|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
26.11.2008 20:02:35   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak je lepa.... lejo, ampak u trbovlih pa same lepe mačke delajo user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidim da je tvoja tud z mal dalšo dlako.... me zanima če bo temu mojmu pingvinu tud ostala bol dolga... toti moj bumbar bo jutri star cela dva meseca user posted image  Kolk pa je tvoja mačkonka stara?

moja je iz cerknce user posted image user posted image  sam je cista zasavka ratala user posted image user posted image user posted image
stara bo pa eno leto aprila
tko d je se cist zmesana user posted image user posted image user posted image

a pingvincek ga klicesuser posted image user posted image  kok kjutuser posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
26.11.2008 20:04:44   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

lunciiii
nous verjela mam jz cist isti problem kot ti..
s tem d moja se mjavkat ne zna :) mi se baje deremo EU namest mijau :)
toti pa neki malega spušča zvoke..... še nisem definirala kaj je....user posted image

glede vseh zivali, k si jih opisala je bla pa nasa cist ista...
predvsem me moti tole plazenje po meni, ker imam od kavbojk do majc, čist vse bukle tkanine (une tkanine z zankami).... noge pa so tud v vzorcu user posted image

nasa se vodo iz pipe samo pije (ji morva prou pipo odpret)

toti pa samo iz moje šalce....user posted image o.k, pa občasno iz svojeuser posted image

pa stvari ti nos nazaj k en kuza svoj aport user posted image

no, upam, da bomo tega bimbota tud kej naučil, ker je pa gluh... sliši ne ama nič, ko mu kej govorim... edino zdej že mal uboga na besedo: biži! user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
26.11.2008 20:06:40   
pikicao.
ja nasa je kaksne 3 mesce plezala po men oz po mami in mojmu tud, je bla v sekundi pod pazduho user posted image user posted image
sej pol se odvadi..
a ves kako ga kaznujes?
z vodo ga mors poskropit

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
26.11.2008 20:08:15   
LuNa73

moja je iz cerknce user posted image user posted image  sam je cista zasavka ratala user posted image user posted image user posted image

o.k pol no.... pa naj bo cerkniška...

a pingvincek ga klicesuser posted image user posted image  kok kjutuser posted image

to ga zdejle, ko klele na nogah spi, pa sem ga pogledala pa se mu sam sveti ta jegov bel trbuh user posted image ...pa me je mal asociiru na pingvina... drgač ga bolj kot ne kličem bimbo...ko pa je tak bimbo... drugač pa je končno dobil ime: Maxi... no moj mu pravi mini Maxiuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
26.11.2008 20:09:09   
LuNa73

ja nasa je kaksne 3 mesce plezala po men oz po mami in mojmu tud, je bla v sekundi pod pazduho user posted image user posted image
sej pol se odvadi..
a ves kako ga kaznujes?
z vodo ga mors poskropit

to zdaj prakticiramo, ker druzga ne zaleže....user posted image  

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
26.11.2008 20:09:33   
pikicao.
maxi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej more bit pa pravi maco user posted image user posted image user posted image
bos vidla kok se bo crkljal, mucki se bolj crkljajo kot mucke

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
26.11.2008 20:12:39   
pikicao.
drgac je pa moja mela enkrt obdobje k ni nc pomagal, pol jo je pa moj fotr po glavci mal speku (cist narahl) lih tok d si je zapomnla...sam takrat pa nikol vec
sej mi je blo ful bed tkrt, ampak res je bla adijo takrat..
no in zdej zmer k glas povzdignem pa grem k njej in ji nakazam z roko .. da usesa nazaj pa takoj rata ful pridna pa HINAUSKA!!!
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 26.11.2008 20:21:26 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
26.11.2008 20:14:12   
Serendipity
O ... lunčiiiikaaaa - kak fajn, da sem te malo sem zbezljala. Maxi - super ime za tegale fantastičnega nagajivčka! user posted image  

Piki - uh, tudi tvoje je cela ljepotica. Ma pa čist tako pozo kot moja Bibi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
26.11.2008 20:46:34   
pikicao.
bibi =biba? user posted image user posted image user posted image

dej kaksno slikco se gor user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
26.11.2008 21:19:14   
pikicao.
no jz sm sama user posted image  ve ste me tud zapustileuser posted image ..
ah pa sej vem, stiskat ste se sle.. jeeej sej lepo user posted image user posted image user posted image
se namest mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
26.11.2008 21:26:32   
trinity22
Dober večer ...

