Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 17:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja nosečnica8 kje pa delaš kot med.sestra,pa mož kje delata? a sm firbčna a?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 17:59:49
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Punce eno vprašanje, kaj naredit v tem primeru. Recimo, da Žan zaspi ob enih, vem da bo spal kaki dve uri in ob približno dveh ma uro za hranjenje. On je navajen, da se takrat zbudi, dobi zizo in spi naprej. Danes se je to zgodilo, valjda mu GH nisem mogla dat (čeprav je blo že kuhano), ker se je ful jokal in bi spal. Pomagalo ni nič, razen dojenja . Kako uredit, ko ne bova več dojila? Prej ne bi hotel jest, do konca spanja pa ne bi zdržal. A mu dat v takem primeru mleko po flaški? Kaj ve naredite???? (če sm sploh dost jasno napisala). Joj, težko vprašanje... tud naš velikrat zaspi tik pred hranjenjme in ga kr pustim... sem tud že mela kašco (krompir z dodatki) kuhano in narejeno, pa pridem do njega in spi. Sem mu pol dala (kej druzga) koj ko se je zbudu. Ene 2X sem mu pa flaško uturila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:02:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja nosečnica8 kje pa delaš kot med.sestra,pa mož kje delata? a sm firbčna a? A potem sta oba v medicini?? To mora biti zanimivo - kje pa delata, a oba skupaj? NOSEČNICA8, lepa fotka, kje ste jo pa slikali, pri katerem fotografu, da je tako nobel?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:05:00
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Juhu, pr nas pa sneg pada. Je že kr nekaj zapadlo. Jaz bom rekla šit, pri nas tudi Kako ga sovražimmmmmmmmmmmmm!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:05:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja nosečnica8 kje pa delaš kot med.sestra,pa mož kje delata? a sm firbčna a? A potem sta oba v medicini?? To mora biti zanimivo - kje pa delata, a oba skupaj? NOSEČNICA8, lepa fotka, kje ste jo pa slikali, pri katerem fotografu, da je tako nobel? Si mi vzela vprašanje iz jezika Mene to tud full zanima. Pa koliko si stara, ker mi na sliki deluješ še ful mlada?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja nosečnica8 kje pa delaš kot med.sestra,pa mož kje delata? a sm firbčna a? A potem sta oba v medicini?? To mora biti zanimivo - kje pa delata, a oba skupaj? NOSEČNICA8, lepa fotka, kje ste jo pa slikali, pri katerem fotografu, da je tako nobel? Si mi vzela vprašanje iz jezika Mene to tud full zanima. Pa koliko si stara, ker mi na sliki deluješ še ful mlada? Se nas bo še ustrašla k smo tok firbčne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:08:33
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty sam Žan je pa res pravi jedec, še bolj kot naša. Naša je kr sita če je krompir,al pa banano,če pa ni tega je pa hitro spet lačna,zato ji v sadje dam kakšno kašo Ja tko kot se je rad dojil, tud GH rad je . Veš sej js tud v sadje vmešam nekaj žličk riževih kosmičev, pri zelenjavnem obroku ma večji del riža ali krompirja, zvečer pa riževo kašico tolk gosto, da žlica not stoji. Tko da so kr nasitni obroki . valentina hvala za odgovor, očitno mi res ne ostane druzga kokr flaša vmes. Očitno bo vedno po njihovem karkol naredimo ane .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:09:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že spustili posteljno dno? ja mi smo ga morali že pred kakim mesecem. edina jst sem pajaca kupila v C&A..bil je 27€ tilči jej vi ste pa hitri z zobki...spodaj ali zgoraj? dejte mi povedat kak ve skuhate juho? SS ti pa maš smisel za aranžmaje, res luškani so venčki, Manca pa tud svetovna, joj kok sem ti fovš za sneg. čmrlika midva sva vzela romerja z isofixom NOSEČNICA8 vse čestitke za novo nosečnost in dobrodošla JEEEEEEEEEEEEEEJ PR NAS JE ZAČELO SNEŽIT, KOK SEM VESELA, SAM NEJC SPI PA GA NE MOREM NESIT NA SNEŽINKE.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:10:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty sam Žan je pa res pravi jedec, še bolj kot naša. Naša je kr sita če je krompir,al pa banano,če pa ni tega je pa hitro spet lačna,zato ji v sadje dam kakšno kašo Ja tko kot se je rad dojil, tud GH rad je . Veš sej js tud v sadje vmešam nekaj žličk riževih kosmičev, pri zelenjavnem obroku ma večji del riža ali krompirja, zvečer pa riževo kašico tolk gosto, da žlica not stoji. Tko da so kr nasitni obroki . valentina hvala za odgovor, očitno mi res ne ostane druzga kokr flaša vmes. Očitno bo vedno po njihovem karkol naredimo ane . Naty, riževi kosmiči sami po sebi niso tolk nasitni.Po njih je hitro lačen. On bi rabil kaj bolj konkretnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:13:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Juhu, pr nas pa sneg pada. Je že kr nekaj zapadlo. Jaz bom rekla šit, pri nas tudi Kako ga sovražimmmmmmmmmmmmm!!!!! Pa še jazzzzzzzz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:14:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, riževi kosmiči sami po sebi niso tolk nasitni.Po njih je hitro lačen. On bi rabil kaj bolj konkretnega Drži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty sam Žan je pa res pravi jedec, še bolj kot naša. Naša je kr sita če je krompir,al pa banano,če pa ni tega je pa hitro spet lačna,zato ji v sadje dam kakšno kašo Ja tko kot se je rad dojil, tud GH rad je . Veš sej js tud v sadje vmešam nekaj žličk riževih kosmičev, pri zelenjavnem obroku ma večji del riža ali krompirja, zvečer pa riževo kašico tolk gosto, da žlica not stoji. Tko da so kr nasitni obroki . valentina hvala za odgovor, očitno mi res ne ostane druzga kokr flaša vmes. Očitno bo vedno po njihovem karkol naredimo ane . Naty, riževi kosmiči sami po sebi niso tolk nasitni.Po njih je hitro lačen. On bi rabil kaj bolj konkretnega Jest mam kašo od Alnature 4 žita pa jo kr dost nasiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:16:27
