Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:55:57
|
|
|
|
sunny24
|
claud, sam veš ku je bil dobr tip... Se je pa pol ta maedicinski bratec res lepo potrudu. Sej ženske so bolj prasice...ene se prov rade izživljajo...Meni je enkrat ena jemala kri pa mi je iglo v mišico zapičla-in to ne enkrat...Mene je pa zvijalo od bolečin, da ti niti povem ne, kaka modrica je bla na roki-se je prov lepo vidlo, kje je bla igla zapičena. kile...ma to je tudi po mojem v mejah normale, čeprav če bi ble pr moji G, bi vam sestre težile že sam če bi do zdej šle 5 kil gor... Sploh je pa važno, da se fajn počutmo, hujšale bomo pole, ko naše pikice na svet spravmo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:56:01
|
|
|
|
kayica24
|
10 kg pa res ni preveč....Saj še mamo do konca dobra 2/slabe 3 mesece... jaz sem šla nekje 7kg gor...pa nikol nevem točno, ker mi vse tehtnice drugače kažejo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:01:49
|
|
|
|
petrap
|
claud - ja tko smo usklajene, da ni treba nč kopirat...ne nimam pregleda.. ..sem ga mela prejšnji ponedeljek...pa me ni nč kregala zarad kil...tko da...sem pa mislila da me bo, sam sem že mela pripravljeno pridigo, da mi ne bi preveč težila, ampak bi ji jaz prej nazaj kaj povedala preden bi ona lahko kaj... ..no sam pol ni blo treba... sunny - jaz sem pa prej vedno sanjala o fantih, ki sem jih kakor koli srečala v preteklosti...pa vedno smo izvajali kake postelne vragoljie ...in to veš kako v živo se mi je sanjalo... ..ni blo slabo no...sam pol sem mela kar mal slabo vest, k sm mojga moža pogledala ...sam saj so sam sanje, a ne?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:02:40
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud shuka- zakaj morš na levem boku spat? a ni bolš da na desnem? Claud - Baje se na desnem boku nahaja neka žila, ki dovaja kri ali kisik v možgane al kaj jest vem kaj (to sem namenoma ginekologa vprašala, zakaj se mi velikokrat v glavi zvrti ko se uležem na desni bok in je rekel da zato ker preščišnem žilo in se mi zato zvrti), no in zato je treba ležat čimveč na levem boku. Pa v pozni nosečnosti je to še najbolj priporočljiv bok. Zdej pa vedi kaj je prav, tko da itak si menjavamo npoložaje z enga na druzga ampak bolj bit na levem kot desnem.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:03:22
|
|
|
|
Katjusa
|
jst brcik nisem štela ne prvič in jih tud zdej ne bom.... vsake tolko je važno da ga čutim če dlje časa ne se mal umirim in čakam da se oglasi z rokami mal bušija prebutam ga božam in kaj hitro brcne in pol gremo spet naprej..... če bi jih hotla štet pol bi lahko čist namiru sedela al pa ležala ker včasih so tak nežne da jih ne zaznaš če kej delaš..... Kayica jst če me kislina matra in ko nič druga ne pomaha vzamem rennie kar je pač nekaj podobnega k rupurut sam men je rupurut tok nagravžen da mi gre na
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:05:00
|
|
|
|
Katjusa
|
jst večina spim pa desnem boku ker mi pač paše.... ko pa me tak začne vse bolet se pa vležem na levega zvečer pa gredam TV kr na trebuhu in se čudim sama sebi kak je to še mogoče v prvi nos. sme lhko tako tv gledala sam do 24 tedna zdej sem pa že v 30.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:05:14
|
|
|
|
claud
|
Sunny-ma sj pr nas so ženske ble do zdj tud kr nežne, ampak tale tipček se je ekstra potrudu pa prou simpatičn je bil kaj ti si šla sam za 5 gor? kayica-tole se pa čist strinjam da vsaka tehtnica drugač kaže....pr G bo pomoje še vsaj 1 več
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:05:25
|
|
|
|
BarbaraGS
|
zivjo koncno sem vas uspela prebrat :) v glavnem jaz gibov ne stejem, ker bi bila prevec paranojicna ce bi se to gledla, ker kaksen dan full miga, kaksen dan pa nic... kriz me na sreco ne muci spat se trudim na levem boku, pa se vedno zbudim na hrbtu . Ne vem, mogoce ker jo tak nizko nosim al kaj, ker mala je namrec se vedno cisto na mehurju. Ne vem kaj naj si mislim. G je rekla, da je to normalno, bolj ko pa se menim z drugimi ljudmi, bolj mi vsi pravijo, da jo full nizko nosim ocitno. Tak da nic adventnih potovanj in vozenj (moje veselje). Za rd sem si tako zelela it v Salzburg, pa bom ocitno morala kar doma cepet ima se kera od vas se vedno na mehurju?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:07:54
|
|
|
|
Shuka
|