Se* vidim da is bila pridna kokoška kar 15 jajčk, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikicao zate pa user posted image  8čeprav nisem čist sledila za kaj) sms je pa ful lep, pa mucika tudi ... LuNa tudi tvoja mali mucko je ful cartiuser posted image user posted image user posted image

ledenkica kam hodiš na telovadbo?

spelkica kako si pa ti, mene sedaj zeloooo dolgo ni bilo tule, pa nisem na tekočem malo poročaj ...

sonček33 kako kaj tvoja nosečnost in pikica, že veš kaj bosta imela, si že kaj v šopingu?

beyba mala ela pa je pravi cukerček

Jaz sem dane sprve cotke kupovala, ful so cortkaneuser posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 26.11.2008 21:31:54 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
27.11.2008 7:31:36   
Serendipity
Jutrooooo

eto kafa: user posted image

pa nekaj sladkega: user posted image

pa za pikico in vse moje borke: user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
27.11.2008 7:41:17   
beyba
se* dobrojutro si pa zgodnja....

Mi domačih živalc še nimamo, tako da....meli smo pa prej ko se še doma živela....

No najprej spet pride na vrsto pikica....
user posted image
user posted image

Ostalim pa zaenkrat sam pozdravček...mormo it rito previti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

Neposredna povezava do sporočila: 1888
27.11.2008 7:49:06   
Serendipity

bibi =biba? user posted image user posted image user posted image

dej kaksno slikco se gor user posted image

Aham, Biba. Tu je ena slika od lani .. zdaj je prava debeluška ratala. Sva jo tehtala prejšnjič ma 5 kg in pol user posted image

user posted image

Jutro beybi - jah, mene je Aika zbudila - zdaj pa ona spi, jaz pa ne morem user posted image  user posted image  user posted image  Podobna situacija pri tebi?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
27.11.2008 8:06:31   
beyba
ja sam da pri meni bejba tut ne spi....me je zbudla, zdej pa še razgrajauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1890
27.11.2008 8:28:42   
beyba
Včeri sem prvič pucala kopalnico z birbo.... ne morš da vrjameš kaka svinjarija... Mava tuš kabino od kolpasana pa ma plastiko pri tušu da ne šprica direktno na ploščice...Ej črno je spihala tista para ven,pa vse odtoke sem odmašila (ker gre para pet metrov po cevi še tolk ma močan kompresor) tut tistega v banji, ki je bil vrjetno poln las. Vodni kamenj iz tuš kabine gre čist dol, ko nova je, ploščice maš full hitro spucane pa enostavno nobenega zamudnega dela...Fuge med ploščicam...sem mislila da so bele, dokler nisem na enem koncu probala mal spucat...Najbolš od vsega pa je da s tem narediš tut dezinfekcijo in da me nič več ne skrbi, če ela karkoli liže(ker itak je v štadiju, ko je treba vsako stvar z usti probat) sem šla zadaj na cilit brat kaj vse vsebuje ...a veste da križec pomeni (zdravju škodljivo-in da je to najbolj strupena stvar ki jo lahko še prineseš domov kot fizična oseba), da je najbolj nevaren v razpršilu, ker še 5 ur po čiščenju, ga je v zraku še vdno 7* več kot j e priporočena največja dovoljena mmasa v zraku....  Evo mal ekologije sam je res....Če pomisliš da na mesec zapraviš vsaj 30 Eur povprečno pa za vvedro, krpice, pomivala, mehčalce,rokavice čistila, čistilnice.... obrok maš pa 40 eur/mesec praktično ni računice, se še vedno splača...S tem da če se ti recimo po 10 letih pokvari ti dajo tačas nadomestno in tvojo popravijo-itak zastonj ker ma full dolg garancijo...Res fenomenalna zadeva...toplo priporočam....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
27.11.2008 8:56:42   
Anonimen
beyba, kje si pa kupila tole zadevo? Pa cena? Jaz bi tud potrebovala neki takšnega.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
27.11.2008 9:13:36   
ledenka
jutrčka!

Se*, kako se držiš, kokoška? user posted image  kaj boli?

lunči, fenomenalna maca! user posted image

pikica, hello user posted image  

bejba, ko končaš, tud pri men je treba pucat user posted image

trinity, na pilates za nosečke hodim, v centru. tule je več

danes bo nor dan, tko da se fajn mejte!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
27.11.2008 9:34:41   
Serendipity
O, ajsi - ma danes skoraj nič več. Malo še tak občasno zaboli, tak špikne drugače pa sem / je ok.

