Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:41:06
|
|
|
|
Čebel@
|
naj vas ne skrbi za brkn ker z možekom lenarita v toplicah
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:42:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majhcy da ti bo cimprej boljse! hvala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:42:27
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Balonchy- a ti je zapasala dons a?! Jst se pa kakavu ne morm odpovedat...mi že dolg ni kavica res zapasala...zadišala pa je Kako pa kj tvoje dete....? Nč ne poveš.... Si tok s seznamčki not.. Hvala za skrb... Naša bebica je OK... Razen zadnč k sm paničarla, da ne čutim gibov - brca nenormalno. Zadnjih par dni ima prav napade brcanja v intervalih. G mi je tudi dal tabelco kamor pridno izpolnjujem gibe in ure našega lumpija. Moram pa v ponedeljek nesti to tabelco k G, da mi pogleda kaj se mu zdi. Sam po moje ne bo panike, ker je gibov dovolj. Itenziteta pa tut ni vprašljiva! petrap - ja kmal bomo doma. Komaj čakam! Pa ne zaradi jutranjega spanja (tega ne pogrešam) - jaz bolj čakam zarad mirnejšega preživljanja dneva. Nobenih skakanj in obveznosti ob določenih urah itd... Lahko se bomo posvetile pripravam za naše bebike in mal tut same sebi... Tiste, ki že imate otročke pa tut njim malo bolj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:45:02
|
|
|
|
Shuka
|
diamantina - ja kaj pa po hrani telovadiš, je pa ja bolje samo počivat, ne? se pa strinjam, jaz brcike čutim že čisto pri prsnem košu, ne morm rečt pri joškicah, k mam te lohka mal povešene k so večje pa k sedim so mal spuščene in jih seveda luftam kot je ena rekla, pa ta mera ni lih merodajna in ko jem poskušam res malo jesti in večkrat na dan, da se izognem tem težavam, vedno pa seveda ne gre. Včeraj sem ob 20h pojedla 3 piškote pa mi že ni blo dobro, bi mogla verjetno samo enega , zgaga je pa hudič. Včeraj mi je g. rekel, da moram spati na levem boku, men pa ta lev bok tolk ne sede, najraje na desnem, pa vem da tam ne smem. Pa tud štruca naša me ponavadi zvečer zmer na levi strani brca Bomo si mogl en drug položaj omislit
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:45:07
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jutro! ponoči mi je full slabo ratalo,prejle pa spet in sem se dvignila in tekla bruhat majchy - Upam, da ti bo kmalu boljše.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:47:16
|
|
|
|
Shuka
|
balonchy - zate enga k si tolk pridna s seznamčkom.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:47:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jutro! ponoči mi je full slabo ratalo,prejle pa spet in sem se dvignila in tekla bruhat majchy - Upam, da ti bo kmalu boljše. hvala za skrb.......zdej sem pozajaterkovala žemlico in kakav in čakam kaj bo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:49:03
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka balonchy - zate enga k si tolk pridna s seznamčkom. Ne me hvalit, da se ne pokvarim!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:49:48
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jutro! ponoči mi je full slabo ratalo,prejle pa spet in sem se dvignila in tekla bruhat majchy - Upam, da ti bo kmalu boljše. hvala za skrb.......zdej sem pozajaterkovala žemlico in kakav in čakam kaj bo Zihr bo boljš, če si nekaj dala v želodček...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:53:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jutro! ponoči mi je full slabo ratalo,prejle pa spet in sem se dvignila in tekla bruhat majchy - Upam, da ti bo kmalu boljše. hvala za skrb.......zdej sem pozajaterkovala žemlico in kakav in čakam kaj bo Zihr bo boljš, če si nekaj dala v želodček... ¸po moje tudi-no upam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:56:27
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Shuka jajjaja velja za snegeca! meni je tudi g rekla, da naj spim na levem boku, pa saj nemres skoz na eni strani lezat..se obracam. Edino na hrbtu ne morem bit, me kar bolet zacne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 10:59:03
|
|
|
|
Pupka
|
