Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 10:04:55
|
|
|
|
lillchy123
|
naju je oči že nazaj prpelu in na kamin drva dal, da bova mela luštno toplo. Luka je v avtu zaspal, sem ga nesla v postljo, slekla pokrila in zdej spančka. aleluja sem vsaj v miru kavico spila. upam, da bo spal kej več kot 10 min, ker ga je na fizio čist zmatrala. je bil tako hud, da je hotu pobegnit in se je prvič sam usedel sva dobila še valj, pa par vaj nama je pokazala, da bomo lahko spet pridno delali. jutri skočim pa še po napotnico za blazino. bi naju pa dala zdej 2x na teden, pa ni prostora a obrazec za podaljšanje porodniške se da z neta snet? misar, bravo za hlače dolenjka, pridkana si sej sem hotla še neki, pa me je spet emšo zmatru
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 10:37:35
|
|
|
|
putina
|
dan... lillchy .. ja obrazec za podaljšanje porodniške se da sneti iz neta .. tukile http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp .. sam dej pokliči na csd prej da ti točno povejo kateri obrazec je to .. lillchy .. tvojmu pa mojmu je pa isto ime .. mesecnica .. me veseli, da tamara ni edina "joškarca" .. je kt en ptiček .. po mal pa po mal, pa 100x na dan .. ne sej tolk ne, sam imava 3 - 4 goste obroke pa vmes potem ene 6 dojenj (vključno z nočnimi) .. pa pije tudi bolj malo, ker se pač doji .. ah, sej je še en mesec pa pol do službe .. mi smo spali še kar .. je bilo treba ene 4x nos ornk spucat - z respiratorčkom in fiziološko .. zdej pa tudi spi .. bošček moj mali.. če bo kakšno srečanje drug teden še v Lj. sporočite, upam da se pocajtamo.. drugače pa blacky, sem uspela razbrati, da si ti na drugi strani lj. gradu doma kot jaz .. jaz grem skor vsak dan gor, pa pol al na tržnico al pa čez mesto (čez prule) nazaj, pa se lahko tudi kdaj dobiva dolenjka, .. dobro pokaj .. sem te že zadnjič spraševala, če imaš naročen šleper, ker boste, kot si pisala da si veliko nakupovala, kar precej hrane gor vlekli .. smo tud mi tako počeli .. pa bratranec in njegova tudi vedno prideta v SLO s praznim avtom, nazaj gresta pa kot dva cigana - naložena do fula s samo domačo hrano
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 10:58:23
|
|
|
|
vrtnica76
|
Jutro oz. dan ! Sam na hitrico se javim,ker greva v varstvo.Sva danes mal dooolgo spala .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 11:07:56
|
|
|
|
kati kati
|
dan javljam se vam po dolgemmmmm času... uglavnem imamo štiri zobe, spodnji enki in zgornji dvojki-zdej je vampirček imamo pa gnojno angino-že 14 dni in bla sma tud v bolnici...ampak sma zlo hitro pršla nazaj...ker je gužva in veliko bolanih. spimo tak tak ..se mi je pravkar zbudu...alarm drgače se pa naš plazi tak fejst da ga ne dohajam več...je pa skoz na tleh med knjigam in igračami... kej posebno novega??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 11:25:09
|
|
|
|
larisa
|
dan o Kati se je našla Le glej, da se čimprej pozdravite, držim pesti Sej nimam kej pametnega za napisat Kje se pa spet Ella, pa Suzi potikata
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 11:25:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Kati kati sem te že pogrešala Midve sva se navozičkale, zunaj je itak ful lepo sam tečka je bla dons kot en mali ek... ne vem kaj ji je blo dobr pa da sem mal fotiča sabo vzela in nardila nekaj luštnih slikic zdej morm pa spraznit ga in nafilat baterije da bomo mel za v toplice Ko gre tamala spat, pa tud jest začnem pokat samo da bom mela ful manj dela kot dolenjka... se mi prav smiliš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 11:26:16
|
|
|
|
sayuri
|
Me je že šefica zatožila, da sm bla spet v SN včeraj Jah, sem si mogla it kaj za obleč kupit. Teh 5 kg sploh noče dol , na krst pa ne morem ravno v kavbojkah : In ravno sem mami razlagala, da smo se prejšen teden dobile na kavici z vami in ji kažem gostilno, pa dolenjko tam zagledam Me je kar zmedlo vse skupaj . Sem mislila, da že od prejšnje srede tam tabori
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 11:41:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Me je že šefica zatožila, da sm bla spet v SN včeraj Jah, sem si mogla it kaj za obleč kupit. Teh 5 kg sploh noče dol , na krst pa ne morem ravno v kavbojkah : In ravno sem mami razlagala, da smo se prejšen teden dobile na kavici z vami in ji kažem gostilno, pa dolenjko tam zagledam Me je kar zmedlo vse skupaj . Sem mislila, da že od prejšnje srede tam tabori sej mogoče pa sem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 11:45:08
|
|
|
|
Februarka08
|
kaj sem zdele vidla - 4 nove zobke na vidiku zg. enke in zg. dvojke vse je belo, pomoje je to to pa še pogledat mi je pustila in sem kar nekaj časa not buljila ko sem ji pa probala pritisnit, se je pa umaknila, zgleda jo boli se pa leva zg.dvojka že mal čuti Sem vam mogla kuj povedat zdej jo grem pa previt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 12:00:45
|
|
|
|
kati kati
|
hvala vam za dobrodošlico pa še v polnem teku-rihtam salon imam tud polno delavcev...pa še malo delam...pa še Maj je bolan... kr veliki so vaši pikci...naš je 11kg in 82 cm..velik ko ati
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 12:01:00
|
|
|
|
dolenjka
|
