metuljcek321
|
Ej, tole vam moram povedat: danes sem imela "obracun" s svojo preteklostjo. Sem pospravljala & se odlocila, da je cas, da se znebim svojih starih dnevnikov. Pisala sem jih od leta 1989 do 1999. Noro, ja. Nabralo se je 20 zvezkov/blokov. Sem jih preletela, se zjokala ob raznoraznih zgodbah in prigodah. Ne morem verjet, kolk je dogajalo (in kolk sem ze pozabila ). Obdrzala sem 2 dnevnika: cisto prvega - tipicni osnovnosolski, zatreskanosti, zafrkancije s sosolci, tolk lustno, da je joj. No, pa tistega iz leta 1996, k sva se spoznala z mojim - uf, kaksna nora ljubezen. Sem se ene parkrat zjokala, k sem prebirala vse tiste romanticne izjave, obcutke. Odklop, res. Hm ... mi je kar mal hudo, k sem vse zabrisala stran ... mogoce bi pa na stara leta to brala in se noro zabavala ... ali bi pa lahko film posnel o meni. Ker dogajal se je ful. Tko k je ena rekla: pr 21-ih (no, pa se kar nekaj let prej) je bil zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur. Ah, ja, pustmo preteklost, kjer je in gremo mal pokukat malcico. Trenutno spi k polhek, jo je cist zdelal, k je pred dobro uro jedla