Shuka... tudi jaz moram ležat na levem, ker se naš ne obrača... pred enim mescem je bla že v vodoravni legi, zdaj se je spet pokonci postavla in tik pod rebrami hoče z glavco vn Me pa občasno res prav hudo boli v levem boku, ampak kaj čem... se obrnem za pol ure, pa spet nazaj na levega... Sam da se obrne! petra... za desetko! Bo lažje ker je sam še tako malo! majchy... ti pa kar v en udoben položaj da bo tudi tvojemu želodcu karseda prijetno! balonchy ta kava je bla pa.... hmmm za prte obliznit... škoda da se jo ne da vzet iz ekrana... Kar se gibov tiče je tudi pri meni tako.... Se zgodi da včasih tko brcnem da se bojim da bo res kje noga vn pogledala... Prav hudo, včasih niti spustit noče in tišči tisto nogico da prav pika... po moje bi blo treba nohteke poščipat Drugače pa en dan bolj drug dan manj... ko je predolgo ni, pa hitro mal potrkam... Vreme je danes spet prav pomladno... Vsaj tako izgleda od znotraj... Je pa mraz ja... No, in šele zdaj: Dobro jutro srečke, upam da ste dobro spale in se predvsem naspale, če ne pa upam da vam bo tekom dneva dano da boste lahko si odpočile! Moj sine se je že tako navadil da zjutraj kar po tiho odide k babici in mami lahko še malo poleži. No, danes me je vendarle zbudil in mi povedal, da ko bomo meli dojenčka mi bo on vse pomagal kar bo treba DANES BOM JEDLA SAMO SADJE!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 11:15:59
|
|
|
|
reckova
|
Hej punce! Jaz sem se zdaj nadremala...moj hodi 3 dni na izobraževanje v lj, pa se zjutraj vstanem mu naredim zajtrk pa še sendvič za zraven....pol pa ker je to že ob 6:00 se najem in danes me je kar zmanjkalo. Sva z bušijem tak zadremala.....če mali je ajal. Upam, da se bo navzel tega tudi potem ko bo rojen. Zdaj pa mi že spet nekaj kruli. Popoldne pa grem še zadnjič na MŠ, dvignem potrdilo za mojega in še predavanje o dojenju imamo. Tak, da sva z mojim to tudi opravila. Počasi nakupujem stvari za malega...včeraj sem šla v mb in ker zapirajo drogerijo watsons imajo vse -50% in sem dobila tetra plenice full poceni, pa še neke pudrčke pa kreme za ritko pa to sem kupila. Sem bila full vesela, ker se res vsak euro pozna. Kje pa lahko kupim one previjalne plenice ko imajo trakec za zavezat? Ajde punce Lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 11:36:23
|
|
|
|
claud
|
balonchy- lepo da maš takega divjaka v trebuščku shuka- zakaj morš na levem boku spat? a ni bolš da na desnem? majchy- upam da se tvoj želodec kmal umiri...oz. da je že ok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:00:56
|
|
|
|
sunny24
|
Lep sončen dan oz jutro... A je res mraz zuni? Ker če pogledam ven, se mi zdi tko toplo... Ne, danes sem bla bol pridna, sm ustala ob 11h, sam sm se mogla napapcat in mal tle prebrat, kaj dogaja! Majchy, joj, ti si pa res bogica bla! To si sigurno kako brciko dobila direkt v želodc-jst jo tudi včasih, sam mi pa ni treba letet nad školko-je naša pupa bol nežne sorte... Ta levi-desni bok pa tudi meni ni jasen-jst če spim na levem, me začne dušit, pa srce mi full razbija, isto tudi če sem na hrbtu, tko, da mi kaj drugega kot desni ne ostane. Pa tudi v eni knigi sm brala, da je bolše desni kot levi, ker je tako naše manj obremenjeno.... Sm učeri dobila vabilo na MŠ in začnemo 8.12., končamo pa 22.1. z ogledom porodnišnice Šempeter...Pa 2X na teden mamo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:03:28
|
|
|
|
Čebel@
|
punce res hvala za skrb....sem že uredu claud.......kako ssi ušimala v laboratoriju sunny......pridna da si tko "zgodi" ustala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:17:03
|
|
|
|
sunny24
|
Pa kaj je zatišnje danes tu med trebuščkarcami? Majchy, lepo, da je šlo mimo! Jst sem si pa zadnjič v trgovini nabavla tisti ječmen v prehu al kaj že je, k ga preliješ z mlekom in je skori ku kafe in zdej pijem tle pred PC...Ker kava mi res ne gre zdej ko sem , prej sm jih pa tudi po 8 na dan spila... Naša pa zdej že enih 10 min brca in se premika...Ku lepo! Aja, od kdaj dalje je pa treba gibe štet? Joj, jst sem pa v knjižnci tazga fajn tipa srečala(sm bla samska), pa sm se pol zbudila...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:21:46
|
|
|
|
kayica24
|
Hey punce trebuškaste!!! Ne se obremenjevat z gibi naših ....dr.pušenjak je v enem forumu enkrat zapisal, da so brcike samo znaj, da je živ..Potem pa vseeno ali jih je 5 ali 500... tako da....jaz se ne bi sekirala..glavno da se čuti premikanje..Saj naši mali bebeki tudi rabijo kako "nedeljo" kar se pa tiče dvignjene maternice vse do želodca in pljuč...imam zadnje dneve kar težave in spim z vzdignjenim vzglavjem..Včasih se mi celo zdi, da mi po pljučah brca Če se preveč najem, pa tudi lahko imam en,dva,tri hrano nazaj v ustih...Pa sapo zajemam kot da me nevem kaj muči in vzdihujem... Drugače me zgaga ne peče preveč, ampak imam slabše delujočo zaklopko med požiralnikom in zaklopko in mi ta kislina najeda požiralnik in grlo, da kar non-stop pokašljujem nekaj...No, vsaj ponoči imam s tem kašljem mir... No, vsaj jaz mislim da pokašljujem zaradi vračanja kisline v požiralnik in draži, ker drugače suhega zraka nimamo, ga vlažimo...Pa prehlad me tudi ne daje...Tak da...Pojma nimam...Mislite da bi blo pametno kak Rupurut vzet, da vidim če je to vzrok? So že kakšne nosečniške tegobe menda... Bi pa rada vprašala...križ vas kaj boli???Mene križ ne, me pa boli prsni del hrbtenice pa nevem zakaj...Zaradi drže? Glede ležanja na levem boku pa bi naj bilo boljše, ker na tej strani dobiva največ hranilnih snovi in kisika... Tak pa sem spet dala delo z branjem tega dooolgega posta...