|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
26.11.2008 12:25:53   
tane
evo, bejbike sem te popravila eva Ana, če je danes O pa kar veselo...user posted image pa zato si najbrž tudi čisto uuuuuuser posted image

no, končno se je debata tudi tu odprla in moram reči, da ste balzno prdne s temi slikcami...čokolada+man+jagode....fantastična kombinacija, eva Ana morda ideja za nocoj

super, vidim tudi da smo dobile ene hude čveke sem...to je seveda mišljeno pozitivno...in upam, da se vse preselimo k avgustovkamuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 301
26.11.2008 12:41:29   
Anonimen
joj men še zmer ta "čokolada" po glav hod user posted image sej jagodo bi spustila k sm čisti pravi čokoholikuser posted image no zdej smo pa tm kjer ni muh ane.
eva Ana jaz delam pa testek 1 dan pred tabo no bomo videl kolk bo kej akcije zdej te 3 dni

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
26.11.2008 12:48:21   
cori
čvekice smo jauser posted image

Čaki, da sem mal bolj spoznamouser posted image user posted image

bo pri avgustovkah 09 veselouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
26.11.2008 12:50:04   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: tane

super, vidim tudi da smo dobile ene hude čveke sem...to je seveda mišljeno pozitivno...in upam, da se vse preselimo k avgustovkamuser posted image

he heh to smo stare čveke, samo smo undercoveruser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 304
26.11.2008 12:54:29   
tane
ma, jaz sem mal že k avgustovkam09 pokukala, so že odprle temo in baje so tam tud hude čvekice še iz nekaj let nazaj in bi se jim tako zeeeeeeelooooo rada pridružila...user posted image če me bojo hotele seveda, no pa da me še trije ali pa dva dobra moža (Miklavž +Dedek Mraz) uslišita in mi najprej podarita čudovito darilo

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 305
26.11.2008 13:07:17   
cori
ja mene morajo tudi tisti 3 dobri strici uslišatuser posted image

tanči, kdaj delaš test

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 306
26.11.2008 13:08:52   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: tane

ma, jaz sem mal že k avgustovkam09 pokukala,

ČE ČE ČE ČE nam mogoče uspe, padem na 31.avgustuser posted image ...bova potem pr avgustovkah kakšno rekleuser posted image

joj zdaj pa že traparije pišemuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 307
26.11.2008 13:09:10   
cori
samo optimizma mi pa ne zmanjka a neuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 308
26.11.2008 13:12:29   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: cori

ja mene morajo tudi tisti 3 dobri strici uslišatuser posted image

tanči, kdaj delaš test

test delam 8.12. če seveda prej ne pride, naj bi bil user posted image sicer prej ampak sem ugotovila, da mi je lažje če prideuser posted image kot pa - na testu, tisto me čist potre.
ah te kar k avgustovkam vzamemo...no, zdaj p ajaz govorim traparije...saj veš ČE zagledam+
no, je treba bit pozitivenuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 309
26.11.2008 13:17:20   
cori
Meni je tudi lažje, če že mora, naj prej pride M, kot pa potem tisti negativen testuser posted image ...pri meni sicer sploh ne vem, kdaj naj je točno ne pričakujem....ker se mi ni niti ustalil cikel, tako da bo pri meni 22. kar prezgodaj za test.....bomo pa takrat veselo user posted image , ko boš ti že srečkauser posted image ....

veš da sem se takole dogovarjala z eno mojo prijateljico, da bova me2 septembra  srečke in res je bilo tako....tako da, bova pa to pot mi2 v tandemuuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 310
26.11.2008 13:19:29   
eva Ana
larilu, ok če ne prej se slišiva 11.12., da vidiva kje sva...če se bo poplačala user posted image  teh 3 dni;

sem takšne volje, da trenutno ne potrebujem čokolade in jagod bo moj user posted image  čist dovolj

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 311
26.11.2008 13:22:47   
eva Ana
drage moje punce, tud če bomo septembrovke 2009 bom vesela za vse nasuser posted image  user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 312
26.11.2008 13:25:11   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: cori

veš da sem se takole dogovarjala z eno mojo prijateljico, da bova me2 septembra  srečke in res je bilo tako....tako da, bova pa to pot mi2 v tandemuuser posted image

to pa z navdušenjem pozdravljam...in se 100% strinjam

user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 313
26.11.2008 13:26:08   
Nončika
Ženskice ste se pa razpisale. uau, kake tipe limate semle gor. joj,joj. bo kdo še mislil, da ....

kaj bodo danes zvečer res potresi? tolko vas ma namen user posted image le pridno, pridno. da vas bo še več avgustovk2009. avgust je ta pravi mesec za dečiko. user posted image user posted image user posted image  jaz že vem a ne, ko sem pa avgusta rodila moje dete. user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da vam res rata.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 314
26.11.2008 13:29:57   
Žaži
user posted image user posted image Dobre se undercover girlsuser posted image . Me prav firbca katere ste.

