Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 8:41:33
|
|
|
|
lonapo
|
Tina28---najlepša ti hvala za družabne igre . Za vabila sem pa že tud nekaj na netu najdla. Sej mam še mal časa da to izpeljem. se javim grem malemu za jest dat.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 8:43:25
|
|
|
|
l.daisy
|
lonapo oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 8:46:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
as, tudi jaz sem mislila naredit okraske iz slanega testa... za na smreko... a to naredita samo iz testa ali še kaj barvata (in če, s čim?) testo posušim, lahko kar na sobni temperaturi pustiš nekaj dni ali v pečici na nižji temperaturi--mi na sobni.... barve--otroci barvajo s tempera in vsemi temi barvami, z možem pa jih pošpricava tudi s spreji--zlat, srebrn--pride super za zvezdice, srčke, vse samo ne pozabi na mehkih okraskih luknjice naredit, da daš potem nitko za obesit ali pa za darilni ožji trak... delamo okraske tudi iz celofana----v koose celofana zavijemo čajne mešanice, nastanejo takšne lepe bunkice, zavežeš z darilnim ožjim trakom,....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 8:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro Me je danes že skrbelo, da bom spet imela ene 5 strani za prebrat pa vidim, da ste bolj počivale Samsa hvala za zajtrk, jaz sem danes šele pri kavici.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 8:58:36
|
|
|
|
l.daisy
|
hvala.... še nekaj sem hotela povedat.... pred recimo enimi tremi tedni sem kupila za tamaladva tele lončke: http://images.baby-center.si/01/0018/0028/imgBigArticle_1_193047.jpg vse ok in prav, tamala dva sta navdušena nad barvami, pa nad tistim robom, ki je iz gume in služi kot grizalo - super..... ampak.... to, kar je po lončkih porisano z belo, se je začelo luščit... me tako jezi, da bi najrajš naredila celo štalo v BC, pa tudi na kakšni zvezi potrošnikov Slo.... ne gre mi za tistih 7 EUR (no, v mojem primeru 14).... gre mi za to, da ne bi smeli prodajati takih igrač, ki so namenjeni otrokom 6m+... Anžej ima že zobke, pa tudi z nohtom lahko kar konkretno podrzaš dol z z lončka to barvo... v glavnem, ne kupujte teh lončkov.... ali pa preden jih date , podrzajte z nohtom tiste bele like z lončkov dol (samo se mi zdi, da potem ne bojo več tako zanimivi...)
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:07:25
|
|
|
|
Samsa
|
Dokler sem jaz popedenala Lara, ste pa naklofale Pridne ... IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy v glavnem.... cepljenje je šlo skozi tako tako, spet pri enem ok, pri drugem pa ne ok... imata pa oba precej otečeno nogico, ampak dokler oteklina nima premera 10cm, je menda ok (tako pravi pediatrinja...)... Škoda, da jima nisi dala na mesto cepljenja jogurt ali pa kislo smetano, pomaga. , da čimprej zginejo otekline in za proti tvojemu glavobolu AS za okraske
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:12:22
|
|
|
|
l.daisy
|
samsa, smo dali gor obkladek med. alkohola z vodo (1:1), tako so nam svetovali že pri prvem cepljenju.... za jogurt pa nisem vedela, si bom zapomnila za naslednjič... hvala... evo, to so ti lončki, namenoma nisem pomanjševala slike, da se vidi, kako so opraskani....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:12:30
|
|
|
|
Anonimen
|
l.daisy hvala za opozorilo, jaz bi namesto tebe kar nazaj nesla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:22:14
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny l.daisy hvala za opozorilo, jaz bi namesto tebe kar nazaj nesla Tudi jaz bi tako naredila.... Aja velja pa tudi prekuhana čajna vrečka kamilic namesto jogurta ali kisle smetane
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:39:50
|
|
|
|
lonapo
|
