Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja vsaj veselega decembra sem resena...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:32:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Vidm da ste dons bl resne teme užgale... ja tale kriza je res prava kriza, pa še na slabš kaže . Glede zaposlitev sm bla pa v službi glih tam, da sem vidla vse najslabše možno, kar se dogaja na delovnih mestih, tko da me že težko kaka stvar preseneti. Verjemte delodajalci počnejo take svinjarije, da se vam še sanja ne. No sej stvari niso nikol čist črno bele, včasih tud kak šef upravičeno popizdi in koga odpusti. Mah ni za govorit. Na pa sm rekla, da ne bomo o službi ... A ste že razmišljale, kaj boste za božička kupovale? Js bom kr kake malenkosti... Jest nč ker sm čist brez ficka ,bom drugo leto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:32:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A veste kaj je najbolj žalostno. Da institucija, ki je odvisna od otrok, npr. vrtci in šole, delajo največje svinjarije glede zaposlenih. Največ žensk v šolstvu izgubi službo, ko gredo v porodniško. Vzrok: enoletne pogodbe za določen čas, ko ta poteče, če te ni, pride druga oseba in ti ostaneš na cesti. Žalostno ampak resnično. Trenutno poznam 5 primerov, z mano vred. Ja absurdi se dogajajo. Kje je Špelin@ danes???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:32:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ta moja ta rdeča je pa tudi malo čudna - le nekaj malo izcedka Jest sm jo tud dons dobla,pa tud neki bl mal Bom mela pa kmal tvoj problem če bo šlo tako naprej.Vsak večer full jem,kile mi grejo pa kr dol. Zdej jih mam sam 50,5 Tok sm jih mela nazadnje v OŠ. Ma prov grdo mi je k nimam riti,nimam jošk,no sam še trebuha mam mal. Mi ni jasno kako to gre kr dol pa jem vsak večer ful Kje maš pa ti trebuh?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:32:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana a boš poslala za vabilo? evo zdle Zdaj sicer hanija banija ni doma in upam, da ne bo jutri prepozno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ta moja ta rdeča je pa tudi malo čudna - le nekaj malo izcedka Jest sm jo tud dons dobla,pa tud neki bl mal Bom mela pa kmal tvoj problem če bo šlo tako naprej.Vsak večer full jem,kile mi grejo pa kr dol. Zdej jih mam sam 50,5 Tok sm jih mela nazadnje v OŠ. Ma prov grdo mi je k nimam riti,nimam jošk,no sam še trebuha mam mal. Mi ni jasno kako to gre kr dol pa jem vsak večer ful Jaz jih imam pa le 48 . Upam, da se bo to kmalu začelo urejat, če ne prej pa ko prenehamo z dojenjem. Samo jaz full težko kile pridobivam, razen v nosečnosti Joj kaj vam zavidam.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:33:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Vidm da ste dons bl resne teme užgale... ja tale kriza je res prava kriza, pa še na slabš kaže . Glede zaposlitev sm bla pa v službi glih tam, da sem vidla vse najslabše možno, kar se dogaja na delovnih mestih, tko da me že težko kaka stvar preseneti. Verjemte delodajalci počnejo take svinjarije, da se vam še sanja ne. No sej stvari niso nikol čist črno bele, včasih tud kak šef upravičeno popizdi in koga odpusti. Mah ni za govorit. Na pa sm rekla, da ne bomo o službi ... A ste že razmišljale, kaj boste za božička kupovale? Js bom kr kake malenkosti... Jest nč ker sm čist brez ficka ,bom drugo leto Pri nas bodo kake malenkosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:33:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, sedaj veš katerim službam se izogibat A boš rižev narastek? Njami, kar dober mi je ratal. ooooooooo jest ga bi Pridi, vabljena. Ja bi,pa me je zamedl . Zdej iščem v omari če mam kej sladkega ej a si ti sigurna ,da že nisi ???Sladko mi je nekaj sumljivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:33:52
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, sedaj veš katerim službam se izogibat A boš rižev narastek? Njami, kar dober mi je ratal. Ne sedaj ne, ju3pa ni blema/saj ni čokolada / Pridi, ti prišparam košček. Pa še kofetek dobiš. Js bi tud, ampak lahko sam kofetek ... Prid še ti, tvoj kos bo pa kdo drug pojedel, Kofetek pa ziher dobiš. pa še zmišljuješ se lahko. mam trenutno kar izbiro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:34:08
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ta moja ta rdeča je pa tudi malo čudna - le nekaj malo izcedka Jaz jo pa še sploh nisem dobila od poroda a se pritožuješ? pa sej je ne rabiš, al si jo tako želiš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:34:21
|
|
|
|
Anitka
|
No katera bo prva ???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa je Valentina pa Spelin@ ????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:34:30
|
|
|
|
valentina2006
|
ČER... o joj, kok ste napisale ... ja, ja pridne ste ble Estrella*: za pregled... Anitka: Držim pesti, da se Gal čimprej pocajta in za mere. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa je Valentina? Upam, da je vse ok z Matevžem. Matevž je OK. Mami je bla dons zelooo delavna, se je vrgla v pospravljanje, pa postle je prestilala, prala, peglala... in še in še... zdej sem pa čist kaput že . IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC En pozdrav vsem Lepo da se spomnite tudi na nas bivše. Sama vas redno berem in se veselim z vami vsakega novega dosežka vaših čmrljev.mi smo v redu, dali smo skozi že tudi op. pregrade.Upamo da nam kmalu rata ,če bo vse posreči. Pridno čvekajte še naprej pa bodo padle tudi februarčice. Lp vsem skupaj Lepoooo, da se oglasiš... upam, da vam čimprej uspe .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:34:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ta moja ta rdeča je pa tudi malo čudna - le nekaj malo izcedka Jaz jo pa še sploh nisem dobila od poroda Jaz tudi ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:35:00
