|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
28.11.2008 15:28:15   
Tina 28
ninny...se strinjam, sam je tako vreme napovedano, da je joj.
ane, da sem boga...sem bla vesela, da sem dala kile dol...zdaj bi jih pa jrajš 10 nazaj. Lani me ni nič zeblo...še vroče mi je blo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
28.11.2008 15:29:30   
Anonimen
tina oujeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
28.11.2008 15:30:57   
Anonimen
Ja, vreme je pa res bolj slabo napovedano pa mraz. Jaz sem šla prej po Mašo v vrtec sem komaj vozila, ker me je tako zeblo v roke,pa kazalo mi je -1 stopinja, bom naslednjič kar rokavice dala goruser posted image  

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
28.11.2008 15:31:29   
Anonimen
Tina- naj te potolažim, jaz mam kar nekaj kg več kot ti,pa me še vseeno zebeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
28.11.2008 15:31:45   
Anonimen
BRRRRRRRRRRRRRR, res je mraz. Sneg bo sneg.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
28.11.2008 15:34:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

upam, da ne,ker mi ga imamo še dost za letosuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
28.11.2008 15:35:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

upam, da ne,ker mi ga imamo še dost za letosuser posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas je že skopnel, tiste pol centi, ki ga je blo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
28.11.2008 15:37:16   
Anonimen
bodi vesela, pri nas ga je še kar dost, tako, da naj kar v vašem koncu pada

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
28.11.2008 15:38:07   
anaj22
ojla mamice

mi net nagaja in vas sploh ne morem prebrat, niti kej napisat. Upam da mi končno rata tale post napisat. Bo možek čez vikend mal rač poštimu, da bom lohk čvekala user posted image

Drugač smo super, sam jaz sem lačna ko volkuser posted image
Dons grem po dolgem času ven z bivšimi sodelavkami, bo zanimivo. Debata bo sam o user posted image  ena ima 11 mes. staro punčko, ena je user posted image , ena ma pa odrasle otroke pa bo lohk kmal babica.

Fajn bote pa pa

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 584
28.11.2008 15:56:57   
Samsa
Daaaan....

hmmm, me ni tu, pa ve kar klofate user posted image user posted image user posted image
Vidim, da poteka debata o GH... tu bom kar tiho, ker še ne vem, kako in kaj ( no to vem, da pri 6-ih m bo že dobivala). Ampak res se razlikujejo navodila user posted image

Didlinaa tudi tebi hvala za nasvete oz. prepise od patronažne, pa hvala za slikice... Je Sara taka dobrovoljka in lepa pupa

Tina28 user posted image user posted image user posted image za pregled, je že taprava bab(ik)a

D.anna 76 user posted image user posted image user posted image user posted image za mere

anaj22 user posted image user posted image user posted image za današnji izhod go go girl

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
28.11.2008 16:03:41   
sasa.vracko
Samsa, vsak cajt boš dobila tretjo zvezdico! user posted image  Hvala za tortico, pa sem opazila, da je mal fali, ti lumpa ti!!! user posted image

Anaj22 - uživaj danes, boš vidla kako paše, pa probaj mal odklopit! user posted image

Midva z mojim greva nocoj ob 19h tud na eno predstavo, bo tašča dala Lukata spat user posted image , enkrat ga je že, pa je blo vse ok upam, da bo danes tud, če ne sem rajš doma...se mi pol kar smili, ko ga ne dam jaz al pa moj spat in se mi zdi, da naju kar išče... sej se mi verjetn tud mal meša, to prav moj user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 586
28.11.2008 16:09:35   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Samsa, vsak cajt boš dobila tretjo zvezdico! user posted image  Hvala za tortico, pa sem opazila, da je mal fali, ti lumpa ti!!! user posted image

Midva z mojim greva nocoj ob 19h tud na eno predstavo, bo tašča dala Lukata spat user posted image , enkrat ga je že, pa je blo vse ok upam, da bo danes tud, če ne sem rajš doma...se mi pol kar smili, ko ga ne dam jaz al pa moj spat in se mi zdi, da naju kar išče... sej se mi verjetn tud mal meša, to prav moj user posted image

Morala sem probat, če je dobra user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , da greta na predstavo

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 587
28.11.2008 16:11:23   
sasa.vracko
Sva bla s tamalim danes od 12h do 13h na sprehodu, ko je še bil sonček, me je pa nazeblo ko norca, mi je skor zanoktal v roke, tamalga sem itak v pajacka oblekla, pa zadekala v voziček in je očitno užival...

