|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
25.11.2008 21:36:09   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ravno gledam Preverjeno in me srce boli koliko ljudi odpuščajo, pa kako lahko preživiš z 450 € na mesece, če se pa vse draži user posted image Kaj bodo naredili takšni, ki so stari 50 ali več in nimajo ustrezne izobrazbe, kdo jih bo zaposlil??? Jaz se malo tolažim, da imam izobrazbo in vsaj 3,5 leta delovne dobe in srčno upam, da se bo našlo kaj? 

Veš kaj je žalostno? Da je ena mamica samohranilka z dvema otrokoma rekla, da je zadovoljna s plačo 400 eur na mesec.user posted image Ni pa dovolj, ker ima kredit.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
25.11.2008 21:36:15   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Tally ne ne bo me na prednovoletno zabavo.

Nina7 sva že dve jaz si tudi moram najti službo. user posted image

pa še Ta Sončna

Ma sej bomo že neki najdle

Delovno dobo podaljšujejo služb pa zaradi tega ni. user posted image  Logike nobene.

Katina a ne bi ti enega reda naredila? user posted image

Bi, bi, sam kakšnega maš v mislih? A tacgale user posted image ?

Tudi lahko. user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
25.11.2008 21:36:26   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella ti imaš mireno, dej mi povej a še imaš izcedke in normalno menzo?

sem spregledala post v tej solatiuser posted image  Ja po prvi M je bilo OK, po 2 M sem imela krvaveizcedke in rjave več kot 14 dni, pa ne vem a je bila M al izcedki. Pol je bilo kake10 ok in sedaj imamuser posted image , pa da vidim, koilo časa bo trajal. Če bo 14 dni, jo bom dala ven, ker mi samo pacauser posted image

pol pa te zastopim zakaj si vedno na rr in ne na user posted image

Ja vidiš, mirena dela štalo, ona je krivauser posted image user posted image Je pa res, da mi je libido full padel odkar imam mirenouser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
25.11.2008 21:36:29   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Kje pa je Valentina pa Spelin@ ????

Jaz jih tud pogrešam.

V A L E N T I N A
š P E L I N @

kJE STA?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
25.11.2008 21:36:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

anitka bom še en mail poslala, sem pozabla neki napisat tam, sem prehitro poslala...ne bo prepozno jutri, sej je šele 6.12

okuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
25.11.2008 21:36:48   
Anonimen
Aha Valentina se je javila...samo se Spelin@...

Pridna si... jaz sem tud bila danes zelo pridna...sem bila kaput zdej me pa jeza in bes gor drzita.user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
25.11.2008 21:37:45   
Estrella*
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ta moja ta rdeča je pa tudi malo čudna - le nekaj malo izcedkauser posted image user posted image user posted image

Jest sm jo tud dons dobla,pa tud neki bl maluser posted image

Bom mela pa kmal tvoj problem če bo šlo tako naprej.Vsak večer full jem,kile mi grejo pa kr dol. Zdej jih mam sam 50,5user posted image  Tok sm jih mela nazadnje v OŠ. Ma prov grdo mi je k nimam riti,nimam jošk,no sam še trebuha mam mal. Mi ni jasno kako to gre kr dol pa jem vsak večer fuluser posted image

Jaz jih imam pa le 48user posted image user posted image . Upam, da se bo to kmalu začelo urejat, če ne prej pa ko prenehamo z dojenjem. Samo jaz full težko kile pridobivam, razen v nosečnostiuser posted image user posted image

še en dober razlog, da naštimašuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
25.11.2008 21:37:58   
aurora28
Ma sej me ne moti, da nimam menstre, mi je super, ker je ni, ampak vseeno mi je čudno, ker je prej vedno bila redna? Verjetno je razlog dojenje in mirena. user posted image

Anitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gala, da se čimprej pocajta.

