metuljcek321
|
mojcek, lepe slikice! zimska, hvala za komplimente - slamica in to, ampak, a ves, da jaz nosim st. 42? V primerjavi s 34 sem ena big mama Aha, isti okus imava ... glej tole: So zanalasc majhne, da ne bodo prevec placa zavzele in razjezile tiste, ki jim najin Bradley ni tako pri srcu. salonarji - wtf?! mirjam, kul fotka male na podlagi oz. 90 stopinj na podlago. Faca je. karamela & hd, Drake je d best. Tale bejbika je pa tud zakon, kaj pravte? http://www.youtube.com/watch?v=prlesIFijMA&feature=related levinja, kultura voznikov je RES na psu, ja. To se dobr vid zdaj, k smo peske (pa ne tiste iz sadja ) z vozicki. Bi blo treba kar velikim usesa navit. Majuska, kaj lepega si je izbral Aleksander? soncika, Miranu za obrat! O, glih klical ati ... sestanek se je zavlekel in ga se neki cajta ne bo. GR, jaz sem bila optimistka, ki ti je zazelela dopoldansko filanje baterij v horizontali ... no, mogoce ti pa zdaj rata. Drzim pesti! flower, ne sekiraj se, zupco bos vso polulala, pa bo. Problem znajo bit le kroglice - da se ne bi slucajno napihnile Hja, bos pa mal plincka spustila, pa bo ... stos, stos ...