|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
27.11.2008 10:30:25   
Serendipity
user posted image  bambi - ne se sekirat. Te bodo ziher počakale. Pokrij jih, če te preveč gledajo! user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 801
27.11.2008 10:32:31   
Serendipity
sunshine - hehe, tale je sicer internetni, ampak moja ma čist isti pogled kot ta. Le da ma gobček v beli lisi , pa črna je user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 802
27.11.2008 10:35:12   
sonček85
JA SEJ SAM ŽE TA JE TAK KJUT ,DA GA ŠE JST NEBI MOGLA ZBUDIT K JE TAK CART.joj spet velike črkeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 803
27.11.2008 10:35:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

user posted image user posted image user posted image  pupe, ne me kregat - že počivaaam. Le dolgcajt mi je bil. Možek dela, peso spi, mačura se pa potepa. MSN prazen - so vsi v službah, knjige man že vse prebrane, CSI-je sem vse že pregledala...
Sej vem, da je težko ampak, morš počivat. Kaj pa če bi pesota zbudila, da ti družbo dela, ker on tud tebe zjutri zbudi za sprehod user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  
Saj bi ga - ampak - poglej takle pogled: user posted image Kaj si te naj z njim začnem? user posted image user posted image user posted image  
Ja sej res user posted image ne morš ga budit pa matratuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 804
27.11.2008 10:36:22   
bambi75

user posted image  bambi - ne se sekirat. Te bodo ziher počakale. Pokrij jih, če te preveč gledajo! user posted image user posted image

Pa saj zarad tega se jaz sekiram, ker se nočejo same zlikat.user posted image
Če rabiš pa živahnega pesjanarja, ti pa jaz mojga pošljem. Mi je zjutraj ušel v hošo in ker ni dovolj, dami pred vrata nosi vse živo, mi je še v hišo prinesel kup gnoja, ki se je stalil. Pa sploh nisem videla daim kaj v gobcu. Je pa čez čas fino dišat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 805
27.11.2008 10:36:49   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Se* a tebi pa dolgčas. No saj je meni tudi, sam pa že cel dopoldan gledam kup cot, ki jih mal za zlikat, pa se še kar ne morem odločit, da bi začela. Saj vem, da bo treba, mogoče bo popoldan več volje. user posted image
Kar lahko storiš danes pusti za jutri, vse te bo počakalo, pol pa tko vleci do sobote k je poceni električni tok, pol je pa skrajni cajt da to opraviš, če ne se cot nabere še enkrat več.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 806
27.11.2008 10:38:07   
Shuka
Gretka - živijo, a si vstančkala al greš pančkat?

joj jest sem rekla, da grem ven, no pa grem. Že sam z oblačenjem mi mine pol ure user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.11.2008 10:41:07   
Grethy
Gretka, kaj pa spanje, misliš tudi to kaj prakticirati poleg službe, pospravljanja in

Mismis nč bat, tut spim jz ... kot na fronti ...user posted image user posted image user posted image

Gretka generacijo kako si mi ti? Dej pejd spat...saj veš, da v naših letih rabimo še malo več lepotnega spanca

Žižka moja zlata, ne smem pretiravat, kičasta pa tud ne smem bit ... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 27.11.2008 10:45:09 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 808
27.11.2008 10:44:12   
Grethy

joj jest sem rekla, da grem ven, no pa grem. Že sam z oblačenjem mi mine pol ure user posted image user posted image user posted image

še nisem šla pančkat, sem dvorišče k seb spravla, ker smo včer imel motorkanje okrog drevja in je blo kantastrofalno nadrobljeno vse, pa je vještica zalaufala svoje prevozno sredstvo in imela urco za rekreacijo in eto zdej še za jest spacam pa grem mižat ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
27.11.2008 10:48:17   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

še nisem šla pančkat, sem dvorišče k seb spravla, ker smo včer imel motorkanje okrog drevja in je blo kantastrofalno nadrobljeno vse, pa je vještica zalaufala svoje prevozno sredstvo in imela urco za rekreacijo in eto zdej še za jest spacam pa grem mižat ...

Kolk si pridnauser posted image user posted image

no pa lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 810
27.11.2008 10:49:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Pa saj zarad tega se jaz sekiram, ker se nočejo same zlikat.user posted image
Če rabiš pa živahnega pesjanarja, ti pa jaz mojga pošljem. Mi je zjutraj ušel v hošo in ker ni dovolj, dami pred vrata nosi vse živo, mi je še v hišo prinesel kup gnoja, ki se je stalil. Pa sploh nisem videla daim kaj v gobcu. Je pa čez čas fino dišat. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Saj vem, da tebini bilo smešno ... Ampak...  je pa res pojava ta pesjan! user posted image user posted image user posted image

Meni je moja pesjanka copate zgrizla čez noč - sem jih imela pripravjene za v bolnišnico, zjutraj sem jih po mak falačkih pobirala user posted image  user posted image user posted image  Ko rabim da je živahna spi kot polh, ko pa ne pa skače in lomasti da je joj!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 811
27.11.2008 11:00:48   
netka34
Jutro pupike moje!!

Pridno vas berem, pridno navijam....

In to vam povem....da HB, da mam dva škrata doma, za katera moram poskrbeti, da prideta do kruha, ker čene ne vem, kaj bi blo z mano...
Tko kot me je ta stvar sesula, me je samo še tista, ko sem ravno tako izgubila dve pikici v enem letu...
To življenje je krivično, kruto, resnično.

