Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 20:28:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity spps - ma jaz sem pravi špikmojster! Ampak danes se mi več ni treba! Sva pa včeraj mela boje z možekom Se je javil za stopko, potem pa bolj se mi je približeval z iglo, bolj sem se jaz vstran vlekla. No, nazadnje sem si jo sama dala, moj pa je bil užaljen. Ampak samo malo Jap, slabosti so pa shit, ampak bodo kmalu mimo, obljubim kaj mu moreš zamerit,če je pa navajen,da ponavad on pika
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 21:26:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 grem jst zdaj nekaj pod zob dat ,je mali lačen mami pa tudi Dober tek obema. Sončece dve stvari: 1. Kdaj bo striptiz? 2. Katera imena so ti povšeč za vajin zakladek? Jaz se pa bašem s palačinkami, je bil moj možek uber priden in mi jih spekel! kak striptiz? za najin zakladek imena:TIA,PIA,ALEKSANDER,JAN ,ŽAN PA HVALA ZA DOBER TEK sem se napujsala pa topel čajček poleg spila mmmmmmmmmm njami palačinke murkica:hvala ,ja sem vse na novo dala gor tako da sedaj dela
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 21:27:52
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 21:34:27
|
|
|
|
sonček85
|
ja noč bo lepa ,a kaj ko tudi jaz spim sama tako kot ti.Moj dragi dela ponoč,no pa imam vsaj en lep zaklad v bušijuj ,ki ga nosim pod srčkom tebi bo pa to kmalu naklonjeno
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 22:08:10
|
|
|
|
sonček85
|
nočko vsem ,greva z bejbijem počas v ležeč položaj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 23:36:03
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Murki - kje maš? Mene ma, da bi še enega ... Tam, kjer ga ima po mojem večina žensk na križu...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 23:39:00
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. Pikicao- Tudi jaz imam tatoo... Mislim, mene je bolelo prvih 5 minut, pa še to ni bila neka grozna bolečina, potem se pa zelo navadiš in ni nobene panike... Ja jaz sem tudi razmišljala, da bi si dala vtetovirat ime dragega, vendar nikoli ne veš kaj se zgodi... Mislim, bog ne daj, da greva narazen, ampak če bi šla, potem mi bo za vedno ostalo vtetovirano njegovo ime. Potem valda ne bom iskala same fante z istimi imeni, da ne bo panike... jah, upajmo d ne greva narazen.. ce bi se pa (bog ne daj) to nrdil, se ta pa zmer prekrit..k itak ni velik sam jz mojga picota ne dam za nben dnar, tud jz ne bom sla stran od njega.. ga mam prevec rada NO sej jaz tudi mojega za nič na svetu ne dam ampak vseeno, nikoli ne veš kaj se v življenju zgodi. Tako, da bi si ga dala vtetovirati samo v kakšni drugi pisavi... Ampak na žalost mi povsod ta Ž hodi narobe... No vidim, da že vse spite, jaz pa se tudi odpravljam.. Sem končno nehala delat, jutri pa moram vstat ob 6.30... Nočko pupe in lepe sanje...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 8:11:14
|
|
|
|
sonček85
|
dobro jutro vsem skupaj čveke,no in ker sem prva častim s in malo za posladkat
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 8:40:39
|
|
|
|
beyba
|
pikica najprej da ne pozabim .... Pa še enega ki miga.... Tko čveke ste se načvekale....Jst tut nimam namena it z mojim narazen , sam nikoli pa ne veš kaj ti prinese življenje.....Tko da jst tut nebi dala tatuja z njegovim imenom... SE* dans je treba mislit nate a ne...držim pestke da bo vse hitro mimo pa mal boleče pa vse ql...tko da ko boš šla po svoje otroke nazaj bojo te že veliki in zdravi ter ravno pravšnji za gnezdenje.... zdej grem pa zajtrk jesti tko da se kasnej pišemo...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 8:49:50
|
|
|
|
sonček85
|
joj pikica pozabila sem zate en ojemček dat:no ekola ker me je spomnila beybyti pošiljam
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 10:20:56
|
|
|
|
beyba
|
