|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
25.11.2008 23:03:07   
Lara Croft
Je Lara že ob desetih lepo zaspala....pol pa jo je kmalu zbudilo, ker je polila.... in evo, še zdej ne more zaspat... pa utrujena in zaspana za krepat... 

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
25.11.2008 23:05:06   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

grem zdaj spat..... saraya za petek se še zmenimauser posted image

ja ni blemauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
25.11.2008 23:09:59   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Je Lara že ob desetih lepo zaspala....pol pa jo je kmalu zbudilo, ker je polila.... in evo, še zdej ne more zaspat... pa utrujena in zaspana za krepat... 

tako je  zmeraj pri nas.Probaj jovedno,ko jo začne zvijat(preden bljuva) dvignit,bo kupčka podrla.Jaz mam našo že čist naštudirano,kdaj jo je treba dvignit,pa gdaj samo masirat in je samo krč v trebuhuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4128
25.11.2008 23:32:47   
KAHLO
ol pupe!

sem našla lukno v svojem urniku da se malo oglasim....sej vas včasih prebiram....ampak enostavno ne najdem več časa da bi kaj napisala, ali pa aktivno sodelovala.

Naša Ronja pridno raste, zdaj je velika 61 cm in tečka nekaj čez 6700g, če jo dolgo nosiš te začnejo kr roke bolet ali pa te malo v križu dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka je zelo pridna, krčeki se počasi poslavlajo in jaz sem vsa blažena, sice še pride kak čuden dan, takrat jo je pač treba več ujčkat drgače pa je špica. Edino kar je je to da sem jo razvadla s temi sprehodi, sva bilil do tega prvega snega vsak dan od 11. pa do najmajn do 16. z njo zunaj. Sem spoznala eno mlado mamico, in zdaj vsak dan ne glede na vreme (razen če res lije kot iz škafa), naredima najino kilometrino, vmes se pri njej vstavima (živi v hiši in imajo na dvorišču pod streho za sedet) nahranima najine pupike in že šibava dalje.
No zdaj pa k je ta sneg ta sneg pa se je sprehod skrajšal za dve uri in pol je naša tečka doma. tako da jo moramo pol do njenega spanja na veliko animiriati .....da se ji dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še zmeraj se polno dojima......in vam ne moram rečt kako sem srečna zaradi tega, se ne rabim obremenjevat z nobenim dodajanjem, in mericam in raznimi vrstami mleka.....pa še zmeraj mama papico pripravleno zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas pa pogrešam, mi je prav hudo k vam ne moram sledit.....čeprav se m vseeno zdi da tako aktivne kot smo ble pred rojstvi naših bejbijov, nismo več.

Nič grem, ni nobene za čvekat......bom poskusla najt bl primerno urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako lepo se imejte in se tipkamo!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
26.11.2008 7:44:02   
gold fish
...dobro jutrouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ..danes vam jaz postrežem s kavico.........

...smo bolj zgodnji, ker je danes imela mami še velikega pikeca na skrbi, da ga v šolo spravi....ati je v smeri proti LJ....

...vidim, da še ni nobene, grem si skuhat user posted image   ...eno fajno turškouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
26.11.2008 8:13:39   
pf
Pozdravljene punce.
Midve pa imava danes posvetovalnico in seveda pikeca (cepljenje) in spiti tisto zadevščino proti rota virusu. To bo še pestro. Upam, da bo dobro prenesla. Mi je kar malo dosti oboje na isti dan. Punce a gledate kaj vaše malčke, ko so v ležalnikih? Lana je zjutraj bila na boku preko ležalnika skoraj polovico, kljub temu da je speta noter. Vidim, da je ni več za puščati kar same v ležalniku. Res pa je da ful nori.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
26.11.2008 9:37:32   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tako je  zmeraj pri nas.Probaj jovedno,ko jo začne zvijat(preden bljuva) dvignit,bo kupčka podrla.Jaz mam našo že čist naštudirano,kdaj jo je treba dvignit,pa gdaj samo masirat in je samo krč v trebuhuuser posted image

Ma sem ugotovila to, ja.... ma včeraj sem bla prepozna.... ma boga skoraj do polnoči ni mogla zaspat....
Tk slabo kupčke podira zadnje dni....

Sem pa že čist spraskana po vtatu.... plu vsa poslinjena in imam čist flekast vrat... nohtke strič je pa prava umetnija... še ku spi, izmika... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
26.11.2008 9:38:46   
Lara Croft
Vas pa pogrešam, mi je prav hudo k vam ne moram sledit.....čeprav se m vseeno zdi da tako aktivne kot smo ble pred rojstvi naših bejbijov, nismo več.

O ene smo.... vse se da, če se hoče... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
26.11.2008 9:45:51   
pf
Lara kako so uspele kremšnite? A sama narediš nadev ali kupiš?
Danes je pa tako lep sonček. Ob 11.45 sma naročene pri pediatru, potem pa greva k mojim na kosilo. Je mami doma danes in bo skuhala kosilo. Super, bova lahko potem krenile z Lano malo na potep. Danes ima naša babika tri mesece. Joj kako je minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4134
26.11.2008 9:52:29   
ključek
Danes pa praznuje...........

user posted image  Lana.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
26.11.2008 10:02:50   
Lara Croft
Lara kako so uspele kremšnite? A sama narediš nadev ali kupiš?

