|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
15.11.2008 18:45:01   
lutiropan
Oj soseda L&L pozdravljena.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
15.11.2008 21:21:25   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: barba
Sandra - veš, da sem slučajno na bolhi dobila vrečo za v lupinico za polovično ceno nove. user posted image  Tko, da je ne bom šivala.

Naj vam dobro služiuser posted image . Pa rajši kaj drugega zašij namesto vrečeuser posted image .

Pa pozdravček vsem ostalim. Sem čist ven iz debate padlauser posted image . Nova služba pa ni več tolk časa... Lahko vam, ki ste na porodniškiuser posted image . Ampak hvala - jaz ne bi več.

Mulčka drugač OK, Anči je dober mesec nazaj kooooončno shodila, ampak fizioterapija nama pa še par mesecev ne uide. Ampak naj jo zdajle poštimajo tako kot je treba.

Lovro pa živ user posted image . Pride po skoraj treh tednih spet v vrtec, pa grem ravno takrat na govorilne, pa poslušam kako ima cela skupina spremenjen ritem, ker je tako živuser posted image user posted image .

Eh bo že. Uživajte pa lepo nedeljo vsem skupaj.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
16.11.2008 16:40:21   
barba
Ja, ajdaN hvala še enkrat za vrečo. Sem jo ful iskala, ker mi je nova čist preveč draga. Sploh zato. ker nevem kolk jo bomo rabili, je pa ziher bolj komot kot pajac za majhnega dojenčka.
Bom res kej drugega zašila, drgač pa blago tud počaka.user posted image user posted image user posted image

Kje ste kaj ostale čveke?

Mi smo prejle udarili en dolg sprehod čez vas. Je blo prav fajn.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
16.11.2008 16:54:14   
RAKICA1
ojla kako ste kaj punce
no mi smo prejle bili na enmu sprehodu sedaj pa počas štimanje otroke za kopanje in pripravljanje v posteljo
Je katera da gremo v torek na kavo jaz sem frej in lahko če ste se lahko dobimo

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
16.11.2008 18:36:35   
lutiropan
Mi smo bili tudi danes zunaj na sončku..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
17.11.2008 12:18:09   
Urša08
Ojla!

Kako ste?

Vikend je minil kot bi mignil. Je moj končno prišel domov, se Nejc sploh ni odmaknil od njega, samo oči, oči, oči user posted image Malo smo počivali, se sprehajali po sončku, pa z mojimi bli,...

Peli kakšno je stanje pri vas? Ste že boljši?

Jaz pa sedaj 14 dni ne bom mogla it na kavico - sem brez avtauser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
17.11.2008 14:22:17   
Peli
Ojla!

Midva z Urbanom bova šla zdele do P, naj ga za vsak slučaj pregleda, sej še sama ne vem... Že od četrtke naprej mu T niha od 37,3°C zjutreaj, do 38,6°C zvečer, ene 2x sm mu svečko dala, kašla da je noro, včerej pa mi je začel še kihat in smrkat. Ma sej prehlad me ne skrbi, bolj kašel... Upam da zdej še norice dobi, da bo potem dobr user posted image .
Tako se zdej kr notr zadržujemo, mi je kr škoda, k Aljaž ne more vn, pa sej je kar zadovoljen, samo opoldan težje zaspi.

No Miklavževke, mate že kakšne ideje za darila? Aljaž si je zaželel harmoniko, za Urbana in še štiri druge otroke, pa nimam idejuser posted image .
Kaj je trenutno pr punčkah popularno? Pa kaj je zanimivo za fante  7let stare?

