|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
28.11.2008 14:12:17   
Soncnica Sandra ***
Vidim, da sama visim tu gor, kot pozabljen "smrkelj", user posted image  tako da grem počasi kaj za kosilo pripravit.

Pa še to sem hotla prej napisat, naša Manca je donc prava mala seronja user posted image , se je že 3x pošteno nakidala

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 276
28.11.2008 14:39:27   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

ss ne morem verjet, da imate toliko snega. Noro. Še na Pohorju ni toliko snega. 

Ma ti pošljem vsega če želiš.user posted image
Pa to je slikano pred hišo na sončni strani, kjer ga je manj kot drugod

Ne ne. Pravijo, da dobimo sedaj svojega, tako da, ti kar imej tvojega. Mogoče ga bodo sem k meni pozabli poslatuser posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 277
28.11.2008 14:49:58   
Čmrlika
Hojla!

En lep pozdravček od naju s Tajo! sem malo mogla prit pokukat če ste že v šestki user posted image

user posted image   user posted image  user posted image

No, pa povedat, da je včeraj moja nečakinja naložla nekaj novih tajinih slikic v album, pa če katero zanima naša primadona lahko pogleda...Na zadnjih pa boste vidle tudi Videka od Hijence!

No, jaz pa grem zdaj se vležt , je Taja zaspala...njej je že vse ok, razen malo še teče z noska pa tu in tam pokašlja......user posted image
Jaz pa sem....eh.........celo noć bla auf, ker mam nos čisto zaprt pa vročino...se mi je moj najljubši sinuzitis nardil...user posted image  user posted image  user posted image  še dobro da je mami prišla pa celo dopoldne za tajo skrbela...Hvala mami user posted image user posted image user posted image

bom pa proti večeru prišla še kaj pokukat, če mi bo kaj bolje...ko bi vsaj blo tak kot zdaj trenutno...

lepo se imejte...

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 28.11.2008 14:50:43 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 278
28.11.2008 14:51:12   
Anitka
Dan!

Naša noč je bila katastrofalna - najhujša do sedajuser posted image user posted image user posted image . Je Gala nekaj fejst matralo, saj ni in ni mogel spati. Je bil najprej od enih do treh z atijem v dnevni sobi in nato še od petih do pol šestih. Jokal je pa tako zelouser posted image user posted image . Zjutraj sem tudi ugotovila, da ima neke izpuščaje po glavi, vratu in malo po trupu in sva se šla pokazat k P, ki je rekla, da so posledica viroze in sva dobila Fenistil kapljice. V torek greva pa itak nazaj po pikico, ki jo še moramo dobiti.

Je pa naš korenjak danes dobil nov voziček, ki se full fajn zloži. Ga bom kasneje poslikala, ko bo sestavljen in vam ga pokažemuser posted image .

Zdaj pa šibam k našemu tečkecu

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 279
28.11.2008 14:52:41   
Anitka
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192512

Tule je ta voziček, sem ga našla na internetuuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
28.11.2008 14:53:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla!

En lep pozdravček od naju s Tajo! sem malo mogla prit pokukat če ste že v šestki user posted image

user posted image   user posted image  user posted image

No, pa povedat, da je včeraj moja nečakinja naložla nekaj novih tajinih slikic v album, pa če katero zanima naša primadona lahko pogleda...Na zadnjih pa boste vidle tudi Videka od Hijence!

No, jaz pa grem zdaj se vležt , je Taja zaspala...njej je že vse ok, razen malo še teče z noska pa tu in tam pokašlja......user posted image
Jaz pa sem....eh.........celo noć bla auf, ker mam nos čisto zaprt pa vročino...se mi je moj najljubši sinuzitis nardil...user posted image  user posted image  user posted image  še dobro da je mami prišla pa celo dopoldne za tajo skrbela...Hvala mami user posted image user posted image user posted image

bom pa proti večeru prišla še kaj pokukat, če mi bo kaj bolje...ko bi vsaj blo tak kot zdaj trenutno...

lepo se imejte...

Hitro se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za mami.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 281
28.11.2008 15:08:18   
Čmrlika
Evo še nekaj da vprašam, čeprav vem da ste o tem že dale debat skozi še pa joj....

Avtosedež- moj ati bo ga kupil Taji, in hoče res varnega pa da mu teste pogledamo pa bla bla... user posted image  vse za varnost vnukinje....user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
Katere ste kaj ve kupovale, ki tudi vem da vse ppo vrsti daste ogromno na to...user posted image

bi se morala poglobit, pa sem čisto adijo s to boleznijo...kaj moramo biti pazljivi? Saj bo najin ati tudi...pomagal...amopak saj veste, vaše mnenje štejhe....user posted image  

Gledamo Romerje, pa maxi cosi...
Ve katera kje najdem teste? Sem za zdaj našla samo na hitro od AMZs, pa mi glih ne sedejo.....user posted image

Pa vem, da ste rekle tud nekaj o ugodnejših cenah po internetu al v tujini...user posted image  
Pomagajte, da me ne bo moj ati za vrat zgrabu......user posted image

Pa ne me prosim poslat naj iščem ...da smo to že rekli...user posted image user posted image user posted image

Ker sem že probala pa je tega to muchhhhhhhhhhhh

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 28.11.2008 15:12:04 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
28.11.2008 15:17:08   
Soncnica Sandra ***
Sem vam mogla pridet povedat, da pri nas sneži, in to skoz bolj user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 283
28.11.2008 15:24:03   
NOSEČNICA8
OJLAuser posted image
JAZ SEM PA PATRICIJA, IMAM HČERKICO MAJO, KI SE JE RODILA 2.5.08 .SEM NOSEČA, V PRVEM MESECU.user posted image user posted image

