|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
27.11.2008 10:04:55   
lillchy123
naju je oči že nazaj prpelu in na kamin drva dal, da bova mela luštno toplo. Luka je v avtu zaspal, sem ga nesla v postljo, slekla pokrila in zdej spančka. aleluja sem vsaj v miru kavico spila. upam, da bo spal kej več kot 10 min, ker ga je na fizio čist zmatrala. je bil tako hud, da je hotu pobegnit in se je prvič sam usedel user posted image  sva dobila še valj, pa par vaj nama je pokazala, da bomo lahko spet pridno delali. jutri skočim pa še po napotnico za blazino. bi naju pa dala zdej 2x na teden, pa ni prostora user posted image

a obrazec za podaljšanje porodniške se da z neta snet?

misar, bravo za hlačeuser posted image
dolenjka, pridkana si user posted image

sej sem hotla še neki, pa me je spet emšo zmatru

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
27.11.2008 10:37:35   
putina
dan...

lillchy .. ja obrazec za podaljšanje porodniške se da sneti iz neta ..  tukile

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp .. sam dej pokliči na csd prej da ti točno povejo kateri obrazec je to ..

lillchy .. tvojmu pa mojmuuser posted image  je pa isto ime ..

mesecnica .. me veseli, da tamara ni edina "joškarca" .. je kt en ptiček .. po mal pa po mal, pa 100x na dan .. ne sej tolk ne, sam imava 3 - 4 goste obroke pa vmes potem ene 6 dojenj (vključno z nočnimi) .. pa pije tudi bolj malo, ker se pač doji .. ah, sej je še en mesec pa pol do službe ..user posted image

mi smo spali še kar .. je bilo treba ene 4x nos ornk spucat - z respiratorčkom in fiziološko .. zdej pa tudi spi .. bošček moj mali..

če bo kakšno srečanje drug teden še v Lj. sporočite, upam da se pocajtamo.. drugače pa blacky, sem uspela razbrati, da si ti na drugi strani lj. gradu doma kot jaz .. jaz grem skor vsak dan gor, pa pol al na tržnico al pa čez mesto (čez prule) nazaj, pa se lahko tudi kdaj dobiva

dolenjka, .. dobro pokaj .. sem te že zadnjič spraševala, če imaš naročen šleper, ker boste, kot si pisala da si veliko nakupovala, kar precej hrane gor vlekli .. smo tud mi tako počeli .. pa bratranec in njegova tudi vedno prideta v SLO s praznim avtom, nazaj gresta pa kot dva cigana user posted image  - naložena do fula s samo domačo hrano

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
27.11.2008 10:58:23   
vrtnica76
Jutro oz. danuser posted image !
Sam na hitrico se javim,ker greva v varstvo.Sva danes mal dooolgo spalauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
27.11.2008 11:07:56   
kati kati
dan

javljam se vam po dolgemmmmm  času...
uglavnem imamo štiri zobe, spodnji enki in zgornji dvojki-zdej je vampirčekuser posted image user posted image

imamo pa gnojno angino-že 14 dni in bla sma tud v bolnici...ampak sma zlo hitro pršla nazaj...ker je gužva in veliko bolanih.
spimo tak tak ..se mi je pravkar zbudu...alarm

drgače se pa naš plazi tak fejst da ga ne dohajam več...je pa skoz na tleh med knjigam in igračami...

kej posebno novega??

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
27.11.2008 11:25:09   
larisa
dan

o Kati se je našla user posted image  Le glej, da se čimprej pozdravite, držim pesti

Sej nimam kej pametnega za napisat user posted image

Kje se pa spet Ella, pa Suzi potikata user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
27.11.2008 11:25:27   
Februarka08
Kati katiuser posted image user posted image sem te že pogrešalauser posted image

