gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Ja, abra sem pozabila dodati svežo zelenjavo in sadje . Samo banane so ok. Izogibam pa se še čokoladi, oreškom, jagodam, tega še sploh nisem sprobala, pa hrani ki je ne smeš tudi v nosečnosti, torej sveži siri, plesnivi siri, domačim salamam, surovemu mesu in jajcem.... Najbolj pogrešam sveže sadje. Hudiča, jest sem pa mislila, da bom šla takoj po porodu na en domač biftek k tašči, pa da si bom tatarca kupla, pa probala suhe mojstrovine mojega očeta, a pol to tud po porodu odpade al kako? Men je kolegica rekla k ma fantka, da se je v času dojenja zelo pazila, bila je bolj na kuhani zelenjavi in sadju, mesnih izdelkih, ne ocvrtih ampak kuhanih pa na žitaricah, pa so mel vseen probleme, tko da nikol ne veš kaj bo pri tebi delovalo, da bi bilo čimmanj krčkov. Treba je sprobat. Pa v MŠ so rekli naj bi se če se je zelenjava presna jedla samo ena vrsta na dan, da tako lažje ugotoviš, če je to zaradi te zelenjave, kot če ješ vse hkrati. Bomo videli kako bo. ...vse to je res....verjami mi iz izkušenj povem....zdej sem začela gdaj pa gdaj kakšno solato probat(mehko) in je bilo joj......Niku takoj ni odgovarjal....sadje sveže lahk sam gledam,vse si kuham pa nesladkano pojem.....bom pa začela čez kakšen mesec počasi uvajat pa bom vidla kaka reakcija bo ko bodo krčki ponehal...
|