NIč grem spat, ker me ful križ boli. Komaj čakam, da dobim nov vzglavnik in jogi user posted image . Lahko noč.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
25.11.2008 21:38:21   
valentina2006

O lepoooo, da me pogrešaš. Veš sem brala ko si napisala, da tvoj nima časa. Se mi kr zasmilš in bi te jest pršla pelat... pa še zvečer (nisem vedla, da tak čas delajo tud P, za trgovine ipd. si pa že omenla). Upam, da to jutri čimbolj spelete... veš, se mi še zmer kolca po vaših stpinjah. Mi je prov hudo, ker mraz poslabša, sproži bronhitis in jest z Matevžem zdej ne upam ven user posted image ... čakam na sonček in malo višje stopinje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
25.11.2008 21:38:22   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jaz se vrnem domov in vidim, da me čaka 13 strani...kaj naj rečem druzga kot pridne čvekice user posted image

Ma ne, dons sem se jaz s ketne strgala user posted image

< Sporočilo je popravil Katina -- 25.11.2008 21:43:56 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
25.11.2008 21:38:35   
Anitka

Ta moja ta rdeča je pa tudi malo čudna - le nekaj malo izcedkauser posted image user posted image user posted image

Bom mela pa kmal tvoj problem če bo šlo tako naprej.Vsak večer full jem,kile mi grejo pa kr dol. Zdej jih mam sam 50,5user posted image  Tok sm jih mela nazadnje v OŠ. Ma prov grdo mi je k nimam riti,nimam jošk,no sam še trebuha mam mal. Mi ni jasno kako to gre kr dol pa jem vsak večer fuluser posted image

Jaz jih imam pa le 48user posted image user posted image . Upam, da se bo to kmalu začelo urejat, če ne prej pa ko prenehamo z dojenjem. Samo jaz full težko kile pridobivam, razen v nosečnostiuser posted image user posted image

Ja sej pravm da če bo šlo tako naprej bom kmal tm. Ma men so šle zmer gor če sm zvečer jedla,zdej pa kr doluser posted image Sm jih mela pred user posted image  54 pa mi je blo ok,tole zdej mi pa ni več. Te čist štekam , da ti ni dobr.

Ja jaz sem imela pa pred user posted image 52 pa je bilo skoraj premalo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
25.11.2008 21:38:40   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ravno gledam Preverjeno in me srce boli koliko ljudi odpuščajo, pa kako lahko preživiš z 450 € na mesece, če se pa vse draži user posted image Kaj bodo naredili takšni, ki so stari 50 ali več in nimajo ustrezne izobrazbe, kdo jih bo zaposlil??? Jaz se malo tolažim, da imam izobrazbo in vsaj 3,5 leta delovne dobe in srčno upam, da se bo našlo kaj? 

To so prave user posted image , ki se sedaj dogajajo.  Kaj bo z našimi user posted image , če se bo tako nadaljevalo?

V nedolgled tole ne bo moglo it. samo ne vem, kdaj bo voditelje naše države srečala pamet. Nikoli?

a misliš da sploh imajo kaj v glavi? briga jih za nas, le za svoje riti skrbijo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
25.11.2008 21:38:58   
Anonimen

No, sedaj veš katerim službam se izogibatuser posted image

A boš rižev narastek? Njami, kar dober mi je ratal.

ooooooooo jest ga bi

Pridi, vabljena.

Ja bi,pa me je zamedluser posted image . Zdej iščem v omari če mam kej sladkega

ej a si ti sigurna ,da že nisi user posted image ???Sladko mi je nekaj sumljivouser posted image

user posted image user posted image user posted image  ma sej zdej mi kr vsak večer neki sladkega paše,ne vem kako to. Mi je mogu včeri moj it v trgovino po 7 days pa čokolado. Ma nism ,sm dons fasala user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
25.11.2008 21:39:22   
Anitka

user posted image

še en dober razlog, da naštimašuser posted image user posted image

Bomo bomo, samo ne še zdaj takojuser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3614
25.11.2008 21:39:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jaz se vrnem domov in vidim, da me čaka 13 strani...kaj naj rečem druzga kot pridne čvekice user posted image

jaz sem šla samo pravljico prebrat pa sem komaj dohitela čveke user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
25.11.2008 21:39:42   
Estrella*

Estrella hvala za odgovor. Jaz pa nimam težav z pacanjem, ker nimam ne izcedkov in ne menstre, pa nevem ali bi me to moralo skrbeti, ker še nisem dobila user posted image ???

