Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:40:05
|
|
|
|
barbaw
|
SS hvala. Jaz sem bolj komplikator. Bi mogla zvohat stare slike, da bi ti pokazala, kakšni so bili moji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:40:34
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:41:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo pa še od včeraj sem vam dolžna slikico našega Eskima Ful je luštna. Tvoja ima vedno noge narazen ko sedi, moja jih pa oblikuje v krogec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:44:33
|
|
|
|
tilči
|
Včeraj sem razmišljala, kako Tilen lepo prime žemljo in si jo nese v usta, ali pa kakšno igračko...,brez problema . Boste rekle, ja, saj to je normalno. Je, za zdravega otroka. Ker pri Nejcu ni bilo tako. Od začetka je bil precej trd v roke, smo mu morali roko razpreti in mu dati igračko, da jo je prijel;pa je P to opazila, pa nas ni nikamor poslala naprej. Smo ga pa sami precej razgibavali,da se je stanje zrihtalo.Zato je tudi pozno začel sedeti in se plaziti, shodil je potem hitro, pri 10. mesecih.Tudi žlico in barvico je na začetku težko prijel, a stanje se je sedaj popravilo. Sedaj je brez problema, barva,... A včasih razmišljam, če je šlo kaj narobe pri porodu,saj sem imela nujni c.r., ker je imel popkovino okoli vratu, potem je staknil še bakterijo, tako da sva oba dobivala antibiotike. No saj važno je, da je sedaj vse ok, samo kakšna razlika je pri razvoju.Edino zobke pa oba hitro dobivata Sem morala malo iz sebe spravit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:45:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo pa še od včeraj sem vam dolžna slikico našega Eskima Ful je luštna. Tvoja ima vedno noge narazen ko sedi, moja jih pa oblikuje v krogec. prava snežena KRALJIČNA A so vaši malčki tudi čisto ledeni, ko jih prinesete iz tega mraza? Moja ima čisto ledene nogice, rokice, pa lička
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi rabimo novi pajac, ta je že premajhen? Kak predlog kam po njega? Jz sem ga kupla v Mercator center Kranj, so mel kar ful izbire zadnjič, blo so pa po 21€ . Pa tud take ful lepe rozaste so meli thanks bo treba ju3 v akcijo, zdaj bom pa res kar malo večjega kupila, da bo imeal za celo zimo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:48:22
|
|
|
|
hijenca
|
ss ne morem verjet, da imate toliko snega. Noro. Še na Pohorju ni toliko snega. Moj Videk pa noče več nič jest od GH, ne sadje, ne zelenjavo, ne skuto, nič. On bi samo mleko papal, pa to samo na flaško, brez da mu kaj zgostim. Jaz pa mu vsak dan kuham, pa same dobrote mu dajem, on pa poje eno žlico, pa mogoče čez pol ure zopet eno žlico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa pokukal ven 3. zobek bravooooooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:50:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo pa še od včeraj sem vam dolžna slikico našega Eskima Ful je luštna. Tvoja ima vedno noge narazen ko sedi, moja jih pa oblikuje v krogec. prava snežena KRALJIČNA A so vaši malčki tudi čisto ledeni, ko jih prinesete iz tega mraza? Moja ima čisto ledene nogice, rokice, pa lička prava mala Eskimka Moj je zadekan kot medo, tako da nima mzlih rokic in nogic, le lička, pa se hitro segrejejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:51:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo barbaw, upam, da ti bom kej pomagala Čudoviti si, MANCA pa še bolj Mi bomo ta vikend jelko postavljali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:52:43
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ss ne morem verjet, da imate toliko snega. Noro. Še na Pohorju ni toliko snega. Moj Videk pa noče več nič jest od GH, ne sadje, ne zelenjavo, ne skuto, nič. On bi samo mleko papal, pa to samo na flaško, brez da mu kaj zgostim. Jaz pa mu vsak dan kuham, pa same dobrote mu dajem, on pa poje eno žlico, pa mogoče čez pol ure zopet eno žlico. Verjetno mu ne paše, ker je bolan. SS...lepe venčke si naredila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:55:03
|
|
|
|
tilči
|
Jaz sem pa danes spekla punč kocke, ker je že jamral, da ni nič sladkega.Včasih sem ful pekla, zadnje čase sem pa malo bremzala-moji kg .No,sedaj jih je pa viroza malo dol spravila, pa si lahko kaj privoščim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:56:09
