Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 12:25:53
|
|
|
|
tane
|
evo, bejbike sem te popravila eva Ana, če je danes O pa kar veselo... pa zato si najbrž tudi čisto uuuuu no, končno se je debata tudi tu odprla in moram reči, da ste balzno prdne s temi slikcami...čokolada+man+jagode....fantastična kombinacija, eva Ana morda ideja za nocoj super, vidim tudi da smo dobile ene hude čveke sem...to je seveda mišljeno pozitivno...in upam, da se vse preselimo k avgustovkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 12:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
joj men še zmer ta "čokolada" po glav hod sej jagodo bi spustila k sm čisti pravi čokoholik no zdej smo pa tm kjer ni muh ane. eva Ana jaz delam pa testek 1 dan pred tabo no bomo videl kolk bo kej akcije zdej te 3 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 12:48:21
|
|
|
|
cori
|
čvekice smo ja Čaki, da sem mal bolj spoznamo bo pri avgustovkah 09 veselo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 12:50:04
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane super, vidim tudi da smo dobile ene hude čveke sem...to je seveda mišljeno pozitivno...in upam, da se vse preselimo k avgustovkam he heh to smo stare čveke, samo smo undercover
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 12:54:29
|
|
|
|
tane
|
ma, jaz sem mal že k avgustovkam09 pokukala, so že odprle temo in baje so tam tud hude čvekice še iz nekaj let nazaj in bi se jim tako zeeeeeeelooooo rada pridružila... če me bojo hotele seveda, no pa da me še trije ali pa dva dobra moža (Miklavž +Dedek Mraz) uslišita in mi najprej podarita čudovito darilo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 13:07:17
|
|
|
|
cori
|
ja mene morajo tudi tisti 3 dobri strici uslišat tanči, kdaj delaš test
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 13:08:52
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane ma, jaz sem mal že k avgustovkam09 pokukala, ČE ČE ČE ČE nam mogoče uspe, padem na 31.avgust ...bova potem pr avgustovkah kakšno rekle joj zdaj pa že traparije pišem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 13:09:10
|
|
|
|
cori
|
samo optimizma mi pa ne zmanjka a ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 13:12:29
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: cori ja mene morajo tudi tisti 3 dobri strici uslišat tanči, kdaj delaš test test delam 8.12. če seveda prej ne pride, naj bi bil sicer prej ampak sem ugotovila, da mi je lažje če pride kot pa - na testu, tisto me čist potre. ah te kar k avgustovkam vzamemo...no, zdaj p ajaz govorim traparije...saj veš ČE zagledam+ no, je treba bit pozitiven
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 13:17:20
|
|
|
|
cori
|
Meni je tudi lažje, če že mora, naj prej pride M, kot pa potem tisti negativen test ...pri meni sicer sploh ne vem, kdaj naj je točno ne pričakujem....ker se mi ni niti ustalil cikel, tako da bo pri meni 22. kar prezgodaj za test.....bomo pa takrat veselo , ko boš ti že srečka .... veš da sem se takole dogovarjala z eno mojo prijateljico, da bova me2 septembra srečke in res je bilo tako....tako da, bova pa to pot mi2 v tandemu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 13:19:29
|
|
|
|
eva Ana
|
larilu, ok če ne prej se slišiva 11.12., da vidiva kje sva...če se bo poplačala teh 3 dni; sem takšne volje, da trenutno ne potrebujem čokolade in jagod bo moj čist dovolj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 13:22:47
|
|
|
|
eva Ana
|
drage moje punce, tud če bomo septembrovke 2009 bom vesela za vse nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 13:25:11
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: cori veš da sem se takole dogovarjala z eno mojo prijateljico, da bova me2 septembra srečke in res je bilo tako....tako da, bova pa to pot mi2 v tandemu to pa z navdušenjem pozdravljam...in se 100% strinjam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 13:26:08
|
|
|
|
Nončika
|
