Naty*
|
Punce eno vprašanje, kaj naredit v tem primeru. Recimo, da Žan zaspi ob enih, vem da bo spal kaki dve uri in ob približno dveh ma uro za hranjenje. On je navajen, da se takrat zbudi, dobi zizo in spi naprej. Danes se je to zgodilo, valjda mu GH nisem mogla dat (čeprav je blo že kuhano), ker se je ful jokal in bi spal. Pomagalo ni nič, razen dojenja . Kako uredit, ko ne bova več dojila? Prej ne bi hotel jest, do konca spanja pa ne bi zdržal. A mu dat v takem primeru mleko po flaški? Kaj ve naredite???? (če sm sploh dost jasno napisala). nina ja si predstavljam, kako je z makadamom ja... je pa bolš takrat, ko je sneg, vsaj ne drsi . Boga tvoja mami , če boš rabla kak nasvet iz delovne zakonodaje pa kr povej. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina a Anji že kej laski rastejo?Gaji so začel ful poganjat,se mi zdi da ma vsak dan daljše. Aja včeri sm bla pri eni kolegici,ki ma punčko rojeno 12.4. in je čist naspidirana. Se plazi po kolenih,ko nekam pride se dvigne na noge.....more bit res skoz zravn. o kaj nas še čaka Jaaa laski rastejo jooj komaj čakam na špangice, trakove..... samo mislim, da ne bo tako kmalu. Če bi bil ŽAN punčka bi mu že pripopala kako pentljo Ma pa srečo Žan, da mu je zraslo med nogam Ja res je . Bo pa naši naslednji družinski članici lahko kako pripopala, če bo mela laske tko kot Žan . hijenca bogi Videk... evo še njemu veliko za zdravje. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, ta reakcija je pri nas po drugi pikici. Si mi pa ful lepo napisala, res hvala, ker me razumeš Ni za kaj. Veš toliko, kot se ti potrudiš za vse nas tu gor, je to še najmanj kar lahko naredim . Mam še eno revirsko vprašanje ... a mogoče veš, če bo letos sprevod dedka mraza čez zagorje? A to sploh še obstaja tko kot pred veliko leti? Ker v logatcu baje ni več, bomo šli pa v zagorje. Js se spomnim, da so včasih ful lepo nardil . O kakšna nostalgija me je prijela ob slikcah starih mlečnih izdelkov ... pa ob reklamah od Srčekgirll eole zakaj pa ne probaš s kakimi riževimi kosmiči najprej? Podobni so mleku in delaš čedalje bolj gosto, tko se otrok ful lepo navadi na GH. tilči za 3. zobek, eni še 1. čakamo ! ss ful lepi venčki, ampak kaka carica je men Manca, ko tolk v "špagi" sedi . barbaw waw tole je pa bla postavca za čist frišno mami . NOSEČNICA8 welcome ! Ful lepo, da že druzga pričakujete ... kasso dejmo pol rečt, kera bo prva od stare garde zanosila...tam še mam možnost . Anitka luštkan voziček . aurora js mam nekak 5eur na darilo, pa me že mal baše, je pa res, da bo pa poleg neki daril nadstandardnih ... ideje? ma kaj pa vem... še sama razmišljam... Estrella kako se je Alja v hojci odrezala?? Moj mali je spal do neki čez tri, pol se mi je zdel pa prepozno, da bi se vama pridružla pri čveku ... zdej mi je pa žal, da nisem vsaj poklicala, mogoče bi vaju še ujela.