Jaz sem si gibe 1 dan zapisovala, pa sem mela čist preveč dela tko da sem nehala, je pa treba zadnji mesec bit bolj pozoren ker se otrok ne premika več toliko ker nima placa. Jest sem ša 8 kg gor pa mi je včeraj že rekel, da sem mal prehitro dobila kilce, jih pa dobim na mesec in pol po 2 , pa še to tehtal so me z gojzarji, tle morm 1 kg odštet pol bo pa kul.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:11:24
|
|
|
|
kayica24
|
Barbara če je ginekologinja rekla, da je vse ok in normalno poslušaj njo in ne ljudi, ki nas ocenjujejo tako " na oko"...če bi blo kaj rizičnega oz. nepravilnega bi ti že G povedala...Tako da ne vidim razloga zakaj poslušaš ljudi, ki te ne vidijo v "notranjost"... In če ti G dovoli uzlet v Salzburg si ga pa tudi privošči...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:13:58
|
|
|
|
claud
|
Shuka-hvala za pojasnilo...ker jst tud laži na levem spim, če sm na desnem me zmer tok krč u nogo zagrab.... katjuša- a ti pa kr na trebuhu lohk.... jst nism na trebuhu bla pomoje že od 12. al 16. tedna..... in tok pogrešam to...glih učer sm mojmu tko žalostno rekla: jst bi se tud tko ulegla -k je bil on na trebuhu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:15:53
|
|
|
|
petrap
|
shuka - super glede kilogramov...mislm, da bom mogla jaz uvest en dan sam sadni, da bom lahko pridno zadrževala kilograme...sam po drugi strani se mi zdi pa tko brez veze...nobenih problemov nism mela v celi nosečnosti, kri pa voda vedno okej...otročk tud lepo raste...tko da mi je pol prou nesmiselno se obremenjevat zarad dveh kilc preveč al kaj?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:17:28
|
|
|
|
sunny24
|
claud, ne, sm šla gor za enih 7 al 8 kil, pr G bo pa kazalo itak več...Jst se lepo vagam doma in sam ta kilaža mi je mirodajna in se sploh ne sekiram, kaj mi una sestra tam teži. G mi še nikoli ni kil omenla, tko da... petrap, jst pa tega tipčka ne poznam-ga še nism vidla...sm si ga ustvarla v sanjah... Sam sem pa res umetnik... Veš kaj, v sanjah je vse dovoljeno...dokler ne začneš govorit v spanju in dragi kaj sliši...Se mi je že enkrat zgodilo in ni blo lih fajn...Ma sm mu lepo povedala, da so ble sam sanje. Pa sej jih ne morem kontrolirat... Kaj klinc, on se pa s trdim zbudi, pa tudi ne vem in me ne zanima, kaj je delu v sanjah... Sam pa ga včasih mal pohecam, če je bil s kako bjondo... barbara, da bi mela prov na mehurju ne, me pa včasih nabrca v mehur in morm takoj na WC letet....Ja boste pa drugo leto šli na kak lep izlet v tem času! Sej jst sem tudi celo poletje bla zaprta v stanovanju in ležala, pa ne veš, kako sem hotla it na morje oz septembra je blo planirano križarjenje po Sredozemlju...Pač J. ga, pa drugič!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:17:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap shuka - super glede kilogramov...mislm, da bom mogla jaz uvest en dan sam sadni, da bom lahko pridno zadrževala kilograme...sam po drugi strani se mi zdi pa tko brez veze...nobenih problemov nism mela v celi nosečnosti, kri pa voda vedno okej...otročk tud lepo raste...tko da mi je pol prou nesmiselno se obremenjevat zarad dveh kilc preveč al kaj? se strinjam jst sm mela tud do zdj še celo nosečnost dobro kri, pa sm mela pred nosečnostjo vedno slabo....tko da pomoje se prehranjujem čist u redu....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:17:59
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - ja tako je. Naša dr. in sestra tudi predavajo in sta zelo ok. Čeprav sem veliko stvari že vedela, mi je pa na MŠ všeč, ker je zdraven moj možek. Ker potem vidi, da se nosečke moramo potrudit (pazit kaj jemo, počivat, prebrat literaturo,...) in ne samo ležimo doma (kot mu kakšen krat pade na misel). Claud - glede lulanja. Jaz imam iste probleme. Sem pa neki zadnjič ugotovila, in sicer da je lažje it v laboratorij popoldne, kot zjutraj. Ponoči namreč spim in ne pijem nič. Zato tudi zaloge ni. Dopoldan pa sem bolj žejna in če potem normalno pijem, naberem tudi zalogo za popoldanski obisk laboratorija. Čeprav je tudi takrat ni veliko, ker imam že od majhnega psihološko zavoro (jaz rada lulam doma). Ampak več kot dopoldan pa je.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:19:19
|
|
|
|
BarbaraGS
|
