|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
27.11.2008 10:41:06   
Čebel@
naj vas ne skrbi za brkn ker z možekom lenarita v toplicahuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
27.11.2008 10:42:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

majhcy user posted image  da ti bo cimprej boljse!
hvalauser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
27.11.2008 10:42:27   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Balonchy- a ti je zapasala dons a?!user posted image Jst se pa kakavu ne morm odpovedat...mi že dolg ni kavica res zapasala...zadišala pa jeuser posted image
Kako pa kj tvoje dete....? Nč ne poveš.... user posted image   Si tok s seznamčki not..

Hvala za skrb... user posted image

Naša bebica je OK... Razen zadnč k sm paničarla, da ne čutim gibov - brca nenormalno. Zadnjih par dni ima prav napade brcanja v intervalih. user posted image
G mi je tudi dal tabelco kamor pridno izpolnjujem gibe in ure našega lumpija. Moram pa v ponedeljek nesti to tabelco k G, da mi pogleda kaj se mu zdi. Sam po moje ne bo panike, ker je gibov dovolj. Itenziteta pa tut ni vprašljiva! user posted image

petrap - ja kmal bomo doma. Komaj čakam! Pa ne zaradi jutranjega spanja (tega ne pogrešam) - jaz bolj čakam zarad mirnejšega preživljanja dneva. Nobenih skakanj in obveznosti ob določenih urah itd...
Lahko se bomo posvetile pripravam za naše bebike in mal tut same sebi... Tiste, ki že imate otročke pa tut njim malo bolj... user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
27.11.2008 10:45:02   
Shuka
diamantina - ja kaj pa po hrani telovadiš, je pa ja bolje samo počivat, ne? user posted image user posted image se pa strinjam, jaz brcike čutim že čisto pri prsnem košu, ne morm rečt pri joškicah, k mam te lohka mal povešene k so večje pa k sedim so mal spuščene in jih seveda luftam kot je ena rekla, pa ta mera ni lih merodajnauser posted image user posted image user posted image in ko jem poskušam res malo jesti in večkrat na dan, da se izognem tem težavam, vedno pa seveda ne gre. Včeraj sem ob 20h pojedla 3 piškote pa mi že ni blo dobro, bi mogla verjetno samo enegauser posted image user posted image user posted image , zgaga je pa hudič.

Včeraj mi je g. rekel, da moram spati na levem boku, men pa ta lev bok tolk ne sede, najraje na desnem, pa vem da tam ne smem. Pa tud štruca naša me ponavadi zvečer zmer na levi strani brcauser posted image Bomo si mogl en drug položaj omislituser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
27.11.2008 10:45:07   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jutro!
ponoči mi je full slabo ratalo,prejle pa spet in sem se dvignila in tekla bruhatuser posted image

majchy - user posted image user posted image user posted image
Upam, da ti bo kmalu boljše.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
27.11.2008 10:47:16   
Shuka
balonchy - zate engauser posted image k si tolk pridna s seznamčkom.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
27.11.2008 10:47:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

jutro!
ponoči mi je full slabo ratalo,prejle pa spet in sem se dvignila in tekla bruhatuser posted image

Upam, da ti bo kmalu boljše.  user posted image user posted image user posted image
hvala za skrb.......zdej sem pozajaterkovala žemlico in kakav in čakam kaj bo

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
27.11.2008 10:49:03   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

balonchy - zate engauser posted image k si tolk pridna s seznamčkom.

user posted image user posted image user posted image

Ne me hvalit, da se ne pokvarim!!! user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
27.11.2008 10:49:48   
Balonchy

jutro!

Zihr bo boljš, če si nekaj dala v želodček... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
27.11.2008 10:53:51   
Čebel@

jutro!

