![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 20:02:35
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak je lepa.... lejo, ampak u trbovlih pa same lepe mačke delajo . Vidim da je tvoja tud z mal dalšo dlako.... me zanima če bo temu mojmu pingvinu tud ostala bol dolga... toti moj bumbar bo jutri star cela dva meseca Kolk pa je tvoja mačkonka stara? moja je iz cerknce sam je cista zasavka ratala stara bo pa eno leto aprila tko d je se cist zmesana a pingvincek ga klices kok kjut
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 20:04:44
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. lunciiii nous verjela mam jz cist isti problem kot ti.. s tem d moja se mjavkat ne zna :) mi se baje deremo EU namest mijau :) toti pa neki malega spušča zvoke..... še nisem definirala kaj je.... glede vseh zivali, k si jih opisala je bla pa nasa cist ista... predvsem me moti tole plazenje po meni, ker imam od kavbojk do majc, čist vse bukle tkanine (une tkanine z zankami).... noge pa so tud v vzorcu nasa se vodo iz pipe samo pije (ji morva prou pipo odpret) toti pa samo iz moje šalce.... o.k, pa občasno iz svoje pa stvari ti nos nazaj k en kuza svoj aport no, upam, da bomo tega bimbota tud kej naučil, ker je pa gluh... sliši ne ama nič, ko mu kej govorim... edino zdej že mal uboga na besedo: biži!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 20:06:40
|
|
|
|
pikicao.
|
ja nasa je kaksne 3 mesce plezala po men oz po mami in mojmu tud, je bla v sekundi pod pazduho sej pol se odvadi.. a ves kako ga kaznujes? z vodo ga mors poskropit
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 20:08:15
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. moja je iz cerknce sam je cista zasavka ratala o.k pol no.... pa naj bo cerkniška... a pingvincek ga klices kok kjut to ga zdejle, ko klele na nogah spi, pa sem ga pogledala pa se mu sam sveti ta jegov bel trbuh ...pa me je mal asociiru na pingvina... drgač ga bolj kot ne kličem bimbo...ko pa je tak bimbo... drugač pa je končno dobil ime: Maxi... no moj mu pravi mini Maxi
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 20:09:09
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja nasa je kaksne 3 mesce plezala po men oz po mami in mojmu tud, je bla v sekundi pod pazduho sej pol se odvadi.. a ves kako ga kaznujes? z vodo ga mors poskropit to zdaj prakticiramo, ker druzga ne zaleže....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 20:09:33
|
|
|
|
pikicao.
|
maxi zdej more bit pa pravi maco bos vidla kok se bo crkljal, mucki se bolj crkljajo kot mucke
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 20:12:39
|
|
|
|
pikicao.
|
drgac je pa moja mela enkrt obdobje k ni nc pomagal, pol jo je pa moj fotr po glavci mal speku (cist narahl) lih tok d si je zapomnla...sam takrat pa nikol vec sej mi je blo ful bed tkrt, ampak res je bla adijo takrat.. no in zdej zmer k glas povzdignem pa grem k njej in ji nakazam z roko .. da usesa nazaj pa takoj rata ful pridna pa HINAUSKA!!!
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 26.11.2008 20:21:26 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 20:14:12
|
|
|
|
Serendipity
|
O ... lunčiiiikaaaa - kak fajn, da sem te malo sem zbezljala. Maxi - super ime za tegale fantastičnega nagajivčka! Piki - uh, tudi tvoje je cela ljepotica. Ma pa čist tako pozo kot moja Bibi
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 20:46:34
|
|
|
|
pikicao.
|
bibi =biba? dej kaksno slikco se gor
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 21:19:14
|
|
|
|
pikicao.
