Majček28
|
jutro, zaspanke :o) no, mi smo pokonc že od 6h...joj jaz res ne vem kdo je temu otroku naložu, da se takrat vstaja ...ona zdaj sicer spet spi jaz pa ne morem....emšo....ponoč smo enkrat tankal, drugač pa spančkal. Jaz sicer nimam Angel sounda....sem bila prav v dvomih ali ja ali ne, no pa sem tolk časa odlašala, da zdaj pa nam nekako brez tega rata mirno spat. Je pa tudi res, da Brina ni bruhala in je od vsega zčetka lepo spančkala. Zdaj od septembra spi v svoji sobi, prej je pa v posteljici ob najini postelji. Smo tud mi priši postopoma do zaprtih vrat. Prvo smo jo preselil pa še jaz sem spala v njeni sobici, kjer ima tudi kavč (tam še zdaj kdaj spim, če je bogica ), potem sem šla jaz v spalnico (cca po 1 m ) in vrata so bila odprta, no zdaj smo pa že vrata zaprl. Pri nama v postelji pa kot čist mičkena ni smela spat, ker imava vodno. Imam pa kolegico, ki ima punčko zdaj staro 1,5 leta pa še vedno ne more dat te blazine stran, jo zdaj že tolk časa uporablja, da ne more spat, če je nima!!! Skratka, sem mnenja, da naj vsak ravna po svoji vesti in opazke drugih presliši. Jaz kar hitro jezik stegnem na take opazke...to je moj otroček in jaz sem odgovorna zanj, jaz pa tudi čutim kaj je zanjga njboljše...pa hvala za vse nasvete (to dodam, da ne izpade tko napadalno ) Srečka, kličem kolega pa se mi ne oglasi...sem mu pa tud sms poslala...upam samo, da ni kje v tujini...ti sporočim takoj, ko kaj izvem Dobri možje, jaz sem vsem potencialnim 'nosilcem' omenila, da ima Brina dovolj za oblečt pa igrač tud in da, če že bodo kaj nosili naj prinesejo knjigice. Jaz pa ne vem če sem bila dovolj pridna, da kaj dobim ...bi mi pa pižamca prov prišla (upam, da kdo tole bere ) Novopečena, jaz ji prvo mal not nalijem FR, počakam kako minutko da se 'odtaja' potem še enkrat veliiiik vlivam v eno nosnico, da pride skozi drugo pride sluz ven, ponovim na drugi strani in potem še vac zalaufam, da pozaugam kar ni šlo prej ven. Pa kako ve ta vac v nosek vtaknete...tko mejhna lukenca pa tak nastavk, da se mi potem prisesa na nosnico in sploh nč ven ne potegne...še posebi ker se dere zraven in se nosek že tko skrč...se namrdne .....sej ste razumele, a ne? Aprilska, ja tud naša je kdaj tako 'derište'....sej veš, sigurn so zobki ...a se mogoče kaj za ušesek vleče, naša se je namreč tkole jokala pa smo pogruntal, da so bila ušeska kriva? Upam, da čimprej mine. Katka, super punca si in smo te res pogrešale že...saj bo še čas in prilika, ko bomo lahko klepetale do onemoglosti ...pa kar kočniki že, ja vi ste pa pridni ...hudo, eno uro že tole klofam.....'spidi gonzales' ni kaj