Zihr bo boljš, če si nekaj dala v želodček... user posted image user posted image user posted image
¸po moje tudi-no upamuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
27.11.2008 10:56:27   
Vesnozaver
Shuka jajjaja velja za snegeca!user posted image

meni je tudi g rekla, da naj spim na levem boku, pa saj nemres skoz na eni strani lezat..se obracam. Edino na hrbtu ne morem bit, me kar bolet zacne

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
27.11.2008 10:59:03   
Pupka
Shuka... tudi jaz moram ležat na levem, ker se naš user posted image  ne obrača... pred enim mescem je bla že v vodoravni legi, zdaj se je spet pokonci postavla in tik pod rebrami hoče z glavco vn user posted image
Me pa občasno res prav hudo boli v levem boku, ampak kaj čem... se obrnem za pol ure, pa spet nazaj na levega... Sam da se obrne!

petra... user posted image user posted image user posted image  za desetko! Bo lažje ker je sam še tako malo!

majchy... ti pa kar v en udoben položaj da bo tudi tvojemu želodcu karseda prijetno!

balonchy ta kava je bla pa.... hmmm za prte obliznit... user posted image user posted image user posted image  škoda da se jo ne da vzet iz ekrana...

Kar se gibov tiče je tudi pri meni tako.... Se zgodi da včasih tko brcnem da se bojim da bo res kje noga vn pogledala... Prav hudo, včasih niti spustit noče in tišči tisto nogico da prav pika... po moje bi blo treba nohteke poščipat user posted image user posted image user posted image

Drugače pa en dan bolj drug dan manj... ko je predolgo ni, pa hitro mal potrkam...

Vreme je danes spet prav pomladno... Vsaj tako izgleda od znotraj... Je pa mraz ja...

No, in šele zdaj:

Dobro jutro srečke,

upam da ste dobro spale in se predvsem naspale, če ne pa upam da vam bo tekom dneva dano da boste lahko si odpočile!

Moj sine se je že tako navadil da zjutraj kar po tiho odide k babici in mami lahko še malo poleži. user posted image user posted image  No, danes me je vendarle zbudil in mi povedal, da ko bomo meli dojenčka mi bo on vse pomagal kar bo treba user posted image

DANES BOM JEDLA SAMO SADJE!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
27.11.2008 11:15:59   
reckova
Hej punce! Jaz sem se zdaj nadremala...moj hodi 3 dni na izobraževanje v lj, pa se zjutraj vstanem mu naredim zajtrk pa še sendvič za zraven....pol pa ker je to že ob 6:00 se najem in danes me je kar zmanjkalo. Sva z bušijem tak zadremala.....če mali je ajal. Upam, da se bo navzel tega tudi potem ko bo rojen. Zdaj pa mi že spet nekaj kruli. Popoldne pa grem še zadnjič na MŠ, dvignem potrdilo za mojega in še predavanje o dojenju imamo. Tak, da sva z mojim to tudi opravila. Počasi nakupujem stvari za malega...včeraj sem šla v mb in ker zapirajo drogerijo watsons imajo vse -50% in sem dobila tetra plenice full poceni, pa še neke pudrčke pa kreme za ritko pa to sem kupila. Sem bila full vesela, ker se res vsak euro pozna. Kje pa lahko kupim one previjalne plenice ko imajo trakec za zavezat?
Ajde punce

Lp

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
27.11.2008 11:36:23   
claud
balonchy- user posted image user posted image user posted image lepo da maš takega divjaka v trebuščkuuser posted image

shuka- zakaj morš na levem boku spat? a ni bolš da na desnem?

majchy- upam da se tvoj želodec kmal umiri...oz. da je že okuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
27.11.2008 12:00:56   
sunny24
Lep sončen dan oz jutro...user posted image  A je res mraz zuni? Ker če pogledam ven, se mi zdi tko toplo...
Ne, danes sem bla bol pridna, sm ustala ob 11h, sam sm se mogla napapcat in mal tle prebrat, kaj dogaja!

Majchy, joj, ti si pa res bogica bla! user posted image  To si sigurno kako brciko dobila direkt v želodc-jst jo tudi včasih, sam mi pa ni treba letet nad školko-je naša pupa bol nežne sorte...user posted image

Ta levi-desni bok pa tudi meni ni jasen-jst če spim na levem, me začne dušit, pa srce mi full razbija, isto tudi če sem na hrbtu, tko, da mi kaj drugega kot desni ne ostane. Pa tudi v eni knigi sm brala, da je bolše desni kot levi, ker je tako naše user posted image  manj obremenjeno....

