dam rumeni del jajca... testenine brez jajca(barilla), meso pa puran, piščanec, zajček in ta šit. Zakaj ti je čudno? A to so kakšne mejhne testenine al so večje pa jih zmiksaš? Pa a to daš pol med zelenjavo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:38:39
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anery ****: Pol pa kr sama skuto narediš . Mah ne vem...se bojim da se zastrupim otroka... saj za burek pa za palacinke in tako jo delam sama... pac pustim mleko da se "pokvari". Samo za dojencka se pa mal bojim. Jest dam v kuhan (domač) mlek, kar mi ga ostane kis not... pa se zgrudi pol pa dam na cedil, da se odteče...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:39:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse A se hecas? Men je tukaj rekla vso zelenjavo razen par izjem no in vse sadje razen kivi, jagode... Meso prsni kos od pisanca. In pa rekla mi je da lahko dam rumeni del jajca... testenine brez jajca(barilla), meso pa puran, piščanec, zajček in ta šit. Zakaj ti je čudno? A to so kakšne mejhne testenine al so večje pa jih zmiksaš? Pa a to daš pol med zelenjavo? Testenin se ne miksa, ker so ogabnega okusa. Za začetek so najboljši barilla špageti 1. Te naseckaš čisto na drobno in zraven ponudiš kako omakico(mesno zelenjavno) Baje od Plasmona obstajajo baby riž in testenine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:39:54
|
|
|
|
tally
|
**** kako to da nimate skute, kaj pa druge ml izdelke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse A se hecas? Men je tukaj rekla vso zelenjavo razen par izjem no in vse sadje razen kivi, jagode... Meso prsni kos od pisanca. In pa rekla mi je da lahko dam rumeni del jajca... testenine brez jajca(barilla), meso pa puran, piščanec, zajček in ta šit. Zakaj ti je čudno? A nimajo testenine gluten? In pa jajce je not ja...Meso pa ja..to pa ja. Sem mislila da kar vse meso ze lahko...govedina in pa tako naprej. Barilla pa jaz imam...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?