|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
27.11.2008 11:40:38   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pr nas mamo pa takle :)
http://i427.photobucket.com/albums/pp351/Reby75/Picture005.jpg
http://i427.photobucket.com/albums/pp351/Reby75/Picture001.jpg

Iiiiiii carte maleuser posted image kolk vam je luštnouser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 826
27.11.2008 11:41:37   
sonček85

Netka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 827
27.11.2008 11:42:04   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Reby - Hm, baje naj imamo s sabo. Samo ne vem kako je drugod user posted image  

Ej, men Reš ni mič rekel..., mi je pa včeraj rekel, naj prinesem nogavičke, haha...
Reš pa GK so dva različna pojma, po ET pri Rešu ne greš nč ležat ampak direktno domov prej pa na kalamare, ne pozabi, štumfe maš pa tko al tko obute, lohk jih pa slečeš če češ, na GK je pa druga procedura.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 828
27.11.2008 11:42:39   
sonček85

Pr nas mamo pa takle :)
http://i427.photobucket.com/albums/pp351/Reby75/Picture005.jpg
http://i427.photobucket.com/albums/pp351/Reby75/Picture001.jpg

joj kak sta kjut k ajatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 829
27.11.2008 11:52:19   
Reby
Ja, Ajka je kjut, tamau (star je komi 6 mesecev), je pa pravi sadist user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 830
27.11.2008 11:54:48   
gigi1
Sabsa lubica kaj si pa delala? user posted image  vse bo dobro. Nič skrbet. V nizki nosečnosti padci niso nevarni, vendar pa le počasi...Naslednjič, ko greš ven na led, pa dereze gor.

Jooj nosečkice drage. Pazite kje stopate. Sem se šele zdaj zavedla, da je zima in se morate bolj pazit.

Sapi kako si? Vidim, da si se pomirila.

Reby kolk ste srčkani user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 831
27.11.2008 11:54:58   
Serendipity

Ja, Ajka je kjut, tamau (star je komi 6 mesecev), je pa pravi sadist user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepa! Moja je tudi Aika! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 832
27.11.2008 11:57:41   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 833
27.11.2008 12:00:33   
Shadow
Dober dan vsem skupaj!

Mariborske pipike, nehajte o gospodinjskih opravilih razmišljat! Sicer je tudi meni že pošteno dolgcajt, brati se mi ne da, TV-ja imam poln kufer, moj je v glavnem v službi, tako da me samo telefonsko čvekanje in internet rešujeta.

Netka, Žogica13, žal mi je user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 834
27.11.2008 12:01:28   
sapi
Gigi ja pomirila v trenutku, ko sem vse ven iz sebe dala ... napad panike ni kaj user posted image  ... pa ti že v bojnih planih za naprej ... komaj čakam veseli december, da se bo še bolj dogajalo ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 835
27.11.2008 12:27:43   
sonček33
Draga moja Netka -res mi je žal. Tako kot sem pa zate navijala, pa še zase nisem. Ni pravično! Objem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.11.2008 12:37:19   
lara light
Netka, Netkič, človek res nima besed na tak post...zelo mi je žal, da vse to preživljaš. Ko boš, sem tu. Kadar hočeš. Upam, da tista oseba, ki ti je močno blizu, ti že veš katera, je v redu...mislim nate, pošiljam ti dobre energije in pozitivnih misli, da se čimprej sestaviš in zadihaš s polnimi pljuči. Zaradi tebe najprej. In za vse tvoje, ki te rabijo bolj kot kruh. Za vse nas, ki nas bodriš in namenjaš vedno lepe besede. Vesela sem, da te poznam. Vsak večer pogledam tvojega angelčka, ki spi pri moji glavi in nas čuva. Bodi močna. RTI!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 837
27.11.2008 12:57:43   
zarja1
Netka moja draga......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.11.2008 13:00:35   
Dakec
Dekline.

Moj raport. Bila na pregledu, vse ok, poslušal je srčka, UZ nismo delali, naslednji podrobnejši UZ imam 8.1.09. Ja, to bo pa res kmalu.

Kaj naj rečem imela sem želodčne in prebavne težave. Počasi se stanje umirja. Ampak ponoči pa tako dela v črevesju, da z mojo miško nič nisva spale. Si predstavljate te zvoke. user posted image

No bodite močne, in lepo se imejte.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
27.11.2008 13:08:56   
Tina1
mismis in gigi1 šele 8dan, pa sem mislila da se vleče od et-ja naprej, pa vidm da se šele zdej vlečejo dnevi.

nokes čuvaj se in hitro se pozdravi

žogica13 nimam besed, sploh ne vem kaj naj ti napišem v tolažbo.user posted image  zjoči se in naberi energijo za novo borbo. Če želiš se mi javi  na zs, greva lah kdaj na coffi user posted image in kšno rečeva.

shuka lepo da je vse ok, za kile se pa nič ne sekiraj. Tko k so pršle, bojo tud šle.

