Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:30:25
|
|
|
|
Serendipity
|
bambi - ne se sekirat. Te bodo ziher počakale. Pokrij jih, če te preveč gledajo!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:32:31
|
|
|
|
Serendipity
|
sunshine - hehe, tale je sicer internetni, ampak moja ma čist isti pogled kot ta. Le da ma gobček v beli lisi , pa črna je
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:35:12
|
|
|
|
sonček85
|
JA SEJ SAM ŽE TA JE TAK KJUT ,DA GA ŠE JST NEBI MOGLA ZBUDIT K JE TAK CART.joj spet velike črke
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:35:26
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity pupe, ne me kregat - že počivaaam. Le dolgcajt mi je bil. Možek dela, peso spi, mačura se pa potepa. MSN prazen - so vsi v službah, knjige man že vse prebrane, CSI-je sem vse že pregledala... Sej vem, da je težko ampak, morš počivat. Kaj pa če bi pesota zbudila, da ti družbo dela, ker on tud tebe zjutri zbudi za sprehod Saj bi ga - ampak - poglej takle pogled: Kaj si te naj z njim začnem? Ja sej res ne morš ga budit pa matrat
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:36:22
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity bambi - ne se sekirat. Te bodo ziher počakale. Pokrij jih, če te preveč gledajo! Pa saj zarad tega se jaz sekiram, ker se nočejo same zlikat. Če rabiš pa živahnega pesjanarja, ti pa jaz mojga pošljem. Mi je zjutraj ušel v hošo in ker ni dovolj, dami pred vrata nosi vse živo, mi je še v hišo prinesel kup gnoja, ki se je stalil. Pa sploh nisem videla daim kaj v gobcu. Je pa čez čas fino dišat.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:36:49
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Se* a tebi pa dolgčas. No saj je meni tudi, sam pa že cel dopoldan gledam kup cot, ki jih mal za zlikat, pa se še kar ne morem odločit, da bi začela. Saj vem, da bo treba, mogoče bo popoldan več volje. Kar lahko storiš danes pusti za jutri, vse te bo počakalo, pol pa tko vleci do sobote k je poceni električni tok, pol je pa skrajni cajt da to opraviš, če ne se cot nabere še enkrat več.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:38:07
|
|
|
|
Shuka
|
Gretka - živijo, a si vstančkala al greš pančkat? joj jest sem rekla, da grem ven, no pa grem. Že sam z oblačenjem mi mine pol ure
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:41:07
|
|
|
|
Grethy
|
Gretka, kaj pa spanje, misliš tudi to kaj prakticirati poleg službe, pospravljanja in Mismis nč bat, tut spim jz ... kot na fronti ... Gretka generacijo kako si mi ti? Dej pejd spat...saj veš, da v naših letih rabimo še malo več lepotnega spanca Žižka moja zlata, ne smem pretiravat, kičasta pa tud ne smem bit ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 27.11.2008 10:45:09 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:44:12
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Gretka - živijo, a si vstančkala al greš pančkat? joj jest sem rekla, da grem ven, no pa grem. Že sam z oblačenjem mi mine pol ure še nisem šla pančkat, sem dvorišče k seb spravla, ker smo včer imel motorkanje okrog drevja in je blo kantastrofalno nadrobljeno vse, pa je vještica zalaufala svoje prevozno sredstvo in imela urco za rekreacijo in eto zdej še za jest spacam pa grem mižat ...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:48:17
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Gretka - živijo, a si vstančkala al greš pančkat? joj jest sem rekla, da grem ven, no pa grem. Že sam z oblačenjem mi mine pol ure še nisem šla pančkat, sem dvorišče k seb spravla, ker smo včer imel motorkanje okrog drevja in je blo kantastrofalno nadrobljeno vse, pa je vještica zalaufala svoje prevozno sredstvo in imela urco za rekreacijo in eto zdej še za jest spacam pa grem mižat ... Kolk si pridna no pa lepe sanje
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:49:07
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity bambi - ne se sekirat. Te bodo ziher počakale. Pokrij jih, če te preveč gledajo! Pa saj zarad tega se jaz sekiram, ker se nočejo same zlikat. Če rabiš pa živahnega pesjanarja, ti pa jaz mojga pošljem. Mi je zjutraj ušel v hošo in ker ni dovolj, dami pred vrata nosi vse živo, mi je še v hišo prinesel kup gnoja, ki se je stalil. Pa sploh nisem videla daim kaj v gobcu. Je pa čez čas fino dišat. Saj vem, da tebini bilo smešno ... Ampak... je pa res pojava ta pesjan! Meni je moja pesjanka copate zgrizla čez noč - sem jih imela pripravjene za v bolnišnico, zjutraj sem jih po mak falačkih pobirala Ko rabim da je živahna spi kot polh, ko pa ne pa skače in lomasti da je joj!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:00:48
|
|
|
|
netka34
|
Jutro pupike moje!! Pridno vas berem, pridno navijam.... In to vam povem....da HB, da mam dva škrata doma, za katera moram poskrbeti, da prideta do kruha, ker čene ne vem, kaj bi blo z mano... Tko kot me je ta stvar sesula, me je samo še tista, ko sem ravno tako izgubila dve pikici v enem letu... To življenje je krivično, kruto, resnično. Žal mi je, da sem zajeb.... častno 6. mesto, pa tko lepo se je blo videt tam.... Zdej pa kar nazaj med navijače, ker planov za naprej ne morem še naredit.... Upam samo, da je nadaljevanke konec, in da se ne bo končala še s kakšnimi sajvestekaterimi zapleti!! Ma ZAKAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJ????????????
