|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
28.11.2008 17:23:08   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Edina tale je za tvojjo tolažbo, če ti kaj nuca. To sem jaz eno leto po porodu.

user posted image

vauuuuuuuuuuuu, krasno izgledašuser posted image

kaj pa zdajuser posted image

V tiste hlače se ne spravim trenutno. user posted image  Mislim, da ti dovolj pove, če ti povem, da imam trenutno konf. 40. Se pa trudim oklestit kile, da pridem na tako kilažo kot je na sliki. Novih cunj ne mislim kupovat, sem pa prisiljena, da si kupim kakšne hlače.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
28.11.2008 17:24:19   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8

evo,
moja maja je, že v javnem albumuuser posted image

Obe sta luškani user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu NOSEČNICA8)
Neposredna povezava do sporočila: 352
28.11.2008 17:25:36   
Estrella*

Edina tale je za tvojjo tolažbo, če ti kaj nuca. To sem jaz eno leto po porodu.

user posted image

vauuuuuuuuuuuu, krasno izgledašuser posted image

kaj pa zdajuser posted image

user posted image user posted image user posted image krasna postava, saj bo tud čez kako leto boš vidla. Drugače si pa podobe konstrukcije kot edinauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
28.11.2008 17:25:41   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw, kakšna postava user posted image

biiilllaaaa user posted image     user posted image

Jaz svoje ne mislim kazat, ampak jo bom spravla v red, pa če je to zadnja stavr, ki jo naredim v lajfu.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 354
28.11.2008 17:25:47   
Estrella*

OJLAuser posted image
JAZ SEM PA PATRICIJA, IMAM HČERKICO MAJO, KI SE JE RODILA 2.5.08 .SEM NOSEČA, V PRVEM MESECU.user posted image user posted image

Dobrodošla med nami. Najprej čestitke za Majo in čestitke za novo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz imam tudi Majo rojeno isti dan. user posted image

user posted image user posted image No pa sta se našli ena iz LJ in ena iz MBuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 355
28.11.2008 17:25:52   
Estrella*

Je pa neko zatišje zdajle popoldan na majčicahuser posted image user posted image

dve čveki sta kar v živo čvekaliuser posted image user posted image

Estrella: si prispela??

Semuser posted image  Malo je naletaval sneg, ampak ni bilo panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
28.11.2008 17:26:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Punce eno vprašanje, kaj naredit v tem primeru. Recimo, da Žan zaspi ob enih, vem da bo spal kaki dve uri in ob približno dveh ma uro za hranjenje. On je navajen, da se takrat zbudi, dobi zizo in spi naprej. Danes se je to zgodilo, valjda mu GH nisem mogla dat (čeprav je blo že kuhano), ker se je ful jokal in bi spal. Pomagalo ni nič, razen dojenjauser posted image . Kako uredit, ko ne bova več dojila? Prej ne bi hotel jest, do konca spanja pa ne bi zdržal. A mu dat v takem primeru mleko po flaški? Kaj ve naredite????  (če sm sploh dost jasno napisala). 
Ko ga ne boš več dojila, mu lahko daš AM po flaški, lahko pa ukineš nočni obrok in mu daš vodo, čaj ipd.

Mam še eno revirsko vprašanje user posted image ... a mogoče veš, če bo letos sprevod dedka mraza čez zagorje? A to sploh še obstaja tko kot pred veliko leti? Ker v logatcu baje ni več, bomo šli pa v zagorje. Js se spomnim, da so včasih ful lepo nardil user posted image .
A veš, da ne vem... user posted image  Miklavžev sprevod vem, da bo, ker bodo zraven mažoretke (velika pika user posted image ).

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 357
28.11.2008 17:26:38   
Anonimen
Naty kaj pa vem kaj bi ti lahko svetovala. Naša če spi spi,tud če je že čas za hranjenje,je potem kasnej. Kaj pa če mu daš čaj?
Kaj že ti delaš? Če bom pa kej rabla se bom pa res nate obrnila. No upam da ne bo treba

