|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
23.11.2008 13:58:27   
jagoga
Zala vse najboljše za obmesečnico !

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Naša noč KATASTROFA!!!! Spanja skoraj nič!!! Ima Taja tako zabasan nos, da je groza. Sem ji ponoči trikrat nos pucala pa še ni blo dovolj je skos jokala ker ni mogla dihatuser posted image .

Pri nas je bilo tudi tako, pa so vse vaše pikepoke pomagale HVALAuser posted image user posted image user posted image , tako da jih Lona76 tudi jaz vam pošilamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala tudi vsem ki ste pošiljale, pikepoke tudi za moje zdarvje. Zlate steuser posted image user posted image user posted image , so mi pomagale, tako da že štimam kufre tudi zame in Tomaža. Zdaj me pa lahko samo še sneg ustavi.

NČK tebi pa dve user posted image user posted image vračam, ker že kar prekipevam od zdravjauser posted image

< Sporočilo je popravil jagoga -- 23.11.2008 14:00:44 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
23.11.2008 14:05:30   
jagoga

Glede piškotov me neki zanima. Ja vem kompliciram z enimi piškoti. A to so tisti od Bambija? Sem jih včeraj kupila in piše gor da je lahko prisoten lešnik in pa da vsebujejo meduser posted image . Joj res kompliciram z enimi piškoti.

Ne od Bambija (Plazma), ampak prav PLASMON piškoti, italijanskega proizvajalca, cela prednja stan je v italijanščini, samo deklaracija je slovenska. Oranžna škatla, s ciklamnim križem na katerem z belo piše Plasmon in imaš take brez glutena in take z glutenom. Ti ne vsebujejo lešnikov in meda.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
23.11.2008 14:20:28   
jagoga
Da še jaz napišem včerajšnji meni

- dojenje (6:30)
- hruška, banana in 2 Plazmon piškota (9:00)
- dojenje pred spanjem (10:00)
- omakica iz graha, korenja na maslu s topljenim sirčkom in makarončki (13:30)
- dojenje pred spanjem (14:30)
- banana in sadna skuta (17:30)
- malo jote iz repe (se lepo zmečka) in koščki kruha (19:00)
- dojenje (20:30)

in današnji meni
- dojenje (4:30, 5:30 in 8:30)
- marmorni kolač (11:00)
- juha z domačimi rezanci, korenje in goveje meso iz juhe (12:00)
- dojenje
- jabolko, kaki in plazmon piškoti
- dojenje

mogoče se bo zdaj popoldan še kakšna druga stvar iz našega krožnika našla

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
23.11.2008 14:58:24   
jagoga
Bom pa še jaz probala kakšno slikico gor dat

Tomaž, ko je imel še lase

user posted image

in Tomaž, ko smo ga ostrigli

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Bravo jaz, pa je tudi meni uspelo.

< Sporočilo je popravil jagoga -- 23.11.2008 14:59:54 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
23.11.2008 17:31:39   
lucalu
Evo, pa smo iz sprehoda. Detece spančka, jaz imam pa malo časa, da vas probam dohiteti... Pa začnimo...

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Lucalu, upam, da zobka danes ven pogledata, da se umirijo vaše noči user posted image   

Hvala lepa Dinki! user posted image  Smo pa še vedno samo pri dveh... eden je levo zgoraj in eden desno spodaj. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Dober dan punce user posted image
A ste me kej pogrešale? user posted image  
Jaz vas sem. user posted image
Vidim, da ste načvekale kar 25 strani v tem tednu. Ne vem, če mi bo uspelo vse prebrat.
Evo mi smo prišli iz Čateža, polni novih vtisov, eni malce večji, eni malce starejši user posted image  
Bilo je lepo, oba otroka sta maksimalno uživala. Tokrat tudi Julija. Voda v Čatežu je zakon, ker je ful topla (cca 30 stopinj) tako da tokrat res nisem imela nobenega razloga, da je ne bi namakala. user posted image  

Z dopustom pa pridejo tudi novi problemi (pardon izzivi user posted image ).
Julija je pojačala nočno nespanje. Zadnje tri dni se je zbujala tudi na uro, največ je v kosu spala dve uri in pol.  Tako da mene spanje kliče. Že dolgo user posted image  Če ne prej bom možu rekla, da mi za 40 rojstni dan kupi en teden Jamajke. BOm šla tja sama in spalaaaa user posted image  

No drugi izziv pa je to, da se je Julija tokrat spuntala z zelenjavo. No ne samo z zelenjavo, tudi s polento, grisom, kuskusom... Skratka je samo sadje in po pravici povedano se sekiram okol tega.
Sprobavam vse: korenček zmešam z jabolkom, celo bučke sem zmešala s hruško... Ne gre. In to bučke, ki jih je imela najraje. Sicer se je upor proti zelenjavi začel že pred Čatežom tokrat pa je izbruhnil z vso silo na plan. Sem ravno na forumu brala par fint, moram poskusit, če bo kaj palilo.
Včasih se mi zdi, da bom doktorirala iz tega, kako nafinitrati otroke. user posted image   Ampak sej bo, sem se tud mal pomirila ko sem brala zgodbe o neješnosti otrok, tako da enkrat bo že.

