Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 evo, moja maja je, že v javnem albumu Ful sta luštne ! IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Naty tudi jaz se ubadal s tem, ker mi ni jasno kako bo Gal zaspal nazaj, ko ne bo zize, ker po flaši pa noče piti mleka, ampak samo čaj Če boš pogruntala sporoči, ker men sploh ne ušteka kako bi ... špelin@ , a mi boš povedala za datum miklavža, da vidim, če nam bo potegnlo prit v zagorje . Pa da vidmo tvojo mažoretko . Aja glede spanja sm pa misla na popoldne, js sm si zamislila, da bo mel kosilo ob enih, pol dveh, on mi je pa zaspal takrat . Ponoči mislim, da bo nekak šlo s flašo, ampak tist opoldne mi ne gre, ker se pol kosilo za tri ure zamakne. To je pa nerodno, če maš že krompir kuhan. IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty kaj pa vem kaj bi ti lahko svetovala. Naša če spi spi,tud če je že čas za hranjenje,je potem kasnej. Kaj pa če mu daš čaj? Kaj že ti delaš? Če bom pa kej rabla se bom pa res nate obrnila. No upam da ne bo treba Ne pri nas čaj ne potegne, ker je mali tak lakotnik. Pri njem mora bit na tri ure obvezno hrana al pa celo na dve. Poje mi 220g krompirja in brokolija pa je čez dve uri lačen . Upam, da bo bolš, ko bova na meseku. Glede službe sm ti pa zs poslala. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, ni drugega kot da ga pustiš spat. Če se zbudi mu ponudi flaško(allernovo, čaj) GH ob zaspanosti odpade. Čaki, ti računaš na , pa nimaš A sem jaz prav zastopila?? Sej js ga pustim spat, ampak on se točno ob uri za hranjenje zbudi ves prestradan . Zdej ma tri obroke GH po 200 do 220g pa še dojiva se trikrat al pa štirkrat (plus enkrat ponoči)... ne vem kolk naj mu še dam, da bo sit. Še en obrok GH? Prosim za predloge!!! Ja nimam še . Mam dve prijateljici, ki sta zanosile par mesecev po porodu, obe brez , tko da sm optimist .