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
28.11.2008 17:28:28   
Estrella*

evo,

user posted image user posted image  Zelo lep parček stauser posted image . A ti si verjetno na isti kilaži kot pred user posted image ?Tu nas je kar nekaj, ki se borimo z odvečnimi kguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 359
28.11.2008 17:29:20   
Anonimen

evo,

Vauu full lepa fotka,a to ste se pri fotografu slikal? A Maja ma pa že špangice user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
28.11.2008 17:30:24   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Punce eno vprašanje, kaj naredit v tem primeru. Recimo, da Žan zaspi ob enih, vem da bo spal kaki dve uri in ob približno dveh ma uro za hranjenje. On je navajen, da se takrat zbudi, dobi zizo in spi naprej. Danes se je to zgodilo, valjda mu GH nisem mogla dat (čeprav je blo že kuhano), ker se je ful jokal in bi spal. Pomagalo ni nič, razen dojenjauser posted image . Kako uredit, ko ne bova več dojila? Prej ne bi hotel jest, do konca spanja pa ne bi zdržal. A mu dat v takem primeru mleko po flaški? Kaj ve naredite????  (če sm sploh dost jasno napisala). 
Ko ga ne boš več dojila, mu lahko daš AM po flaški, lahko pa ukineš nočni obrok in mu daš vodo, čaj ipd.

Mam še eno revirsko vprašanje user posted image ... a mogoče veš, če bo letos sprevod dedka mraza čez zagorje? A to sploh še obstaja tko kot pred veliko leti? Ker v logatcu baje ni več, bomo šli pa v zagorje. Js se spomnim, da so včasih ful lepo nardil user posted image .
A veš, da ne vem... user posted image  Miklavžev sprevod vem, da bo, ker bodo zraven mažoretke (velika pika user posted image ).

Naty, ni drugega kot da ga pustiš spat. Če se zbudi mu ponudi flaško(allernovo, čaj) GH ob zaspanosti odpade.
Čaki, ti računaš na user posted image , user posted image pa nimašuser posted image A sem jaz prav zastopila??

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 361
28.11.2008 17:31:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

evo,

Vauu full lepa fotka,a to ste se pri fotografu slikal? A Maja ma pa že špangice user posted image user posted image user posted image

A veš, da sem to jaz prvo opazila, sam sem se zadržala, da ne bi spet zatežilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
28.11.2008 17:33:05   
Estrella*
barbaw:+285user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 363
28.11.2008 17:33:10   
špelin@
nina7, Estrella*, Anitka, barbaw, berite ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 364
28.11.2008 17:33:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

evo,

A veš, da sem to jaz prvo opazila, sam sem se zadržala, da ne bi spet zatežilauser posted image

zakaj pa zatežilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 365
28.11.2008 17:35:29   
Anonimen

barbaw:+285user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 366
28.11.2008 17:36:19   
Srčekgirll
Juhu, pr nas pa sneg pada. Je že kr nekaj zapadlo.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 367
28.11.2008 17:39:14   
Anonimen

evo,

Kaj pa kšne slikce k se je rodila?  Jest full rada slikce gledam,dej še kakšno gor

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
28.11.2008 17:40:47   
Naty*

evo,

Ful sta luštne user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Naty tudi jaz se ubadal s tem, ker mi ni jasno kako bo Gal zaspal nazaj, ko ne bo zize, ker po flaši pa noče piti mleka, ampak samo čaj user posted image

Če boš pogruntala sporoči, ker men sploh ne ušteka kako biuser posted image ...

špelin@ user posted image user posted image , a mi boš povedala za datum miklavža, da vidim, če nam bo potegnlo prit v zagorjeuser posted image . Pa da vidmo tvojo mažoretko user posted image .
Aja glede spanja sm pa misla na popoldne, js sm si zamislila, da bo mel kosilo ob enih, pol dveh, on mi je pa zaspal takratuser posted image . Ponoči mislim, da bo nekak šlo s flašo, ampak tist opoldne mi ne gre, ker se pol kosilo za tri ure zamakne. To je pa nerodno, če maš že krompir kuhan.

Naty kaj pa vem kaj bi ti lahko svetovala. Naša če spi spi,tud če je že čas za hranjenje,je potem kasnej. Kaj pa če mu daš čaj?
Kaj že ti delaš? Če bom pa kej rabla se bom pa res nate obrnila. No upam da ne bo treba

Ne pri nas čaj ne potegne, ker je mali tak lakotnik. Pri njem mora bit na tri ure obvezno hrana al pa celo na dve. Poje mi 220g krompirja in brokolija pa je čez dve uri lačen user posted image . Upam, da bo bolš, ko bova na meseku. Glede službe sm ti pa zs poslala.

