Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 22:07:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* adijo živci. Sploh nisem bila pozorna na temo mislite, da to sama sebi piše in odgovarja pod različnimi nicki? zakaj bi bilo življenje enostavno,če pa si ga lahko tako lepo zakompliciraš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 22:16:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj pa za nas ena slikica? Misliš, da ja?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 22:19:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Vidim, da ni nobene..... Kaj nej pa zdej delam? Lara spi... Samo kupčka pa spet ni podrla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 22:32:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vidim, da ni nobene..... Kaj nej pa zdej delam? Lara spi... Samo kupčka pa spet ni podrla.... mi ga več ne podiramo,pa ne poliva toliko.Verjela al pa ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 22:41:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
mi ga več ne podiramo,pa ne poliva toliko.Verjela al pa ne Mi ga vsi.... jst in moj mož ful rigava.... ma Lari pa ne rata vedno... sploh, če zaspi med jedjo...... Ma zdej pa res grem.... matr sem utrujena pa sej ne vem, od česa....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 22:54:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma zdej pa res grem.... matr sem utrujena pa sej ne vem, od česa.... ne veš ...tri babetine na kupu ...... ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 22:54:54
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 9:11:43
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene. Kam ste šle vse babike? A še spite? Kar na drugo stran nas je vrglo, ker je taka tema tu pri septemberkah. Lana ima izmerjeno telesno temperaturo v ritki 37.6. A mislite, da je to še vredu, ali ji lahko dam sirup za znižanje telesne temperature, ki sva ga včeraj dobile? Prosim za nasvete.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 9:45:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pozdravljene. Kam ste šle vse babike? A še spite? Kar na drugo stran nas je vrglo, ker je taka tema tu pri septemberkah. Lana ima izmerjeno telesno temperaturo v ritki 37.6. A mislite, da je to še vredu, ali ji lahko dam sirup za znižanje telesne temperature, ki sva ga včeraj dobile? Prosim za nasvete. pf - naš ni imel vročine po cepljenju, pa je rekel pediater da mu tud v primeru, da bo jokav, razdražljiv jo dam.... in sem mu dala1/2 svečke paracetamola. ...po moje ne bo nič narobe, .... se pa drugače pri dojenčkih šteje za tisto pravo vročino od 38 C dalje.... čeprav znanka, tudi sept. je dobila sirup že, ko je mala imela tako vročino kot tvoja lana..... kaj ti je pa pediater rekel? ...jaz osebno bi ji dala ...mogoče 2x danes, pol pa vidiš.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 9:47:25
|
|
|
|
gold fish
|
aja, pa dobro jutro ...... no ja, zame ni preveč dobro...... je prišla spet ta .... ....pa spet v vsej svoji veličini
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 10:33:16
|
|
|
|
pf
|
Pediatrinja mi je rekla 37.8, da je zvišana že temperatura in da ji takrat naj dam, samo po drugi strani pa so ji včeraj že tam dali sirup proti lajšanju bolečin in zbijanju tel. temperature. Saj zdaj sem ji dala, ker je taka bogica. Zgleda, da je bilo preveč obvezno cepljenje in še rota.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 10:43:41
|
|
|
|
arabela*
|
pf,meni pa je bilo rečeno,nad 38.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 11:04:51
|
|
|
|
tia
|
Hojla, čeprav se nism že dolgo oglasila bi imela eno vprašanje , Maj je včeraj zvečer začel kašljat,ponoči se je to nadaljevalo in tudi danes pokašljuje, vročine nima,pa me zanima ali naj grem do P. ali kaj naj mu dam oz. kako naj mu pomagam? Hvala! lp
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 11:29:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Hojla, čeprav se nism že dolgo oglasila bi imela eno vprašanje , Maj je včeraj zvečer začel kašljat,ponoči se je to nadaljevalo in tudi danes pokašljuje, vročine nima,pa me zanima ali naj grem do P. ali kaj naj mu dam oz. kako naj mu pomagam? Hvala! lp če fejst kašlja se bi jaz šla pokazat, tud če nima vročine..... za kaki sirup proti kašlju je pa pomoje prehitro ..... na čimprejšnje okrevanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 11:31:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pediatrinja mi je rekla 37.8, da je zvišana že temperatura in da ji takrat naj dam, samo po drugi strani pa so ji včeraj že tam dali sirup proti lajšanju bolečin in zbijanju tel. temperature. Saj zdaj sem ji dala, ker je taka bogica. Zgleda, da je bilo preveč obvezno cepljenje in še rota. tisto, kar je včeraj dobila danes ziher več ne deluje....... 37,6 -37,8 ni neke razlike...tak, da nisi po moje nič narobe naredila, če si ji že dala....... kaki sirup pa si dobila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 12:41:46
|
|
|
|
pf
|
Gold fish Calpol sem dobila. Ful je mirna mala, pa malo bolj sitna, doji se na dve uri, ampak manj poje, ker zaspančka zraven. Upam, da nama hitro mine, ker sedaj boli mene že tudi glava, trebuh in vse kosti. No saj vem, da ni povezave, ampak obe sva adijo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 13:05:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
valjar? Med drugim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 14:11:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish Calpol sem dobila. Ful je mirna mala, pa malo bolj sitna, doji se na dve uri, ampak manj poje, ker zaspančka zraven. Upam, da nama hitro mine, ker sedaj boli mene že tudi glava, trebuh in vse kosti. No saj vem, da ni povezave, ampak obe sva adijo. moj tud po cepljenju nekaj dni ni prav jedel, pa tak miren je bil, pa saj bo hitro boljše.....v ponedeljek bota obe OK....ti pa vzami kaki lekadol plus c, pa kake vitaminčke... naredi si vitaminsko bombo....1 limono in 2 pomaranči stisni in nerazredčeno spij.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 15:17:52
|
|
|
|
pf
|
Saj bi si jaz že naredila vitaminsko bombo, ampak če pa tako odsvetujejo agrume, če dojiš. Mi je patronažna rekla dokler dojim strogo ne, pediatrinja pa vsaj šest mesecev.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 15:19:47
|
|
|
|
gold fish
|
če 1x nardiš ...recimo pred spanjem....ne bo tak hudo, tebi bo pa pomagalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 15:57:45
|
|
|
|
gloria
|
Veste,koga pogrešam Dojenčka,tisto,ko ima 4 ...če ni to ena in ista ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 16:29:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Veste,koga pogrešam Dojenčka,tisto,ko ima 4 ...če ni to ena in ista .... ,mogoče pa se dojenček le oglasi kaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 17:16:21
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria Veste,koga pogrešam Dojenčka,tisto,ko ima 4 ...če ni to ena in ista .... ,mogoče pa se dojenček le oglasi kaj Tale dečva ima očitno že kr pesto zgodovino za sabo: Zanimivo: http://www.ringaraja.net/forum/m_3425209/mpage_1/key_/tm.htm#3425209 Lara, poslala sem ti slike.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 27.11.2008 18:33:36
|
|
|
|
riba5
|
KAKO STE
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?