|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
20.11.2008 19:20:48   
Najaa
Vsem sem vam poslala zs za nedeljo, če pa katera ni dobila, naj mi prosim javi. user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
20.11.2008 21:15:03   
r1ta
Ja, ne... Ana je dobila danes enako zdravilo s tem, da je doza namesto 4ml 4x na dan zdaj 1ml 4x na dan, kar še enkrat potrjuje, da je zdravnica predpisala preveliko dozo za Anouser posted image . Lahko začnem pisati roman?user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
20.11.2008 22:42:19   
tintara
Zivijo! Kako ste? Jaz sem po malo ze zaspana in bom pocasi odsla v mizevo. Ampak, mislim, da sem obljubila, da se ta teden se javim. Jutri pride mozek domov in ze danes obljubljam, da se ne bom javljala!

R1ta: glede na vse peripatije okoli NL zdravnikov: ali so ti povedali, da moras po Ventolinu in Flixotidu otroku dati piti (vsaj par pozirkov) in jo umiti okoli ust ter noska (pac tam kamor pride nastavek). Pri nas se kaksna candida ni nikoli razvila, res pa je, da smo nasteta ukrepa tudi vedno izvajali. No, saj mislim, da to so ti pa vseeno povedali, ampak nikoli se ne ve.

Najaa: kdaj imas rok? se mi zdi, da sem ujela, da marca. Imam prav? Torej pocasi krenes proti 3/3. No, morda bova pa nekaj casa se skupaj noseci. Bomo videli. Vcasih me ze total mece, ampak decembra hocem se spustit. Gojim osebno zamero do bozica in ga bom izpustila. 

Glede vasega srecanja pa takole. Vedno obstaja kak procent moznosti, da uletim za kake pol ure, ampak mislim, da bo vseeno bolj posteno, ce recem, da me ne bo. Ce slucajno pridem, bom pa ze potelefonirala, saj mislim, da imam se nekaj stevilk.

Takole, sem se prijavila ze nekaj nazaj, pa sem vmes po telefonu klepetala in se bojim, da me bo skenslal. Mejte se lepo, naklepetajte se v nedeljo. Otroci, vi pa se pridno igrajte in no, malo bolj ockom se pridruzite, da se bodo mamice lahko po mili volji naklepetale.

lp, t

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
20.11.2008 22:50:02   
r1ta
Ne Tintara, živ Bog mi ni tega povedal do sedaj. Si prva! Hvala! Bom odslej delala tako!

(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
21.11.2008 7:52:38   
emaa
Tintara še dobro, da se spet javljaš. Jaz jmoram še darilci zavit, pa se mi ne da, poleg tega, da papirja nimam. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
21.11.2008 8:20:50   
Najaa
tintara, marca imam rok, ja. Ja upam, da se kmalu pridružiš klubu user posted image .

Darilce sem včeraj zavila. Sem posebej zato kupila papir, ker imam doma samo novoletne ipd. zadeve. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
21.11.2008 17:10:37   
Natali07
Škoda punce, da se vam v nedeljo ne moremo pridružit, pa tako rada bi vas enkrat v živo spoznalauser posted image . Sem včeraj prišla s Katarino iz porodnišnice, ker sem morala na čiščenje. Sta mi v maternici ostala dva mala koščka posteljice. Ma glavno da je za mano.

Eno vprašanje. A katera uporablja baby vac za čiščenje noska. Jaz se kar ne morem odločit za nakup, ker mi je mal huda prioklop na sesalec. Po drugi strani pa ne morem več gledat kako se Urban že 7 tednov davi od sluzi ponoči, ko se zbudi in se ne more odkašljat. Potem pa še bruha. Zanimivo pa je to, da mu z ničemer ne spravim sluzi ven pred spanjem, kot da je ne bi bilo.
Včeraj sem pa celo opazila, da mu je iz ušesa ven priteklouser posted image . Danes je bil na pregledu pri orl in dobil antibiotik za uho, kapljice za nos in antibiotik za jest. Cel kup zdravil, pa brez vročine in malo vneto uho. Samo se pa že preveč dolgo vse vleče. To je pa tako, če imaš pediatrinjo na porodniški in ti vsakič pogleda otroka drug pediater in si nič za nazaj ne prebere kartona. Sam vsak po svoje pametuje, da je nova viroza.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
21.11.2008 18:08:23   
emaa
Natali jaz imam baby vac, pa res veliko ven spravi

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
21.11.2008 23:32:05   
r1ta
Natali07 tole je pa podobno naši zgodbi! Končalo se je z AB in inhalacijami ventolina in flixotida. Zdaj gre na bolje, čeprav prihodnost ni ravno svetleče diagnosticirana... Upam da bo AB naredil svoje in boste kmalu zdravi. Pazi nase!

