|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
28.11.2008 10:51:50   
Anonimen
Za paličnega pa sem tud jaz to slišala.user posted image Sam, če ne naredim GH z njim, tamala izloči večje koščke.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
28.11.2008 10:54:24   
Anonimen
OOOOOOOOOOOOUUUUUUUUJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image

Pa čestitke obmesečnikom za tini mini roj, dneve.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
28.11.2008 11:10:35   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Pri nas je ravno zaspala- ful sem vesela, da sem jo odvadila uspavanja na rokah. Je bil včeraj moj kar presenečen,ko jo je zvečer nesel v posteljico in čez 15 minut je že spalauser posted image Se mi je pa zbudila ponoči ob 5 pojedla celo flašo in zaspala do 8,ko je bila spet lačna. Pri nas še vedno jeva na 3 do 3,5 urce čez dan. Na koliko časa pa pri vas jedo? Res pa je, da še nisva na GH

user posted image user posted image user posted image , da si jo odvadila uspavanja na rokah
Moja čmrlika je tam na cca 4 ure ali 4,5 pa tudi do 6 ur je prišla ( pa še nisva na GH, edino zvečer dobi malo riževe kašice v mleko)

IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

No tudi mi smo imeli danes ob pol enih budnico. Pa sem ga do 1.15 nekaj z dudico in čajekom zavlaćevala pa sem se vstajala vsako minuto. Potem pa sem imela vsega dovolj in sem mu dala jesti in je spal do 4.30 spet jedel in spal do 7.30. Očitno še naši princi in princeske hočejo kar jesti ponoči. 

anamor in Tina28 saj bo bolje, kmalu..... upam user posted image
( tako jaz sama sebe tolažim user posted image user posted image user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Zdaj grem pa kavo popit .

Uživaj

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Samo to naj povem, da smo danes stari pol leta. Moram vas pa še za nazaj prebrat, da bom lahko komentirala.

Čestitke za pol leta user posted image

*Mojca* : hvala za info, upam da ne bom pozabila do takrat, ko bomo začeli z GH user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28
aja...kolk greste zdaj kaj ven, ko je tak mraz....pr nas je tud tak sranje zdaj po cest...vse leden........V nahrbtniku ali kenguruju pa pozimi nse svetujejo...ker otroka lohk podhladiš, saj je direktno izpostavljen mrazu in zaradi mirujočega položaja se lohk kljub oblačilom preveč ohladi. Tko, da kengurujčkanje nikakor v vetru ali megli....na soncu po mojem ni panike, ko mal greje...pa velik cot gor. Verjetno je fajn, če mu še nogice mal masiraš, da so fajn prekrvavljene.

o tem sem že razmišljala, sam še vedno ne vem kako bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
28.11.2008 11:25:45   
Anonimen
Tole s palicnim meni ne gre...kako naj jabolko pretlacim z vilico,in meso,zdaj bo pri moji ze cas za piscancka.Ma daj...vsakic se kaj novega izmislijo.Zakaj pa potem delajo palicne,ce so tako sranjeuser posted image .In una ,cim manj komplicirat...ha ha ha.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
28.11.2008 11:27:44   
*Mojca*
Kleo čas za piščanca je pri 8muser posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
28.11.2008 11:37:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Ja, gledaš pa na frutkah iz trgovine od 4 mesece naprej, pa vidiš en drekast frutek piščančje meso s zelenjavo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak je to tako ogabno in smrdi.user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, meso pride malo kasneje, kot pravi Mojca.user posted image Sam jaz mislim, da če so otroci jedci, lahko daš poskusit, pa vidiš kako se obnese. Malo kesneje ne glih pri 5 mesecih. Moje mnenje, ker če bi vse začeli futrati po listu, bi otroci stradali do 1 leta.user posted image No, skoraj.user posted image

Po občutku jaz pravim.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
28.11.2008 11:39:27   
Anonimen

Od kdaj?Meni v knjigi in na listi od pediatra pise,da po 6m.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
28.11.2008 11:45:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, gledaš pa na frutkah iz trgovine od 4 mesece naprej, pa vidiš en drekast frutek piščančje meso s zelenjavo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak je to tako ogabno in smrdi.user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, meso pride malo kasneje, kot pravi Mojca.user posted image Sam jaz mislim, da če so otroci jedci, lahko daš poskusit, pa vidiš kako se obnese. Malo kesneje ne glih pri 5 mesecih. Moje mnenje, ker če bi vse začeli futrati po listu, bi otroci stradali do 1 leta.user posted image No, skoraj.user posted image