Bo pa zdaj sadje gurala, potem pa to čisto nehala in prešla na zelenjavo. Jo pa imam na sumu, da je to zato, ker se non stop doji. Ja o Juliji govorim. user posted image  Tej moji malčici, ki tri mesece nazaj ni hotla joška sploh. Zdaj ni problem. Kjerkoli, zraven kogarkoli. NO le zraven Dominika se noče dojit. Bratec je še vedno zakon. Na bazenu pa.... Je pogruntala, da lahko gleda okoli, če vleče jošk v ustih sem ter tja.
Bom pripopala še kakšne slikce ob času.
In še nekaj. Moj sine bo imel čez 14 dni dve leti. Ne morem verjet, da je že tako velik. user posted image  V čatežu je začel ful govorit. Očitno se pozna, da smo bili cel teden skupaj. Najbolj mi je bil smešen, ker se je po bazenu drl: Moja mamaaaaaaaaaa. Ma to ful naglas. Se mi je tko fajn zdel. user posted image  Drugače pa se ful rad spušča po toboganu in govori: en, dva tli, gremoooooo. Ma tko je posrečen. user posted image  Bi lahko govorila še in še, je toliko tega.
Nič zdaj grem mal brat še vas za nazaj, pa se verejtno kasneje še oglasim.
Mejte se

Seveda smo te pogrešale... dobrodošla nazaj!!! user posted image  Po tvojem postu sodeč ste se imeli pa krasno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Julija bo pa itak spet začela jesti zelenjavo in spati... pikapokice, da bo to čimprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Koristen članek... hvala TIMOTY!!! user posted image

Je pa danes celo moj mož ustal ponoči in dal Taji prvič flašo. In posledice drage moje. Gospodična je spala do 7:40 in se zbudila dobre volje. Drugače se zjutraj ob 6 zbuja z jokom. Sem mu rekla da bo danes tudi on vstal pa da vidimouser posted image

Bravo Taja!!! In očka, seveda!!! user posted image user posted image user posted image

Aja pa sem pozabila pohvalt moža. Je popravil pomivalni strojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Spet bravo mož!!! user posted image user posted image user posted image

Je pa danes celo moj mož ustal ponoči in dal Taji prvič flašo. In posledice drage moje. Gospodična je spala do 7:40 in se zbudila dobre volje. Drugače se zjutraj ob 6 zbuja z jokom. Sem mu rekla da bo danes tudi on vstal pa da vidimouser posted image

Sigurno obstaja neka korupcija med njima user posted image . A ima Taja kake žepke pri pižamici, da bi lahko preverila? user posted image

Tit ima pa veliko raje zelenjavo kot sadje user posted image

Tai tudi! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Srečanje: jz sem za petek, 28.11, če se tudi ostale strinjate!????

Jaz se strinjam!!! user posted image

Lucalu, upam, da bo današnja noč veliiiiikoooo boljša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Hvala za lepe želje!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
Matic je 5x na dan GH in sicer ne poje ful, ampak bo že... do magičnih 250 ml na obrok nam pa še velik manjka, sam men se zdi to res veliko za tak mali želodček. Kaj pa vam in vašim zakladkom?

Nam je tudi 250 ml absolutno preveč... Tai še nikoli ni pojedel toliko (tam, med 100 in 150 ml ponavadi, včasih malo več), ampak lepo napreduje in se ne sekiram... Pa tudi njegova P je rekla, da kar počasi, naj ga nič ne silim. Za Matička pa gora pikapokic, da res čimprej začne pridobivat na teži!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Včeraj sem je imela super sem se najedla in nasmejala, doma sem bla pa že kmalu Tia se je takoj oglsila, tko da sem jo lahko šla mal pobožat pa polubčkat pol je pa frajerka spala do petnajst čez pet, je dobila malo za jest in je potegnila do 7.20 user posted image user posted image user posted image . Bom šla kar večkrat ven mogoče je pa to recept user posted image user posted image user posted image .

Bravo mami!!! In Tia in očka tudi!!! user posted image user posted image user posted image

Naša noč KATASTROFA!!!! Spanja skoraj nič!!! Ima Taja tako zabasan nos, da je groza. Sem ji ponoči trikrat nos pucala pa še ni blo dovolj je skos jokala ker ni mogla dihatuser posted image . Danes smo tudi že z baby-vacom dvakrat čistili in to je notri smrkljauser posted image . Se pa bojim da bi ji šlo naprej na pljučka tko da bo sesalc cel dan uklopljen . Ma po moje ni nič narobe če gremo ven, ker vročine nima, zunaj pa je full lep dan? Če bi pihalo je nebi upala, tko pa mislim da bo ok.

Pikapokice za Tajo in jen ubogi nosek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jagoga, Tomaž je res krasen fantiček... user posted image user posted image user posted image je pa ostrižen kot drug otročiček... user posted image

Evo, dohitela sem vas!!! Zdaj mora pa Tai jest, potem pa kužki na sprehod... Vas pridem še kasneje "pogledat" (če bo čas).