Sm učeri dobila vabilo na MŠ in začnemo 8.12., končamo pa 22.1. z ogledom porodnišnice Šempeter...Pa 2X na teden mamo...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
27.11.2008 12:03:28   
Čebel@
punce res hvala za skrb....sem že ureduuser posted image
claud.......kako ssi ušimala v laboratoriju
sunny......pridna da si tko "zgodi" ustalauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
27.11.2008 12:17:03   
sunny24
Pa kaj je zatišnje danes tu med trebuščkarcami?

Majchy, lepo, da je šlo mimo!user posted image

Jst sem si pa zadnjič v trgovini nabavla tisti ječmen v prehu al kaj že je, k ga preliješ z mlekom in je skori ku kafe in zdej pijem tle pred PC...Ker kava mi res ne gre zdej ko sem user posted image , prej sm jih pa tudi po 8 na dan spila...user posted image
Naša pa zdej že enih 10 min brca in se premika...Ku lepo!

Aja, od kdaj dalje je pa treba gibe štet?

Joj, jst sem pa v knjižnci tazga fajn tipa srečala(sm bla samska), pa sm se pol zbudila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
27.11.2008 12:21:46   
kayica24
Hey punce trebuškaste!!!

Ne se obremenjevat z gibi naših user posted image ....dr.pušenjak je v enem forumu enkrat zapisal, da so brcike samo znaj, da je user posted image  živ..Potem pa vseeno ali jih je 5 ali 500...
tako da....jaz se ne bi sekirala..glavno da se čuti premikanje..Saj naši mali bebeki tudi rabijo kako "nedeljo"user posted image

kar se pa tiče dvignjene maternice vse do želodca in pljuč...imam zadnje dneve kar težave in spim z vzdignjenim vzglavjem..Včasih se mi celo zdi, da mi user posted image  po pljučah brcauser posted image user posted image user posted image

Če se preveč najem, pa tudi lahko imam en,dva,tri hrano nazaj v ustih...Pa sapo zajemam kot da me nevem kaj muči in vzdihujem...
Drugače me zgaga ne peče preveč, ampak imam slabše delujočo zaklopko med požiralnikom in zaklopko in mi ta kislina najeda požiralnik in grlo, da kar non-stop pokašljujem nekaj...No, vsaj ponoči imam s tem kašljem mir...
No, vsaj jaz mislim da pokašljujem zaradi vračanja kisline v požiralnik in draži, ker drugače suhega zraka nimamo, ga vlažimo...Pa prehlad me tudi ne daje...Tak da...Pojma nimam...Mislite da bi blo pametno kak Rupurut vzet, da vidim če je to vzrok?
So že kakšne nosečniške tegobe menda...user posted image user posted image

Bi pa rada vprašala...križ vas kaj boli???Mene križ ne, me pa boli prsni del hrbteniceuser posted image user posted image pa nevem zakaj...Zaradi drže?

Glede ležanja na levem boku pa bi naj bilo boljše, ker na tej strani user posted image  dobiva največ hranilnih snovi in kisika...

Tak pa sem spet dala delo z branjem tega dooolgega posta...če bi pisala moje poste v nekaj vrsticah, bi menda tudi imela že kakšno zvezdico večuser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
27.11.2008 12:22:17   
Maksi1
Sunny - super za MŠ. V tvoji skupini boste verjetno s podobnimi trebuhi, ker zdej ko sem jaz hodila, jih je večina tik pred PDP (če sklepam po trebuhih) in nas je bilo teh z manjšimi trebuhi manj. Bi pa bilo boljše, če bi bila ta MŠ iz dveh delov. Prvi za začetek nosečnosti, drugi za konec. Ker ene stvari , ki jih boš slišala, smo že zdavnej dale mimo. Glede nege otroka, poroda in podobno pa je dobro slišati čim bolj na koncu, da ne pozabiš.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
27.11.2008 12:24:06   
kayica24
Aja, od kdaj dalje je pa treba gibe štet?