Midve sva se navozičkale, zunaj je itak ful lepouser posted image sam tečka je bla dons kot en mali user posted image ek... ne vem kaj ji je blouser posted image dobr pa da sem mal fotiča sabo vzela in nardila nekaj luštnih slikicuser posted image zdej morm pa spraznit ga in nafilat baterije da bomo mel za v topliceuser posted image
Ko gre tamala spat, pa tud jest začnem pokatuser posted image samo da bom mela ful manj dela kot dolenjka... se mi prav smilišuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2356
27.11.2008 11:26:16   
sayuri
Me je že šefica zatožila, da sm bla spet v SN včeraj user posted image  Jah, sem si mogla it kaj za obleč kupit.user posted image Teh 5 kg sploh noče doluser posted image user posted image , na krst pa ne morem ravno v kavbojkah user posted image user posted image : In ravno sem mami razlagala, da smo se prejšen teden dobile na kavici z vami in ji kažem gostilno, pa dolenjko tam zagledam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me je kar zmedlo vse skupaj user posted image user posted image user posted image . Sem mislila, da že od prejšnje srede tam tabori user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2357
27.11.2008 11:41:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Me je že šefica zatožila, da sm bla spet v SN včeraj user posted image  Jah, sem si mogla it kaj za obleč kupit.user posted image Teh 5 kg sploh noče doluser posted image user posted image , na krst pa ne morem ravno v kavbojkah user posted image user posted image : In ravno sem mami razlagala, da smo se prejšen teden dobile na kavici z vami in ji kažem gostilno, pa dolenjko tam zagledam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me je kar zmedlo vse skupaj user posted image user posted image user posted image . Sem mislila, da že od prejšnje srede tam tabori user posted image user posted image user posted image user posted image

sej mogoče pa sem user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
27.11.2008 11:45:08   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image kaj sem zdele vidla - 4 nove zobke na vidikuuser posted image zg. enke in zg. dvojkeuser posted image vse je belo, pomoje je to touser posted image pa še pogledat mi je pustila in sem kar nekaj časa not buljilauser posted image ko sem ji pa probala pritisnit, se je pa umaknila, zgleda jo boliuser posted image se pa leva zg.dvojka že mal čutiuser posted image
Sem vam mogla kuj povedatuser posted image zdej jo grem pa prevituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
27.11.2008 12:00:45   
kati kati
hvala vam za dobrodošlico

pa še v polnem teku-rihtam salon imam tud polno delavcev...pa še malo delam...pa še Maj je bolan...

kr veliki so vaši pikci...naš je 11kg in 82 cm..velik ko ati

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
27.11.2008 12:01:00   
dolenjka
jaz sem ji pa spec celga boga iz nosu potegnila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2361
27.11.2008 12:06:43   
Suzi*
DAAANNN! user posted image

vidim, da me vsaj nekatere pogrešate?

sem se odvajala od rr. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
27.11.2008 12:13:03   
Suzi*
žana je začela ful čvekat. obvlada NE, pa anžeja kliče EEEJ, pa včasih "spoha" kakšno mami, drugač pa zna kitajsko...skos žlobudra, samo jst ne zastopim. user posted image  je pa skos na nogah, ob opori se lepo premika, včasih se tudi malo spusti. se pa odvajamo počas dojenja ponoč...počaaas. po tisti knjigi Brez solz v sanje. upam da čez kakšen mesec že bodo rezultati. dons je 2x ponoč zaspala brez zize, s tem da sem zraven ležala. user posted image  
kaj je še novega? aja, očitno je žana bolj po očitu...ma rada kruh, pa zdej zjutrej sama je....ji nalomim kruh in sir (trdi) pa trenira pincetni prijem in kar precej tako poje....samo traja pa celo večnost. user posted image  zvečer pa obvezno jogurt in kašico 7 žit.

zdej pa šibam kuhat in prah pobrisat.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
27.11.2008 12:31:33   
Februarka08
Evo, takole pa izgleda naš kombinezončekuser posted image oz. Larisinuser posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
27.11.2008 12:49:58   
pina-1
Dan.

Kak ste kaj. PRi nas je tako lep sonček, da je prov luštno bit zuni. Ampak tole sva za zdej zakljuli ( pohajanje) -do petih, ko peljeva mio naplavanje.