naš otrok ga je pa začel ponoč sračkat-je šel spat ob pol osmih in se je zbudu ob pol enih, pojedu in akcija-do treh sva se matrala da je zaspal-ni hotel bit ne v posteljci , ne zraven mene ležat, samo pestvat pa hodit in potem je spal do pol sedmih-ga spokam v drugo sobo da bova v miru zspala-ja tud rajš-zdajle je šele zaspal-zgleda da pridnost naših otrok malce popušča ali pa je zqato kriv mlaj.bomo vidl.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:41:46
|
|
|
|
lonapo
|
l.daisy hvala za opozorilo, jaz bi namesto tebe kar nazaj nesla tud jest
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Marisa je bila spet pridna,noc prespala brez hranjenja,le za dudo je parkrat pojamrala ,se pa zato spet nekaj usaja pri pitju AM .Bova kasneje se 1x probali,ce ne bo hotela,bom dodala piskot .TA moja zbircna rit. Daisy,ce imas racun,salcke nesi nazaj,7oz14EU je veliko,za prec vrst.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:51:07
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo naš otrok ga je pa začel ponoč sračkat-je šel spat ob pol osmih in se je zbudu ob pol enih, pojedu in akcija-do treh sva se matrala da je zaspal-ni hotel bit ne v posteljci , ne zraven mene ležat, samo pestvat pa hodit in potem je spal do pol sedmih-ga spokam v drugo sobo da bova v miru zspala-ja tud rajš-zdajle je šele zaspal-zgleda da pridnost naših otrok malce popušča ali pa je zqato kriv mlaj.bomo vidl. Pri nas je bla podobna situacija, sam ,da se je zbudila ob 01.00 pa pol rock and roll do 2.00, pol je pa HB zaspala do 3.45, da sva jedli, pol pa spanje do 06.30. No tu jaz ne štejem vmesnih postaj za iskanje dude
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:51:50
|
|
|
|
Samsa
|
Zdaj bova pa sprobali sleepy wrap, da bova malo pospravili
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je ravno zaspala- ful sem vesela, da sem jo odvadila uspavanja na rokah. Je bil včeraj moj kar presenečen,ko jo je zvečer nesel v posteljico in čez 15 minut je že spala Se mi je pa zbudila ponoči ob 5 pojedla celo flašo in zaspala do 8,ko je bila spet lačna. Pri nas še vedno jeva na 3 do 3,5 urce čez dan. Na koliko časa pa pri vas jedo? Res pa je, da še nisva na GH
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:56:12
|
|
|
|
*anamor*
|
No tudi mi smo imeli danes ob pol enih budnico. Pa sem ga do 1.15 nekaj z dudico in čajekom zavlaćevala pa sem se vstajala vsako minuto. Potem pa sem imela vsega dovolj in sem mu dala jesti in je spal do 4.30 spet jedel in spal do 7.30. Očitno še naši princi in princeske hočejo kar jesti ponoči.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 9:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Daisy,ce imas racun,salcke nesi nazaj,7oz14EU je veliko,za prec vrst. se strinjam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 10:08:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas je ravno zaspala- ful sem vesela, da sem jo odvadila uspavanja na rokah. Je bil včeraj moj kar presenečen,ko jo je zvečer nesel v posteljico in čez 15 minut je že spala Se mi je pa zbudila ponoči ob 5 pojedla celo flašo in zaspala do 8,ko je bila spet lačna. Pri nas še vedno jeva na 3 do 3,5 urce čez dan. Na koliko časa pa pri vas jedo? Res pa je, da še nisva na GH za spanje brez uspavanja. Moja je 2-3x/d po flaski oz.tretjic je riz,polente ali kosmici.Vmes,kosilo-zelenjavno,pop.mal.-sadna+skuta(ne vedno). Samo midve sva ze na gh,pred mesecem je pa jedla ravn tako kot tvoja,al pa se bolj pogosto,samo Meri je imela vedno manjse obroke. Zdaj grem pa kavo popit .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 10:09:59
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 jaz sem zamenjala en slide-show z novim. foto session je trajal uh in ah. HB za digitalce. s krilci je res problem. ni bla pri miru dve sekundi. pa oblekco gor potegnt, pa si en škorenj sezut, pa malo na levo, pa na desno, pa v sekundi kravice past, pa dvignit nogo in gre spet oblekca gor.... noro!!! kratek insert je viden iz slide showa. lahko samo rečem noro izgleda vse skupaj Luka je interesent!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 10:17:28