Po občutku jaz pravim.user posted image

To je res.In prav tako mlecno-sadne kasice.So v enih jagodeuser posted image ,pa tako se jih odsvetuje.Saj moja teh kupljenih-ze pripravljenih kas itak ne mara.Frutki so pa res ena velka s.....auser posted image ,ze sadni,zelenjavne niti probati ne mislim,ker ze, ko vidim tisto barvo,me vse mine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
28.11.2008 11:45:49   
Anonimen
v moji tud piše perutnina(belo meso) po 6.mesecuuser posted image Najprej ga poskusi v kakšni juhici z zelenjavo naredit pa boš videla če bo kakšna reakcija

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
28.11.2008 11:46:21   
Anonimen
Jaz frutka še v življenju nisem kupila, in ga tud pri Emi nimam namena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
28.11.2008 11:52:59   
*Mojca*
meni je včeraj partonažna dala tabelo
1-6m: prekuhana voda in čaj po žlički, dojenje
7m:sadni in zelenjavni sokovi, kašice, riž, krompir
8m: meso (zajec, puran, piščanec, konj, pusta govedina), žitarice brez glutena (koruza, ajda)
9-12m: rumenjak, žitarice z glutenom, jogurti, skuta, kisla smetaa

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
28.11.2008 12:15:41   
Anonimen
Moja tabela od dr.Paternostra
5m-sadni sok,sadna in zel.kasa,krompir,riz
6m-sadni sok,sad.in zel.kasa,krompir,riz,meso3xtedenjsko do 20g,zitarice brez glutena
7-12m-vse enako kot pri 6m+rumenjak 1x tedensko namesto mesa,zitarice tudi z gletenom

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
28.11.2008 12:18:29   
Anonimen
ja čist različno user posted image kaj pa jaz vem,skoz te meje spreminjajo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
28.11.2008 12:22:01   
Anonimen

ojla pikica pokicauser posted image kako si ?
men je pa P rekla da piščanček po 6 mesecuuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
28.11.2008 12:41:33   
Anonimen
Sam povejte, če mi  je končno ratalo z albumi.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
28.11.2008 12:43:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sam povejte, če mi  je končno ratalo z albumi.user posted image  

Ja,jeuser posted image .Grem jih zdaj pogledatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
28.11.2008 12:44:13   
D.anna 76
Midva sva danes o pedatra tako da je bil cepljen. Podatki za tabelo so pa sledeči in sicer na današni dan: višina 69 cm, teža 7800 g.

Kar se tiče uvajanja GH imam jaz podobne podatke kot jih je navedla Mojca le da je mene opozorila patronažna tudi na to, da ko bom dajala surovo sadje naj ga naribam z steklenim ali plastičnim ribežnom in naj ne uporabljam kovinskega. Ravnotako mi je odsvetovala palični mešalnik.
Midva bova začela z uvajanjem ko bo dopolnil 6 mesecev tako da imam še slabe 14 dni časa da vse lepo naštudiram user posted image user posted image user posted image .

Naš Maks je danes dobil pismo od Dedka Mraza. Pri nas v službi bo namreč obdaril vse otroke zaposlenih, ki so mlajši od 9 let. Tako da imava Dedka Mraza v soboto 13.12.2008 kjer bo predstava pa menda bo ful velke vreče talal. Vsaj lansko leto je bilo tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
28.11.2008 12:45:29   
Anonimen
Didlinaa,a imas javni album,ker jaz nisem dobila vabila,pa ga vseeno vidimuser posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
28.11.2008 12:49:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Didlinaa,a imas javni album,ker jaz nisem dobila vabila,pa ga vseeno vidimuser posted image

Čak mal, naj nebi bil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
28.11.2008 12:50:25   
Anonimen
didlinaa tam pojdi na urejanje albuma in imaš opcijo kdo vidi ta album

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
28.11.2008 12:50:51   
Anonimen
jaz sem tud že pogledala slikceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
28.11.2008 12:52:50   
Anonimen
Cudno,ce ni javen,zakaj ga potem vidimuser posted image
So pa lustne slikice,tamala je srcek,pa kako ze sedi,moja je se par svetlobnih let za njo,pa una,kjer z mozem spita,ko ima palcek v ustkahuser posted image ...ste pa mladi,tvoj moz izgleda kot en mulcuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
28.11.2008 12:54:03   
Anonimen
Sem naredila da ga vidijo jaz in prijatelji. user posted image

Kaj zdaj je javen al ni? user posted image Ker jaz ga pod javno ne vidim, če grem na albume.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
28.11.2008 12:57:43   
Anonimen
Mislim, da ni javen,ker sem se odjavila pa šla gledat albume pa ga ne vidim. Me ga verjetno vidimo zato,ker smo tvoje prijateljiceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
28.11.2008 12:59:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Mislim, da ni javen,ker sem se odjavila pa šla gledat albume pa ga ne vidim. Me ga verjetno vidimo zato,ker smo tvoje prijateljiceuser posted image

Samo zakaj nismo dobile vabil?Ma tale RR ima vse pobrkano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?