tintara
|
Zivijo! Kako ste? Jaz sem po malo ze zaspana in bom pocasi odsla v mizevo. Ampak, mislim, da sem obljubila, da se ta teden se javim. Jutri pride mozek domov in ze danes obljubljam, da se ne bom javljala! R1ta: glede na vse peripatije okoli NL zdravnikov: ali so ti povedali, da moras po Ventolinu in Flixotidu otroku dati piti (vsaj par pozirkov) in jo umiti okoli ust ter noska (pac tam kamor pride nastavek). Pri nas se kaksna candida ni nikoli razvila, res pa je, da smo nasteta ukrepa tudi vedno izvajali. No, saj mislim, da to so ti pa vseeno povedali, ampak nikoli se ne ve. Najaa: kdaj imas rok? se mi zdi, da sem ujela, da marca. Imam prav? Torej pocasi krenes proti 3/3. No, morda bova pa nekaj casa se skupaj noseci. Bomo videli. Vcasih me ze total mece, ampak decembra hocem se spustit. Gojim osebno zamero do bozica in ga bom izpustila. Glede vasega srecanja pa takole. Vedno obstaja kak procent moznosti, da uletim za kake pol ure, ampak mislim, da bo vseeno bolj posteno, ce recem, da me ne bo. Ce slucajno pridem, bom pa ze potelefonirala, saj mislim, da imam se nekaj stevilk. Takole, sem se prijavila ze nekaj nazaj, pa sem vmes po telefonu klepetala in se bojim, da me bo skenslal. Mejte se lepo, naklepetajte se v nedeljo. Otroci, vi pa se pridno igrajte in no, malo bolj ockom se pridruzite, da se bodo mamice lahko po mili volji naklepetale. lp, t
|