|
no jz sm sama ve ste me tud zapustile .. ah pa sej vem, stiskat ste se sle.. jeeej sej lepo se namest mene
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 21:26:32
|
|
|
|
trinity22
|
Dober večer ... Se* vidim da is bila pridna kokoška kar 15 jajčk, čestitam pikicao zate pa 8čeprav nisem čist sledila za kaj) sms je pa ful lep, pa mucika tudi ... LuNa tudi tvoja mali mucko je ful carti ledenkica kam hodiš na telovadbo? spelkica kako si pa ti, mene sedaj zeloooo dolgo ni bilo tule, pa nisem na tekočem malo poročaj ... sonček33 kako kaj tvoja nosečnost in pikica, že veš kaj bosta imela, si že kaj v šopingu? beyba mala ela pa je pravi cukerček Jaz sem dane sprve cotke kupovala, ful so cortkane
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 26.11.2008 21:31:54 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 7:31:36
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutrooooo eto kafa: pa nekaj sladkega: pa za pikico in vse moje borke:
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 7:41:17
|
|
|
|
beyba
|
se* dobrojutro si pa zgodnja.... Mi domačih živalc še nimamo, tako da....meli smo pa prej ko se še doma živela.... No najprej spet pride na vrsto pikica.... Ostalim pa zaenkrat sam pozdravček...mormo it rito previti....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 7:49:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. bibi =biba? dej kaksno slikco se gor Aham, Biba. Tu je ena slika od lani .. zdaj je prava debeluška ratala. Sva jo tehtala prejšnjič ma 5 kg in pol Jutro beybi - jah, mene je Aika zbudila - zdaj pa ona spi, jaz pa ne morem Podobna situacija pri tebi?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 8:06:31
|
|
|
|
beyba
|
ja sam da pri meni bejba tut ne spi....me je zbudla, zdej pa še razgraja
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 8:28:42
|
|
|
|
beyba
|
Včeri sem prvič pucala kopalnico z birbo.... ne morš da vrjameš kaka svinjarija... Mava tuš kabino od kolpasana pa ma plastiko pri tušu da ne šprica direktno na ploščice...Ej črno je spihala tista para ven,pa vse odtoke sem odmašila (ker gre para pet metrov po cevi še tolk ma močan kompresor) tut tistega v banji, ki je bil vrjetno poln las. Vodni kamenj iz tuš kabine gre čist dol, ko nova je, ploščice maš full hitro spucane pa enostavno nobenega zamudnega dela...Fuge med ploščicam...sem mislila da so bele, dokler nisem na enem koncu probala mal spucat...Najbolš od vsega pa je da s tem narediš tut dezinfekcijo in da me nič več ne skrbi, če ela karkoli liže(ker itak je v štadiju, ko je treba vsako stvar z usti probat) sem šla zadaj na cilit brat kaj vse vsebuje ...a veste da križec pomeni (zdravju škodljivo-in da je to najbolj strupena stvar ki jo lahko še prineseš domov kot fizična oseba), da je najbolj nevaren v razpršilu, ker še 5 ur po čiščenju, ga je v zraku še vdno 7* več kot j e priporočena največja dovoljena mmasa v zraku.... Evo mal ekologije sam je res....Če pomisliš da na mesec zapraviš vsaj 30 Eur povprečno pa za vvedro, krpice, pomivala, mehčalce,rokavice čistila, čistilnice.... obrok maš pa 40 eur/mesec praktično ni računice, se še vedno splača...S tem da če se ti recimo po 10 letih pokvari ti dajo tačas nadomestno in tvojo popravijo-itak zastonj ker ma full dolg garancijo...Res fenomenalna zadeva...toplo priporočam....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 8:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
beyba, kje si pa kupila tole zadevo? Pa cena? Jaz bi tud potrebovala neki takšnega.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 9:13:36
|
|
|
|
ledenka
|
jutrčka! Se*, kako se držiš, kokoška? kaj boli? lunči, fenomenalna maca! pikica, hello bejba, ko končaš, tud pri men je treba pucat trinity, na pilates za nosečke hodim, v centru. tule je več danes bo nor dan, tko da se fajn mejte!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 9:34:41