jaz sem ji pa spec celga boga iz nosu potegnila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 12:06:43
|
|
|
|
Suzi*
|
DAAANNN! vidim, da me vsaj nekatere pogrešate? sem se odvajala od rr.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 12:13:03
|
|
|
|
Suzi*
|
žana je začela ful čvekat. obvlada NE, pa anžeja kliče EEEJ, pa včasih "spoha" kakšno mami, drugač pa zna kitajsko...skos žlobudra, samo jst ne zastopim. je pa skos na nogah, ob opori se lepo premika, včasih se tudi malo spusti. se pa odvajamo počas dojenja ponoč...počaaas. po tisti knjigi Brez solz v sanje. upam da čez kakšen mesec že bodo rezultati. dons je 2x ponoč zaspala brez zize, s tem da sem zraven ležala. kaj je še novega? aja, očitno je žana bolj po očitu...ma rada kruh, pa zdej zjutrej sama je....ji nalomim kruh in sir (trdi) pa trenira pincetni prijem in kar precej tako poje....samo traja pa celo večnost. zvečer pa obvezno jogurt in kašico 7 žit. zdej pa šibam kuhat in prah pobrisat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 12:31:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, takole pa izgleda naš kombinezonček oz. Larisin
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 12:49:58
|
|
|
|
pina-1
|
Dan. Kak ste kaj. PRi nas je tako lep sonček, da je prov luštno bit zuni. Ampak tole sva za zdej zakljuli ( pohajanje) -do petih, ko peljeva mio naplavanje. Danes sem šla v lov za grelcem stekleničk. Takega kot a dolenjka v BC nimajo več . Sem pa kupla v lidlu grelec za vodo za 18€. In sem super zadovoljna. Segreje 1l vode v pičlih 2 min in še toploto ohranja, tako da bom sedaj kupla samo še za steklenico enega poceni, in sem zmagala. Mi še vedno nisva ulovili urina. že cel teden se s tem ukvarjava. Ali se mi posračka v vrečko, ali pa mimo vse skupi uide. Sem besna kot sto . Sem že enih 10 vrečk ponucala in sem že la po novo zalogo Dolenjka, vidi, da je carica bubina. Jaz tudi v zakuhano vodo dam par kapljic 31 in da v sobo ponoči. Super pomaga. Grem konat anino kosilo: danes bo jedla mineštrico iz bučke, korenčka, mledesa in ajde.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 13:00:50
|
|
|
|
Suzi*
|
naša bo danes jedla kus-kus z brokolijem, cvetačo in korenčkom.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 13:02:29
|
|
|
|
ella79
|
dan vidim, da me je vsaj ena mal pogrešala sva se spet tri ure potikale po sončku je tok luštno spali super, po dolgem času skoraj do 9:00 no, ob šestih je blo treba mal zizo dat sploh ne vem od kje ji to, k pri treh mesecih je pa znala 12 h v kosu spat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 13:05:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa ima pa danes špinačo, krompir in rumenjak.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 13:12:42
|
|
|
|
Suzi*
|
še to....žana se je dons v šusu takoj naučila po slamci pit. mal ji je še čudno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 13:25:42
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* še to....žana se je dons v šusu takoj naučila po slamci pit. mal ji je še čudno. grem še jaz ji probat dat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 13:43:39
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* še to....žana se je dons v šusu takoj naučila po slamci pit. mal ji je še čudno. grem še jaz ji probat dat no, poročaj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 13:44:24
|
|
|
|
Suzi*
|
gremo zdej ven na sončka.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 13:54:49
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* še to....žana se je dons v šusu takoj naučila po slamci pit. mal ji je še čudno. grem še jaz ji probat dat no, poročaj. sam neki je zrizla, potem sem ji še oba lončka probala dat, pa tudi ni šlo, na konc smo spet na šlafi pristali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 14:15:59
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* še to....žana se je dons v šusu takoj naučila po slamci pit. mal ji je še čudno. grem še jaz ji probat dat no, poročaj. sam neki je zrizla, potem sem ji še oba lončka probala dat, pa tudi ni šlo, na konc smo spet na šlafi pristali a si ga že mal ruknla? no, važn da šlafa Zoja, flaša bo že počakala Larisa še vedno nina, tako da sem v miru pripravila najine cunje, kosilo, nafilala stroj in sušilca pa kopalnico zribala nekaj je Zdej pa do konca kosilo naredim, potem pa hitro še kaj ven na sončka.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 27.11.2008 14:22:43
|
|
|
|
Blacky*
|
Dan, evo, mi smo iz plavanja. Listek - prijetno je bilo pokramljati Dolenjka - pogrešala sem te in obisk zobozdravnice je bil naporen, dolg, a zdaj je spet nekaj časa mir. Je Tara kaj boljše? Februarka - a toliko snega še imate pa za zobke Putina - seveda se lahko kaj dobiva. Jaz se pogosto po Prulah potikam, tam ob Ljubljanici. Enkrat drug teden, ko bom v LJ Ella - bravo za spanje, slamce pa bodo zalaufale ko pač bodo. Naš je kar naenkrat potegnil ... imam pa doma cel kup lončkov, ker smo sprobavali iz česa bo pil. Ker majhni popije čisto malo od 20 do 30 ml na dan. No zdaj na slamco in če je kaj sladkega na sporedu se pa potrudi... Grem pakirat. Se beremo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?