Naty, ni drugega kot da ga pustiš spat. Če se zbudi mu ponudi flaško(allernovo, čaj) GH ob zaspanosti odpade.
Čaki, ti računaš na user posted image , user posted image pa nimašuser posted image A sem jaz prav zastopila??

Sej js ga pustim spat, ampak on se točno ob uri za hranjenje zbudi ves prestradan user posted image . Zdej ma tri obroke GH po 200 do 220g pa še dojiva se trikrat al pa štirkrat (plus enkrat ponoči)... ne vem kolk naj mu še dam, da bo sit. Še en obrok GH? Prosim za predloge!!!
Ja nimam še user posted image  user posted image . Mam dve prijateljici, ki sta zanosile par mesecev po porodu, obe brez user posted image , tko da sm optimist user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 369
28.11.2008 17:44:47   
Estrella*
Naty, edina varianta je, da bi bil obrok bolj kaloričen. Torej z nečem zabelit. Sam priu njemu je problem, ker ne sme kisle smetane, masla, topljenega sirčak in podobnih stavri. Pozanimaj se katere stavri bolj kaloričpne bi lahko jedel, oz bi mu jih lahko vmešala v GHuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
28.11.2008 17:46:34   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Juhu, pr nas pa sneg pada. Je že kr nekaj zapadlo.

Jaz bom rekla šit, pri nas tudiuser posted image user posted image user posted image Kako ga sovražimmmmmmmmmmmmm!!!!!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 371
28.11.2008 17:48:19   
Naty*
Ja Estrella res bi blo treba naredit bolj kalorično. A mislš, da bo mesek pomagal? Drugače bom mogla pa počakat na pregled pri alergologu pa mi bojo takrat bolj točno povedali. Če bojo izvidi negativni, bojo mogoče naredil provokacijo in mogoče je pa že prerasel alergijo!!! Glede na to, kolk striktno se js držim, bi bil že čas user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 372
28.11.2008 17:49:03   
Anonimen
Naty sam Žan je pa res pravi jedec, še bolj kot naša. Naša je kr sita če je krompir,al pa banano,če pa ni tega je pa hitro spet lačna,zato ji v sadje dam kakšno kašo

Neposredna povezava do sporočila: 373
28.11.2008 17:53:33   
valentina2006
ČERRRRR...  pr nas tud user posted image sneži user posted image

OJLAuser posted image
JAZ SEM PA PATRICIJA, IMAM HČERKICO MAJO, KI SE JE RODILA 2.5.08 .SEM NOSEČA, V PRVEM MESECU.user posted image user posted image

user posted image in user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image

Dobro jutro user posted image

Zaradi enega revčka nismo danes ponoči nič spali: Gregija je celo noč bolela nogica in je imel vročino okrog 38,5 st. C - po tem nesrečnem cepljenju... Paracetamolsko svečko sem mu dala zvečer in še 1x ponoči, ampak mu ni popolnoma nič prijelo user posted image  Celo noč sem ga božala in mu dajala za pit, pa dudko, pa v naročje crkljat,... Spal je v kosu le 2x 1 uro in 3x po 10-15 minut, drugače je dremal minuto, dve, potem pa spet začel jokati in otepati okrog sebe...
No, prejle sem mu dala Panadol baby sirup (isto kot Calpol, Lekadol, Daleron ipd.) in ga zdaj crkljam, da bo lahko vsaj malce zadremal. Upam, da mu bo sirup kaj pomagal, ker je res tako bogi... user posted image  Popoldne dela naša P in bova šla tja.
Aha, zdaj bo očitno zadremal user posted image

Jaz pa moram hitro obvestiti obe moji zasavski čvekici, da naju ne bo na kofetek... user posted image  Eh, a verjamete, da sem se že 2 dni fajn veselila tega? user posted image  Sem čisto podrta...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ali ste že spustili posteljno dno?

Ne še in user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za zobek.

Anitka, hijenca: Tud za vaju in vajine hroščke user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

In kako vam je všeč naš novi voziček? Niste nič komentiraleuser posted image user posted image

user posted image user posted image

barbaw: user posted image  postavca...

Neposredna povezava do sporočila: 374
28.11.2008 17:56:21   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Če je sila, se tudi za par EUR najde domiselna pozornost  A slučajno katera ve, koliko stane in kje se lahko kupi rolce potiskanega wc papirja s križankami, stripi, sudokujem,...

Po pravici povedano sem zdajle od tebe izvedela, da to sploh obstaja user posted image

Prvič slišim user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?