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
23.11.2008 18:05:22   
TIMOTY

Timoty, sem prej prebrala, da imaš izpit ob 14, sma z Lukijem držala pesti za tebe!!!!!! Upam, da je kaj pomagalo! Pridna si!!!!!user posted image
Pa upam, da bote zadeli na kaki loteriji, ker ti verjamem, da si želite it v hiško!
Aja, hvala za članek, res je fajn kake take stvari prebrat!

user posted image    Luka, da si tako priden- pravi user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Matic je 5x na dan GH in sicer ne poje ful, ampak bo že... do magičnih 250 ml na obrok nam pa še velik manjka, sam men se zdi to res veliko za tak mali želodček. Kaj pa vam in vašim zakladkom?

Vidim, da dajete jedilnike gor ! Mal sem za vami in ne vem, če ste se menile o tem... a mi lahko mal napišete, kako delate pudinge za , a čist navaden puding al kaj? Pa čebulo tudi že dajete?

Joj, naš je pravi jedec- pojel bi vse kar mu daš, tk da mamo ful srečo. največ je pojedel do 300 ml- kr nism vedla al bi mu še dajala k se mi je zdelo ful, ampak je kr zmazal, če neham kr jokat začne da bi še. Je pa res, da se user posted image med sabo zelo razlikujejo- enim je dovolj 150 ml, enim 200ml....spet drugim ( kot je naš gurman ) pa 250- 300 ml. Nč se sekirat, naj poje kolk mu paše, on že ve kolk je dost, da bo sit. Vse pride ob svojem času.

Mi pudinga še nismo probali, tako da tud mene zanima kako jim ga pripravite- katere pudinge????
Čebulo in česen pa že dajemo- npr. v zelenjavne in/ali mesne juhice.

Živjo, midva sma sicer že dobre 2 urii pokonci, sam morem se z malim še posebej ukvarjat, da ne bo kaj siten, pa mojga dragega zbudil. Sem mu rekla, naj spi kakor dolgo hoče, ker je bil ful zmatran že včeri.

Sem vam pa pripravla en zajtrk, tako da se kr vsete in si privoščite!!
user posted image

Kako si pridna, da si svojemu user posted image pustila, da se naspi- sej je bolš tko kot pa da je pol tečen in itak nimaš nč od njega user posted image user posted image .
Zajtr je bil odličen user posted image , hvala.

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Naša noč je bila spet prespana!!! user posted image  Časa pa spet nimam, da bi vse prebrala...
Malo bom zdaj, ostalo pa kasneje...

user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč, naj bo več takšnih še naprej!

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Evo še mene

Včeraj sem je imela super sem se najedla in nasmejala, doma sem bla pa že kmalu Tia se je takoj oglsila, tko da sem jo lahko šla mal pobožat pa polubčkat pol je pa frajerka spala do petnajst čez pet, je dobila malo za jest in je potegnila do 7.20 . Bom šla kar večkrat ven mogoče je pa to recept .

Me veseli, da si se imela fajn, na še več takšnih večerov. user posted image   Tia- da je bila tako pridna. Tudi očiju je treba user posted image . Mogoče ji je bilo res fajn samo z očijem in bo mami večkrat mogla mal ven user posted image .
user posted image , da je tako pridno dremuckala, naj vam bo vsaka noč tako fina.

Lona76:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... vse te pika poke naj k vam odletijo z željo, da bo Taja čimprej zdrava. Pa naj vam današnja noč mine bolj mirno.

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

user posted image

user posted image

Bravo jaz, pa je tudi meni uspelo.

Pravi cukr je, z lasmi in postrižen- mu prav paše. Je čist drugi k je postrižen. user posted image

Zdej se je pa moj mali boss zbudu, pa pa

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
23.11.2008 18:26:39   
aleži
Dober večer,

danes smo šli pohajat v Rovinj, ker je bilo krasno vreme in toplo.To je najino mesto, ker mene ful spominja na mojo Izolo.user posted image  Zanimivo pa je bilo to, da niti ena gostilna ni bila odprta v mestu. Vse zaprto, samo slaščičarneuser posted image . Zgleda, da dovolj zaslužijo čez poletje, da zaprejouser posted image . Otroka sta bila kot cukerčka, Sara je spala 3x po kakšne pol urce do 1 uro (doma nebi)user posted image user posted image  in smo šli na kosilo. Jedla je govejo juho in z menoj riži s škampi (4 žličke rižija).

Glede piškotov me neki zanima. Ja vem kompliciram z enimi piškoti. A to so tisti od Bambija? Sem jih včeraj kupila in piše gor da je lahko prisoten lešnik in pa da vsebujejo meduser posted image . Joj res kompliciram z enimi piškoti.

