Blacky30
|
Zdaj smo prišli domov po 2-urnem sprehodu. Sva šli do trgovine, pa potem po Nejca v vrtec, potem pa vsi trije domov. Zdaj pa čakamo obisk. Metuljcek, ok, saj to sem samo tak primerjavo dala za vnuke, vseeno je dnevnik najlepši spomin na tvoja otroška leta. Škoda, da si jih vrgla proč, še veliko let življenja imaš pred seboj, ziher jih boš enkrat pogrešala. Saj nisi stara 80 let, takrat bi jih jaz mogoče vrgla v koš, da jih ne bi potem kdo drug bral. Do takrat bi pa večkrat spomine obujala. Glede minusa zunaj, moram ven v vsakem vremenu, ker moram po Nejca v vrtec. Razen, če je mama doma, potem Teja lahko ostane pri njej al pa pri meni, pa gre ona po Nejca. Glu3, tvojih tickerjev ne vidim. Lunica, pokliči P, pa naj ti razloži izvid. Pa bravo za take globoke misli žalosti. Prava pisateljica. Zimska, super ideje za jelko, je zelo velika. Tak da bo piksna od Hippo čaja prišla v poštev. Pa še ostale predloge moram prečekirat. Hvala vsem. Mojcek, prečudovite fotke!!! Živa je pravi cukerček! Karamela, lahko pridem na kosilo k tebi??????? Plosimmmmmmmmmmmm..... Sem samo hrenovko pojedla, ker nimam nikogar za družbo pri kosilu danes, pa nimam volje kuhat. Netki, Mojcej nam ne sfolga več sledit. Sicer pa je ok. Bom jo podrezala, da se kaj javi. Glede puzzlov, jaz sem pa sebi lani v Hoferju kupila dvojčka na beli rjuhi in z rdečimi vrtnicami okol. Ful lepo... Letim, obisk....
|