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
22.11.2008 10:29:10   
Najaa
Včeraj smo šli h P, ker si je Tija porezala prstek in se je gnoj spodaj nabiral in ful je temno rdeče... sem se skoraj zjokala, ko sem to vidla. user posted image  P nam je dala AB mazilo in moramo mazat in zavito mora imet. Pa imam spet eno skrb več. Prav grdo zgleda, res. user posted image  Je pa vsaj toliko razumevajoča, da si ne trga dol gaze. Je prav smešna, ko kaj dela in drži roko s poškodovanim prstkom gor. Verjetno jo malo boli ali pa kljuva. Imamo res srečo s temi njenimi prstki, vedno je nekaj! user posted image
Danes je na sporedu misija kupovanje novih čevljev, ker mala raste ko goba na dežju. Vedno, ampak res vedno ko rečem, da zdaj ima pa za nekaj časa vsega dovolj, že čez 2 dneva dajem premajhne stvari na stran in kupujem večje. user posted image  Tako sem ji včeraj tudi nekaj trenerk, pajkic za doma, žabice, itd itd. Danes sledi repriza. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
22.11.2008 13:40:19   
emaa
Boga Tija.
Imamo papir, samo še zavit je treba. Praznujemo pa mi naslednjo nedeljo.
Naša dva sta pa prvič drugje prespala, sta bila eno noč pri babi na počitnicah, fino, sva lahko mal poležala v postelji.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.11.2008 9:09:14   
Najaa
user posted image  Za Lukata in Davida! Verjetno vama ena mirna in podaljšana noč ful pomeni.

Tijin prstek je brez sprememb. Sem tako žalostna, ko ji previjam in vidim tisti mali zatečeni prstek, čisto temno rdeč... user posted image  Groza, no. Sej vem, da je to kri podaj, pa vseeno, če tako grdo zgleda!

Danes se pa vidimo, punce. Komaj čakava s Tijo. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 23.11.2008 9:21:13 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
23.11.2008 10:57:51   
r1ta
Lepo se imejte danes!

Mi smo pa včeraj šli na Miklavževanje v J-jevo službo. Lepo so pripravili za malčke in Ana se ni prav nič bala Miklavža. Še na kolena mu je šla sedet!user posted image  Črni Petri so jo pa itak fascinirali.

Tija pazi na prstek in upam, da se hitro ranica zaceli! Mamici pa user posted image

Uuuu Ema tole je pa verjetno pasalo! Saj je prav, da si malo spočiješ!user posted image

< Sporočilo je popravil r1ta -- 23.11.2008 10:58:42 >

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
23.11.2008 14:29:36   
r1ta
Pri nas pa sneži kot že ni dve leti! Ana vsa začudena hodi k balkonskim vratom opazovat snežinke in beli balkonuser posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
23.11.2008 14:59:37   
Najaa
hihi, sem prejle pomisla nate, ko je tast gledal neki nogomet iz Rotterdama in je snežilo. No evo, zdaj pa še sama poročaš o tem. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
23.11.2008 16:59:28   
r1ta
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

hihi, sem prejle pomisla nate, ko je tast gledal neki nogomet iz Rotterdama in je snežilo. No evo, zdaj pa še sama poročaš o tem. user posted image

No, vidiš da ne lažem!user posted image  Prav praznično je. Samo smreka mi še manjka, pa skleda piškotov pred menoj na mizi...

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
23.11.2008 21:35:30   
r1ta
P o r o č i l o !!!!

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
23.11.2008 22:01:09   
emaa
Bilo je super, prava gužva na toboganu, zdej sem pa iskreno povedano utrujena, pa bom kaj več napisala jutri. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.11.2008 23:40:43   
r1ta
Lepo da ste se imeli lepo! Imate kaj fotk? Uuuu me firbec matra kako je bilo in kako so že veliki otroci!