Ženskice ste se pa razpisale. uau, kake tipe limate semle gor. joj,joj. bo kdo še mislil, da .... kaj bodo danes zvečer res potresi? tolko vas ma namen le pridno, pridno. da vas bo še več avgustovk2009. avgust je ta pravi mesec za dečiko. jaz že vem a ne, ko sem pa avgusta rodila moje dete. držim pesti, da vam res rata.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 13:29:57
|
|
|
|
Žaži
|
Dobre se undercover girls . Me prav firbca katere ste. Pa za sline cedit ob takšnih slikicah . Jaz sem pa po pregledu pri G prejšnji teden spet vnetje fasala . Pa naj gre vse skupaj lepo nekam, vsakič po brisu ista scena. Sem danes bila tam, da bi mi dala Canesten in mi reče sestra naj pridem jutri, saj ima danes nosečnice . Ja no, moje vnetje pa ni pomembno, Lahko počaka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 14:01:34
|
|
|
|
eva Ana
|
oh Žaži, res se boga, glej dam ti eno , da ti bo lažje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 14:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
eva Ana vrjamem da je tvoj ti čist dovolj jaz morm do zvečera počakat k bo šel tamavči spat pol bomo pa vidl če bo kej akcije.ampak za vsak slučaj se pripravite na kakšne potresne sunke ja tele slikce so prov fajn sam v real life pa nisem kej dost naklonjena takim tipom k so si preveč všeč in pa še glav se jim sam zrak meša *csaje* jaz bi tud mogla met avgustovčka ampak je prehitevu pa zgleda da je par ovinkov seku in je julija vn prlezu Žaži velik čajčka pij pa tko naprej pa bo hiter minil
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 14:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
evo Tane in ostale 2 dobra moža sm že našla ta tretji pa vrjetno že darila nosi in je že na svoji poti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 14:23:54
|
|
|
|
eva Ana
|
Drage moje punce, jaz pa odhajam zdaj domov, lepo se imejte do jutr PS: danes ne bo več časa za tu gor, mam O pa pa pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 14:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana Drage moje punce, jaz pa odhajam zdaj domov, lepo se imejte do jutr PS: danes ne bo več časa za tu gor, mam O pa pa pa no se bom držala zvečer da ne bom iz pojstle padla k bo potres lepo se mej
< Sporočilo je popravil larilu -- 26.11.2008 14:27:31 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 14:30:39
|
|
|
|
cori
|
Žaži , mah to zdravstvo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 14:30:57
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana drage moje punce, tud če bomo septembrovke 2009 bom vesela za vse nas tudi jaz
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 14:33:16
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana PS: danes ne bo več časa za tu gor, mam O pa pa pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 14:54:15
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Dobre se undercover girls . Me prav firbca katere ste. Pa za sline cedit ob takšnih slikicah . Jaz sem pa po pregledu pri G prejšnji teden spet vnetje fasala . Pa naj gre vse skupaj lepo nekam, vsakič po brisu ista scena. Sem danes bila tam, da bi mi dala Canesten in mi reče sestra naj pridem jutri, saj ima danes nosečnice . Ja no, moje vnetje pa ni pomembno, Lahko počaka a si probala Pušenjakov recept, ne saj se hecam...on je nekaj časa to ful priporočal, zadnje čase pa očitno podlegel farmacevtski industriji in zdaj nič več ne piše o tem...skratka tampon namočen v probiotičen jogurt, jaz sem že poskusila in je delovalo ( ene 3dni), drugače pa Puško zdaj priporoča nekaj kot Vagisan, pa še nekaj kar pa se dobi brez recepta. drugače pa sem bil ajaz tudi zadnjič na pregledu pri G ravno takrat ko je imela nosečka in sem čakala skoraj 3 ure, sem jih hotela že nekam poslat in it domov pa je bilo žal nujno tko, da sem čakala ko budala. saj lepo in prav da imajo nosečke prednost ampak lahko bi pa vsaj vmes vsake tolko cajta eno nenosečko stisnil...no, tudi me bomo enkrat prišle na ta račun.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 26.11.2008 16:37:29
|
|
|
|
spelka12
|
tane se strinjam, ampak ko si enkrat mi pa verjemi, da še težje čakaš. Pa saj boš kmalu videla kako je to. Joj punce kakšno stimulacijo ve popate tuki gor, komaj čakam, da pride moj domov .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?