Ela je pa dobla peketek po pošti od naše ledenke...H V A L A ledenca, čeprav nebi blo treba kot sem že miljonkrat rekla....( a si vrnila 5 slojno zavijnje ) Veš da sem ravno v mulerju včeraj tole gledala, pa mami spraševala če se je ana s tem kaj igrala ka je bla majhna.... Nič se oglasim kasneje otrok zaspan d komi živi...je tečka tamle...pa rabi prvo pomoč uspavanja....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 10:25:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Ela je pa dobla peketek po pošti od naše ledenke...H V A L A ledenca, čeprav nebi blo treba kot sem že miljonkrat rekla....( a si vrnila 5 slojno zavijnje ) Veš da sem ravno v mulerju včeraj tole gledala, pa mami spraševala če se je ana s tem kaj igrala ka je bla majhna.... Nič se oglasim kasneje otrok zaspan d komi živi...je tečka tamle...pa rabi prvo pomoč uspavanja.... super, sem upala, da še nimaš vem, da ni bilo treba, ampak sem hotela nekaj poslat Eli zavito je bilo tako, ker sem imela samo mapce na razpolago
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 10:32:44
|
|
|
|
beyba
|
Ja zdej se bo mogu pa božiček oz. mmiklavž neki grugega spomnit....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 10:39:12
|
|
|
|
murkica
|
Jst sem pa mal skalala po netu in sem našla tole na Žurnalovi strani: Za vse nosečke, ki bi bile vseeno rade svečano oblečene: http://www.zurnal24.si/php/fotogalerija/?gid=80135&image=20&kat=/zstil/ Nič pa ne garantiram, če so cene sprejemljive
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 10:49:40
|
|
|
|
pikicao.
|
jutroooooo spet ilegala ja mi2 si bova dala samo inicialke in ne celega imena... drgac ma pa vsak svoj okus a ne.. tko d je cist vseeno jz pac ne mislim d bi sla mi2 narazen... tko da se ne obremenjujem s te, zto sva se tud za to odlocla in nosecke ste se ze pobozale?? hvala vsem za objemcke, zlate ste k tko skrbite zame
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 10:55:36
|
|
|
|
gigi1
|
Helou pupike drage Pikica objemčka Se* draga mislim nate in navijam Lep dan vsem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 11:38:54
|
|
|
|
beyba
|
Evo sem obljubila včeraj tko da obluba dela dolg.... sneg prvi...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 11:45:29
|
|
|
|
beyba
|
pa se ena z mami...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 11:54:27
|
|
|
|
beyba
|
men se je pa ravno kruhek speku...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 15:11:34
|
|
|
|
spps
|
beyba,luštne slikce danes je pa zatišje tu... no,saj saj se bom tudi nazaj na kavč parkirala,ker danes spet ni moj dan,pa še mala me je razp... ,takoj ,ko je prišla iz šole...ma bo jutri boljš-no,upam vsaj...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 15:31:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Ej prinčipese, smo doma. No, že nekaj časa, amapka sem malo poležavala še. Imamo 15 celic in transfer v pondeljek (upam, da naju bodo pričakali!) beyba - ste res lepa družinca. Kapo dol! Pa kruh je res mnjami!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 15:39:54
|
|
|
|
sonček33
|
Serendipity - ravno sem hotela mal povprašat kako, pa že vidim. 15 celic, pa ti si super kokoška. Veš da vaju bodo počakali, pa še za v frižider bo kakšen ostal. Moj nasvet: Počivaj, pripravi se na sprejem otročkov. In če le lahko, bodi doma do konca tedna.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 15:41:11
|
|
|
|
sonček33
|
Beyba - luštni ste. In kruhek zgleda njami, je iz avtomata kajne?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 15:42:29
|
|
|
|
Serendipity
|
O, sunshine! Hvala! Doma sem do 8.12 Ma kaj a naše nosečke nam ne bodo več nobene stimulacije z bušijami delale? Smlk smlk ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 26.11.2008 15:44:14
|
|
|
|
ledenka
|
Se* še tu ti čestitam! QQŠka
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.