netka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sapi  ti dej kr ven iz sebe, nič u seb tiščat je pol še slabš. Ja, men se je začelo pa sitno odštevanje, pa zdej so pršel dnevi k se bol opazujem, k sem pozorna na vsako špikanje, bolečino, k me rahlo zaboli u glavi... Pa čeprav nočem miselt, ampak mi enostavno misli podzavestno uodejo. Še par dni pa bo. Kako pa tvoje počutje?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 840
27.11.2008 13:20:37   
Shuka
Nokes - lepo da si se oglasila, vi 3-je se pa kar pazite, da prehlad čimhitreje mine. Ja december bo pester in vse naslednje mesece, za ene bomo navijal, za druge dihal ampak dogajalo se bo in prav je tako. Kar se pa priprav tiče imaš pa še čas, tko jest skoz govorim, pol me bo pa presenetilo pa nič pripravljenouser posted image user posted image user posted image

Dakec - lepo da ste srčka poslušaliuser posted image , kar se pa prebave tiče se pa jaz vsake toliko vprašam, kako moj mali škrat to posluša te zvoke, njemu mora bit to še toliko bolj na glas kot meniuser posted image user posted image

Tina1 - zaradi kilc me ne skrbi, sej bo šlo dol ko bo moralo iti. Tebe že kaj nestrpnost daje? No še točno 1 teden pa pade testek, nič prej, ne?user posted image

Sem bla zdele zuni, hodila kot po jajcih, mrzlo kot pes, ampak božansko sonce je pa pasalo.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.11.2008 13:26:27   
Reby
Oj, Shuki - kam naj grem torej v soboto na kalamare?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 842
27.11.2008 13:42:07   
Tina1
shuka mene že tolk prsti srbijo, pa firbec matra. Ma ne vem če neb kej prej delala test, ampak se še nism odločla. Bomo vidl.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.11.2008 13:57:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

shuka mene že tolk prsti srbijo, pa firbec matra. Ma ne vem če neb kej prej delala test, ampak se še nism odločla. Bomo vidl.

Tina, prste stran od testa user posted image . Pred 12. dnem, da sploh ne pomisliš na test. user posted image user posted image
Kaj pa če bo minus, potem ne boš vedela, ali je to zaradi prenizke količine hormona ali pa res ni uspelo. Nikar si ne pokvari upanja s tem, lepo počakati, pa bo zihr plusek.
Sprejmi tole kot dobro nameren nasvet, saj vidiš, kaj se vse dogaja (krvavitev ja, krvavitev ne).

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 844
27.11.2008 14:04:19   
lučka 25
netka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 845
27.11.2008 14:09:32   
lučka 25
No, da se še jaz javim kako smo opravili. Reš je takoj našel en plod, kateremu je /mu srček utripal kot za stavo. Drugi je žal propadel in se bo slej kot prej sam posušil in izločil. Amakv trebuščku se lepo razvija user posted image . Itak sav jokala od sreče, ampak sva se vsasj toliko zadržala, da sva prišla v avto.user posted image  Zračunal na ma je PDP in itak je samo potrdil moj izračun, to je 20.7.2009.
Je bil danes Reš ful dobre volje in naju hecal, če sem zdaj kej fejst sitna in se me mora moj kaj izogibat, pa podobne stvari. Smo se samo smejal.

Nuhalno pa imam 12.1.2009.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 846
27.11.2008 14:15:07   
miska73
Eno brznisko iz ilegale...

Žogica user posted image Kolk mi je hudo. Pa da se sploh ne ve, v čem je problem.
Ampak jaz sem prepričana, da se da veliko naredit in veliko spremenit.
In da je naslednjič lahko boljši rezultat.
Zato se jaz lotevam spremembe prehrambenih navad. Pa verjetno se bom lotila še marsičesa iz alternativne medicine.

Netkič moj user posted image Mi je ful hudo zate. Si pa želim, da greš čimprej čez tole in vendarle še najdeš novih moči za novo borbo.

Lučkec iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za srčka. Sem jst tudi malo rosice dobila u učke, da veš.

Pozdravček vsem mojim lubikam.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 847
27.11.2008 14:34:31   
Tina1
mismis sej vemuser posted image , da če bi ga prej hotla delat si lah narobe razlagam. Bom probala bit pridna pa lepo počakat.user posted image

lučka user posted image user posted image user posted image , kako je pa tole blo lepo prebrat. Čuvajte se in uživajte.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 848
27.11.2008 14:35:03   
Reby
Lučka - jeeeee user posted image  user posted image  user posted image , super, sem ful vesela zate.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 849
27.11.2008 14:38:56   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, da se še jaz javim kako smo opravili. Reš je takoj našel en plod, kateremu je /mu srček utripal kot za stavo. Drugi je žal propadel in se bo slej kot prej sam posušil in izločil. Amakv trebuščku se lepo razvija user posted image . Itak sav jokala od sreče, ampak sva se vsasj toliko zadržala, da sva prišla v avto.user posted image  Zračunal na ma je PDP in itak je samo potrdil moj izračun, to je 20.7.2009.
Je bil danes Reš ful dobre volje in naju hecal, če sem zdaj kej fejst sitna in se me mora moj kaj izogibat, pa podobne stvari. Smo se samo smejal.

Nuhalno pa imam 12.1.2009.

Lepo, bravo! Kje in pri komu si se pa naročila za nuhalno?

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?