Ne od Bambija (Plazma), ampak prav PLASMON piškoti, italijanskega proizvajalca, cela prednja stan je v italijanščini, samo deklaracija je slovenska. Oranžna škatla, s ciklamnim križem na katerem z belo piše Plasmon in imaš take brez glutena in take z glutenom. Ti ne vsebujejo lešnikov in meda.

jaz sem tudi te kupila v IT in ji dajem. Zadnjič sem v Mullerju kupila od Hippota in so ji všečuser posted image

Jagoga: ma superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr je tvoj Tomaž, kot da nebi bil on. Prav pašejo mu zdaj kratki, pa kako lepe učke imata s Jakom!!!! user posted image user posted image user posted image  prava osvajača bostauser posted image user posted image  A se že kaj zmenimo?user posted image user posted image user posted image

NČK ti kar daj gor slikice samo če so zares kakšne v redu!!! Meni je vseeno, če je javno ali ne!!! lahko jih tudi prilepiš in daš iz shrani.si

Timoty user posted image user posted image user posted image tvojemu jedcuuser posted image user posted image

Lona76 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Taji, da prežene proč prehlad

zdaj pa grem, ker mi sara okupira tipkovnico, miško....

pa pa 

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
23.11.2008 19:10:02   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Jagoga: ma superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr je tvoj Tomaž, kot da nebi bil on. Prav pašejo mu zdaj kratki, pa kako lepe učke imata s Jakom!!!! user posted image user posted image user posted image  prava osvajača bostauser posted image user posted image  A se že kaj zmenimo?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem rabila kar ene 3 dni, da sem se ga privadila, z novo frizuro. Vsakokrat, ko sem pogledala v posteljo, ko se je zbudil, sem rahel šok doživela. Res je čisto drugačen, kot da bi imeli novega dojenčka, ampak Tomaž je še vedno isti Tomaž.
Tako da vsem mamicam, ki boste spreminjale frizure, ne se čudit, če vas vaši otročički ne bodo spoznali z novo frizuro.user posted image user posted image user posted image
Jaka ima že punco oz. več punc, ena je že doma iz Obale, tako da lahko še Tomaža pošljem na Obalo. Bom imela lažji nadzor nad snahami.
Glede očk, pa tako, hvala bogu, da imata oba modre, če ne bi bil poštar česa kriv.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
23.11.2008 19:24:25   
mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

MERGETKA: žal mi je, da to slisim. Zdaj me pa zanima, ali ni tako, da ko gre dojilja s svojim user posted image  v bolnico, da ji bivanje tam krije njeno zavarovanje (ali pa user posted image  zavarovanje). In, če je temu res tako, je potem sploh user posted image narobe, da mamica ne dobi čaja ... vsaj na hodnik bi lahko kakšen bidon s čajem naštimali ... al je to tako dragoooo da je ceneje, da mamica izgubi mleko in je treba dodajat?

Sicer pa glede teže, te popolnoma razumem. Tudi glede hranjenja ... mojo neješčo tičico sem po vilmini ideji začela hranit večkrat s hrano, ki jo ima rada. Torej, če ima rada juho, jo dobi tudi za zajtrk (no, v resnici jo je za malico ene parkrat) ... pač nekaj da si raztegne želodček ...  nočem pametovat, samo diskutiram, ker sama v resnici ne vem ... Mislim, da je naš cilj, da hranjenje vzljubijo, ne pa da ga zasovražijo.

Ja, točno to men roji po glavi, ko mu dajem GH: rada bi, da bi jo z veseljem jedel, ne pa zato, ker jo mora user posted image . Bom poskusila z juhico, hvala za nasvet. Malo sem že probala s priljubljenimi jedmi, npr. slivovo kašico hipp ma ful rad in danes sem mu jo ponudila za opodansko malico in je ni želel, pol je šel na zizo in zaspal. Ko se je zbudil, sem mu jo spet ponudila in je poldel 1celo in še pol druge user posted image . Res, nočem ga silit in otroci niso kot ure, jejo pač, ko so lačni...

Glede dojilje pa naj bi blo tko, da te tko tretirajo samo, dokler user posted image ne je GH user posted image . Pa moj sploh ne pije nič preko flaške, tko da mu tudi adaptiranega ne bi mogle dat!!! Pa zvečer, ponoči in zjutraj bi najrž kr težko zdržal brez tega... Sej pol sem si kupila kosilo sama, sam prvi dan je bla pa kriza, ker nisem sploh vedela, da bova ostala in sem si pol, okol 5h kupila sendvič iz avtomata. Eh, saj je že skor pozabljeno.

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Pikapokice za Matička, naj gre teža čimprej gor!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa bravo za muvanje in BABO!!! user posted image

Hvala, Lucalu!

Pri uvajanju nisem dajala nič, sem le prekuhala zelenjavico. Zdej ko že lepo jemo pa mu prepražim meska s čebulco ali s česnčkom, k zelenjavi zmeraj dodam maol česnčka in pride zares njami user posted image . Taki dodatki naredijo hrano zares okusno. Tudi petršiljček in ostale frišne začimbice. Mu pa nikoli ne solim pa kljub temu lepo poje.

Hvala, Maticu še nisem delala meseka drugače kot v juhi. Bom probala še tako. A solite tudi kaj, al še nič?