Žal mi je, da sem zajeb.... častno 6. mesto, pa tko lepo se je blo videt tam....
Zdej pa kar nazaj med navijače, ker planov za naprej ne morem še naredit....

Upam samo, da je nadaljevanke konec, in da se ne bo končala še s kakšnimi sajvestekaterimi zapleti!!

Ma ZAKAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJ????????????
user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 812
27.11.2008 11:14:25   
kajatina
Oj Netka, ko tole berem imam kar kurjo polt. Res mi je žal in žal mi je, da moramo vse tako trpeti. Vzemi si čas zase, privošči si stvari, ki te najbolj razveseljujejo, potem pa počasi v nov boj. Sedaj prihaja bel december, lučke, smrekice, venčki, cingljanje in vse to naj tebe in vse ostale spravlja v dobro voljo in pozitivne misli.user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 813
27.11.2008 11:15:00   
gigi1
Netka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.11.2008 11:15:28   
ledenka
netka user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.11.2008 11:16:54   
Bumo

E, pupe moje - jaz man spet eno vprašanje (vpliv narkoze pa sem zgleda preslišala user posted image ) - a za ET v MB-ju rabimo s sabo vzet kaj? (halja, ipd?) Se mi zdi, da si potem še eno uro not, ali se mi je spet sanjalo o tem user posted image  user posted image user posted image user posted image

Se, jaz pa sem mislila, da sem preslišala kako se pripraviti na ET...zdaj pa se mi zdi, da pač nihče ni nič povedaluser posted image . Še hvala bogu, da imamo Bambi, ta točno to vprašanje sem jo jaz vprašala včerajuser posted image

kar se pa user posted image tiče...uf,uf..meni se zdi, da mi sedaj, ko moram najbolj počivat dela največje sranje po bajtiuser posted image ....pa kaj....dajmo se naredimo Rusa babnice pa bouser posted image

Netka user posted image user posted image user posted image ...saj veš...

Neposredna povezava do sporočila: 816
27.11.2008 11:19:10   
mismis
Netka user posted image user posted image user posted image samo nikar obupati, bo pa leto 2009 najino, si bova še nekaj časa delili dr. D-ja

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.11.2008 11:20:31   
Shuka
Netkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.11.2008 11:21:15   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

E, pupe moje - jaz man spet eno vprašanje (vpliv narkoze pa sem zgleda preslišala user posted image ) - a za ET v MB-ju rabimo s sabo vzet kaj? (halja, ipd?) Se mi zdi, da si potem še eno uro not, ali se mi je spet sanjalo o tem user posted image  user posted image user posted image user posted image

Se, jaz pa sem mislila, da sem preslišala kako se pripraviti na ET...zdaj pa se mi zdi, da pač nihče ni nič povedaluser posted image . Še hvala bogu, da imamo Bambi, ta točno to vprašanje sem jo jaz vprašala včerajuser posted image

In kako je s tem? ET in halje itd... :)
Netka user posted image user posted image  user posted image
Žogica - žal mi je, tudi mene je strah, da ne bo v soboto kaj podobnega

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 819
27.11.2008 11:26:26   
sapi
Samo na hitro ... pozdravček od mene vsem ...

sabsa samo, da je vse ok in se nisi poškodovala ... otroček je pa zagotovo zaščiten in boi na NS vse ok ... lepo se crkljajta s svojo pikico ...
netka res mi je hudo, ko moraš take tvari preživljati  user posted image ... drži se punca ...
žogica si sploh ne morem misliti, da prideš samo na pol poti, ampak ne daj se, saj je vsak postopek lahko drugačen ...
Tina malo me je panika zagrabila vendar je šlo mimo user posted image  ... sem bila prav presenečena nad sabo, sem ven dala pa je bilo bolje ... ti pa že sitno odštevaš, saj bo še malo ... kako pa je počutje pri tebi ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
27.11.2008 11:28:45   
Serendipity
Bumo - Ti maš pa v nedeljo ET! user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja, jaz tudi premišljujem o vlogi Rusa user posted image

Reby - Hm, baje naj imamo s sabo. Samo ne vem kako je drugod user posted image

Netka - sem se že trikrat spravila pisat sporočilce zate. Pa mi besede ne gredo od rok... user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 821
27.11.2008 11:31:22   
Reby
Pr nas mamo pa takle :)
http://i427.photobucket.com/albums/pp351/Reby75/Picture005.jpg
http://i427.photobucket.com/albums/pp351/Reby75/Picture001.jpg

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.11.2008 11:33:08   
Reby

Reby - Hm, baje naj imamo s sabo. Samo ne vem kako je drugod user posted image  

Ej, men Reš ni mič rekel..., mi je pa včeraj rekel, naj prinesem nogavičke, haha...

Neposredna povezava do sporočila: 823
27.11.2008 11:34:48   
Goldy
reby - maček je mal slabe volje, ko ga je bliskavica zbudila user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.11.2008 11:34:51   
Grethy

Netkica user posted image user posted image user posted image ,

tukaj imaš dva linka, men skor dušo raztrga ko to poslušam, ne rabim imet razloga za solze, ker pridejo same, iz duše, od koder jo izvablja ta mali angelček s svojim glasom ...

lubica, daj si duška ... ker pol se lažje diha ... zaradi unih ki te rabijo in rabimo ... go baby ... lavju

http://www.mojvideo.com/video-connie-talbot-i-have-a-dream/99b815202dfbd32efc2e

http://www.youtube.com/watch?v=iflq7MgT7W0&feature=related

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?