Kdaj bomo videli slikce? user posted image

beyba - res super stvarca! user posted image

trinity - pridna si ti nam zadnje čase. Malo nam buškoja pokaži! user posted image

suzy - kako si?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
27.11.2008 9:42:39   
beyba
Vi se kar hecite, sem mela prej parni čestilec znane firme pa se skrije proti temle.... cena je full sam morš to res gledat kot naložbo namesto da vsak mesec daš 30Eur za čistila, mehčalce, čistilnice, pripomočke.... daš tolk na mesec za birbo pa obenem ma zraven še likalnik(full dobro pegla)...potem ko se ta odplača, pa začneš šparat npr:

čistila                                             birba
30*12=360 eur/leto                   ma 40 eur/mesec ali 60/eur na mesec kakor želiš
360*10 let =3600eur                            1800Eur
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3600-1800=1800eur.....

Se pravi da minimalno v desetih letih prišparaš 1800 eur....S tem da ne zastrupljaš sebe in svoje družine....Prispevaš delček k temu da bodo pa naši otroci mogoče čez 20 let še imeli pitno vodo iz pipe,ne onesnažuješ okolja, ne uničuješ površin, in maš dejansko vse čisto in dezinfekcirano,ne pa samo neke navidezne čistoče polne kemikalij, potem se pa bojiš kaj vse bo otrok polizal, pa v usta nesel....

Aja pečico ti sam z oparo spuca do ule kot bi bla nova...ne morš vrjet, dokler ne veidiš... 
ker lahko reguliraš paro v treh stopnjah lahko po tleh pomivaš, pa te spet ne skrbi, ko beba začne puzat da bo tla lizala.....Da ne bom tuki zdej tko zgledal kot da full reklamo delam sam  je res pametna zadeva pa ne ne prodajam jih jst...Jst sem sam čist NAVDUŠENAuser posted image user posted image user posted image

Če katero znima naj mi pošlje zs, pa ne mi zamert moje navdušenosti, ko vidiš da kljub čiščenju, maš full  svinjarije v domu....tut radijatorji notri ko ne m morš dobr spucat, potem pa pozimi to greje pa ves prah po stanovanju spiha....ok sej bom nehalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
27.11.2008 9:48:36   
sonček85
hejla ,da se vam javim in dam obljemčka napi pikici ,ki jo je potrebno objemat in razvajatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
27.11.2008 9:50:22   
Serendipity
Iiiiiiiiiiiiiiii sončece - nisi imela ti te dni pregled? Kako je šlo?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
27.11.2008 10:03:45   
sonček85
ja imela ,sej sem javila ,kaj nisi zasledila.Čakaj grem pogledat malo nazaj ali sem sploh javilauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1898
27.11.2008 10:08:36   
Serendipity
Ups ... občasno zgleda da preveč površni berem ... user posted image  user posted image

Hm, pupi - striptiz? Beri: slikice od bušija! user posted image

Matre, ma ko bom jaz nosečka, vam vsak dan nalepim slikico buškoja gor, noooooo! Torej?

argojuhica - Mislim nate, pupi!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
27.11.2008 10:09:23   
sonček85
evo z malo zamude,sem misla da sem dala sem tudiuser posted image

No sedaj pa da jaz poročam kako je bilo pri nas.Čakala sem dobrih pet minut da sem prišla na vrsto in grem ,mi zmeri pritisk nato pa me zvaga-zredili smo se za 4,5kg
No in grem h G se pomeniva ,kri in voda vse ok in greva gledat preko UZ ,seveda je moj dragi prišel poleg,kar solzn je biluser posted image ,in pogleda  in reče uu mi smo pa že veliki pravi korenjak je tale vaš bebi user posted image user posted image user posted image in spet je imel roke nad glavo koda bi se božal malo sam po glavi user posted image user posted image ,zmerila je premer bušija(ne vem točno ali je bilo 168 ali 186mm)in težki smo 230g,kazala mi je rokice nogice,vse koda bi že imela MF ki jo imam čez tri tedne
16.12
in potem mi je dala še slikico,srček lepo bije ,pljučka so lepa ,hrbtenica se full lepo vidi in rebrca tudi.Tako lepo se vse vidi da mi gre prav nauser posted image ko gledam ,seveda mi gre na jok od veselja. user posted image user posted image To bi bilo to in sem tako vesela ,jupijupi

evo slikica;tak je prav
user posted image in tako sem jaz obrnila slikicouser posted image user posted image user posted image user posted image joj kako lepo mi je da mi gre res kar na jok

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.