kayica24 hvala, ampak v Salzburg mi ne pusti moja tasca - zdravnica. Po njenem mnenju in po mnenju moje price (btw tudi zdravnica) je mala full nizko in jo tako tudi cutim. Ves cas pritiska na mehur. G pa ne vem zakaj pravi, da je to normalno, ce imajo vse punce, ki so istocasno nosece ze vise dojencke in to ze kar nekaj casa . Pri moji G imam pa itak vedno obcutek, da se ji vse zdi normalno...tudi nenormalne stvari hehe... (pac zenska navajena ze vsega verjetno hehe). Sej verjamem, da ni nic kriticnega (se), ampak ce mi je G prepovedala sprehode in napore, pol verjetno ni vse super druper in tudi dolge voznje niso glih priporocljive.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:20:32
|
|
|
|
claud
|
petrap, jst pa tega tipčka ne poznam-ga še nism vidla...sm si ga ustvarla v sanjah... Sam sem pa res umetnik... Veš kaj, v sanjah je vse dovoljeno...dokler ne začneš govorit v spanju in dragi kaj sliši...Se mi je že enkrat zgodilo in ni blo lih fajn...Ma sm mu lepo povedala, da so ble sam sanje. Pa sej jih ne morem kontrolirat... Kaj klinc, on se pa s trdim zbudi, pa tudi ne vem in me ne zanima, kaj je delu v sanjah... Sam pa ga včasih mal pohecam, če je bil s kako bjondo... sunny- sj res-oni majo lohk trdga zjutri od raznih fantazij, mi bi mogle pa sam o njih sanjat al kaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:22:40
|
|
|
|
sunny24
|
claud, zgleda že tako!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:23:28
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap shuka - super glede kilogramov...mislm, da bom mogla jaz uvest en dan sam sadni, da bom lahko pridno zadrževala kilograme...sam po drugi strani se mi zdi pa tko brez veze...nobenih problemov nism mela v celi nosečnosti, kri pa voda vedno okej...otročk tud lepo raste...tko da mi je pol prou nesmiselno se obremenjevat zarad dveh kilc preveč al kaj? Petra - popolnoma imaš prav, nima se smisla zarad 2 kilogramov obremenjevat, pa tud če bi jih blo še 5 več, dokler si ti in dete OK je to najvažneje, jaz o drugem sploh ne razmišljam.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:25:01
|
|
|
|
BarbaraGS
|
sunny24 vem vem...se moram mal zjokat, ker sem drugace bolj potovalni clovek in me to, da ne smem nikamor vsake toliko mal zamori
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:25:40
|
|
|
|
claud
|
maksi1- psihološka zavora očitno jo mam jst tud....drugač pa dam jst vedno kri in vodo popoldne...mi je tud sestra rekla naj raj popoldne dajem.... ko že dobiš mal hranilnih snovi v telo.... barbaraGS- pomoje tud bolš pol da za letos odložiš Salzburg- je ful vožnje pol pa cel dan hodiš pa si na nogah.... tud jst mam rada te izlete...sva bla lani u Salzburgu, pa smo res cel dan hodil in sm bla kr zbita pa nism bla noseča, zdj bi blo pa to kr preveč.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:27:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS sunny24 vem vem...se moram mal zjokat, ker sem drugace bolj potovalni clovek in me to, da ne smem nikamor vsake toliko mal zamori BarbaraGS ne sekeri se....letos bomo že preživele...pol bomo pa že z malčki okol hodil....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:28:22
|
|
|
|
petrap
|
barbara - jaz sem pa ful žurerski tip, sploh v času veselega decembra ..sam letos tud ne bo nč...vsaka se je mogla najbrž čemu odpovedat, sam tko je, če hočmo met zdrave sončke...pa saj lahko tukaj gor jamramo kolkr hočmo, pa nam je ponavadi bolje...tko da ti kar piši kaj te muči.... ...mamo rade vse..vesele in žalostne trebuškarce a ne?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:29:22
|
|
|
|
sunny24
|
Verjamem, k sm jst tudi taka...Ma veš kaj, zdej bomo malo potrpeli, pol dobimo naše sončke in pol nas nič ne ustavi! Jst bom zgleda na dopust mogla začet hodit z mojmi starši(še dobro, da se full zastopimo), k moj je reku, da na letalo ne gre več (2X sm ga spravla)...Jst pa morem še v Mehiko it pogledat, pa kako Tajsko bi tudi, sam v Maroko pa ga morm spravit, k so moji tam že bli in ne bojo šli še enkrat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 13:30:45
|
|
|
|
kayica24
|
Barbara no to je pa že druga pesem..Da imaš prepovedane sprehode,itd...Pa same dohtarje okrog sebe... Bi bla rada na tvojem mestu, ker me je full strah bolezni in se kar non-stip opazujem, če je z mano kaj narobe in če je kaj nevarnega No in če imaš koga takega zraven sebe, te lahko v sekundi pomiri No, potem pa Salzburg preloži na čas, ko pa boste lahko šli vsi..Tudi bebica, ki ti zdaj čiča na mehurju
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Rezano cvetjeF*R*UKateri cvet vas najbolj razveseli?vrtnica (
39%)
gerbera (
5%)
tulipan (
12%)
orhideja (
24%)
drugo (
10%)
bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (
11%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!