Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:19:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? jap
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:20:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ne še. Zakaj ji pa ne boš te dala? Kakšna pa je ta junior,sm gledala zadnč pa nism najdla A ma kera kakšno slikco kako zgleda o Valentina hvala. Bom lažje najdla. Sam so res mejhne,bi mogla Gaja vsaj 4 pojest da bi bla sita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:20:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ne še. Zakaj ji pa ne boš te dala? Kakšna pa je ta junior,sm gledala zadnč pa nism najdla A ma kera kakšno slikco kako zgleda kje si jo pa dobila? Na strani od mlekarn???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:21:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ne še. Zakaj ji pa ne boš te dala? Kakšna pa je ta junior,sm gledala zadnč pa nism najdla A ma kera kakšno slikco kako zgleda o Valentina hvala. Bom lažje najdla. Sam so res mejhne,bi mogla Gaja vsaj 4 pojest da bi bla sita mali požerušček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:21:07
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma od centralne ne more bit, ker imamo talno gretje in ni radiatorjev, pa tud suhga zraka ni Ma bom ju3 vidla ko grem na biomagnetno Mah... kva pa vem... težko je bit pameten pri naših ... Dobr ju3 opravte...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? To tud mene zanima. Verjetn pa se lohk da kr kmal,sam un polnomasten se mi zdi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:22:13
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? malo kruha sem ji že dala...pa tudi testo pice ...nobenih reakcij ni bilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:22:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:23:31
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 o Valentina hvala. Bom lažje najdla. Sam so res mejhne,bi mogla Gaja vsaj 4 pojest da bi bla sita Joj nina, tud jest nisem vedla kako zgledajo... pa glih da se nisem v njih zadela z nosom, pa jih nisem zamerkala. Pol pa prašam trgovko, in to bo to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:23:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? jaz sem ga že
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? malo kruha sem ji že dala...pa tudi testo pice ...nobenih reakcij ni bilo A to daš da gricka al kako? No pa pri teh skutah so spet jagode
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:23:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? To tud mene zanima. Verjetn pa se lohk da kr kmal,sam un polnomasten se mi zdi Vse polnomastno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:23:47
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ne še. Zakaj ji pa ne boš te dala? Kakšna pa je ta junior,sm gledala zadnč pa nism najdla A ma kera kakšno slikco kako zgleda o Valentina hvala. Bom lažje najdla. Sam so res mejhne,bi mogla Gaja vsaj 4 pojest da bi bla sita mali požerušček Včeraj sem Varji dala žličko fruzverge banana......te od lj tudi kupujem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:24:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten A si dala tok kok je hotla pojest, al po malo? Jaz sem ji včeraj dala mal sam ona bi še jedla ker je bilo dobro. Midve nisva pri nobeni stvari skor samo po par žličk probavale ampak kar poteno, pač sem slaba mama al pa lahko rečem, da mam srečo, da do sedaj še ni blo nobenih rekcij
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:24:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Takih 6 majhnih lončkov skup se držečih; kot fruchtswerge Naša bi vseh 6 lončkov skup pojedla, pa še ne vem če bi mela dost Je pravi požeruh na skuto Jaz sem včeraj jedla sadni jogurt -borovnica in me je Emilija ful čudno gledala pa sem ji na vrh žličke dala za probat in ona bi to kr jedla. Sej ji pol nisem dala ker je pe prezgodi zato sem mislila da bi probala kakšno skuto. Jaz sem pa naši že dala jogurt in je blo vse OK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:24:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se bo kateri zahotelo še kdaj pogledat določeni fotki, sta varno shranjeni pri meni Preden sta zginili... mene firbec matra me prej ni blo, ko ste jo razkrinkale Mislim da jo je Špelin@. A nisi dobila ZS-ja? Joj, joj, .... se vidi da sem blond SEm dobila dva ZS, sam sem mislila, da so spet kakšne slikice, pa sem si rekla, da bom pol jih v miru pogledala, pol pa vidim