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

o, Vilma, welcome nazaj! user posted image user posted image user posted image .
Glede branja nazaj, pa ... nisi nič zamudila, raze tega, da je ena zadela na loteriji in je nekaj malega denarja velikodušno razdelila prvim 5im, ki so se javile (vsaka je dobila 0,1€!!!!!) ... pa da smo izumile par novih besed, pa da so copate ocarinili, pa da so tašče user posted image in tudi tasti in kaj vse dobrega smo skuhale, pa veliko smo hvalile druga drugo in bile pohvaljene.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
23.11.2008 19:29:17   
Zala.
en lep nedeljski pozdrav vsem
nimam nič  časa za rr bom jutri....do takrat pa veliiik pozdrav
San imaš zs
se tipkamo jutri

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
23.11.2008 19:37:04   
TIMOTY
 ZALA vse naj naj za obmesečnico, pa da boš zdrava in vesela.

user posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
23.11.2008 19:45:18   
TIMOTY
 NATAŠA vse naj naj tudi tebi

user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
23.11.2008 20:14:22   
Lona76
Dober večer čveke!

Hvala vsem za pikapoke. Verjamem da bodo pomagale, je pa nekaj začela kašljatiuser posted image . Ma sej bo. Verjamem, da ne bo hujšega.

Taja že spi, Tilen pa bo zdej zdej, je že v postelji. Je full zmatran ker se mu zaspanost kar vleče ker popoldne noče spati, jutri pa po zelo zelo dolgem času v vrtec. To me zanima kako bo, pa še njegove skupine ne bo, ker imajo jutri zadnjič drsanje. No on itak nebi mogel hoditi ker je letnik 2004 na drsanje pa grejo lahko 2003 letnik in jih 5 iz skupine ne hodi na drsanje.

Jagoga Tomaž je luškan na obeh slikah. Z laski in z malo manj laski. Ampak jih ima kljub postriženosti še vedno veliko. Pa hvala za razlago piškotov. Ma bom doktorat na piškotih naredila.user posted image  Sem se zapičla v te piškote. Ma dala ji bom Albert piškote pa bo tut v redu.

Timotyuser posted image user posted image user posted image   za takega jedca.

Mergetka to pa nisem vedela da ti pripada obrok samo dokler polno dojiš ko pa začneuser posted image  jest pa nič več, ker jaz sem imela hrano, pa sem ji že dodajala mleko.

Ursi2 sem iz okolice Ljubljane. Kje pa je tista trgovina z bundami?

Dinki ja moja tašča si je pa poskrbela za darilo. Je mogoče vedela da drugače od tasta nič ne bo dobila ker je bl škrtica, pa je šla kar rodituser posted image

Drugače pa smo dan preživeli super sploh glede na noč. Smo šli dvakrat ven ker je bilo tako lepo vreme. Jutri bomo itak cel dan doma, ker bo snežilo. No upam, da se bo sneg malo obdržal da bojo otročički malo uživali, starši pa tudi ko bomo gledali te zadovoljne obrazkeuser posted image .

Toliko od mene za enkrat, mogoče še kasneje kaj če me ne bo prej zmanjkalo.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
23.11.2008 23:29:43   
Ursi2
Živjo, punce!
Pa je spet minil en vikend!user posted image
Sem mislila, kk bomo danes izkoristili še tale sonček. No, pa ni bilo nič iz tega. Je moj sicer vstal tk eno pametno uro in sem mu potem rekla, da če ima veliko dela, da naj pove, da se boma z Lukanom sama spravla ven, ker mi je škoda, da ne bi izkoristla lepega dneva. In mi je skoz govoril, da sam še malo, pa bo končal in bomo šli. No, pa je trajalo tk dolgo, da je mali mi zaspal med dojenjem. Seveda ga potem nisem spravlala ven in sem potem hitro nardila kosilo, da ko se je zbudil, da je bilo kuhano in smo jedli. Seveda je moj potem mogu že med kosilom it in sma se midva šele okrog 14 spravila ven. Sma bila potem zunaj do ene 15.30. Ma, sej vem, da pač pride tako, sam ko bi lahko bil velko manj živčen in bi vse nardil 1,2,3. Pa sem ga čist pri miru pustila, mu nisem težila. Pa sej je brez veze. Pa sej še bojo lepi dnevi. Sam res sem upala, da bomo vsaj dopoldan tk fajn skupi preživeli, ne pa da je on skoz za rač midva pa za sebe drugje, kjer sma se igrala. Eh, je že mimo.
No, popoldan so pa imeli z bendom vaje in sem razmišljala, da bi šla ta čas midva k mojim na obisk. Sej je to le malo glasno (bobni, bas kitara,..)
No, pa sem rekla, da bom vidla, kk bo kaj Luka vse skupi sprejel. IN ...........fullll je užival. Sploh ni bilo variante, da bi šla kam drugam. Jih je gledal, pa užival in migal z glavo. Tk je bil posrečen.
Še nekaj slik, kako je izgledalo:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
23.11.2008 23:39:49   
Ursi2
Lucalu, čestitke za prespano noč!!!!user posted image user posted image user posted image   Da bi bila tudi današnja taka in vse naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bivanje v bolnici: V SG-ju vem, da tudi, če še samo zvečer ali zjutraj dojiš otroka, da se to šteje, da si doječa mama in ti pripadajo vsi obroki in čaj. Pa tudi pižama, brisače,..............Postelja pa itak!
No, jz sem takrat šele uvajala mu hrano, pa je Luka dobival take porcije ko velik, jz pa tudi. Je pa bila zraven mene ena, ki je imela 2 leti starega in si je mogla sama plačat in so ji rekli, da je polni penzionuser posted image  17€, nočitev z zajtrkom pa 10€. Da je treba pa plačat za 3 dni. Če si več not pač doplačaš razliko, če pa manj ti pa vrnejo kolikor manj si bil not.

