|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
27.11.2008 8:56:25   
Urša08
jutro

Hvala za kavico.

Cati tudi moj otroček ima bolj mirno obdobje. Sem bila včerej že mal nervozna, pa sem se ulegla na kavč in mu začela govort, pa ga božat in sem ga zbudla, mi je potem tako lepo plaval trebuščekuser posted image . Probej se ulešt pa samo otročku posvetit boš vidla da se bo začel premikat.user posted image

No sedaj si grem pa res eno kavico privoščit, potem pa pridem nazaj.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
27.11.2008 8:57:07   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Dobro jutro vsem user posted image !
Kako so kaj vaši bebeki? Moj je že tretji dan zelooo aktiven!

Ola!
Moja je tud bla učer...ponoč me ni pustila spat....zjutri me je pokonc vrgla....zdj se prtožuje k sm za računalnikomuser posted image user posted image očitno ma dons spet en posebn dan.....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
27.11.2008 9:12:14   
petrap
jutro...no ker sem sam še danes v službi in mam jutri dopust je sam še 10 delovnih dni...to bo pa minilo kot bi trenil user posted image user posted image user posted image

ajvy - upam, da se tarja kmalu pozdravi...pa čestitke za pregled...user posted image

cati - če je danes otroček že brcal, pol mislim, da ni kake panike..ne vem..jaz bi še mal počakala al pa probaj kaj pojest takega kar veš da je ponavadi pomagal...tudi pri nas je danes bolj mirno...sam je blo pa včeri tko bl noro user posted image

balonchy - še prou malo pa bomo tud midve doma, a ne user posted image user posted image user posted image ..joj bo fino...jaz komaj čakam, da bom lahko zjutraj spala...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
27.11.2008 9:19:46   
Urša08
No jaz pijem user posted image .

Petrap super za samo še 10 dni - to bo pa res hitrouser posted image Si včerej kej kupila za user posted image ?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
27.11.2008 9:25:19   
claud
petrap....user posted image user posted image user posted image da si se res odločla da boš ju3 frej!!!!!!! A pa mislš da boš lahko spala?user posted image Jst sm mela zdj v parih mescih sam ene 3 take srečne dni.....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
27.11.2008 9:25:32   
Katjusa
jutro punce....

dons mam na sporedu pospravljanje od nedelje ni noben nič pospravljal tak da si lahko predstavljate kaj me čake še dobro da tud kuhal nismo k to pomeni da v kuhinji ni gore posodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa pogrešam BRKN, kje je kej?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
27.11.2008 9:40:10   
petrap
katjusa - brkn je na dopustu...glede pospravljanja je pa pri nas tud velik dela...jaz nikol ne pospravljam med tednom, vedno samo za vikend...

urša - včeri spet nism šla nč v šoping...pol k se mi enkrat služba konča, sam še domou letim...ne vem...mogoče bom šla danes...sam raje vidim,da gre še kdo z mano...mogoče bom mojga nahecala, pa bova šla jutri mal pogledat...ne vem...

claud - ja res upam, da bom lahko spala...čeprou je vedno tko,da ko lahko spim, pa ne morm user posted image ...bomo vidl...jutri bom vsekakor probala čim bolj iskoristit dan z mojim, ker sva redko skupaj na dopustu...mogoče ga celo prepričam, da greva v kino user posted image ...ma morva nekam it...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
27.11.2008 9:50:44   
claud
petrap-user posted image user posted image user posted image kr privoščita si mal razvajanja...!!!!!!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
27.11.2008 9:57:51   
Čebel@
jutro!
ponoči mi je full slabo ratalo,prejle pa spet in sem se dvignila in tekla bruhatuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
27.11.2008 10:02:42   
petrap
majchy - a veš da men tud...sicer nism bruhala, ampak slabo mi je pa blo...sam mislm, da ne bi smela zvečer jest...oziroma tik preden sem šla spat...upam,da bo minilo...pri meni je...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
27.11.2008 10:03:01   
Urša08
Majchy23 a si kako virozo fasala?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
27.11.2008 10:06:23   
Čebel@
zvečer nisem nič jedla......pa upam da isem kej fasala ker sem drgač čist ok

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
27.11.2008 10:13:35   
Vesnozaver
Dobro jutro moje user posted image ,