Danes sem šla v lov za grelcem stekleničk. Takega kot a dolenjka v BC nimajo večuser posted image . Sem pa kupla v lidlu grelec za vodo za 18€. In sem super zadovoljna. Segreje 1l vode v pičlih 2 min in še toploto ohranja, tako da bom sedaj kupla samo še za steklenico enega poceni, in sem zmagala.

Mi še vedno nisva ulovili urina. že cel teden se s tem ukvarjava. Ali se mi posračka v vrečko, ali pa mimo vse skupi uide. Sem besna kot sto user posted image . Sem že enih 10 vrečk ponucala in sem že la po novo zalogouser posted image

Dolenjka, vidi, da je carica bubina. Jaz tudi v zakuhano vodo dam par kapljic 31 in da v sobo ponoči. Super pomaga.

Grem konat anino kosilo: danes bo jedla mineštrico iz bučke, korenčka, mledesa in ajde.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2365
27.11.2008 13:00:50   
Suzi*
naša bo danes jedla kus-kus z brokolijem, cvetačo in korenčkom.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
27.11.2008 13:02:29   
ella79
dan user posted image
vidim, da me je vsaj ena mal pogrešala user posted image user posted image user posted image
sva se spet tri ure potikale po sončku je tok luštno user posted image user posted image
spali super, po dolgem času skoraj do 9:00 user posted image user posted image user posted image no, ob šestih je blo treba mal zizo dat user posted image sploh ne vem od kje ji to, k pri treh mesecih je pa znala 12  h v kosu spat user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
27.11.2008 13:05:54   
Februarka08
Larisa ima pa danes špinačo, krompir in rumenjak.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
27.11.2008 13:12:42   
Suzi*
še to....žana se je dons v šusu takoj naučila po slamci pit. user posted image  mal ji je še čudno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2369
27.11.2008 13:25:42   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

še to....žana se je dons v šusu takoj naučila po slamci pit. user posted image  mal ji je še čudno. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image grem še jaz ji probat dat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
27.11.2008 13:43:39   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image grem še jaz ji probat dat user posted image

user posted image  no, poročaj.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
27.11.2008 13:44:24   
Suzi*
gremo zdej ven na sončka.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
27.11.2008 13:54:49   
ella79

user posted image user posted image user posted image sam neki je zrizla, potem sem ji še oba lončka probala dat, pa tudi ni šlo, na konc smo spet na šlafi pristali user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
27.11.2008 14:15:59   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image sam neki je zrizla, potem sem ji še oba lončka probala dat, pa tudi ni šlo, na konc smo spet na šlafi pristali user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a si ga že mal ruknla?user posted image user posted image no, važn da šlafa Zoja, flaša bo že počakalauser posted image

Larisa še vedno nina, tako da sem v miru pripravila najine cunje, kosilo, nafilala stroj in sušilca pa kopalnico zribalauser posted image nekaj jeuser posted image
Zdej pa do konca kosilo naredim, potem pa hitro še kaj ven na sončka. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
27.11.2008 14:22:43   
Blacky*
Dan,

evo, mi smo iz plavanja.

Listek - prijetno je bilo pokramljati user posted image user posted image user posted image

Dolenjka - pogrešala sem te in obisk zobozdravnice je bil naporen, dolg, a zdaj je spet nekaj časa mir. Je Tara kaj boljše?

Februarka - a toliko snega še imate pa user posted image user posted image za zobke

Putina - seveda se lahko kaj dobiva. Jaz se pogosto po Prulah potikam, tam ob Ljubljanici. Enkrat drug teden, ko bom v LJ user posted image

Ella - bravo za spanje, slamce pa bodo zalaufale ko pač bodo. Naš je kar naenkrat potegnil ... imam pa doma cel kup lončkov, ker smo sprobavali iz česa bo pil. Ker user posted image majhni popije čisto malo od 20 do 30 ml na dan. No zdaj na slamco in če je kaj sladkega na sporedu se pa potrudi...

Grem pakirat. Se beremo.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?