NČK: slike mislim da lahko daš kr nezaklenjene gor. Itak se mi zdi, da se jih sploh ne da več dat pod geslo, odkar je nov album.user posted image  Al pa če res kr na Shrani.si daš, pa potem tu gor prilepiš.

Mumu, super za le večer! Je pasalo,kaj? No, pa še user posted image user posted image user posted image  Tii in atiju, da sta bila tako pridna in uspešna!!!!!!!!! Si boš mogla več takih večerov umislit!user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
23.11.2008 23:50:12   
Ursi2
Ups, prehitro sem poslala!user posted image user posted image

Lona76, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bili zdravi in da bo današnja noč boljša!!!!!!!!!!!! Ja, baby vac je pa zakon. Čeprav se naš ful joče zraven in gre moj kr ven, ko mu čistim. Sej je meni tudi težko, sam še vedno rajši to, kot pa kako vnetje ušeskov ali še kaj hujši. Mi je zdravnica rekla, ko sem jo vprašala, če je narobe, da bi mu preveč čistila nosek. Pa je rekla, da nikakor ne, da bi od 10 primerov, ki pristanejo v bolnici vsaj 3 ne bilo treba, če bi starši dovolj čistili noseke in uporabljali fiziološko.
To ponavljam že kot pesmico mojmu, ko kaj komentira čiščenje noseka.

Piškoti: jz sem mu kupovala Hippove in jih je imel rad, še rajši pa ene mislim da je firma Alete, sem jih kupila v Muellerju. Tiste sem tudi jz mazala ko velika.

Dinki, mogoče bo pa Tit (z)operni pevec?!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Nikoli ne veš. Ali pa drugi Miran Ališič?user posted image user posted image
Naš tudi ene štime spušča, ko sploh ne vem, kje jih najde! KK so posrečeni. Ma se mi zdi, da zdej pa so res tk lubano posrečeniuser posted image user posted image user posted image user posted image , da se mu vsak dan po parkrat do solz nasmejim. Pa že neki ušpiči ali kaj pogrunta, pa se mu fajn zdi, ko se mu smejim in potem ponavlja ko ena papiga!

Ga zdej vprašam, kk Luka pleše, pa začne mali ful z glavo migat, ko da bi čupal pa še tk se pol cel miga zraven. Itak, da sem čist solzna.!user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
24.11.2008 0:16:43   
Ursi2
Ups, spet!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jagoga, uživajte v Čatežkih. Pa plavajte še za nas, ko bomo doma snežene može delali!user posted image
KK je luban Tomaž.user posted image Prej, ko je imel lase je ful starejši deloval, pa tako posrečen. Zdej, ko je pa ostrižen pa čist drugi, tak dojenček!! In kake učke ma, osvajač, mali!!!!!!!!!user posted image  Ti verjamem, da ti je bil kr mal šok neki časa!

Količina hrane: me je včeri zanimalo, koliko meri tale otroški krožnik. In sem šla poskusit. Če je čisto poln, je 300 ml, tako da sem potem ugotovila, da to, kolikor mu jz pripravim za kosilo in malico je nekje okrog 200 ml. Včasih malo več, včasih malo manj. Se je pa že parkrat zgodilo, da sem mogla še repete nadevat. Za zajtrk pa poje okrog 100-150 ml. Večerja je pa zlo odvisna od tega, kako utrujen je.

Timoty, čestitke za takega gurmanauser posted image user posted image user posted image . Je pa res tako kot si rekla, da vsak otrok je drugačen in poje toliko kot mu je zadosti. Še vsi pa so začeli enkrat jest tudi večje porcije.
Jz mu puding pripravim na riževem ali ovsenem mleku. Pa do zdej sem mu samo vanilijeve, bom pa jutri kupila tudi borovničevega in malininega.

Aleži, super za lep izlet in daje Sara tako pridno spala!. Je lepo it na kak kraj, ki ti je še posebej pri srcu. Meni je zadnji 2-3 leta to Portorož. No, Maribor je pa kraj, ki mi je pa poleg domačega itak najbolj pri srcu. Večkrat sanjam, da bi tam živela. Pa sploh ne vem, zakaj mije tk lep. Mogoč zato, ker sma se tam, imela ful fajn med študijem in sma bila sama svoja gospodarja. user posted image Ja, to so boli cajti!!