|
|
|
|
Serendipity
|
O, ajsi - ma danes skoraj nič več. Malo še tak občasno zaboli, tak špikne drugače pa sem / je ok. Kdaj bomo videli slikce? beyba - res super stvarca! trinity - pridna si ti nam zadnje čase. Malo nam buškoja pokaži! suzy - kako si?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 9:42:39
|
|
|
|
beyba
|
Vi se kar hecite, sem mela prej parni čestilec znane firme pa se skrije proti temle.... cena je full sam morš to res gledat kot naložbo namesto da vsak mesec daš 30Eur za čistila, mehčalce, čistilnice, pripomočke.... daš tolk na mesec za birbo pa obenem ma zraven še likalnik(full dobro pegla)...potem ko se ta odplača, pa začneš šparat npr: čistila birba 30*12=360 eur/leto ma 40 eur/mesec ali 60/eur na mesec kakor želiš 360*10 let =3600eur 1800Eur ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3600-1800=1800eur..... Se pravi da minimalno v desetih letih prišparaš 1800 eur....S tem da ne zastrupljaš sebe in svoje družine....Prispevaš delček k temu da bodo pa naši otroci mogoče čez 20 let še imeli pitno vodo iz pipe,ne onesnažuješ okolja, ne uničuješ površin, in maš dejansko vse čisto in dezinfekcirano,ne pa samo neke navidezne čistoče polne kemikalij, potem se pa bojiš kaj vse bo otrok polizal, pa v usta nesel.... Aja pečico ti sam z oparo spuca do ule kot bi bla nova...ne morš vrjet, dokler ne veidiš... ker lahko reguliraš paro v treh stopnjah lahko po tleh pomivaš, pa te spet ne skrbi, ko beba začne puzat da bo tla lizala.....Da ne bom tuki zdej tko zgledal kot da full reklamo delam sam je res pametna zadeva pa ne ne prodajam jih jst...Jst sem sam čist NAVDUŠENA Če katero znima naj mi pošlje zs, pa ne mi zamert moje navdušenosti, ko vidiš da kljub čiščenju, maš full svinjarije v domu....tut radijatorji notri ko ne m morš dobr spucat, potem pa pozimi to greje pa ves prah po stanovanju spiha....ok sej bom nehala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 9:48:36
|
|
|
|
sonček85
|
hejla ,da se vam javim in dam obljemčka napi pikici ,ki jo je potrebno objemat in razvajat
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 9:50:22
|
|
|
|
Serendipity
|
Iiiiiiiiiiiiiiii sončece - nisi imela ti te dni pregled? Kako je šlo?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 10:03:45
|
|
|
|
sonček85
|
ja imela ,sej sem javila ,kaj nisi zasledila.Čakaj grem pogledat malo nazaj ali sem sploh javila
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 10:08:36
|
|
|
|
Serendipity
|
Ups ... občasno zgleda da preveč površni berem ... Hm, pupi - striptiz? Beri: slikice od bušija! Matre, ma ko bom jaz nosečka, vam vsak dan nalepim slikico buškoja gor, noooooo! Torej? argojuhica - Mislim nate, pupi!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.11.2008 10:09:23
|
|
|
|
sonček85
|
evo z malo zamude,sem misla da sem dala sem tudi No sedaj pa da jaz poročam kako je bilo pri nas.Čakala sem dobrih pet minut da sem prišla na vrsto in grem ,mi zmeri pritisk nato pa me zvaga-zredili smo se za 4,5kg No in grem h G se pomeniva ,kri in voda vse ok in greva gledat preko UZ ,seveda je moj dragi prišel poleg,kar solzn je bil ,in pogleda in reče uu mi smo pa že veliki pravi korenjak je tale vaš bebi in spet je imel roke nad glavo koda bi se božal malo sam po glavi ,zmerila je premer bušija(ne vem točno ali je bilo 168 ali 186mm)in težki smo 230g,kazala mi je rokice nogice,vse koda bi že imela MF ki jo imam čez tri tedne 16.12 in potem mi je dala še slikico,srček lepo bije ,pljučka so lepa ,hrbtenica se full lepo vidi in rebrca tudi.Tako lepo se vse vidi da mi gre prav na ko gledam ,seveda mi gre na jok od veselja. To bi bilo to in sem tako vesela ,jupijupi evo slikica;tak je prav in tako sem jaz obrnila slikico joj kako lepo mi je da mi gre res kar na jok
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.