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty sam Žan je pa res pravi jedec, še bolj kot naša. Naša je kr sita če je krompir,al pa banano,če pa ni tega je pa hitro spet lačna,zato ji v sadje dam kakšno kašo Ja tko kot se je rad dojil, tud GH rad je . Veš sej js tud v sadje vmešam nekaj žličk riževih kosmičev, pri zelenjavnem obroku ma večji del riža ali krompirja, zvečer pa riževo kašico tolk gosto, da žlica not stoji. Tko da so kr nasitni obroki . valentina hvala za odgovor, očitno mi res ne ostane druzga kokr flaša vmes. Očitno bo vedno po njihovem karkol naredimo ane . Naty, riževi kosmiči sami po sebi niso tolk nasitni.Po njih je hitro lačen. On bi rabil kaj bolj konkretnega Ko sem to "konkretnega" prebrala... mi je na misu pečenka padla ... Ni smešn ne... tud jest sem žalostna... Matevž bi same skutke jedu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, riževi kosmiči sami po sebi niso tolk nasitni.Po njih je hitro lačen. On bi rabil kaj bolj konkretnega Drži pa spet neki novga vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:23:19
|
|
|
|
jana81
|
mi teh kosmičev sploh ne jemo, ampak kr od milupe mlečno kašico z okusom biskvita, pa jo obožuje. Bogi revež dons sploh ni mel kosila GH, je kr zizo dobu, ker sva se potepala, bom pa za večerjo kej skuhala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:25:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Juhu, pr nas pa sneg pada. Je že kr nekaj zapadlo. Jaz bom rekla šit, pri nas tudi Kako ga sovražimmmmmmmmmmmmm!!!!! Pa še jazzzzzzzz Zdej k sm doma mi je fajn, prej k sm pa v službo hodila pa tud jst nism marala kaj preveč. No, če po pravici povem ga ne maram kej preveč, sam za božič in novo leto pa more bit. Drgač pa mam jst rajš pomlad ( k sm pomladanski tip) in poletje ( morje).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:30:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Juhu, pr nas pa sneg pada. Je že kr nekaj zapadlo. Jaz bom rekla šit, pri nas tudi Kako ga sovražimmmmmmmmmmmmm!!!!! Pa še jazzzzzzzz Zdej k sm doma mi je fajn, prej k sm pa v službo hodila pa tud jst nism marala kaj preveč. No, če po pravici povem ga ne maram kej preveč, sam za božič in novo leto pa more bit. Drgač pa mam jst rajš pomlad ( k sm pomladanski tip) in poletje ( morje). Luštne slikce pod tickerjem Kako si ga ujela v usta??'Ful svetovana fotka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dejte mi povedat kak ve skuhate juho? halloooo Estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:32:41
|
|
|
|
Estrella*
|
SRČEKGIRL, ti imaš pa na isti dan RD kot Osenarca Si pa majska hroščica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:33:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tilči jej vi ste pa hitri z zobki...spodaj ali zgoraj? zgornja enkica je pogledala ven Špelin@...tvoj Gregi je pa res bogi. ,da se čimprej porihta.Moje zdravje je pa .Hvala za skrb http://www.noradarila.com/si/darila/nore-zadeve-g14.shtml,Tukaj dobiš sudoku na wc papirju Anitka...voziček super zgleda Barbaw...super postavca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:33:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dejte mi povedat kak ve skuhate juho? halloooo Estrella edina ma tako že v ledenih kockah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:34:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edina tale je za tvojjo tolažbo, če ti kaj nuca. To sem jaz eno leto po porodu. vauuuuuuuuuuuu, krasno izgledaš kaj pa zdaj V tiste hlače se ne spravim trenutno. Mislim, da ti dovolj pove, če ti povem, da imam trenutno konf. 40. Se pa trudim oklestit kile, da pridem na tako kilažo kot je na sliki. Novih cunj ne mislim kupovat, sem pa prisiljena, da si kupim kakšne hlače. Jaz nosim 42-44
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:34:41
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, riževi kosmiči sami po sebi niso tolk nasitni.Po njih je hitro lačen. On bi rabil kaj bolj konkretnega Drži To že drži, ampak morte vedet, da glede na to, kolk sva midva omejena s hrano, so že kosmiči konkretni . Polenta je sprožla reakcijo, plaza piškotov ne sme, ne sme griza, kaj še ostane??? ja valentina pečenka , upam, da bo kmal lahk tud to jedel .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:36:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, riževi kosmiči sami po sebi niso tolk nasitni.Po njih je hitro lačen. On bi rabil kaj bolj konkretnega Drži To že drži, ampak morte vedet, da glede na to, kolk sva midva omejena s hrano, so že kosmiči konkretni . Polenta je sprožla reakcijo, plaza piškotov ne sme, ne sme griza, kaj še ostane??? ja valentina pečenka , upam, da bo kmal lahk tud to jedel . kaj pa kakšni pirini ali ovseni kosmiči,a to lahko je?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?