Mergetka, res je pametno poskusiti s kakimi stvarmi, ki jih ima rad oz poskušat z različnimi, dokler da ne ugotoviš, kaj mu je všeč. No, za meso: jz ga malo solim, ker meni osebno neslano meso reeeees nidobro. Ga pa popečem na olivnem olju z malo česna in še kake domače začimbe, pa je še posebej dober. Sem pa danes prvič mu meso zmiksala s paličnim, ker drgač se mu je včasih zataknalo v grlu, če sem ga samo na drobno narezala. pa še več ga je pojedel kot drgač.

Lona76, upam, da bo Tilen rad šel v vrtecin da se bo imel lepo!user posted image
Za LJ je tale naslov:

WENICE
Dunajska 48 (Plava laguna)
1000 LJUBLJANA

Zdej res nisem pogledala za to starost, kot ti rabiš, ampak najbrž ni nič narobe, če greš pogledat!user posted image

No, mislim, da sem dost načvekala, zdej pa malo knjigo brat, pa počasi spat!

Za vse bolančke, smrkave, pokašljajoče, tiste, ki jih matrajo zobki:
user posted image

Lepo spite, vsem želim čimbolj mirno noč!!!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
24.11.2008 1:05:33   
Špela100
Čer ženske,
danes bom kratka, ker nimam več energije in da me ne boste zjutraj kregale koliko ste imele za prebrat. user posted image

NČK lepa otročka maš. user posted image
VILMA jaz sem te fuuul pogrešala. user posted image  In ta tvoja Julija pa vsak teden eno pogrunta kako bi mamo mal nasekirala. Je zvitorepka. Saj bo jedla tudi zelenjavico boš videla čez en mesec bo zelenjava zakon. Tako kot se ni hotela več dojiti, zdaj pa je dojenje zakon. Ma ti, ti lepotička. user posted image

JAGOGA uživaj 100/h. user posted image  Tomažek user posted image  z novo frizurco.

URSI2 ja saj tvoj Luka je čisto noter padel. Po moje bo on pevec.user posted image

JEDILNIK:
- dojenje
- Naši + suhe slive+ dojenje
- bučke + paštica + dojenje
- 2 skutki od LM
- dojenje

DINKI ja tudi mi smo bolj tradicionalni s to našo hrano. Polenta in krompir je zakon. user posted image
LONA76 bravo za pralni stroj. Super, da imaš mojstra doma. user posted image
MUMU super, da se je večerni izhod tako lepo iztekel. user posted image

SAN kje si? Tudi tebe pogrešam. user posted image

ALEŽI Rovinj je tudi meni ful lep.

JAZ sem pa danes tako brez volje in brez energije. Izgleda, da gredo DURACEL h koncu. Jih bo treba mal nafilat. Kar neka panika me je zagrabila, ker se bliža konec leta in meni se pa bliža ful dela. Ne vem kako bom vse zmogla, pa še to gospodinjstvo me baše in kuharija, porabim toliko časa za to.
Spet sem zlikala samo najnujnejše, gmota pa ostaja. Razmišljam, da bi si nekoga našla vsaj za likanje, ker mi je vsega tu mač. user posted image user posted image
Bom kar nehala, ker se bom še zjokala. user posted image
Bodte fajn ženske in vsi dojenčki spat celo noč! user posted image

nočko

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
24.11.2008 6:04:22   
Ursi2
Dobro jutro!

Najprej malo kavice in nekaj sladkega, da se bote malo podkrepile in si nabrale moči za teden, ki je pred nami!
user posted image

Špela100, upam, da ste lepo spali in da si se tudi ti malo spočila in si nafilala baterije. Ti verjamem, da te grabi panika, ker se bliža tale nori čas v letu. No, ti s svojjo službo imač teh norih časov še malo več! Ampak, boš vidla, da bo šlo. Bota tvoja sončka tako pridna in ti boš lahko naredila vse, kar bo treba!!!!! Če pa kdaj ne bo pospravljeno ali vse zlikano, pa kr svojga malo upreži, le zakaj bi vse tebe čakalo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem včeraj pozabila napisat jedilnik:
dojenje
zajtrk: ovseno mleko+ovseni kosmiči+laneno seme+suho sadje (marelice, slive, rozine, dateljni)
dojenje
kosilo:juha iz telečjega mesa+korenček+koruzna testenine+telečje meso;
         krompir pečen zraven pečenke+pečena zelenjava (bučke, rdeča paprika, cvetača, brstični ohrovt)
dojenje
malica: juha, korenček, koruzne testenine+bučke
dojenje:
večerja: vanilijev puding+amarant+banana

Za danes pa še nisem prepričana, ampak nekak takole:
zajtrk: ovseno mleko+ovseni kosmiči+laneno seme+suho sadje (marelice, slive, rozine, dateljni)
dojenje
kosilo:goveja juha+riž+korenček+¸telečje meso+še kaka zelenjava
malica: banana, melona, borovnice, amarant
večerja: vanilijev puding+rižolino+(banana???)

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
24.11.2008 6:09:34   
Ursi2
Ups, malo večja slikica. No, da jo slučajno kera ne bo falila, če bi bila preveč zaspana!!!!!!!!user posted image user posted image

Naša noč kr fajna, sam sem jz smotana, ko se ne znam pred 2 spravit spat. Je pa Luka samo ob 3 jedel. Se je sicer 2x zbudil še drgač, sam sem ga kr nekak umirila samo s  trepljanjem po ritki, da je zaspal nazaj.

