Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:41:37
|
|
|
|
sonček85
|
Netka
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:42:04
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Reby - Hm, baje naj imamo s sabo. Samo ne vem kako je drugod Ej, men Reš ni mič rekel..., mi je pa včeraj rekel, naj prinesem nogavičke, haha... Reš pa GK so dva različna pojma, po ET pri Rešu ne greš nč ležat ampak direktno domov prej pa na kalamare, ne pozabi, štumfe maš pa tko al tko obute, lohk jih pa slečeš če češ, na GK je pa druga procedura.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:52:19
|
|
|
|
Reby
|
Ja, Ajka je kjut, tamau (star je komi 6 mesecev), je pa pravi sadist
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:54:48
|
|
|
|
gigi1
|
Sabsa lubica kaj si pa delala? vse bo dobro. Nič skrbet. V nizki nosečnosti padci niso nevarni, vendar pa le počasi...Naslednjič, ko greš ven na led, pa dereze gor. Jooj nosečkice drage. Pazite kje stopate. Sem se šele zdaj zavedla, da je zima in se morate bolj pazit. Sapi kako si? Vidim, da si se pomirila. Reby kolk ste srčkani
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:54:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Ja, Ajka je kjut, tamau (star je komi 6 mesecev), je pa pravi sadist Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Lepa! Moja je tudi Aika!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:57:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Ja, Ajka je kjut, tamau (star je komi 6 mesecev), je pa pravi sadist
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 12:00:33
|
|
|
|
Shadow
|
Dober dan vsem skupaj! Mariborske pipike, nehajte o gospodinjskih opravilih razmišljat! Sicer je tudi meni že pošteno dolgcajt, brati se mi ne da, TV-ja imam poln kufer, moj je v glavnem v službi, tako da me samo telefonsko čvekanje in internet rešujeta. Netka, Žogica13, žal mi je
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 12:01:28
|
|
|
|
sapi
|
Gigi ja pomirila v trenutku, ko sem vse ven iz sebe dala ... napad panike ni kaj ... pa ti že v bojnih planih za naprej ... komaj čakam veseli december, da se bo še bolj dogajalo ...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 12:27:43
|
|
|
|
sonček33
|
Draga moja Netka -res mi je žal. Tako kot sem pa zate navijala, pa še zase nisem. Ni pravično! Objem.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 12:37:19
|
|
|
|
lara light
|
Netka, Netkič, človek res nima besed na tak post...zelo mi je žal, da vse to preživljaš. Ko boš, sem tu. Kadar hočeš. Upam, da tista oseba, ki ti je močno blizu, ti že veš katera, je v redu...mislim nate, pošiljam ti dobre energije in pozitivnih misli, da se čimprej sestaviš in zadihaš s polnimi pljuči. Zaradi tebe najprej. In za vse tvoje, ki te rabijo bolj kot kruh. Za vse nas, ki nas bodriš in namenjaš vedno lepe besede. Vesela sem, da te poznam. Vsak večer pogledam tvojega angelčka, ki spi pri moji glavi in nas čuva. Bodi močna. RTI!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 12:57:43
|
|
|
|
zarja1
|
Netka moja draga......
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 13:00:35
|
|
|
|
Dakec
|
Dekline. Moj raport. Bila na pregledu, vse ok, poslušal je srčka, UZ nismo delali, naslednji podrobnejši UZ imam 8.1.09. Ja, to bo pa res kmalu. Kaj naj rečem imela sem želodčne in prebavne težave. Počasi se stanje umirja. Ampak ponoči pa tako dela v črevesju, da z mojo miško nič nisva spale. Si predstavljate te zvoke. No bodite močne, in lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 13:08:56
|
|
|
|
Tina1
|
mismis in gigi1 šele 8dan, pa sem mislila da se vleče od et-ja naprej, pa vidm da se šele zdej vlečejo dnevi. nokes čuvaj se in hitro se pozdravi žogica13 nimam besed, sploh ne vem kaj naj ti napišem v tolažbo. zjoči se in naberi energijo za novo borbo. Če želiš se mi javi na zs, greva lah kdaj na coffi in kšno rečeva. shuka lepo da je vse ok, za kile se pa nič ne sekiraj. Tko k so pršle, bojo tud šle. netka sapi ti dej kr ven iz sebe, nič u seb tiščat je pol še slabš. Ja, men se je začelo pa sitno odštevanje, pa zdej so pršel dnevi k se bol opazujem, k sem pozorna na vsako špikanje, bolečino, k me rahlo zaboli u glavi... Pa čeprav nočem miselt, ampak mi enostavno misli podzavestno uodejo. Še par dni pa bo. Kako pa tvoje počutje?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 13:20:37