nam je babica na telovadbi rekla da zadnji mesec

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
27.11.2008 12:32:37   
sunny24
kayca, križ...mene kdaj tko useka, da pol me prime še dol v nogo in ne morem niti stopit nanjo-ponavadi je to desna noga, pa jo pol vlačim za sabo po stanovanju. PA tudi stanje na desni nogi mi dela malo problemov, k me boli gor pr križu...
Za tvojo kislino pa nevem. Jst, ko sem mela probleme s kislino in želodcem, je bil rupurut isto, kot da bi en bonbonček vzela, tko, da meni ni pomagal nič...Lahko pa poskusiš, sej škodit ti ne more-če sega sploh lahko jemlje v user posted image ...

maksi, ja, sej sm gledala urnik in kaj bojo predavali...Za načrtovanje smo že pozni, pa za prehrano tudi že skori...user posted image  Aja, kaj neki predava al kaj ima tudi sestra od naše G, ne? Pa naša G tudi ma ta 1. predavanje sm vidla.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
27.11.2008 12:42:54   
petrap
brcike - jaz že zdaj vem, da jih ne bom štela, bom sam pozorna na to, da jih čutim vsak dan večkrat...točno kolkrat, pa mislm da res ni pomembno...

križ - mene boli predvsem proti večeru, ko je po moje moje telo že tko utrujeno, da ne more nč več....pa še tako nošnjo mam, da mam res velik buši...tko da sploh ni čudno, da je tko k je...noge me pa niti ne bolijo...mogoče me hoče kdaj ponoči mal krč zagrabit, sam ga hitro premagam...user posted image

spanje - jaz spim na levi in na desni strani...mislm, da mi celo bolj odgovarja na  levi...no pa tud na hrbtu lahko, sam morm bit vsaj mal postrani...se mi pa zdi, da ko sem na levem boku, je otrok veliko bolj živahen kot če sem na desnem...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
27.11.2008 12:44:22   
claud
majchy- v laboratoriju je blo pa točn tko k sm rekla....me je že doma prjel lulat...pa sm rekl: nč bom mal odtočila sj do  domžal bom tok spila da me bo spet prjel...ma ja, spet sm tm čakala pa pila....sm pa ugotovila da sm se na igle mal navadla...sta bla učer tm dva medicinska bratauser posted image u sprejemni en mi je pa kri uzel-sm si že rekla:šit tole je pa en študent pa mi bo po žili brskuuser posted image pa je bil ful nežen, k je vidu da sm mal pobledela pa me je prijazno vprašu če je vse QLuser posted image
tko da user posted image user posted image za naše brate (medicinske)user posted image

sunny- ti pa maš sanje.....user posted image user posted image

kayica- mene tud križ mal matra...sm se dons tehtala, pa sm šla baje za 10 kg gor....a je to že preveč?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
27.11.2008 12:50:26   
petrap
claud - jaz sem šla tud že za 10 kg gor....user posted image user posted image user posted image user posted image ...smo pa res čist iste... jaz mislm, da je to čist u mejah normale...tko da jaz se nč ne sekiram...se bom pol user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
27.11.2008 12:52:01   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

claud - jaz sem šla tud že za 10 kg gor....user posted image user posted image user posted image user posted image ...smo pa res čist iste... jaz mislm, da je to čist u mejah normale...tko da jaz se nč ne sekiram...se bom pol user posted image

user posted image user posted image user posted image sj ne vem kera kakšno  kopira user posted image user posted image
No sj bom u pondelk zvedla ko mam pregled....al ga maš ti tud slučajnouser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

dodajanje umetnega mleka
nataly33

Katero mleko dodajate dojenčku?

Novalac (26%)

Aptamil (38%)

Milupa (4%)

Drugo (33%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!