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella hvala za odgovor. Jaz pa nimam težav z pacanjem, ker nimam ne izcedkov in ne menstre, pa nevem ali bi me to moralo skrbeti, ker še nisem dobila ???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:35:14
|
|
|
|
jana81
|
anitka bom še en mail poslala, sem pozabla neki napisat tam, sem prehitro poslala...ne bo prepozno jutri, sej je šele 6.12
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ta moja ta rdeča je pa tudi malo čudna - le nekaj malo izcedka Jest sm jo tud dons dobla,pa tud neki bl mal Bom mela pa kmal tvoj problem če bo šlo tako naprej.Vsak večer full jem,kile mi grejo pa kr dol. Zdej jih mam sam 50,5 Tok sm jih mela nazadnje v OŠ. Ma prov grdo mi je k nimam riti,nimam jošk,no sam še trebuha mam mal. Mi ni jasno kako to gre kr dol pa jem vsak večer ful Jaz jih imam pa le 48 . Upam, da se bo to kmalu začelo urejat, če ne prej pa ko prenehamo z dojenjem. Samo jaz full težko kile pridobivam, razen v nosečnosti Ja sej pravm da če bo šlo tako naprej bom kmal tm. Ma men so šle zmer gor če sm zvečer jedla,zdej pa kr dol Sm jih mela pred 54 pa mi je blo ok,tole zdej mi pa ni več. Te čist štekam , da ti ni dobr.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:35:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Poglejte kako naš mali uživa v svojem stolčku, noge na mizo pa gas ! joj naty kot da bi Nejca gledala, komi da se najeva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:35:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, sedaj veš katerim službam se izogibat A boš rižev narastek? Njami, kar dober mi je ratal. Ne sedaj ne, ju3pa ni blema/saj ni čokolada / Ti se kar tolaži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:35:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A veste kaj je najbolj žalostno. Da institucija, ki je odvisna od otrok, npr. vrtci in šole, delajo največje svinjarije glede zaposlenih. Največ žensk v šolstvu izgubi službo, ko gredo v porodniško. Vzrok: enoletne pogodbe za določen čas, ko ta poteče, če te ni, pride druga oseba in ti ostaneš na cesti. Žalostno ampak resnično. Trenutno poznam 5 primerov, z mano vred. Če je kaj žalostno je pa tole res žalostno. Tud jaz poznam nekaj primerov, ko jih zaposlijo tako, da so čez poletje brez slube, s 1.9. pa jovo na novo. Zato jih pa ne rabijo za nedoločen čas zaposlit. Barabe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:35:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Poglejte kako naš mali uživa v svojem stolčku, noge na mizo pa gas ! Ful lepe slikice (ta in avatar).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:35:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** EVO me nazaj... Hvala Barbaw in ostale da me razumete... Sem se najedla junk fuda pa 2 tviksa u rit ...se mal bolje pocutim ampak jezna sem se zmeraj... Predvsem sem pozabila se to povedat da bi lahko sla danes popoldan na cepljenje ob normalni uri enkrat od 2 do 5h pa je moj rekel da dones pa ne ker nima cajta...jebela cesta zdej pa jutri moram pa sred noci lazit, takrat k je najvec foljka ker tud nima cajta... Prmejdus ce ne bom kar doma ostyala in ga narocila tukaj v bolnico k tistmu zdravniku ce ga ne vzame ta cetrtek kod over list pa naslednji cetrtek... Deci niso za nic druzga kot za probleme delat. Ja dolgcajt mi pa res ni... le kako ko pa zivim kjer zivim... Pa pojdi k vašemu zdravniku v bolnico, ki jo imaš blizu. Saj teh par dni gor dol ne bo nič hudega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:35:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A veste kaj je najbolj žalostno. Da institucija, ki je odvisna od otrok, npr. vrtci in šole, delajo največje svinjarije glede zaposlenih. Največ žensk v šolstvu izgubi službo, ko gredo v porodniško. Vzrok: enoletne pogodbe za določen čas, ko ta poteče, če te ni, pride druga oseba in ti ostaneš na cesti. Žalostno ampak resnično. Trenutno poznam 5 primerov, z mano vred. V katerem vrtcu si delala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:35:59
|
|
|
|
kasso
|
jaz se vrnem domov in vidim, da me čaka 13 strani...kaj naj rečem druzga kot pridne čvekice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:36:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ravno gledam Preverjeno in me srce boli koliko ljudi odpuščajo, pa kako lahko preživiš z 450 € na mesece, če se pa vse draži Kaj bodo naredili takšni, ki so stari 50 ali več in nimajo ustrezne izobrazbe, kdo jih bo zaposlil??? Jaz se malo tolažim, da imam izobrazbo in vsaj 3,5 leta delovne dobe in srčno upam, da se bo našlo kaj? To so prave , ki se sedaj dogajajo. Kaj bo z našimi , če se bo tako nadaljevalo? V nedolgled tole ne bo moglo it. samo ne vem, kdaj bo voditelje naše države srečala pamet. Nikoli?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?