Za kavo, jest zdej nč ne morm rečt - se javim zvečer, al pa že popoldan...
LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
17.11.2008 16:55:56   
korpi84
Jaz sem tudi za kavo v četrtek... Samo še napišite kje pa kdaj, meni je vseeno, samo da se da z vozičkom zraven prit.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
17.11.2008 17:44:52   
NAJBOLJŠA
Peli, jaz osebno dam za Miklavža vedno vsem enako tradicjonalno darilo.
Uporabljam te klasične papirnate vrečke, ki jih imajo v trgovinah za kruh.Za vrvico vedno uporabljam pravi štrik, iz konoplje al česa je, ne vem...
Za darilo pa vsak dobi; sadje suho, različno, kar veliko.
                                    Mandarince, ene par
                                    nogavice, en par ( včasih sem dajala še ta prave volnene iz domače volne, ki jih je delala moja babi, pa mi je zaloga pošla...)
                                    orehe, cele
                                    prijetelje, to pa so piškoti iz orehov, ki jih sama spečem..
Se mi zdi, da lahko bančno se uničiš, k je pol še tolk teh obdarovanj v decembru, pa še moja dva otroka imata v decembru in takoj v začetku januarja rojstni dan...

Poleg tega jih poskušam učiti tudi tradicije, in da ni vse v količini daril...
Pa ve?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
17.11.2008 18:38:27   
Peli
NAJBOLJŠA - dobr si jih navadla!

No men ta teden kavica odpade.
Urban ima bronhitis, dobil je ATB, pa morva kr not bit.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
17.11.2008 19:12:45   
NAJBOLJŠA
Evo, smo se ravno sedaj pri večerji pregovarjali, kaj bo kdo jedel, oziroma, kaj mala ne mara...Pa sem ji rekla, da bo Miklavž vse to videl, in ji ne bo prinesel daril.user posted image

Pa pravita Ema in Matic, da to pa ne, ker on pa vedno prinese darila ...in to vedno ena in ista...user posted image user posted image user posted image
In sem jim rekla, da če bodo poredni, jim pa še to nebo prinesel..user posted image Že razmišljajo..user posted image

Ker so res dobri piškoti..user posted image user posted image user posted image user posted image .ha ha.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
17.11.2008 19:34:50   
Peli
To pa itak, takih piškotov kot jih speče Miklavž, jih nihče drug ne user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2437
17.11.2008 21:24:42   
lutiropan
Jaz tudi ta teden ne morem. Me jutri ni, sem v NM, v sredo grem v CE, tko, da mi ta teden ne znese.Pa drugič.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
18.11.2008 9:31:56   
barba
Men itak avto noče vžgat!user posted image  Zgleda, da ga zuni mal zebe.user posted image  Sam sem pa jezna, ker sem zjutri mogla z malo peš v vrtec, ki pa ni ravno blizu. Meto je sicer lepo hodila in sva ble v 25 min v vrtcu. Jst sem pa zdele celo uro ležala k mi vse nekam dol tišči in boli.user posted image  Pa lih dons k sem imela tok planov.user posted image

Bomo šle na kavo naslednji teden.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 18.11.2008 9:32:19 >

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 2439
18.11.2008 14:46:47   
NAJBOLJŠA
Barbi, kaj bo avto, ko bo zunaj res mraz...user posted image user posted image user posted image
No, jaz sem pa ravno vstala, pa še to sem full slabo spala,user posted image k pr sosedu nekaj vrtajo že cel dan..user posted image .Kaj jih bom ozmerjala..user posted image

Kaj počnete?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
18.11.2008 19:52:27   
lutiropan
Samo da vas pozdravim....pa še dva posta mi manjkata do 500 in do nove zvezdice...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2441
18.11.2008 21:21:21   
Peli
user posted image  Lutiropan za novo zvezdico. user posted image

Mi smo kr v redu, sestra mi je danes Aljaža mal vn peljala, pa za jutr mam spet naročeno user posted image , midva z Urbanom sva pa not. Urban je sinoči imel še 39 vročine, danes pa je bil že brez, zgleda antibiotik deluje.
Tko no, men se nč posebnga ne dogaja - sitna sm k morm bit skos not. user posted image

Barba - dobr da ti ni treba v službo, bo treba avto kr usposobt, da se ti ne bo treba zjutrej po mrazu špancerat.