če bi pisala moje poste v nekaj vrsticah, bi menda tudi imela že kakšno zvezdico več
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:22:17
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - super za MŠ. V tvoji skupini boste verjetno s podobnimi trebuhi, ker zdej ko sem jaz hodila, jih je večina tik pred PDP (če sklepam po trebuhih) in nas je bilo teh z manjšimi trebuhi manj. Bi pa bilo boljše, če bi bila ta MŠ iz dveh delov. Prvi za začetek nosečnosti, drugi za konec. Ker ene stvari , ki jih boš slišala, smo že zdavnej dale mimo. Glede nege otroka, poroda in podobno pa je dobro slišati čim bolj na koncu, da ne pozabiš.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:24:06
|
|
|
|
kayica24
|
Aja, od kdaj dalje je pa treba gibe štet? nam je babica na telovadbi rekla da zadnji mesec
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:32:37
|
|
|
|
sunny24
|
kayca, križ...mene kdaj tko useka, da pol me prime še dol v nogo in ne morem niti stopit nanjo-ponavadi je to desna noga, pa jo pol vlačim za sabo po stanovanju. PA tudi stanje na desni nogi mi dela malo problemov, k me boli gor pr križu... Za tvojo kislino pa nevem. Jst, ko sem mela probleme s kislino in želodcem, je bil rupurut isto, kot da bi en bonbonček vzela, tko, da meni ni pomagal nič...Lahko pa poskusiš, sej škodit ti ne more-če sega sploh lahko jemlje v ... maksi, ja, sej sm gledala urnik in kaj bojo predavali...Za načrtovanje smo že pozni, pa za prehrano tudi že skori... Aja, kaj neki predava al kaj ima tudi sestra od naše G, ne? Pa naša G tudi ma ta 1. predavanje sm vidla.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:42:54
|
|
|
|
petrap
|
brcike - jaz že zdaj vem, da jih ne bom štela, bom sam pozorna na to, da jih čutim vsak dan večkrat...točno kolkrat, pa mislm da res ni pomembno... križ - mene boli predvsem proti večeru, ko je po moje moje telo že tko utrujeno, da ne more nč več....pa še tako nošnjo mam, da mam res velik buši...tko da sploh ni čudno, da je tko k je...noge me pa niti ne bolijo...mogoče me hoče kdaj ponoči mal krč zagrabit, sam ga hitro premagam... spanje - jaz spim na levi in na desni strani...mislm, da mi celo bolj odgovarja na levi...no pa tud na hrbtu lahko, sam morm bit vsaj mal postrani...se mi pa zdi, da ko sem na levem boku, je otrok veliko bolj živahen kot če sem na desnem...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:44:22
|
|
|
|
claud
|
majchy- v laboratoriju je blo pa točn tko k sm rekla....me je že doma prjel lulat...pa sm rekl: nč bom mal odtočila sj do domžal bom tok spila da me bo spet prjel...ma ja, spet sm tm čakala pa pila....sm pa ugotovila da sm se na igle mal navadla...sta bla učer tm dva medicinska brata u sprejemni en mi je pa kri uzel-sm si že rekla:šit tole je pa en študent pa mi bo po žili brsku pa je bil ful nežen, k je vidu da sm mal pobledela pa me je prijazno vprašu če je vse QL tko da za naše brate (medicinske) sunny- ti pa maš sanje..... kayica- mene tud križ mal matra...sm se dons tehtala, pa sm šla baje za 10 kg gor....a je to že preveč?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:50:26
|
|
|
|
petrap
|
claud - jaz sem šla tud že za 10 kg gor.... ...smo pa res čist iste... jaz mislm, da je to čist u mejah normale...tko da jaz se nč ne sekiram...se bom pol
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 12:52:01
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap claud - jaz sem šla tud že za 10 kg gor.... ...smo pa res čist iste... jaz mislm, da je to čist u mejah normale...tko da jaz se nč ne sekiram...se bom pol sj ne vem kera kakšno kopira No sj bom u pondelk zvedla ko mam pregled....al ga maš ti tud slučajno
|
|
|
dodajanje umetnega mlekanataly33Katero mleko dodajate dojenčku?Novalac (
26%)
Aptamil (
38%)
Milupa (
4%)
Drugo (
33%)
Število vseh glasov: 104Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!