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi rabimo novi pajac, ta je že premajhen? Kak predlog kam po njega? Jz sem ga kupla v Mercator center Kranj, so mel kar ful izbire zadnjič, blo so pa po 21€ . Pa tud take ful lepe rozaste so meli thanks bo treba ju3 v akcijo, zdaj bom pa res kar malo večjega kupila, da bo imeal za celo zimo. Tilen ima št. 80 še od Nejca, pa bo ravno za celo zimo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moram vam povedat, da moja miška že 2 dni ne mara joške jaz sem fuuuuuuuuuuuuuul vesela. Tako, da komot še en datum prej določmo za ŽURANJE Pridna Anja, mamici se pa želja izpolnjuje, kajne? To pa res!!! Veš meni je tole dojenje toliko že presedalo, ker mala se nikoli ni hotla najesti, ona bi vsake 30min-1h neki zizala, danes pa še nič . Sem ponosna nase, da sem do zdaj zdržala ta tempo! Druga zgodba pa so sedaj moje prsi auuuuuuuuuu booooooooooli Ti pa nisi nič zato slaba mama, ker se pač niste mogle dojit, na tvoji miški se prov vidi, da je zelo zadovoljen otrok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:57:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ss ne morem verjet, da imate toliko snega. Noro. Še na Pohorju ni toliko snega. Moj Videk pa noče več nič jest od GH, ne sadje, ne zelenjavo, ne skuto, nič. On bi samo mleko papal, pa to samo na flaško, brez da mu kaj zgostim. Jaz pa mu vsak dan kuham, pa same dobrote mu dajem, on pa poje eno žlico, pa mogoče čez pol ure zopet eno žlico. Ko bo zdrav bo spet vse jedel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi rabimo novi pajac, ta je že premajhen? Kak predlog kam po njega? Jz sem ga kupla v Mercator center Kranj, so mel kar ful izbire zadnjič, blo so pa po 21€ . Pa tud take ful lepe rozaste so meli thanks bo treba ju3 v akcijo, zdaj bom pa res kar malo večjega kupila, da bo imeal za celo zimo. Tilen ima št. 80 še od Nejca, pa bo ravno za celo zimo. 80 hmmm nimam pojma samo moja miška je 67 cm velika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:58:17
|
|
|
|
barbaw
|
Edina tale je za tvojjo tolažbo, če ti kaj nuca. To sem jaz eno leto po porodu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:59:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moram vam povedat, da moja miška že 2 dni ne mara joške jaz sem fuuuuuuuuuuuuuul vesela. Tako, da komot še en datum prej določmo za ŽURANJE Pridna Anja, mamici se pa želja izpolnjuje, kajne? To pa res!!! Veš meni je tole dojenje toliko že presedalo, ker mala se nikoli ni hotla najesti, ona bi vsake 30min-1h neki zizala, danes pa še nič . Sem ponosna nase, da sem do zdaj zdržala ta tempo! Druga zgodba pa so sedaj moje prsi auuuuuuuuuu booooooooooli Ti pa nisi nič zato slaba mama, ker se pač niste mogle dojit, na tvoji miški se prov vidi, da je zelo zadovoljen otrok. Malo si izčrpaj mleko, da te ne bo tako bolelo. Samo toliko da popustiš pritisk.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:59:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi rabimo novi pajac, ta je že premajhen? Kak predlog kam po njega? Jz sem ga kupla v Mercator center Kranj, so mel kar ful izbire zadnjič, blo so pa po 21€ . Pa tud take ful lepe rozaste so meli thanks bo treba ju3 v akcijo, zdaj bom pa res kar malo večjega kupila, da bo imeal za celo zimo. Tilen ima št. 80 še od Nejca, pa bo ravno za celo zimo. 80 hmmm nimam pojma samo moja miška je 67 cm velika Saj je naš tudi okoli 69-70cm,pa je čisto vredu.Je bolj nakomot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:59:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos prava snežena KRALJIČNA hvala, hvala A so vaši malčki tudi čisto ledeni, ko jih prinesete iz tega mraza? Moja ima čisto ledene nogice, rokice, pa lička naša ima samo mržel nosek kot kakšen snežak
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 14:01:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi rabimo novi pajac, ta je že premajhen? Kak predlog kam po njega? Jz sem ga kupla v Mercator center Kranj, so mel kar ful izbire zadnjič, blo so pa po 21€ . Pa tud take ful lepe rozaste so meli thanks bo treba ju3 v akcijo, zdaj bom pa res kar malo večjega kupila, da bo imeal za celo zimo. jaz ga imam za velikost 1. leta. V nogice je je ravno prav, za čez rokice ji je pa prevelik, pa sej sem takega tud hotla, ker rokavičk ni šans da bi naša imela gor
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 14:02:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ss ne morem verjet, da imate toliko snega. Noro. Še na Pohorju ni toliko snega. Ma ti pošljem vsega če želiš. Pa to je slikano pred hišo na sončni strani, kjer ga je manj kot drugod
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 14:04:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos To pa res!!! Veš meni je tole dojenje toliko že presedalo, ker mala se nikoli ni hotla najesti, ona bi vsake 30min-1h neki zizala, danes pa še nič . Sem ponosna nase, da sem do zdaj zdržala ta tempo! Druga zgodba pa so sedaj moje prsi auuuuuuuuuu booooooooooli Ti pa nisi nič zato slaba mama, ker se pač niste mogle dojit, na tvoji miški se prov vidi, da je zelo zadovoljen otrok. Ma samo sekirat se ne. Vem pa ja, da si pravila, da bi ona non stop zizala. Dobra si, da si tolko časa zdržala in upravičeno si lahko ponosna nase Glede prsi pa probrj mal izčrpat, da bo pritisk popustil. Pa upam, da bo čim prej bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 14:10:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri vas doma imate pa ogromno RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 14:12:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri vas doma imate pa ogromno RR Da bolje vidim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?