Eno vprašanje mam - a vaši otroci (tisti ki govorijo), govorijo lepo slovensko, a tud kakšno "pristno gorenjsko" poberejo?
Naš včasih kakšno tako prjav, da ga kr mal gledam, včasih pa tud tako pravilno besedo, k je še jest nikol ne rečem, sm pa opazla da se bo treba kr mal kontrolirat kaj rečem...
Večkrat sm čez stopnice tašči vpila če je not, da ji bom Aljaža dol prvlekla - on zdej men zmerej reče "dej me k mam uleč". Dons pa med previjanjem prdne in reče "A sm se osral?"user posted image , sm ga zmerej vprašala, če je smrdel, -"a si posran"? Še sama ne dojemam kakšen "besedni zaklad" mam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2442
19.11.2008 8:13:47   
NAJBOLJŠA
Jutro..
Peli, ja ta naš besedni zaklad, a ne?
Pravi Zala zvečer. "P...., kaj si sitna..."
Sem bla čist šokirana..user posted image Glede gorenjščine je pa tko.Večinoma lepo slov. govorijo, včasih pa jih zanese, k vsi trije hodijo k folklori, tam imajo pa seveda pristno gorenjščino, ko pojejo in nastopajo..
Kako lep sonček je zunaj, a ne?Sem rekla, da začnem danes teč...Pa pomislim na mraz....
Ne.Grem teč, pa se beremo potem.
user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.11.2008 13:12:42   
Urša08
Ojla!

Jaz se že dva dni matram z likanjem in sem ga že pošteno sitauser posted image sploh noče zmanjkat cunj. No zdej mam pavzico pa  sem skočila mal sem pokukat.

Kako ste?

Peli nej se Urban čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image

Glede daril je pa pri meni tako, da je miklavž skromen, kar pomeni kaka knjigica, sadje, sladkarije in to samo za otroke. Božiček pa nosi za vse ožje in sicer malce večje darilo. Dedka mraza ne praznujemo. Smo se pa letos z mojimi zmenili, da dobi vsak samo eno darilo pod smrekico, razen Nejca seveda. Ta pa itak v enem mesecu dobi tok daril, da je kr noro. Je pa res, da ni sam kriv če ma januarja še rojstni dan. Sedaj pridno pišem seznam, drug teden imam pa namen začet nakupovat, saj se po 15.12 ne mislim več drenat po štacunah.

Sem pa nardila še en mali seznam, kaj bom letos pekla pred prazniki. No upam, da bom mela še tok moči. Je pa user posted image 14 dni na dopustu in mi lahko pomagauser posted image .  Še kako pametno idejo glede novoletne čestitke morm najt, vse ostalo sem že naštudirala. Sem se letos odločla da bodo dobili vsi darila zavita enako, v belo - rdeči kombinaciji.user posted image Ja očitno mam preveč cajta, bi moj reku.user posted image

zaenkrat papa

Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.11.2008 21:01:54   
NAJBOLJŠA
Ja, saj naj bi bla letos moderna belo-rdeča kombinacija, a ne?user posted image
Mi smo lani imeli rdečo kombinirano z lesenimi okraski, tko da ne vem, če bi šle zraven še bele mašnje...Kaj menite?user posted image

Mož je šel zvečer teč z mano, sedaj me je pa poštrihal lase..user posted image .Čakam, da barva prime, pa pijem kavo in jem torto.user posted image .Kaj ima človek lahk še boljšega..user posted image .Aja, otroci pa spijo.user posted image user posted image user posted image

Pika.
Kaj delate?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
20.11.2008 9:32:28   
NAJBOLJŠA
Jutro , ženske.user posted image
Kako ste kaj?
Imamo lepo jutro, ni kaj.user posted image Jaz sem se naspala,user posted image sedaj pa bom mal pospravila.Nato pa grem v gozd na lov...na lov predvsem za borovcem, pa kakimi lepimi vejami..user posted image .pa kako smrekico si moram ogledati....user posted image user posted image

Kaj boste pekle in kuhale čez novoletne praznike-imate kako tradicijo?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2446
20.11.2008 10:53:37   
barba
Ah, moji yariski je sam akumulator umrl.user posted image  Je bil notr še ta prvi, avto je star pa 6 let.user posted image  Sploh nisem vedla, da mam tok star akumulator.user posted image user posted image user posted image

Peli - naša Meta ma celo mešanco besed. Neki čistih "šenčurskih" (npr. kdo je pršu?) in kar neki pristnih "poljanskih" (npr. cujne). user posted image user posted image user posted image  Drgač se pa v vrtcu vzgojiteljice trudijo govoriti lepo slovensko, kar se pri Meti ful pozna.
Men gre bolj to na živce, ker se Meta v vsakega vtakne pol pa sprašuje: Koko je pa teb ime? Kaj maš pa tole? Kam pa greš? ....user posted image user posted image user posted image

Pri nas bo čez praznike orehova potica, pa ... nevem še kaj. Z Meto bova čestitke naredile. Drugih načrtov pa zaenkrat nimam, ker se mi zdi še ful daleč do božiča.