kakšno pommbno stvar sem zamudila vidiš tud firbec je včasih za nekaj dober šmenta polenta jz sem pa mislila, da mamo res novo mamico in novo nosečko ma jaz pravim da za vsako rit palca raste še kolcalo se ji bo kdaj, ker se dela norca na taki temi Ta babji nicke menja na dnevni ravni Pa ta ženska je zrela za na Gričk, tko da midve odpadeva, bo preveč gužva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:25:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 o Valentina hvala. Bom lažje najdla. Sam so res mejhne,bi mogla Gaja vsaj 4 pojest da bi bla sita Joj nina, tud jest nisem vedla kako zgledajo... pa glih da se nisem v njih zadela z nosom, pa jih nisem zamerkala. Pol pa prašam trgovko, in to bo to ja sej ni 2x zarečt da nism jest tud pred njimi stala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:26:10
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? malo kruha sem ji že dala...pa tudi testo pice ...nobenih reakcij ni bilo A to daš da gricka al kako? No pa pri teh skutah so spet jagode jagode ji jaz nisem še dala majhen košček, da se ji ne zaleti ali pa škorjo za žvečenje pod strogo kontrolo, da ne odgrizne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:26:12
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? malo kruha sem ji že dala...pa tudi testo pice ...nobenih reakcij ni bilo A to daš da gricka al kako? No pa pri teh skutah so spet jagode Ma jest sem mu dala tud jagodne ... res sem najprej une 4 ponucala, zadnji dve je pa jagodni probo in ni blo reakcij, vsaj po moje... sem mu pa tud dala Obsgarten skutko, k ma jagodo uspod, pa sem mu tud mal dala... pa ni blo še tud nč??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:26:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten A si dala tok kok je hotla pojest, al po malo? Jaz sem ji včeraj dala mal sam ona bi še jedla ker je bilo dobro. Midve nisva pri nobeni stvari skor samo po par žličk probavale ampak kar poteno, pač sem slaba mama al pa lahko rečem, da mam srečo, da do sedaj še ni blo nobenih rekcij Ma nisi slaba mama . Pri nas tudi Hb ni bilo nobenih reakcij, ampak glutena me je blo kr mal strah pa ne vem zakaj. Če bi pa našga P poslušala bi glih tam nekje do enega leta prišli do glutena, je reku vsako živilo po en teden al več uvajat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:27:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten A si dala tok kok je hotla pojest, al po malo? Jaz sem ji včeraj dala mal sam ona bi še jedla ker je bilo dobro. Midve nisva pri nobeni stvari skor samo po par žličk probavale ampak kar poteno, pač sem slaba mama al pa lahko rečem, da mam srečo, da do sedaj še ni blo nobenih rekcij A veš kaj slaba mama...............verjemi mi, če bi imela alergijo bi bila ista reakcija po 1 al pa po 20 žličkah Jaz tudi ne prakticiram, en žlička, ju3 dve....žal, se mi ne zdi smiselno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:27:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se bo kateri zahotelo še kdaj pogledat določeni fotki, sta varno shranjeni pri meni Preden sta zginili... mene firbec matra me prej ni blo, ko ste jo razkrinkale Mislim da jo je Špelin@. A nisi dobila ZS-ja? Joj, joj, .... se vidi da sem blond SEm dobila dva ZS, sam sem mislila, da so spet kakšne slikice, pa sem si rekla, da bom pol jih v miru pogledala, pol pa vidim kakšno pommbno stvar sem zamudila vidiš tud firbec je včasih za nekaj dober šmenta polenta jz sem pa mislila, da mamo res novo mamico in novo nosečko ma jaz pravim da za vsako rit palca raste še kolcalo se ji bo kdaj, ker se dela norca na taki temi Ta babji nicke menja na dnevni ravni Pa ta ženska je zrela za na Gričk, tko da midve odpadeva, bo preveč gužva ona Bi rabila zelen rešilec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kako ste ve uvajale gluten? Mlečne kašice, ki vsebujejo gluten A si dala tok kok je hotla pojest, al po malo? Jaz sem ji včeraj dala mal sam ona bi še jedla ker je bilo dobro. Midve nisva pri nobeni stvari skor samo po par žličk probavale ampak kar poteno, pač sem slaba mama al pa lahko rečem, da mam srečo, da do sedaj še ni blo nobenih rekcij Midve tud ne,pa tud po tri dni nisva. Sej če bi bla reakcija bi se pokazala že isti al pa drug dan. Kake testenine pa dajete?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:28:42
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Po moje že lahko... jest sem sicer s skutko začela, sam če je neb mela, bi jogurt dala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?