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 588
28.11.2008 16:12:44   
sasa.vracko
Zdejle pa spi popoldansko spanje, že od 14.30 user posted image user posted image user posted image  jaz se pa dolgočasim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
28.11.2008 16:19:34   
Anonimen
Jaz sploh ne pomislim, da grem s tamalo v takem ven.Že mene zebe, kaj šele njo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
28.11.2008 16:22:35   
Anonimen

Zdejle pa spi popoldansko spanje, že od 14.30 user posted image user posted image user posted image  jaz se pa dolgočasim user posted image

Jaz sem jo komaj dala spat zdele.user posted image   Bo, za ene pol ure. Danes ne spimo skoraj nič. Eh, bo pa noč bolj trdna.user posted image Bosta lahko mami in oči v miru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 591
28.11.2008 16:32:45   
sasa.vracko

Jaz sem jo komaj dala spat zdele.user posted image   Bo, za ene pol ure. Danes ne spimo skoraj nič. Eh, bo pa noč bolj trdna.user posted image Bosta lahko mami in oči v miru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, kar prvošta si, pr nas mamo pa user posted image user posted image user posted image  tako da nič ne bo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
28.11.2008 16:39:26   
mtinca1
l.daisy - hvala za opozorilo (lončki)

mojca, kleopatra, didlinaa - super, da ste dale gor navodila od patronažne.
k meni pride v sredo. bom napisala, kakšna je pa najboljša prehrana za dolenjske otročke.

sasa.vracko
lahko samo rečem noro izgleda vse skupaj Luka je interesent!

ja, v oblekci smo pa res lepi user posted image . Luka je pa itak pravi mali šarmer, tako da nikol se ne ve... 

didlinaa - pogledala slikce - Sara je pravi cukr. Kaže, da bo punca blond, al se motim? Mi imamo tudi enako roza lunco (oz. tri komade, če sem natančna), pa takega medvedka s slikce 21 tudi, samo naš je čisto v modro oblečen).

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 593
28.11.2008 16:57:58   
aleksandra silvija
k meni pride v sredo. bom napisala, kakšna je pa najboljša prehrana za dolenjske otročke.
user posted image user posted image user posted image

Saj navodilom je res težko slediti, ker se tako razlikujejo. Zdrava pamet-ampak-kaj je spet to?

Mtica--super fotke!user posted image user posted image user posted image  za take stvari pa je fino punčko imetuser posted image
Didlinaa-tudi tvoja Sara je prav user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

za tini mini RD---ampak 6 mesecev pa ni več čisto tini mini

za vse, ki vas zebe--en tak poletni danuser posted image

Mi smo zunaj tako:

po kosilu ob 13-ih gremo ven, pa potem po Patricio v šolo z avtom in smo zunaj do približno 15-ih, 15.30
Če je dopoldan sonček, gremo ven okoli 10.30 za približno urco
Lovra imam v slingu, lepo zavit, včasih v vozičku-če gremo na sprehod--včasih ga pa okoli hiše kar nosim

Pa za preglede cm in g, kg!user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 594
28.11.2008 17:09:15   
valentina2006
user posted image
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 595
28.11.2008 17:10:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

mojca, kleopatra, didlinaa - super, da ste dale gor navodila od patronažne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bi pa rada vidla, res.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
28.11.2008 17:14:51   
valentina2006
Ojla punce...

Vas morm vseen mal pozdravt, da nisem sam s čestitko upadla. Vidim, da mate mojga Matevža še zmer na seznamu, bom mal novih podatkov posredovala.

A ja mogla sem čestitat cimroma od našga Matevža v P user posted image .

Fajn bodte... podatke pa posredujem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
28.11.2008 17:20:38   
*Mojca*
Anžej in Ažbe vse naj naj najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didlina, pogledala slikce, kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image user posted image . Kok je že velika Sara, pa ati in mami sta super lušna user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 598
28.11.2008 17:22:59   
valentina2006
Še podatki user posted image

(Matevž, 26.05.2008)

26.5.2008

3900g

53cm

37cm

9.7.2008

5595g

58,5cm

40cm

10.9.2008

7660g

67,5cm

xxcm

15.10.2008

7940g

71cm

44cm

19.11.2008

8650g

71cm

45cm

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 28.11.2008 17:23:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 599
28.11.2008 17:24:46   
valentina2006
Joj vidim, da je cel šmorn s tega ratu... upam, da se bo tista, ki ureja seznam znajdla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?