MOJA DVA SRČKA

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 284
28.11.2008 15:28:10   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8

OJLAuser posted image
JAZ SEM PA PATRICIJA, IMAM HČERKICO MAJO, KI SE JE RODILA 2.5.08 .SEM NOSEČA, V PRVEM MESECU.user posted image user posted image

Dobrodošla med nami. Najprej čestitke za Majo in čestitke za novo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu NOSEČNICA8)
Neposredna povezava do sporočila: 285
28.11.2008 15:46:00   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image                                                            user posted image   
user posted image   
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 286
28.11.2008 15:48:38   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Zaradi enega revčka nismo danes ponoči nič spali: Gregija je celo noč bolela nogica in je imel vročino okrog 38,5 st. C - po tem nesrečnem cepljenju... Paracetamolsko svečko sem mu dala zvečer in še 1x ponoči, ampak mu ni popolnoma nič prijelo user posted image  Celo noč sem ga božala in mu dajala za pit, pa dudko, pa v naročje crkljat,... Spal je v kosu le 2x 1 uro in 3x po 10-15 minut, drugače je dremal minuto, dve, potem pa spet začel jokati in otepati okrog sebe...
No, prejle sem mu dala Panadol baby sirup (isto kot Calpol, Lekadol, Daleron ipd.) in ga zdaj crkljam, da bo lahko vsaj malce zadremal. Upam, da mu bo sirup kaj pomagal, ker je res tako bogi... user posted image  Popoldne dela naša P in bova šla tja.
Aha, zdaj bo očitno zadremal user posted image

Jaz pa moram hitro obvestiti obe moji zasavski čvekici, da naju ne bo na kofetek... user posted image  Eh, a verjamete, da sem se že 2 dni fajn veselila tega? user posted image  Sem čisto podrta...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 287
28.11.2008 15:50:57   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce moram vam povedat, da moja miška že 2 dni ne mara joškeuser posted image

jaz sem fuuuuuuuuuuuuuul vesela.

Tako, da komot še en datum prej določmo za ŽURANJEuser posted image user posted image user posted image

Našemu Galu pa ziza postaja spet vedno bolj in, GH pa ne marauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
28.11.2008 15:54:38   
Srčekgirll

OJLAuser posted image

Dobrodošla med nami. U ste pa hitri z naraščajem. Čestitam! Moj bi tud hotu takoj še enga sam jst sm rekla, da začnemo drugo leto, da bosta pribl. vsaj 2 leti razlike.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 289
28.11.2008 16:01:04   
NOSEČNICA8
TUKI PADA SNEGuser posted image

MOJA DVA SRČKA

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 290
28.11.2008 16:01:49   
kasso

OJLAuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam...si pa ta prva majčica nosečkauser posted image user posted image user posted image
Naty...padla je možnost, da ti prva zanosišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 291
28.11.2008 16:03:10   
Anonimen

TUKI PADA SNEGuser posted image

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image , pa čestitke za nosečnost.

Iz kje pa si? Dej povej še mal več podatkov o Maji,teža,velikost

Neposredna povezava do sporočila: 292
28.11.2008 16:03:13   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Sem vam mogla pridet povedat, da pri nas sneži, in to skoz bolj user posted image

Pri nas tudi že čisto narahlo pada

Neposredna povezava do sporočila: 293
28.11.2008 16:04:39   
Anonimen
Čmrlika mi smo kupili maxi cosi priori. Za teste pa ne vem kje so še , razen na strani AMZS

Neposredna povezava do sporočila: 294
28.11.2008 16:07:05   
Anonimen
**** si verjetn spregledala,a daš še mene za prijateljicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
28.11.2008 16:11:34   
Anitka

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  za 6.del. Jaz sploh ne folgam brat.

Midva sma prišla od P in danes nova diagnoza. Hropemo v pljučih, piska nič, ampak samo hropemo, kašljamo, smrkamo. Sma bila na inhalacijah, sedaj pa sma dobila antibiotik Hiconcil.user posted image user posted image

Spali nismo skoraj nič, bujenje na pol ure, vse od včeraj 23 ure dalje. Je spal pri meni, posledično mama ni spala nič, ker ko sem zaspala, se je mali začel jokat, ker ni mogel dihat. Je pa sedaj zaspal, tako da si jaz končno delam nekaj za zajtrk. In ponovno morama bit v hiši.

Bom probala malo za nazaj prebrat. Vsaj šesti del upam, da bom malo prebrala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.11.2008 16:12:02   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ali ste že spustili posteljno dno?

Ne še.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.11.2008 16:14:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pri nas je pa pokukal ven 3. zobekuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.11.2008 16:15:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

A ima kateri majček že 4 zobke???

Mi smo še na ničliuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.11.2008 16:19:47   
Anitka

Moj Videk pa noče več nič jest od GH, ne sadje, ne zelenjavo, ne skuto, nič. On bi samo mleko papal, pa to samo na flaško, brez da mu kaj zgostim. Jaz pa mu vsak dan kuham, pa same dobrote mu dajem, on pa poje eno žlico, pa mogoče čez pol ure zopet eno žlico.   

Mi smo skoraj na istem, le da se dojimo. Kaj bomo delali maja v vrtcu?user posted image user posted image

SS lepe fotke. Imaš pa res pravo malo kraljičnouser posted image

Aja, o snegu pa pri nas še ni ne duha ne sluhauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?