Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 15:45:57
|
|
|
|
sonček33
|
Se zelo dobro, da si doma toliko časa. Prima. Joj fotostimulacija...jaz bom danes mojmu rekla, da me zvčer mal pofotka pa vas takoj stimuliram.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 15:47:15
|
|
|
|
beyba
|
se* to bo otrok za celo nogometno moštvo!!!!!!!!!!! ja sonček ga pečemo sam doma tko da sem komot pa sem avtomat kupla...pečemo pa sam iz pirine moke....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 15:49:28
|
|
|
|
Serendipity
|
Joj .. kaj bi jaz skoraj pozabila: piki sam zate sonček - zmenjeno! pa ostale nosečke , da ne pridem jaz tja! Hitro se fočkat! beyba - ma pravi fuzbaleri glede na to kako so me bockali v jajčnikih!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 26.11.2008 15:51:17 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 16:23:30
|
|
|
|
spelka12
|
Se* kakšen je bil rezultat punkcije? Dej napiši mi na zs kako je šlo proooosim lepooooo. Sem držala protibolečinske pesti .
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 16:26:13
|
|
|
|
sonček33
|
spelka za kaj pa na zs? me hočmo vse vedt
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 16:30:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Se* kakšen je bil rezultat punkcije? Dej napiši mi na zs kako je šlo proooosim lepooooo. Sem držala protibolečinske pesti . Špelina hvala za pestke! Sem imela narkozo ..pa spala ko angelček, bila jezna, ker so me zbudili (sanjala o mnjami kosilu) in znesla 15 jajčk, transefer v ponedeljek. Zdaj pa poležavam in uživam v razvajanju s strani možeka
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 16:31:13
|
|
|
|
spelka12
|
15 jajčk, pridna si bla. Jest sem jih imela obakrat po 12. Upam, da se ti jih veliko oplodi. KOliko jih boš pa dala v svoje naročje?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 16:35:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 15 jajčk, pridna si bla. Jest sem jih imela obakrat po 12. Upam, da se ti jih veliko oplodi. KOliko jih boš pa dala v svoje naročje? Upam, da se jih res ... Hm, premišljujeva o dveh , oz odločena sva za dva. Baje pa v MB praviloma vstavljajo 1, edino, če si nekje nad 30 ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 17:13:00
|
|
|
|
pikicao.
|
joj pa ve ste res tok prijazne k skrbite zame jz sm pa dons lih z naso aqui govorila..prispela je v toplice, kjer se razvajaaaa in kaj bo dobrega moje principese.. vidm d ste nekatere kokoske jeeeej za kokoske
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 17:14:06
|
|
|
|
ledenka
|
ooooo, pikicaooooo en da ne boš rekla, da te ignoriram!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 17:21:35
|
|
|
|
bambi75
|
Se* tudi tukaj čestitke za 15 jajčk. Me pa nekaj zanima, kaj pa je bilo potem dejansko za kosilo, a tisto kar si sanjala . Jaz sem šla prej, ker je bil moj , ful živčen in mi je obljubil, da me pelje na kosilo. Je rekel, da sigurno ni nič dobrega. No ker me je začelo potem po poti fajn boleti, sma šla domov in greva raje na večerjo. Pa kolikor sem zasledila je treba pikicoo, objemati .
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 17:21:39
|
|
|
|
pikicao.
|
iiiii ajsi zlata si joj pa jz skoz neki s to zlato barvo... popravek iiii ajsi diamantna si in kako si nosecka?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 17:22:43
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Pa kolikor sem zasledila je treba pikicoo, objemati . ja ti si tud precudovita lepo mi mojga nadomescate
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 17:24:25
|
|
|
|
Serendipity
|
bambina - Smlk smlk ... ni bilo špinače Je pa bil pečen krompirček in piščančja bedca. Mnjami. Samo mi ni bilo za jest. Sem samo čakala, da mi iglo ven vzamejo.. Pa jih utrujala, da so se naveličali me poslušat in mi jo vzeli. Čestitke tudi tebi za 23 celic! In tokrat vama BO uspelo! Držim pestke.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 17:25:45
|
|
|
|
pikicao.
|
a vam povem kaj sm jz dons mojmu napisala v sms Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see For parting my lips When I couldn't breathe I never knew I had a dream Until that dream was you When I look into your eyes The sky's a different blue Cross my heart I wear no disguise You pick me up when I fall down You ring the bell before they count me out If I was drowning you would part the sea And risk your own life to rescue me a sm osladna
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 17:27:27
|
|
|
|
Serendipity
|
Wau piki. To je pa res lepo. Kateri komad je to? Aerosmith?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 17:38:42
|
|
|
|
ledenka
|
pikica, zaključujem šiht za danes in grem na telovadbo. moram rečt vaditeljici, da nam bo dala kake vaje za križ, danes me kar boli... slikce pa bodo, sam ne direkt od bušija, bom pa dala par slikc iz Rima v album, če bo le delal
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 17:51:03
|
|
|
|
pikicao.
|
ja ajsiiii, dej slikice gor a kr kriz te boli? joj bogec se* to je bon jovi ampak mi je ful lep besedil
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 19:12:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Mogoče pa katero zvabim ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 19:29:28
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Mogoče pa katero zvabim ... mnjamiiiiiiiiiiiiiii... mogoče mene?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 19:31:21
|
|
|
|
pikicao.
|
ja lahko mene hahahaha jz tko zdle ze 2 uri cepim za compam pa sm en micken zalostna k mam dons O. pa se spomnem d sva mi2 nazadnje v nedeljo zgubljeni cas..tko d se ta mesc spet nou nc prjl sej vem pozitivno tuhti, sam kaj ko me zdle en micken bedira
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 19:42:01
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo našega lepotca Trbovlskega.... Sam kolker je lep, pa je živvvv...ko živo srebro... hiperaktiven je 100 na uro... Ga sploh ne morem niti fotkat - razen ko spi . Drugač pa sliši ne nič... Edino ni se pa še čist točn odloču kira žival bo, namreč: pleza po men gor ko opica, skače ko kozliček, nardi grbo ko mali žrebiček, plazi pa šunja se ko podlasica, od danes naprej pa še spleza na mene po nogi gor, pa po hrbtu do rame in se gor vsede, ko en ptič.... no, zdej pa mi naj še kdo reče da mam mačka
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 19:46:10
|
|
|
|
pikicao.
|
lunciiii nous verjela mam jz cist isti problem kot ti.. s tem d moja se mjavkat ne zna :) mi se baje deremo EU namest mijau :) glede vseh zivali, k si jih opisala je bla pa nasa cist ista... nasa se vodo iz pipe samo pije (ji morva prou pipo odpret) pa stvari ti nos nazaj k en kuza svoj aport
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 19:51:12
|
|
|
|
pikicao.
|
to je pa nasa lepoticka
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 20:00:33
|
|
|
|
LuNa73
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak je lepa.... lejo, ampak u trbovlih pa same lepe mačke delajo . Vidim da je tvoja tud z mal dalšo dlako.... me zanima če bo temu mojmu pingvinu tud ostala bol dolga... toti moj bumbar bo jutri star cela dva meseca Kolk pa je tvoja mačkonka stara?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.