Balonchy kofe je pasal zelo, sedaj pa sem  pojedla kaki, njamsi

majchy pisuka, kaj te zdaj to daje?user posted image jaz bi se malo pocakala, ce bi se enkrat bruhala, pa bi poklicala g, pa bi se sla pokazat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
27.11.2008 10:24:44   
Shuka
Daaaan pupike user posted image

dons spet bode v oči to sončece in prav je tako user posted image

Grem se oblečt in malo svečke v nosu zmrznit, ker je tolk lepo se splača pretegnit kosti.user posted image

Pridne bodite.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
27.11.2008 10:30:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

majchy pisuka, kaj te zdaj to daje?user posted image jaz bi se malo pocakala, ce bi se enkrat bruhala, pa bi poklicala g, pa bi se sla pokazat.
malo me trebuh boli,bom neki pojedla če bo boljše

Neposredna povezava do sporočila: 3365
27.11.2008 10:30:34   
Vesnozaver
Shuka ja bojda danes se soncek, jutri pa grdo...pa snezilo bo bojda vsepovsod razen na nasem, mb, koncu..user posted image jaz bi pa tako rada da bi tudi pri nas malo snezilo

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
27.11.2008 10:31:55   
boma2
dobro jutro souser posted image ......

vsem nosečkam en lep sončen dan in vsem, ki greste na pregled ... držim pesti in javite kako ste opravile.. :)user posted image

boma2 :)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
27.11.2008 10:34:22   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Jutro trebuščkarce...
Grem kuhat kavo... Dans sem jo pa res tut pila, ne samo virtualno... Mmmmm, kolk je pasala!!! user posted image

user posted image

kje tolk dobre kavice kuhajo jaz bi šla tudi tja..v glavnem hvala za kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
27.11.2008 10:35:29   
boma2
majchy23.. pozdravi se,.. in nam javi... kako si?'

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
27.11.2008 10:35:41   
diamantina
Jutro!

Glede bruhanja - jaz bi si za vsak primer izmerila pritisk, če je pritisk ok, gre pač za zgago. Otročki so zdaj že precej visoko in nam brcajo včasih tudi v želodec, kaj čmo. Jaz imam velike probleme s prepogibanjem, sploh po hrani, imam kar hitro vse nazaj v ustih. Se pozna, da je želodec zdaj zelo stiščan pod rebra. Saj bo bolje v devetem mesecu, ko se bo trebuh spustil.

Je pa danes res brrrrrrrr mrzlo zunaj, ampak kolk sem gledala vremensko, bi se naj otoplilo in ves naslednji teden bi naj deževalo user posted image  Tolk o zasneženem decembru.

Je pa kljub mrazu lep sončen dan, vsaj na štajerskem je tako user posted image

Glede gibanja otrok - moj ima včasih prav noraške trenutke, včasih je pa po ves dan bolj znosen. Ampak dokler ga je čutit, je vse ok, tudi če je kakšen dan malo manj intenzivno.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
27.11.2008 10:38:00   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jutro punce....

dons mam na sporedu pospravljanje od nedelje ni noben nič pospravljal tak da si lahko predstavljate kaj me čake še dobro da tud kuhal nismo k to pomeni da v kuhinji ni gore posodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa pogrešam BRKN, kje je kej?

ja tudi mene čaka pospravljanje pa sploh nevem kako naj s ga lotim... k se mi prav nič ne da... :)

ja za BRKN pa tudi mene že mal skrbi...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
27.11.2008 10:39:15   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Shuka ja bojda danes se soncek, jutri pa grdo...pa snezilo bo bojda vsepovsod razen na nasem, mb, koncu..user posted image jaz bi pa tako rada da bi tudi pri nas malo snezilo
Ti bom poslala malček snegeca če bo pri nas na gorenjskem preveč snežilo, prav? user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 3372
27.11.2008 10:39:38   
Čebel@
boma.........hvalauser posted image
diamantina....mislim da je user posted image  tko neki čudno pritiskal na želodec,tko da ne bom delala panike.......naš čmrlj je bil učeri kar čudno miren ampak ko sem se ulegla me pa je parkrat žoknu

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
27.11.2008 10:39:48   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Boma...saj nismo nagneteni...mi trije na zakonski...pupa v pojsteljici....kuža pa povsod malo.....

no lepo, da vam je ok... koliko imaš staro pupo??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
27.11.2008 10:41:05   
Vesnozaver
majhcy user posted image  da ti bo cimprej boljse!

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

POROD
riba5

KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROK

NARAVNO (83%)

CARSKI REZ (17%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!