Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:47:45
|
|
|
|
beyba
|
pri nas še kar fejst sneguje...pikica pridi se z nama kepat...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:48:18
|
|
|
|
beyba
|
ooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stran sem obrnila....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:06:47
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 piki..jeee, sam da si bolš...boš videla kako bo hitro mimo!! A kepat se greš? Sama? Kam pa je tvoj šel? Sicer sta pa itak na liniji, ane? jaa sama se bom sla kepat NOT sam cakam d zacen se pr nas snezit ja sou je na Poljsko... sam je ze na Ceskem pa sonce majo, tko d hvala bogu ja itak sva na liniji (Golobcka si spuscava pa si tko sporocila piseva) evo pikicaO. je spet v akciji
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:07:31
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba pri nas še kar fejst sneguje...pikica pridi se z nama kepat... ja s kje si pa ti?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:15:02
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:16:37
|
|
|
|
spelka12
|
12.1. imam date z Reškotam . Piki pri nas tud fejst sneži
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:22:00
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 12.1. imam date z Reškotam . Piki pri nas tud fejst sneži jeeeeeej spela jeeeej.. ja pa pisuka pr nas pa nc ne snezi, bom res mogla it k eni d mal to zimsko idilo probam oz okusim
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:28:46
|
|
|
|
pikicao.
|
ostale pa a hodte kej v zagreb :) se ti kr vrti k tole gledas..sploh ne dohajam vseh slikc na pa sem samaaaaaaaaaa ah pa sej ni panike se znam sama zamotit in piki, kako si? ja bo bo, cakam sneg , pa ti kako gre..kej nouga? ma ja jz bom sla pa popoldne v vroco kopel oooo a res, jz bi tud (bom tud)
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:31:48
|
|
|
|
beyba
|
spelka vidiš da bo kmal spet plusek
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:33:00
|
|
|
|
beyba
|
pikicao kaj zdej se jajčece že ugnezduje a ne ...sta bla med vikendom parkrat v zagreb pa nazaj.... Ja špelka če pri men sneguje...pol slab kilometer proč pri tebi vrjetno tut sneguje
< Sporočilo je popravil beyba -- 24.11.2008 12:46:15 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:36:49
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Meni pa ratajo, samo sedaj ni sliv...razen v lj na tržnici..mogoče....imam preverjen recept, ki ziher prime, sonček, če hočeš, ti ga posredujem. Moram povedat, da ni primerjave kupljen-domač. ja lepo prosim hvala spelka12: za date z Reškotom no pri nas je pa samo kaka snežinka padla ,sedaj pa ni nič več
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:37:55
|
|
|
|
pikicao.
|
Ja špelka če pri men sneguje...pol slab kilometer pri tebi vrjetno tut sneguje vazickeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:47:46
|
|
|
|
beyba
|
pa saj sem vas verjetno že vse pokepala da mate ve tut sneg.... Full mam že slikic v albumu, če katero zanima.... na mojalbum.com
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:52:32
|
|
|
|
murkica
|
Je Špelči vesela sem za vaju Pa bo spet kmalu +... In tokrat veseli in zdravi otročički
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 12:59:11
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba pa saj sem vas verjetno že vse pokepala da mate ve tut sneg.... Full mam že slikic v albumu, če katero zanima.... na mojalbum.com beyba dej link
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 13:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica a nočeš z mano na kavico?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 13:10:00
|
|
|
|
beyba
|
http://beybina-ela.moj-album.com/ evo da vam še ela pove svoje: <§km,,m,mklop.pkohbtrfedsewx1wsakcjm,xcdf.piokmjh ztfvpčl ste razumele
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 13:12:50
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 pikica a nočeš z mano na kavico? ja rade volje, povej kdaj? jutr sicer ne morm k morm nekam popoldne it.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 13:14:47
|
|
|
|
Anonimen
|
nam je Aquica zapovedala da te moramo Ljubljančanke vzet pod svoje okrilje in te vsakodnevno popoldne zabavat, pa sem ti napisala da ni panike... Povej kdaj maš čas.... Jaz sem samo v sredo zasedena, sicer sem pa frej Zdej je tko zgledal k da te posiljujem
< Sporočilo je popravil živa25 -- 24.11.2008 13:15:06 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 13:16:36
|
|
|
|
pikicao.
|
beybaaaaa kak cukr je ziva se zmeniva naslednji tedn, k ta tedn je bolj svoh zame (se drugi skrbijo zame )
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 13:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehe sej ni panike..... Sem bla samo ubogljiva sočvekalka
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 13:18:00
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 nam je Aquica zapovedala da te moramo Ljubljančanke vzet pod svoje okrilje in te vsakodnevno popoldne zabavat, pa sem ti napisala da ni panike... Povej kdaj maš čas.... Jaz sem samo v sredo zasedena, sicer sem pa frej Zdej je tko zgledal k da te posiljujem ma ti si bolana kaki posiljujes, to je ful lepoooo sej ce bi meli kej snega tuki bi ti kepo vrgla
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 13:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehehehehehehe sej sm se hecala
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 13:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
beyba... tale tvoja Ela je pa prava pozerka LUŠNA je Kje pa je naša Erin in njen Tilenček?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 13:23:11
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva sva same ostale
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.