Nejc, Neva, Nataša: vse najboljše za obmesečnice!!!!!!!!!!
user posted image

pa še malo, da se začnemo pripravljat, da bo kmalu sneg!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
24.11.2008 7:48:34   
jagoga
Dobro jutro,
še Tomaža podojim pa odrinem, moram čimprej na pot preden me zasneži. Lepo se imejte, pa s svojimi sončki se grejte, pa ne preveč napisat, da me ne bo kap, ko pridem nazaj. Mi bo NČK kratko obnovo napisalauser posted image .
Hvala vsem za lepe želje in pohvale tega našega črvička, bom šla v džakuzi še za vas, še posebno za tebe Špela100, da ti na daljavo nafilam baterijeuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
24.11.2008 8:01:05   
mumu
NEJC IN NEVA

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
24.11.2008 8:02:41   
mumu
NATAŠA

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
24.11.2008 8:31:18   
Dinki
Čisto na hiitrco, samo nekaj, ker imam tita v naročju....

Tina50, sicer z dnevno zamudo ti Titek in jaz želiva vse ta naj ta bol za tvoj RD! Bodi zdrava, vesela, nasmejana in fejst mamica svojemu sončku Lanu še naprej
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

več potem ko titek zaspi user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
24.11.2008 10:46:10   
Dinki
Evo, moj sinko pančka današnjo 2. rundo. Zunaj pa tako lepo sneži user posted image user posted image user posted image , mi je ful všeč. s Titkom sva prej jedla zajtrk in je skoz gledal čez okno, ni se mogel načuditi kaj hudiča to neki pada iz neba user posted image . Komi čakam, da ga bom mal ven peljala po snegu, ga bom napokala v voziček, v kombinezonček in če bo snežilo mu bom dala gor dežno prevleko pa bova šla.

No, da vidim kaj ste kej napisale.

user posted image

user posted image  

Jagoga, Tomažek je kljub novi pričeski še zmeraj tak sonček, da joj. meni se prav dopade z novo frizurico user posted image , pa kako delujejo svetlejši laski.
Uživaj MAX v Toplicah pa spomni se kaj tudi na nas user posted image .

No, popoldan so pa imeli z bendom vaje in sem razmišljala, da bi šla ta čas midva k mojim na obisk. Sej je to le malo glasno (bobni, bas kitara,..)
No, pa sem rekla, da bom vidla, kk bo kaj Luka vse skupi sprejel. IN ...........fullll je užival. Sploh ni bilo variante, da bi šla kam drugam. Jih je gledal, pa užival in migal z glavo. Tk je bil posrečen.
Še nekaj slik, kako je izgledalo:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ursi2, ma ta tvoj Lukec je pa res user posted image user posted image . sem ga pozorno pogledala na vsaki slikici in bi ga človek kar pojedel, res je posrečen user posted image . se vidi, da je mal muskonterja že zdej user posted image . Če se ne motim tvoj možek igra bobne...kak bend pa imajo to? kako muziko igrajo in pa kje? po porokah????

Dinki, mogoče bo pa Tit (z)operni pevec?!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Nikoli ne veš. Ali pa drugi Miran Ališič?user posted image user posted image
Naš tudi ene štime spušča, ko sploh ne vem, kje jih najde! KK so posrečeni. Ma se mi zdi, da zdej pa so res tk lubano posrečeniuser posted image user posted image user posted image user posted image , da se mu vsak dan po parkrat do solz nasmejim. Pa že neki ušpiči ali kaj pogrunta, pa se mu fajn zdi, ko se mu smejim in potem ponavlja ko ena papiga!

Ga zdej vprašam, kk Luka pleše, pa začne mali ful z glavo migat, ko da bi čupal pa še tk se pol cel miga zraven. Itak, da sem čist solzna.!user posted image user posted image

user posted image user posted image  ja trenutno je res (z)operni pevec, kaj bo pa ko zraste pa bomo še videli user posted image ....če se bo še dolgo tako drl bo lahko le še Miran Ališič, ker mu bozmanjkalo tega močnega glasu user posted image .
Ja se strinjam, da so drugače čist posrečeni...tudi Titek začne tako migati z glavo....pa kdaj je tko posrečen ko ga vprašaš a gre Titek zdej spat, on pa začne odkimavat da ne user posted image ....sej ne da bi res vedel kaj dela, ampak je pa posrečen user posted image ...pa petke si znava že dajat, to mu je zabavno, meni pa tudi user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

SAN kje si? Tudi tebe pogrešam. user posted image

jaz tudi user posted image

in Špela100, kar lepo počasi in brez panike. Glede na to, da delaš računovodstvo, vem da je konec leta za vas user posted image .....probaj zamižat na en uč in za malenkost popusti pri nekaterih gospodinjskih opravilih ker če ne bo duracell pregorel. Jaz in Titek ti pošiljava user posted image user posted image  za moč!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?