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ej, tolk ste načvekale, da vas sploh ne morem več sledit. Človk si za kak dan RR dopust vzame in pade čist ven iz debate. Samo to naj povem, da smo danes stari pol leta. Moram vas pa še za nazaj prebrat, da bom lahko komentirala. Ninny - fajn slikca v profilu! Taanikaa - tud fajn slikca v profilu! RMRM - luškan tvoj mini mini božiček! Tina28 - da te majo tvoji učenci tolk radi, sej si tak pozitivček, kdo te ne bi mel.. Slovenka, Nya - imate pa res probleme s svojimi učenci in študenti, kar grozno! Resno mislim!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 10:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša čestitke za pol leta
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 10:29:06
|
|
|
|
*Mojca*
|
Dan dan! Včeraj sva imela športni dan in naju ni bilo nič doma. Zvečer pa obiski, obiski in še enkrat obiski . Uglavnem, včeraj dop sem imela na obisku patronažno, ki me je podučila glede GH. Najprej 3 dni eno zelenjavo. Če je ok, tej zelenjavi dodaš drugo, če je ok, tretjo...v 14dneh imaš že zelenjavno kašico. Vedno ponudiš še mleko. Ko pride na pojedeno količino 150-200ml si zmagal in ne rabiš več dodajat mleka. Mešanje s paličnim odsvetujejo ker: se razgradijo vitamini in minerali, hrana postane pregladka in otrok nima feelinga da je GH, nastanejo pene, ki napenjajo. Sol in olivno olje sta dovoljena v malih količinah. Predvsem pa: čim manj kompliciranja. Pri enem letu nas bodo baje klicali za pregled pri zobarju. Drugače pa se mene nekaj loteva, upam da ne bo kaj hujšega. l.daisy: obvezno nesi reklamirat lončke m.tinca: super slikice Toliko za enkrat. Danes imamo sralni dan in smo že nakidali ene pol kilce dreka, zdaj pa voham novo rundo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 10:47:11
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla mi smo meli zvečer spet pestro...je zaspala za eno uro pol pa jok, jok ,jok kot že dolgo ne. Ko se je umirla, me je moj nagnal na aerobiko. mislila sem da bo spala, ko pa pridem nazaj ,....tamala v stajci z zabuhlimi očki, ati ves prestrašen, ker je reku, da me je klical, naj prosim ne grem na pjačko pa sem mela mobi doma. Ampak k sreči nisem mela namena it, ker tamala ni spala, ko sem šla. Pol sva se preblekli podojili in je zaspala. Pa kaj je s tem našim otrokom. Se spomnite, ko sem se hvalila, da zdaj pa ful čeblja...no že tri dni spet nič, prej jepa par dni skooooz blo auaa, avvv...še med dojenjem je mogla kaj povedat. ....spet ne razumem. Vam otroc že zlogujejo...naša pa se kar špara...a bi se mogla zasekirat... no, k srečije čez dan tak dobrovoljček mali in ful raziskuje igrače...pa pridno papca...ampak večeri nas pa zmatrajo mojca...tale podatek o paličnem je pa čist nov. Jaz sicer ne miksam direkt s paličnim, ampak v tistem nastavku ...posodica z noži. Mogoče jo pa zvečer to napenja. Bomo rajšn natančno z vilico pretlačil...saj zdajpa že obvlada na žličko!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 10:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi tiste lončke nesla nazaj in jim povedala svoje. Malo zagroziš, pa je. To se nebi smelo dogajat. Uf, da bi jaz uvajala GH na tak način, bi imeli 2 obroka GH šele pri enem letu. Itak reakcija hrane pokaže že po 12 urah, lahko pa tudi prej, sploh, če je alergičen nanjo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 28.11.2008 10:51:24
|
|
|
|
Tina 28
|
aja...kolk greste zdaj kaj ven, ko je tak mraz....pr nas je tud tak sranje zdaj po cest...vse leden........V nahrbtniku ali kenguruju pa pozimi nse svetujejo...ker otroka lohk podhladiš, saj je direktno izpostavljen mrazu in zaradi mirujočega položaja se lohk kljub oblačilom preveč ohladi. Tko, da kengurujčkanje nikakor v vetru ali megli....na soncu po mojem ni panike, ko mal greje...pa velik cot gor. Verjetno je fajn, če mu še nogice mal masiraš, da so fajn prekrvavljene.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?