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
24.11.2008 6:45:09   
frufru
Bilo je suuuper. Otroci so zrastli, so skoraj vsi nad 90 cm. Kaj dosti se nismo mogli pogovarjat, ker je bilo treba mučke in mladi damici lovit. Slikat smo se spomnili pa šele malo pred žrebanjem daril. Mojmu je bilo kar malo nerodno, ker se ni nič z očijem od Lana, pa Davida in Luke pogovarjal, je kar naprej Lovra lovil. Je pa ugotovil, da so same fejst mame in da je treba srečanje ponovit. Lovro je že v avtu zaspal in sva ga doma samo preoblekla in dala spat. Midva sva pa tudi šla spat. Sva bila malo zmatrana. Me je pa ovro že ob 6h zbudil in se je hotel s sestavljanko igrat (Najaa še 1x hvala)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
24.11.2008 7:43:37   
essa411
h ehe, ja super je blo pa prehitro minilo. Upam, da se čim prej spet dogovorimo za srečanje user posted image .
shorty_važno, da je na prvi strani pobarvanke avion-zakon, zdej je ne da več iz rok...
slike bom dalal v album in vam na zs poslala geslo. če bi katera rada slike zapekla, mi pošljite mail user posted image

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
24.11.2008 7:50:05   
crci06
dobro jutro!

nama je bilo tudi super.

Še posebej lepo mi je bilo spoznati novo družinico, Lana in starše, in so prav fajn! Upam samo, da se me vsi trije ne bojijo, ker sem jaz bolj na bav-bav narejena user posted image user posted image user posted image

Edino ženkico &co smo pa pogrešale?
Bi morala še 1x zadnji seznam poiskat, pa se mi ne da.

Tudi midva sva se danes že igrala s sestavljanko (očitno res povsod rulajo sestavljanke!), ampak šele po tem, ko je prijel calpol.
ja, tko je, mi imamo pa vročino.

včeraj mi je zgledalo, da ratuje zaspan, tako, kot vsi ostali, pol urice po odhodu, torej še preden sem prišla do doma, so se pa že spuščali iz njega taki glasovi, da je joj...
In šele danes razmišljam, ko piše na škatlici Calpol do 3x na dan, na 4-6 ur. Kaj pa pol?
Tolk dolg ga že nismo jemali, da sem pozabila, kako nam je zneslo.

Grem v nove boje, čeprav imam tegale "mami, mami" danes že do vrha glave.
Verjento ne bom naredila nič, se bom lepo cel dan igrala in bo.

Upam, drage moje, da vas nismo okužili s člimerkoli že. GLede na cel teden neješčosti smo sumili petice, amapk danes je pa poleg vročine še nos zabasan...

AMPAK

zunaj je pa sneeeeeeeeeeggggg!!!

Tolk bolna pa nisva, da ne bi že na balkonu sneg opazovala user posted image
v popolni bojni opremi, seveda, zdaj moramo pa čakat, da se pozdravimo in da se snega nabere pol metra in da ceste splužijo do suhega inpotem posije sonček...
...
...

LP 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
24.11.2008 8:06:16   
Ženkica
Ojla punce.

Jaz se zares iskreno opravičujem, ker nismo prišli; je nekaj prišlo vmes (osebna stvar) in nam ni zneslo. Sicer priznam, da bi lahko vsaj kakšen sms poslala, pa mi je malo pozno kapnilo. Itak, mi je bilo in mi je še vedno preveč nerodno. Upam, da mi oprostite.
Sicer pa, ne dvomim, da ste se imeli fino; upam, da kaj kmalu ponovite(mo).

Še to; če je morda kateri od tamalčkov ostal brez darilca naj mi pove, mu ga bom kar po pošti poslala.

Danes pa čakamo sneeggggggggggg.

pa pa

Ženkica

P.s.: tudi jaz se priporočam za kakšno fotko

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
24.11.2008 8:08:31   
crci06
ne, darilčkov je bilo dovolj, ker ga žal kaja ni dobila.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
24.11.2008 8:18:11   
essa411
sneg? kakšen sneg? tuki (v lj.) ga (še) nimamo user posted image .

moj_moj - vsi ste prov fajn! mi se ne prestrašmo tko hitr... user posted image

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?