PF.. najprej hura za vašo pupiko.... user posted image

Kremo spackam sama.... samo testo kupim.... Kr dobre so.... ma meni bi bla kašna torta bolj fina..... ma kaj čem, mojemu sinu so všeč kremšnite.... Sem jih tela namesto z mletim sladkorjem polit s čokolado.... pa je ratala pregosta in sem naredila celo štalo.... hahaha..... pol sem pa neki dol strgala.... ma sej ni važno, kako izgledajo... user posted image

Jst pa obiske čakam..... Meto, Lano in njuna hroščka.... Kok se vseeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
26.11.2008 10:24:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image  Lana.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  ... pa fajn zrihtajta danes

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
26.11.2008 10:26:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst pa obiske čakam..... Meto, Lano in njuna hroščka.... Kok se vseeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.... user posted image user posted image user posted image

fajn se načvekajte babeuser posted image , pa kako skupinsko sliko vsem šestihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4138
26.11.2008 10:39:43   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Ne jokat, dajta zdaj še enkrat pogledat, če ga vidita user posted image

Jaz še vedno nič ne vidim bubiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
26.11.2008 10:55:50   
taja1235

en lep pozdravcek od mene...

me se na polno dojimo in spi ter raste upam da bo imela v torek cez 5kg ce ne ne vem kaj bom anrdila..

ja tudi jaz vas skoraj redno berem sam casa za tipkat ni oz se mi ne ljubi...

punce

http://bibaleze.si/multimedia/pikapolonica_nagrajuje/slincek-vecji-od-ingrid.html

tukaj lahko vdite mojo malo princeskico...in seveda za vsak glas se vam najlepše zahvaljujem..

se javinm grem zdaj kuhat kremno juhico iz zelenjave.........pa lep dan vsem

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
26.11.2008 11:12:21   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image  Lana.

user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
26.11.2008 11:58:56   
arabela*
babe,kaj vašiuser posted image že samo glavo držijouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
26.11.2008 12:01:02   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

sem našla lukno v svojem urniku da se malo oglasim....sej vas včasih prebiram....ampak enostavno ne najdem več časa da bi kaj napisala, ali pa aktivno sodelovala. 

Edino kar je je to da sem jo razvadla s temi sprehodi, sva bilil do tega prvega snega vsak dan od 11. pa do najmajn do 16. z njo zunaj.

Še zmeraj se polno dojima......in vam ne moram rečt kako sem srečna zaradi tega, se ne rabim obremenjevat z nobenim dodajanjem, in mericam in raznimi vrstami mleka.....pa še zmeraj mama papico pripravleno zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole vse tudi za mene velja. Sploh ne pridem več do računalnika. To je kr noro. Ne vem kako vam uspe najti čas za čvek.

Je pa res, da naš Marko ful malo spi podnevi - HB vsaj ponoči - tako da je potrebno se skoz ukvarjat z njim in res ne uspem priti do računalnika.

Vsak dan greva okoli 11.ih ven z vozičkom in potem prideva do 14.ure nazaj da skuham kosilo, popoldne pa tudi ponavadi kam letimo, zvečer pa je treba še kaj pospravit.

Sem vam hotela v nedeljo napisat, da je bil naš Marko star že 3 mesece, pa mi ni zneslo.

Se mi zdi da gre ful hitro čas. Sploh ne morem verjet, da je že 3 mesece od poroda.

Tudi midva se še polno dojiva, še sreča, ker je alergičen na mleko in jajca ter vse izdelke tako da mu tudi umetno mleko ne paše. Enkrat smo mu probali dat Allernovo pa je bila cela veselica. Upam, da mi ga uspe dojiti do GH.

Drugače pa tudi jaz vas pogrešam, pa čvekanje med user posted image .

Fajn se imejte pa upam, da se oglasim še predno bo star 4 mesece user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
26.11.2008 12:03:20   
*zoe*

Ja na žalost res in skoz bi bil rad pokonci. Me bo P nazmerjala da bo joj. Ful se trudim, da mu jo še podpiram, pa se kar upira.

Pa iz trebuha se je že pri 2 mesecih obrnil nazaj na hrbet in to ravno pri P 2x. Je rekla da je ekstra močan fant.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
26.11.2008 12:10:46   
gold fish

naš ja, včasih mu še malo kinkne..... Mu jo pa še preventivno držim .....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 26.11.2008 12:13:28 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
26.11.2008 12:59:59   
*bubi*
... nohtke strič je pa prava umetnija... še ku spi, izmika...

user posted image user posted image user posted image  Zato pa ji jaz pri budnem, da je vsaj med spanjem ne motim user posted image

Bubiju smo ful dolgo med spanjem strigli, sploh mi ni pustil blizu.

user posted image user posted image user posted image  Lani za 3 mesece  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4146
26.11.2008 16:01:45   
taja1235

js sm pa zdej prsla iz sprehoda pa ej tok pasalo se mal sprehajat z vozickom sam mraz je pa tok da bi mi hmal usesa odpadla.....se jutr pravjo da bo soncek pol pa spet sneg...js bi kr rada soncek mela da bi se cim vec setala...

punce kaj ste si ogledale mojo bejbiko na bibaleze.si?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
26.11.2008 16:59:08   
meta21
Ne jokat, dajta zdaj še enkrat pogledat, če ga vidita

Meni piše: Ni nobenega albuma.

A bi mogla kam drugam pogledat?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
26.11.2008 16:59:26   
Lara Croft
http://bibaleze.si/multimedia/pikapolonica_nagrajuje/slincek-vecji-od-ingrid.html

Lepa, lepa pupika.. user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
26.11.2008 17:06:31   
meta21
taja1235, vidla in oddala glas!user posted image  Kaj ste ji pa pokazali, da je tako na široko odprla učke? user posted image  Lepa punčka!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.