Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 17:12:55
|
|
|
|
meta21
|
O, Lara! Si že prišla k sebi od našega obiska? Ja smo se kar lepo načvekale in nadihale svežega zraka. Moj Lovro je po nasmehu dobrodošlice, ki ga je namenil Lari kmalu obrnil ploščo in prevzel glavno besedo . Očitno je bila trema pred lepotičko prevelika in ga je zvilo v trebuščku . Tako, da osvajanje bo na vrsti kdaj drugič . Ne vem, katera je spraševala... kremšnite so definitivno uspele!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 17:23:13
|
|
|
|
petra1978
|
Ojla pupe. Zdaj se par dni nisem javila in ste že tolko naklofale, da sploh ne uspem vsega prebrat. Pa saj je prav tako. Mi pa smo zadnje dni ful uživali, se je ati vrnil iz Francije in sploh ni bilo časa za internet. Zdaj pa se je spet začela služba in to že takoj nočna, tako da sma danes sama z Galom. Danes je bil tak super sonček in smo morali izkoristiti še zadnje žarke. Je bil Gal skoraj cel dan zunaj. Dopoldan je v avtu zaspal in ko smo prišli domov, sem ga samo prestavila v košaro in dala na balkon in je spal skoraj 3 ure. Potem pa še na en dolg sprehod. Prav super je bilo. Saj vem, da ste verjetno že pisale, pa nisem bila pozorna. Kako se da slikica v post? vem, da jo moram shranit na Shrani.si, kaj pa potem? Jaz sem bolj tak laik za te stvari.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 17:23:34
|
|
|
|
meta21
|
Vidim, da se še nismo dost načvekale, glede na to da smo samo me 3 prijavljene, ne Lara in Lana?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 17:25:41
|
|
|
|
meta21
|
Saj vem, da ste verjetno že pisale, pa nisem bila pozorna. Kako se da slikica v post? vem, da jo moram shranit na Shrani.si, kaj pa potem? Jaz sem bolj tak laik za te stvari. Pol pa samo 3. link (tam kjer piše s predogledom) skopiraš in prilepiš v novo sporočilo. Probaj in preden ga objaviš daj na predogled, da boš ziher.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 17:26:09
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ... kremšnite so definitivno uspele! Bila je odlična!!! ... Meta imaš mail s slikicami... Lara mi zaupaš tvojega, da ti jih pošljem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 17:26:56
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vidim, da se še nismo dost načvekale, glede na to da smo samo me 3 prijavljene, ne Lara in Lana?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 17:33:25
|
|
|
|
lana17
|
spi... ga je tale izletek prav zmatral...al ma pa končno mir pred našim čvekanjem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 17:34:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara mi zaupaš tvojega, da ti jih pošljem. lara_january@yahoo.co.uk
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 17:49:07
|
|
|
|
petra1978
|
Da vidim, če mi bo uspelo. Poglejte našega junaka:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 17:55:51
|
|
|
|
meta21
|
Gal mami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 20:26:20
|
|
|
|
gloria
|
Petra luškan ...punce zavijte mal k ljubljančakam ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 20:53:49
|
|
|
|
pf
|
Gloria saj to ne moreš verjeti. Čudi me, da moderatorji ne opazijo tega. Mi smo danes prestali prvo cepljenje, pa tudi za rota virus cepivo je pojedla. Malenkost ima povišano temperaturo, drugače pa ni kaj posebnega. Hvalabogu da ne. Ima 5350 gramov in 6o cm. Bila je pohvaljena in jaz vsa vesela. Hvala za čestitke za tretjo obmesečnico in se pišemo jutri. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 20:58:33
|
|
|
|
petra1978
|
...punce zavijte mal k ljubljančakam ... To ne moreš verjet . Pf
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 21:15:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 To ne moreš verjet . saj je že par dni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 21:16:31
|
|
|
|
arabela*
|
Veste,koga pogrešam Dojenčka,tisto,ko ima 4
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 21:21:43
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Veste,koga pogrešam Dojenčka,tisto,ko ima 4 Mogoče je zdaj že 5. rodila pa nima cajta. Mogoče ma zdej samo 2 mesca razlike
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 21:24:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ... nohtke strič je pa prava umetnija... še ku spi, izmika... Zato pa ji jaz pri budnem, da je vsaj med spanjem ne motim Ko jih postrižem je pa še slabše... bi ji mogla tudi popilit malo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 21:29:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
O, Lara! Si že prišla k sebi od našega obiska? MAdonca kok je blo fajn.... čeprav nisem vajena takega đumbusa... hahaha... ma je blo fajn.... Je super ne, naša burja.... si si pogrela prstke? Vaju je blo res fajn spoznat Vidim, da se še nismo dost načvekale, glede na to da smo samo me 3 prijavljene, ne Lara in Lana? Sem zamudila ta prizor....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 21:31:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem se končno lotla kremšnite delat..... pa valjam zdej listnato testo z enim malim valarjem.... đizus sej ne vem, kje sem ga dobila.... ni dober niti za koga po glavi kresnit... Uganeste, kaj so mi te dve babetine prinesle?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 21:32:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Da vidim, če mi bo uspelo. Poglejte našega junaka: Sam je res en sonček...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 21:45:57
|
|
|
|
gold fish
|
Gal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 21:46:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ... nohtke strič je pa prava umetnija... še ku spi, izmika... Zato pa ji jaz pri budnem, da je vsaj med spanjem ne motim Ko jih postrižem je pa še slabše... bi ji mogla tudi popilit malo.... jaz pa sem jo prej malo vrezala.Ima en nohtek tak čudn,kot da je malo gnojn na koncu nohta,tak rumen.nevem,kaj je to
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 21:58:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem se končno lotla kremšnite delat..... pa valjam zdej listnato testo z enim malim valarjem.... đizus sej ne vem, kje sem ga dobila.... ni dober niti za koga po glavi kresnit... Uganeste, kaj so mi te dve babetine prinesle? valjar? Kaj pa za nas ena slikica?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 21:59:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Luškan Gal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 26.11.2008 22:04:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...punce zavijte mal k ljubljančakam ... adijo živci. Sploh nisem bila pozorna na temo mislite, da to sama sebi piše in odgovarja pod različnimi nicki?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?