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 2447
20.11.2008 12:35:07   
Urša08
Barba super, da je šel samo akumulator.user posted image Že kej veselo nakupuješ za user posted image al že vse maš?

Najboljša glede božične večerje se kak teden prej dogovorimo kaj bomo jedli. Spisek peciv in piškotov sem pa včerej naredila in bom kak teden prej začela pečt. Jaz zelo uživam v peki, še bolj mi je pa všeč, da tist kar spečem hitro gre.  Sem pa ravno dons en recept najdla in bom jutri naredila eno pecivo. Ponavadi pečem bolj za vikend ko nas je več in hitro pojemo. Samo za naju z user posted image se mi ne da pečt, ker bi šle preveč kile goruser posted image . Sploh pa sedaj ko sem tok sladka in bi vse pojedla. Se skušam mal bremzat. Potice jaz ne delam, jo naredi moja mami, pa tašča, pa mame, tete,... skratka povod jo dobim in na konc se mi zdi da jo mam že več kot če jo bi šla sama pečt.

Za božično oz. novoletno čestitko bom Nejca slikala, če mi bo ratalo kakšen motiv naštudirat.  Glede smrekice sem se pa letos odločila, da bo miniaturna na omari, kjer Nejc ne more blizu, saj se bojim, da mi je Nejc ne bo pustil pri miru.

Peli glede besed pa jaz še ne morem preveč komentirat. Je pa res, da se mu iz dneva v dan bolj pozna napredek in, da že tri besede poveže. Samo določene besede so take da jih sam jest razumem, npr. toše - so štumfi, luka - žoga. Je pa taka regljica. Pri zajtrku more pokomentirat vse rože, pa pokazat mucka, pa kako se oglaša muca, pa kuža, pa ovčka, pa povedat da mamo rože, pa lučke,... v glavnem jemo kar dolgo.

No pa sem spisala cel roman.

Si grem en kapučin narest, da ga v miru spijem.

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
20.11.2008 14:12:40   
NAJBOLJŠA
No, jaz sem z gozda prinesla kar veliko.user posted image ..borovc, pa mah , za jaslice..Smrekico imam ogledano..user posted image
Mal tud spi že kako uro, in sem vmes že mal pospravla, pojedla sedaj skledo špagetov, tdej grem pa hitro še do konca tla pomit, da mi pol ne bodo vse otroc potacal..user posted image
Mislim, da imamo vse isto z potico.Jaz je še nikoli nisem pekla, k mi je brez veze,k jo mi vsi prinesejo.user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
21.11.2008 10:19:21   
Urša08
Dobro jutro!

Pa je res dobro, mi je Nejc spal do 9user posted image user posted image user posted image Sedaj se igra z bučami, jaz pa pijem kavicouser posted image . Vreme je ubitačno, me sploh vn ne vleče, bova z malim kar notri - pa sej je to tud luštno. Na takle dan pogrešam avto, da se kam odpeleš in gre čas tik tak okrog. No sej bom en teden še zdržala, potem bom pa spet bolj mobilnauser posted image .

A mate kakšno idejo kaj za kosilo narest? Men dons nč ne pade na pamet.

Je pa Nejc v enem obdobju k ne prenese ne štumfov in ne copat na nogahuser posted image Vse takoj dol zvleče. Jaz mu jih pa po petdesetkrat na dan gor tlačim. Včasih ga skušam pogulfat z žabami ampak potem čist znori k jih ne more dol povlečt, kriza.

Zdej je pa skrajni čas, da grem mal stanovanje pospravit.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.