lucalu
|
Evo, pa smo iz sprehoda. Detece spančka, jaz imam pa malo časa, da vas probam dohiteti... Pa začnimo... IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Lucalu, upam, da zobka danes ven pogledata, da se umirijo vaše noči Hvala lepa Dinki! Smo pa še vedno samo pri dveh... eden je levo zgoraj in eden desno spodaj. IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Dober dan punce A ste me kej pogrešale? Jaz vas sem. Vidim, da ste načvekale kar 25 strani v tem tednu. Ne vem, če mi bo uspelo vse prebrat. Evo mi smo prišli iz Čateža, polni novih vtisov, eni malce večji, eni malce starejši Bilo je lepo, oba otroka sta maksimalno uživala. Tokrat tudi Julija. Voda v Čatežu je zakon, ker je ful topla (cca 30 stopinj) tako da tokrat res nisem imela nobenega razloga, da je ne bi namakala. Z dopustom pa pridejo tudi novi problemi (pardon izzivi ). Julija je pojačala nočno nespanje. Zadnje tri dni se je zbujala tudi na uro, največ je v kosu spala dve uri in pol. Tako da mene spanje kliče. Že dolgo Če ne prej bom možu rekla, da mi za 40 rojstni dan kupi en teden Jamajke. BOm šla tja sama in spalaaaa No drugi izziv pa je to, da se je Julija tokrat spuntala z zelenjavo. No ne samo z zelenjavo, tudi s polento, grisom, kuskusom... Skratka je samo sadje in po pravici povedano se sekiram okol tega. Sprobavam vse: korenček zmešam z jabolkom, celo bučke sem zmešala s hruško... Ne gre. In to bučke, ki jih je imela najraje. Sicer se je upor proti zelenjavi začel že pred Čatežom tokrat pa je izbruhnil z vso silo na plan. Sem ravno na forumu brala par fint, moram poskusit, če bo kaj palilo. Včasih se mi zdi, da bom doktorirala iz tega, kako nafinitrati otroke. Ampak sej bo, sem se tud mal pomirila ko sem brala zgodbe o neješnosti otrok, tako da enkrat bo že. Bo pa zdaj sadje gurala, potem pa to čisto nehala in prešla na zelenjavo. Jo pa imam na sumu, da je to zato, ker se non stop doji. Ja o Juliji govorim. Tej moji malčici, ki tri mesece nazaj ni hotla joška sploh. Zdaj ni problem. Kjerkoli, zraven kogarkoli. NO le zraven Dominika se noče dojit. Bratec je še vedno zakon. Na bazenu pa.... Je pogruntala, da lahko gleda okoli, če vleče jošk v ustih sem ter tja. Bom pripopala še kakšne slikce ob času. In še nekaj. Moj sine bo imel čez 14 dni dve leti. Ne morem verjet, da je že tako velik. V čatežu je začel ful govorit. Očitno se pozna, da smo bili cel teden skupaj. Najbolj mi je bil smešen, ker se je po bazenu drl: Moja mamaaaaaaaaaa. Ma to ful naglas. Se mi je tko fajn zdel. Drugače pa se ful rad spušča po toboganu in govori: en, dva tli, gremoooooo. Ma tko je posrečen. Bi lahko govorila še in še, je toliko tega. Nič zdaj grem mal brat še vas za nazaj, pa se verejtno kasneje še oglasim. Mejte se Seveda smo te pogrešale... dobrodošla nazaj!!! Po tvojem postu sodeč ste se imeli pa krasno... Julija bo pa itak spet začela jesti zelenjavo in spati... pikapokice, da bo to čimprej. Koristen članek... hvala TIMOTY!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Je pa danes celo moj mož ustal ponoči in dal Taji prvič flašo. In posledice drage moje. Gospodična je spala do 7:40 in se zbudila dobre volje. Drugače se zjutraj ob 6 zbuja z jokom. Sem mu rekla da bo danes tudi on vstal pa da vidimo Bravo Taja!!! In očka, seveda!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Aja pa sem pozabila pohvalt moža. Je popravil pomivalni stroj . Spet bravo mož!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Je pa danes celo moj mož ustal ponoči in dal Taji prvič flašo. In posledice drage moje. Gospodična je spala do 7:40 in se zbudila dobre volje. Drugače se zjutraj ob 6 zbuja z jokom. Sem mu rekla da bo danes tudi on vstal pa da vidimo Sigurno obstaja neka korupcija med njima . A ima Taja kake žepke pri pižamici, da bi lahko preverila? IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Tit ima pa veliko raje zelenjavo kot sadje Tai tudi! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Srečanje: jz sem za petek, 28.11, če se tudi ostale strinjate!???? Jaz se strinjam!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Lucalu, upam, da bo današnja noč veliiiiikoooo boljša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala za lepe želje!!! IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Matic je 5x na dan GH in sicer ne poje ful, ampak bo že... do magičnih 250 ml na obrok nam pa še velik manjka, sam men se zdi to res veliko za tak mali želodček. Kaj pa vam in vašim zakladkom? Nam je tudi 250 ml absolutno preveč... Tai še nikoli ni pojedel toliko (tam, med 100 in 150 ml ponavadi, včasih malo več), ampak lepo napreduje in se ne sekiram... Pa tudi njegova P je rekla, da kar počasi, naj ga nič ne silim. Za Matička pa gora pikapokic, da res čimprej začne pridobivat na teži!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu Včeraj sem je imela super sem se najedla in nasmejala, doma sem bla pa že kmalu Tia se je takoj oglsila, tko da sem jo lahko šla mal pobožat pa polubčkat pol je pa frajerka spala do petnajst čez pet, je dobila malo za jest in je potegnila do 7.20 . Bom šla kar večkrat ven mogoče je pa to recept . Bravo mami!!! In Tia in očka tudi!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Naša noč KATASTROFA!!!! Spanja skoraj nič!!! Ima Taja tako zabasan nos, da je groza. Sem ji ponoči trikrat nos pucala pa še ni blo dovolj je skos jokala ker ni mogla dihat . Danes smo tudi že z baby-vacom dvakrat čistili in to je notri smrklja . Se pa bojim da bi ji šlo naprej na pljučka tko da bo sesalc cel dan uklopljen . Ma po moje ni nič narobe če gremo ven, ker vročine nima, zunaj pa je full lep dan? Če bi pihalo je nebi upala, tko pa mislim da bo ok. Pikapokice za Tajo in jen ubogi nosek!!! jagoga, Tomaž je res krasen fantiček... je pa ostrižen kot drug otročiček... Evo, dohitela sem vas!!! Zdaj mora pa Tai jest, potem pa kužki na sprehod... Vas pridem še kasneje "pogledat" (če bo čas).
|