|
|
|
|
Shuka
|
Nokes - lepo da si se oglasila, vi 3-je se pa kar pazite, da prehlad čimhitreje mine. Ja december bo pester in vse naslednje mesece, za ene bomo navijal, za druge dihal ampak dogajalo se bo in prav je tako. Kar se pa priprav tiče imaš pa še čas, tko jest skoz govorim, pol me bo pa presenetilo pa nič pripravljeno Dakec - lepo da ste srčka poslušali , kar se pa prebave tiče se pa jaz vsake toliko vprašam, kako moj mali škrat to posluša te zvoke, njemu mora bit to še toliko bolj na glas kot meni Tina1 - zaradi kilc me ne skrbi, sej bo šlo dol ko bo moralo iti. Tebe že kaj nestrpnost daje? No še točno 1 teden pa pade testek, nič prej, ne? Sem bla zdele zuni, hodila kot po jajcih, mrzlo kot pes, ampak božansko sonce je pa pasalo.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 13:26:27
|
|
|
|
Reby
|
Oj, Shuki - kam naj grem torej v soboto na kalamare?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 13:42:07
|
|
|
|
Tina1
|
shuka mene že tolk prsti srbijo, pa firbec matra. Ma ne vem če neb kej prej delala test, ampak se še nism odločla. Bomo vidl.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 13:57:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 shuka mene že tolk prsti srbijo, pa firbec matra. Ma ne vem če neb kej prej delala test, ampak se še nism odločla. Bomo vidl. Tina, prste stran od testa . Pred 12. dnem, da sploh ne pomisliš na test. Kaj pa če bo minus, potem ne boš vedela, ali je to zaradi prenizke količine hormona ali pa res ni uspelo. Nikar si ne pokvari upanja s tem, lepo počakati, pa bo zihr plusek. Sprejmi tole kot dobro nameren nasvet, saj vidiš, kaj se vse dogaja (krvavitev ja, krvavitev ne).
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:04:19
|
|
|
|
lučka 25
|
netka
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:09:32
|
|
|
|
lučka 25
|
No, da se še jaz javim kako smo opravili. Reš je takoj našel en plod, kateremu je /mu srček utripal kot za stavo. Drugi je žal propadel in se bo slej kot prej sam posušil in izločil. Amakv trebuščku se lepo razvija . Itak sav jokala od sreče, ampak sva se vsasj toliko zadržala, da sva prišla v avto. Zračunal na ma je PDP in itak je samo potrdil moj izračun, to je 20.7.2009. Je bil danes Reš ful dobre volje in naju hecal, če sem zdaj kej fejst sitna in se me mora moj kaj izogibat, pa podobne stvari. Smo se samo smejal. Nuhalno pa imam 12.1.2009.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:15:07
|
|
|
|
miska73
|
Eno brznisko iz ilegale... Žogica Kolk mi je hudo. Pa da se sploh ne ve, v čem je problem. Ampak jaz sem prepričana, da se da veliko naredit in veliko spremenit. In da je naslednjič lahko boljši rezultat. Zato se jaz lotevam spremembe prehrambenih navad. Pa verjetno se bom lotila še marsičesa iz alternativne medicine. Netkič moj Mi je ful hudo zate. Si pa želim, da greš čimprej čez tole in vendarle še najdeš novih moči za novo borbo. Lučkec iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za srčka. Sem jst tudi malo rosice dobila u učke, da veš. Pozdravček vsem mojim lubikam.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:34:31
|
|
|
|
Tina1
|
mismis sej vem , da če bi ga prej hotla delat si lah narobe razlagam. Bom probala bit pridna pa lepo počakat. lučka , kako je pa tole blo lepo prebrat. Čuvajte se in uživajte.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:35:03
|
|
|
|
Reby
|
Lučka - jeeeee , super, sem ful vesela zate.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:38:56
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, da se še jaz javim kako smo opravili. Reš je takoj našel en plod, kateremu je /mu srček utripal kot za stavo. Drugi je žal propadel in se bo slej kot prej sam posušil in izločil. Amakv trebuščku se lepo razvija . Itak sav jokala od sreče, ampak sva se vsasj toliko zadržala, da sva prišla v avto. Zračunal na ma je PDP in itak je samo potrdil moj izračun, to je 20.7.2009. Je bil danes Reš ful dobre volje in naju hecal, če sem zdaj kej fejst sitna in se me mora moj kaj izogibat, pa podobne stvari. Smo se samo smejal. Nuhalno pa imam 12.1.2009. Lepo, bravo! Kje in pri komu si se pa naročila za nuhalno?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?