Pa za sline cedit ob takšnih slikicahuser posted image .

Jaz sem pa po pregledu pri G prejšnji teden spet vnetje fasalauser posted image . Pa naj gre vse skupaj lepo nekam, vsakič po brisu ista scena. Sem danes bila tam, da bi mi dala Canesten in mi reče sestra naj pridem jutri, saj ima danes nosečniceuser posted image . Ja no, moje vnetje pa ni pomembno, Lahko počakauser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 315
26.11.2008 14:01:34   
eva Ana
oh Žaži, res se boga, glej dam ti eno user posted image , da ti bo lažje

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 316
26.11.2008 14:09:51   
Anonimen
eva Ana vrjamem da je tvoj ti čist dovolj
jaz morm do zvečera počakat k bo šel tamavči spat pol bomo pa vidl če bo kej akcije.ampak za vsak slučaj se pripravite na kakšne potresne sunke
ja tele slikce so prov fajn sam v real life pa nisem kej dost naklonjena takim tipom k so si preveč všeč in pa še glav se jim sam zrak meša
*csaje* jaz bi tud mogla met avgustovčka ampak je prehitevu pa zgleda da je par ovinkov seku in je julija vn prlezu
Žaži velik čajčka pij pa tko naprej pa bo hiter miniluser posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
26.11.2008 14:16:01   
Anonimen
user posted image
user posted image
evo Tane in ostale 2 dobra moža sm že našla ta tretji pa vrjetno že darila nosi in je že na svoji potiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
26.11.2008 14:23:54   
eva Ana
Drage moje punce, jaz pa odhajam zdaj domov, lepo se imejte do jutr

PS: danes ne bo več časa za tu gor, mam O user posted image

pa pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
26.11.2008 14:26:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Drage moje punce, jaz pa odhajam zdaj domov, lepo se imejte do jutr

pa pa pa

user posted image user posted image
no se bom držala zvečer da ne bom iz pojstle padla k bo potresuser posted image lepo se mej

< Sporočilo je popravil larilu -- 26.11.2008 14:27:31 >

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
26.11.2008 14:30:39   
cori
Žaži user posted image , mah to zdravstvouser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 321
26.11.2008 14:30:57   
cori

drage moje punce, tud če bomo septembrovke 2009 bom vesela za vse nasuser posted image  user posted image

tudi jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 322
26.11.2008 14:33:16   
cori

pa pa pa

user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 323
26.11.2008 14:54:15   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

user posted image user posted image Dobre se undercover girlsuser posted image . Me prav firbca katere ste.

Pa za sline cedit ob takšnih slikicahuser posted image .

Jaz sem pa po pregledu pri G prejšnji teden spet vnetje fasalauser posted image . Pa naj gre vse skupaj lepo nekam, vsakič po brisu ista scena. Sem danes bila tam, da bi mi dala Canesten in mi reče sestra naj pridem jutri, saj ima danes nosečniceuser posted image . Ja no, moje vnetje pa ni pomembno, Lahko počakauser posted image

a si probala Pušenjakov recept, ne saj se hecam...on je nekaj časa to ful priporočal, zadnje čase pa očitno podlegel farmacevtski industriji in zdaj nič več ne piše o tem...skratka tampon namočen v probiotičen jogurt, jaz sem že poskusila in je delovalo ( ene 3dni), drugače pa Puško zdaj priporoča nekaj kot Vagisan, pa še nekaj kar pa se dobi brez recepta.

drugače pa sem bil ajaz tudi zadnjič na pregledu pri G ravno takrat ko je imela nosečka in sem čakala skoraj 3 ure, sem jih hotela že nekam poslat in it domov pa je bilo žal nujno tko, da sem čakala ko budala. saj lepo in prav da imajo nosečke prednost ampak lahko bi pa vsaj vmes vsake tolko cajta eno nenosečko stisnil...no, tudi me bomo enkrat prišle na ta račun.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 324
26.11.2008 16:37:29   
spelka12
tane se strinjam, ampak ko si enkrat user posted image  mi pa verjemi, da še težje čakaš. Pa saj boš kmalu videla kako je to.
Joj punce kakšno stimulacijo ve popate tuki gor, komaj čakam, da pride moj domovuser posted image .

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?