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:14:25
|
|
|
|
kajatina
|
Oj Netka, ko tole berem imam kar kurjo polt. Res mi je žal in žal mi je, da moramo vse tako trpeti. Vzemi si čas zase, privošči si stvari, ki te najbolj razveseljujejo, potem pa počasi v nov boj. Sedaj prihaja bel december, lučke, smrekice, venčki, cingljanje in vse to naj tebe in vse ostale spravlja v dobro voljo in pozitivne misli.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:15:00
|
|
|
|
gigi1
|
Netka
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:15:28
|
|
|
|
ledenka
|
netka
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:16:54
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity E, pupe moje - jaz man spet eno vprašanje (vpliv narkoze pa sem zgleda preslišala ) - a za ET v MB-ju rabimo s sabo vzet kaj? (halja, ipd?) Se mi zdi, da si potem še eno uro not, ali se mi je spet sanjalo o tem Se, jaz pa sem mislila, da sem preslišala kako se pripraviti na ET...zdaj pa se mi zdi, da pač nihče ni nič povedal . Še hvala bogu, da imamo Bambi, ta točno to vprašanje sem jo jaz vprašala včeraj kar se pa tiče...uf,uf..meni se zdi, da mi sedaj, ko moram najbolj počivat dela največje sranje po bajti ....pa kaj....dajmo se naredimo Rusa babnice pa bo Netka ...saj veš...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:19:10
|
|
|
|
mismis
|
Netka samo nikar obupati, bo pa leto 2009 najino, si bova še nekaj časa delili dr. D-ja
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:20:31
|
|
|
|
Shuka
|
Netka -
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:21:15
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity E, pupe moje - jaz man spet eno vprašanje (vpliv narkoze pa sem zgleda preslišala ) - a za ET v MB-ju rabimo s sabo vzet kaj? (halja, ipd?) Se mi zdi, da si potem še eno uro not, ali se mi je spet sanjalo o tem Se, jaz pa sem mislila, da sem preslišala kako se pripraviti na ET...zdaj pa se mi zdi, da pač nihče ni nič povedal . Še hvala bogu, da imamo Bambi, ta točno to vprašanje sem jo jaz vprašala včeraj In kako je s tem? ET in halje itd... :) Netka - Žogica - žal mi je, tudi mene je strah, da ne bo v soboto kaj podobnega
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:26:26
|
|
|
|
sapi
|
Samo na hitro ... pozdravček od mene vsem ... sabsa samo, da je vse ok in se nisi poškodovala ... otroček je pa zagotovo zaščiten in boi na NS vse ok ... lepo se crkljajta s svojo pikico ... netka res mi je hudo, ko moraš take tvari preživljati ... drži se punca ... žogica si sploh ne morem misliti, da prideš samo na pol poti, ampak ne daj se, saj je vsak postopek lahko drugačen ... Tina malo me je panika zagrabila vendar je šlo mimo ... sem bila prav presenečena nad sabo, sem ven dala pa je bilo bolje ... ti pa že sitno odštevaš, saj bo še malo ... kako pa je počutje pri tebi ...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:28:45
|
|
|
|
Serendipity
|
Bumo - Ti maš pa v nedeljo ET! Ja, jaz tudi premišljujem o vlogi Rusa Reby - Hm, baje naj imamo s sabo. Samo ne vem kako je drugod Netka - sem se že trikrat spravila pisat sporočilce zate. Pa mi besede ne gredo od rok...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:33:08
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Reby - Hm, baje naj imamo s sabo. Samo ne vem kako je drugod Ej, men Reš ni mič rekel..., mi je pa včeraj rekel, naj prinesem nogavičke, haha...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:34:48
|
|
|
|
Goldy
|
reby - maček je mal slabe volje, ko ga je bliskavica zbudila
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 11:34:51
|
|
|
|
Grethy
|
Netkica , tukaj imaš dva linka, men skor dušo raztrga ko to poslušam, ne rabim imet razloga za solze, ker pridejo same, iz duše, od koder jo izvablja ta mali angelček s svojim glasom ... lubica, daj si duška ... ker pol se lažje diha ... zaradi unih ki te rabijo in rabimo ... go baby ... lavju http://www.mojvideo.com/video-connie-talbot-i-have-a-dream/99b815202dfbd32efc2e http://www.youtube.com/watch?v=iflq7MgT7W0&feature=related
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?