Ne, jaz bi bila vesela, da je ne bi imela. Edino, če imaš kake načrte, za katere me ne vemouser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
25.11.2008 21:40:06   
valentina2006
aurora28: Lep avatar user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
25.11.2008 21:40:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

O lepoooo, da me pogrešaš. Veš sem brala ko si napisala, da tvoj nima časa. Se mi kr zasmilš in bi te jest pršla pelat... pa še zvečer (nisem vedla, da tak čas delajo tud P, za trgovine ipd. si pa že omenla). Upam, da to jutri čimbolj spelete... veš, se mi še zmer kolca po vaših stpinjah. Mi je prov hudo, ker mraz poslabša, sproži bronhitis in jest z Matevžem zdej ne upam ven user posted image ... čakam na sonček in malo višje stopinje user posted image .

ne...ne!!!!! Ven pa nikar ne hodi z njim...ker hladen zrak je pri mojemu sinu vedno sprozil napade...

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
25.11.2008 21:40:40   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Estrella ti imaš mireno, dej mi povej a še imaš izcedke in normalno menzo?

sem spregledala post v tej solatiuser posted image  Ja po prvi M je bilo OK, po 2 M sem imela krvaveizcedke in rjave več kot 14 dni, pa ne vem a je bila M al izcedki. Pol je bilo kake10 ok in sedaj imamuser posted image , pa da vidim, koilo časa bo trajal. Če bo 14 dni, jo bom dala ven, ker mi samo pacauser posted image

pol pa te zastopim zakaj si vedno na rr in ne na user posted image

Ja vidiš, mirena dela štalo, ona je krivauser posted image user posted image Je pa res, da mi je libido full padel odkar imam mirenouser posted image

Vsak izgovor je dober. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3619
25.11.2008 21:40:46   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

A veste kaj je najbolj žalostno. Da institucija, ki je odvisna od otrok, npr. vrtci in šole, delajo največje svinjarije glede zaposlenih. Največ žensk v šolstvu izgubi službo, ko gredo v porodniško. Vzrok: enoletne pogodbe za določen čas, ko ta poteče, če te ni, pride druga oseba in ti ostaneš na cesti. Žalostno ampak resnično. Trenutno poznam 5 primerov, z mano vred. user posted image

V katerem vrtcu si delala?

Lani 2007 sem do junija delala v Oton Župančič v MB, sem flikala bolniško. Od septembra pa sem bila v SP. Dupleku. Tam sem bila zelo rada, ker je čisto drugače delat izven MB, kot pa v MB. Vzdušje je bilo sproščeno, drugače vzgojeni otroci, takoj bi šla nazaj.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
25.11.2008 21:41:08   
Naty*
aurora  user posted image res luštkan avatar, ampak kako vam rata, da je velik? Men napiše 73x73, tko da pol ful majhen pride.
M pa js tud še nimam, ne se pritoževat user posted image !

katina ja te kr stisne, ko vidiš tiste boge ljudi, kaj se jim dogaja v službah user posted image . Ampak res hudo, ne sam to, da ma človek tečnega šefa user posted image .

A veš, da mam js tud seznam, kaj bo kdo dobil, pol bom pa odkljukala. Pa zneski so letos zraven, ki jih ne smem prekoračit user posted image , recesija pa to user posted image .
Za kofetek te pa držim za besedo, sam da bom avto mela user posted image !

jana ja tud Žan med hranjenjem JE STOL!!! pa grabi po posodici pa meče hrano okrog (zato je stolček čist flekast), noge sm, tja, gor, dol... ludnica user posted image !

Veš kaj je žalostno? Da je ena mamica samohranilka z dvema otrokoma rekla, da je zadovoljna s plačo 400 eur na mesec.user posted image Ni pa dovolj, ker ima kredit.

Res žalostno ja user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
25.11.2008 21:41:37   
barbaw

ne...ne!!!!! Ven pa nikar ne hodi z njim...ker hladen zrak je pri mojemu sinu vedno sprozil napade...

Pri nas tudi. Žal si obsojena na notranjost za en čas. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
25.11.2008 21:41:56   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj kaj vam zavidam.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi

user posted image To pa za vse, ki nameravate postatiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
25.11.2008 21:42:46   
valentina2006

Vem, mi je dr. rekla... a veš kok sem žalostna... pa tko rad je v vozičku zuni in opazuje naravo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
25.11.2008 21:43:08   
Anitka

user posted image To pa za vse, ki nameravate postatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?